Dodaj do ulubionych

Prezent urodzinowy - Weeken w Spa

29.04.11, 09:09
Oryginalny prezent na urodziny, rocznicę ślubu, na Walentynki, Dzień Kobiet chcesz wyróżnić swojego pracownika lub po prostu chcesz sprawić komuś niespodziankę?

Mamy świetny pomysł na prezent !

Specjalnie dla Ciebie przygotujemy drukowany Voucher lub Zaproszenie imienne i prześlemy na podany przez Ciebie adres. Szczególnie polecamy modne i prestiżowe Vouchery SPA.

# Pakiet SPA Idealna Sylwetka
# Pakiet SPA Zastrzyk Energii
# Pakiet SPA Aromatyczna Podróż
# Pakiet SPA Dla Gentelmana

Wyobraź sobie radość i zdziwienie Twoich bliskich gdy odkryją jak wspaniały prezent od Ciebie otrzymują. Ten prezent to ciepłe myśli, serdeczna troska i wyjątkowy pomysł.

www.milomlynzdroj.pl
Obserwuj wątek
    • alexon19 Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa 29.04.11, 09:55
      Fajna sprawa takie Voucher zawłaszcza na prezenty jednak najważniejsza jest jakość usług i paleta ofert i zabiegów oraz ich poziom
      • Gość: antka Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: *.home.aster.pl 04.12.11, 18:54
        Mysle ze moze to byc naprawde fajny prezent -zwłaszcza ze kobiety bardzo lubią dostawac kosmetyczne prezenty
        I jesli brakuje nam pomysłu to bedzie dobra podpowiedz.
        • pan_julian Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa 05.12.11, 10:30
          Nie jestem fanem zaplanowanych, ekskluzywnych wycieczek, typu last-minute, gdzie wywożą Cię do hotelu w Egipcie, który z prawdziwym Egiptem nie ma nic wspólnego. Wolę poznać prawdziwą stronę kraju do którego jadę, a nie katalogową. Jednak dla fanów takich podróży - prezent jak najbardziej trafiony.
    • darius_n Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa 30.04.11, 12:16
      spa to fajna rzeczy ale do tego wypada dodać coś z rzeczy materialnej, którą możemy dotknąć :)
    • malwina_wawa Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa 30.04.11, 14:57
      To jest naprawdę świetny pomysł.
    • Gość: Alina Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 20:31
      wiele informacji o wypoczynku w spa znajdziecie na stronie magazynu Eden
    • Gość: sonia2011 Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 13:05
      Faktycznie fajny pomysł. Ja w zeszłym roku na dzień mamy podarowałam jej zabieg masażu goracymi kamieniami. W tym roku mama ma 60 urodziny i zastanawiam się, czy nie zabrać ją na cały weekend do spa. Wdziałam, że bardzo fajne zabiegi robią w Głęboczku i myślę, że może się skuszę.
    • Gość: gość Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 16:08
      myślę, że to bardzo ciekawy trend jest żeby dawać takie prezenty , przede wszystkim dlatego, że to jest fajna forma no i taki uniwersalny prezent, nie ważne ile dana osoba ma lat to będzie zadowolona z takiego prezentu, najbardziej będą zadowolone oczywiście kobiety, z co przeczytałam fajną ofertę takich weekendów na prezent ma hotel Głęboczek na pojezierzu brodnickim
    • Gość: Williemae Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: 180.248.51.* 02.05.12, 15:33
      Film Cos 2011 jest super! Polecam!
    • Gość: Louie Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: 180.248.47.* 02.05.12, 15:47
      Film Przygody Tintina (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Lucila Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:25
      Film Heca w zoo (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Jadwiga Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:28
      Film Roman barbarzyńca (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Fred Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: 189.14.85.* 27.07.12, 13:30
      Film Jak ona to robi (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Coralie Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: *.vmaxnet.com.br 27.07.12, 13:48
      Juz mozna obejrzec film Wymyk (2011) online!
    • Gość: Carey Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: *.vmaxnet.com.br 27.07.12, 14:08
      Juz mozna obejrzec film Szepty (2011) online!
    • Gość: Dona Re: Prezent urodzinowy - Weeken w Spa IP: *.190-229-17.telecom.net.ar 06.03.13, 12:10
      Juz mozna obejrzec film Rec 3 (2012) online!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka