Dodaj do ulubionych

Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 12:50
Moja rada dla targanego rozterkami putina: natychmiastowa eutanazja! oczywiscie własna.
Obserwuj wątek
    • Gość: ziom Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: 195.242.183.* 18.12.09, 13:12
      moglibyście chociaż dać obecne zdjęcie Putinowej
    • Gość: Rych_J Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: 91.123.166.* 18.12.09, 15:04
      W takim zestawie zdjęć wygrywa Alina, choć w pozie gimnastycznej wygląda co nieco wysilona.
    • sears31 Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin 18.12.09, 15:47
      Ja na miejscu pana Putina bym mial mnoga mnoga gimnastyczek i tancetek baletowych...lubie szerokie biodra...o nie..P.Putin co ty taaki slaby jestes... ja zaliczylem juiz 428 dziewczyn(licze) a jeszcze nie mam 40 lat...jestem przystojny , mam firme i dobra kase...lubie wystawne kolacje i elegancje...dziewczyny mdleja w moich ramionach z milosci do mnie...lubie dziewczyny wysokie i zgrabne , ladne nie musza byc i moga byc nawet rude...ale nie lubie chudych...musza miec szerokie biodra...nie lubie plaskodoopia...no i musza byc inteligentne bo w przerwach lubie pogadac.
    • jacek_lech Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin 18.12.09, 16:13
      Słuchaj sears31 - jeżeli to prawda co piszesz... a mianowicie to:
      "zaliczylem juiz 428 dziewczyn(licze)"
      to powiem ci, że jesteś debilem, chamem, bałwanem, sku...synem Simonem Molem i wszystko co najgorsze. Traktujesz kobiety jak trofeum, jak coś, co się wykorzystuje i wyrzuca na śmietnik.
      Co to znaczy: "bo w przerwach lubie pogadac"???
      Jak można się tak wypowiadać na temat drugiego człowieka?
      Oczywiście skromność to twoja główna zaleta, co nie?
      Żal, że takich jak ty święta ziemia nosi.
      Mam dwie córki, które kocham nad życie i jakbym usłyszał, że którakolwiek została przez ciebie wykorzystana, to jak słowo daję bym cię wykastrował.
    • Gość: malwinaRULEZ Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.acn.waw.pl 18.12.09, 16:33
      @sears31 Ja też liczyłam gostków, których posuwałam, ale 2 lata po skończeniu liceum zgubiłam się przy 200 i porzuciłam tę buchalterię jako nudziarstwo. Teraz dobijam 40 i żałuję, że nie mogę podać dokładnie kontr-liczby (szacuję na jakieś 2000), bo właściwie tempo nigdy mi nie osłabło, tym bardziej że współcześni młodzi chłopcy mają ciała zdecydowanie lepszej jakości niż za moich szczenięcych dni.
    • Gość: gość Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.e-wro.net.pl 18.12.09, 17:47
      qrestwo sie szerzy:) malwina... panna lodzia:)
    • Gość: szabla Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 10:06
      Jedna i druga typowe ruskie, chlopskie rysy twarzy.
    • Gość: Zodiac Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.police.vectranet.pl 20.12.09, 14:17
      Władi, chłopie przystopuj, bo niedługo zawstydzisz włoskiego Silvia tym uganianiem się za pięknymi kobietami ;).
    • Gość: lila Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.leed.cable.ntl.com 20.12.09, 15:37
      sears, ile dziewczyn na te 428 nie zaraziła cię jakimś paskudztwem? Gratuluje odwagi!!!
    • Gość: Gość Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.microchip.net.pl 24.12.09, 09:16
      Nieeee no nie ma wiochy, Władziu ma całkiem całkiem niezły gust
    • Gość: mika Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.flash-net.pl 18.04.10, 19:39
      Nieeee no nie ma wiochy .Władziu ma całkiem całkiem niezły gust
    • emeryt21 Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin 19.04.10, 09:24
      Wcale nie dziwie sie Putinowi.Ja tez zamienilbym jedna czterdziestolatke na dwie dwudziestolatki.
    • lolla_25 Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin 19.04.10, 12:10
      @sears31 - gratuluję pustki w głowie i zapewne żelu na niej. Swoimi podbojami dajesz tylko potwierdzenie, że jesteś totalnym, nic niewartym burakiem, który zliczając kolejne dziewczyny, chce dodać sobie męskości i zatuszować swoje kompleksy. Myślę, że te dziewczyny, z którymi spałeś nie są inteligentne, bo gdyby były, to od razu by zobaczyły w tobie totalnego chama i prostaka. I pewnie nie posiadasz uroku osobistego, bo gdyby tak było, to byś miał partnerkę, którą byś kochał, a tak musisz zaliczać wszystko co się rusza, by połechtać swoje chore i zakompleksione ego, bo żadna by cię na dłuższą metę nie chciała. I zapewne nie działasz na nie swoim urokiem tylko kasą, którą oferujesz. Żałosne!
    • Gość: gość Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 16:04
      Dwa lata minęły od tej publikacji i jakoś Putin nadal przy Ludmile.
    • Gość: Mallka Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.173.4.242.tesatnet.pl 17.05.10, 08:31
      No, nadal przy Ludmile, szkoda, że nie przy mnie. Love Władimir
    • Gość: dxm Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 04:15
      poyebalo wam :D
    • Gość: Kutwa Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.lublin.hypnet.pl 09.01.11, 17:00
      @sears31 - wyłącz już te Simsy, i idź spać.
    • Gość: krakus Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.kranww.hornet.pl 27.04.12, 09:50
      Putin to tchórz. Nie rozejdzie się z prawowtą żoną bo starci punkty poparcia i o tym wie lisek. Tym dwóm paniom co sie z nim zadają nie zazdroszczę. W najlepszym układzie czeka je klasztorek ,albo może zwykły wypadek.
    • Gość: Gosc Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.centertel.pl 07.06.13, 21:19
      jak ona na nia patrzy!...i wszystko jasne,komentarz jest zbedny :)
    • Gość: Gosc Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.centertel.pl 07.06.13, 21:20
      mialo byc...jak on na nia patrzy
    • Gość: Gosc Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: *.centertel.pl 07.06.13, 21:22
      Ludmila tez byla piekna babka jak byla mloda,nawet jest pewne podobienstwo do Aliny,chodzi mi o uklad oczu...ale coz ..czas jest brutalny dla kobiet szczegolnie...
    • Gość: Piotr Re: Alina Kabajewa vs Ludmiła Putin IP: 156.17.203.* 11.06.13, 14:54
      @sears31
      A ja mam jedna kobietę od 30 lat i ..... jestem z tego dumny! Nigdy sie na sobie nie zawiedlismy, zawsze moglismy na siebie liczyć. Ktoregoś dnia obudzilem sie w nocy, ona spala kolo mnie. Pomyslalem, ze wlascicwie to jest jedyną osobą, ktora mnie nie opuscila: rodzice zmarli, corka sie wyprowadzila, rodzeństwo rozjechalo, a ona kazdej nocy spi ze mną w jednym łóżku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka