brezly 19.09.10, 09:54 img69.imageshack.us/img69/6612/menobobbymcgee.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab_extra Re: Archetyp czy symbol? 19.09.10, 13:02 Panie Brezluniu kochany, bądźmy szczerzy, jak facet z facetem. Dla większości męskiej populacji stan tyleż idealny i upragniony, co nieosiągalny, niestety :D Ja widziałem już takich, co to niby urodzili się już w garniturze i z przedziałkiem, i w ogóle, panie, ę, ą i tę bułkę przez bibułkę, a białe wino tylko do ryb. He he, pan widział ich mieszkania po tygodniu słomianego wdowieństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Archetyp czy symbol? 20.09.10, 09:01 Mowi pan ze to tak?: www.youtube.com/watch?v=faXJ-oCMlp4 www.youtube.com/watch?v=kvLKssIK-pA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: Archetyp czy symbol? 20.09.10, 09:43 I to jak! Fajnie jest czasem się zapuścić, choć chrupek też nie przyswajam, a i produkty browarów mało mnie pociągają. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Archetyp czy symbol? 19.09.10, 15:58 Brezu ! Niech Pan nie mówi,że to Pan ! Bo ja miałam inne wyobrażenie.... To nie jest Dziewiarz ! Widać,że mu wróg pruje.... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Archetyp czy symbol? 20.09.10, 09:03 Nie, to zdjecie znalezione w gazecie ekonomicznej :-) PS. Ja nie jem chrupek :-ß Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Archetyp czy symbol? 21.09.10, 15:02 normalnie aż mi zaśmiardła ta skarpetka... 8-x) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Archetyp czy symbol? 21.09.10, 19:16 Niby to jest nic w porownaniu z wiecznoscia, ale ma sie ochote energicznie pogonic, nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś