chatka_ Re: Aand 30.03.04, 20:53 Ja też dziekuje :) Zastanawialam sie co jest w srodku muzyka sfer czy tamten "ten" Owca? :) Sa super extra i w ogole przeboj dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Aand 30.03.04, 23:25 No to Awee się spisała. Brawo, Awee! Jadowitego owadu omijaj albo zgnieć. /Aleksander Fredro/ Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Aand 30.03.04, 23:14 Owiec tańczący mi się podoba. I czarno-białe znaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Aand 31.03.04, 07:00 Bardzo mi miło że się podobają :))) Zastanawiałem się czy by nie pokazazć naklejki okolicznościowej Ralstonowi, ale chyba jeszcze nie gotowy na taki widok ;) Awee jest skuteczniejsza niż słynny kurier carski Michał Strogow. Dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Aand 31.03.04, 09:25 aand napisał: > Bardzo mi miło że się podobają :))) Zastanawiałem się czy by nie pokazazć > naklejki okolicznościowej Ralstonowi, ale chyba jeszcze nie gotowy na taki > widok ;) > Awee jest skuteczniejsza niż słynny kurier carski Michał Strogow. Dzięki :))) To moze, jak sie juz zdecydujesz, poprosisz Awee o przekazanie naklejek Ralstonowi? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Aand 31.03.04, 10:39 chatka_ napisała: > To moze, jak sie juz zdecydujesz, poprosisz Awee o przekazanie naklejek > Ralstonowi? :))) Awee doręczyłaby na bank :) Ralston kręci tu się w pobliżu, ale udaje że nic nie widzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Aand 31.03.04, 10:43 aand napisał: > Awee jest skuteczniejsza niż słynny kurier carski Michał Strogow. Dzięki :))) To geny. Pułkownik-Łącznościowiec :) chatka_ napisała: > To moze, jak sie juz zdecydujesz, poprosisz Awee o przekazanie naklejek > Ralstonowi? :))) To może przy okazji apel do bandy "O" : Jeśli kiedyś zagram i wygram w Toto-Lotka to chętnie wlepię naklejki i Wam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston A co to znowu za knucie? 31.03.04, 10:51 Za plecami. Ładnie to tak spiskować? A ja o niczym nie wiem. Zaczynam się bać, że któregoś dnia nie będę się mógł na Tea Time zalogować... :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: A co to znowu za knucie? 31.03.04, 11:23 Nie knucie - tylko inicjatywa oddolna. Społeczeństwo obywatelskie się rodzi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: A co to znowu za knucie? 31.03.04, 20:38 Rals rozejrzyj się po mapie. Może jakaś Sw. Helena z kilkoma palmami i jednym pubem... Sam sobie ten los nieopatrznie zgotowałeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A co to znowu za knucie? 31.03.04, 21:05 Ja zgotowałem? Ja tu tylko sprzątam. O co chodzi z tą Heleną i palmami? Poproszę jeszcze raz w wersji dla słabszych... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: A co to znowu za knucie? 31.03.04, 21:40 To jeszcze raz. Helena, palmy, morze i pub. Co Ty na to? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: A co to znowu za knucie? 31.03.04, 21:59 No masz :) Jak to Helena. I do tego święta :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Owca forever :) 31.03.04, 21:10 all2 napisała: > Nalepiajcie gdzie się da! :) > Ciii... bo się zi0mek zjawi i znowu będzie o 'vlepianiu' w autobusach... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Owca forever :) 31.03.04, 21:42 To teraz ja proszę dla słabszych :) Kto to jest zi0mek? Już mam się zaczynać bać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Owca forever :) 31.03.04, 21:50 A to taki jeden forumowicz białostocki, fan vlepiania. Zamęczał Ralsa przekonując Go o korzyściach estetycznych vlepiarstwa. Rals się ni dał przekonać chociaż dyskusja była mordercza. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Owca forever :) 31.03.04, 21:53 Aaaa... To co Rals zrobił ze swoimi naklejkami? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Owca forever :) 31.03.04, 21:55 all2 napisała: > Aaaa... > To co Rals zrobił ze swoimi naklejkami? Zeskrobał z mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Owca forever :) 31.03.04, 23:18 A nie lepiej to było zaprosić do pomocy wujka Aanda? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Owca forever :) 31.03.04, 21:52 Zi0mek jest bialostockim vlepiaczem. Czyli taka odmiana grafficiarza, tylko zamiast farby ma nalepki (albo jak mówił mój syn - naklepki;) Zi0mek grasuje w autobusach PKS i od czasu do czasu na Forum Białystok. Główne osiągnięcia: oblepienie 80% taboru na trasie B-stok - Czarna Wieś Kościelna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Owca forever :) 31.03.04, 22:13 ziOmek twierdzi, że są nadzwyczajne. Gdyż, po za wszystkim, jest niezwykle skromny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Owca forever :) 31.03.04, 22:15 Może są nadzwyczajne pod względem siły kleju? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Aand 08.04.04, 19:02 ej ta żółta nalepka z bananem ma napis Tea Time!!! Wow!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Aand 08.04.04, 22:28 saunne napisała: > ej ta żółta nalepka z bananem ma napis Tea Time!!! Wow!!! > :-) Bo to jest Tea Timowy ban(an) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Aand 09.04.04, 11:01 ralston napisał: > saunne napisała: > > > ej ta żółta nalepka z bananem ma napis Tea Time!!! Wow!!! > > :-) > > > Bo to jest Tea Timowy ban(an) :))) Ciekawe czy już ktoś Ralstonowi pokazał TT-naklejkę, czy musi sobie imaginować biedaczek... :P Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Aand 09.04.04, 11:15 ralston napisał: > Musi sobie imaginować. Biedaczek... A jesteś gotowy na widok? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Aand 09.04.04, 11:38 Hmm.... wszak czas umartwiania się jeszcze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś