Dodaj do ulubionych

Akcesoria do paintballa i ASG

07.04.15, 14:26
Cześć,

wiem, że wielbiciele militariów lubią czasem wyjśc zza monitora i zmierzyć się ze sobą na prawdziwym polu bitwy. Moim zdaniem paintball i ASG jest świetną okazją do przełożenia (często górnolotnych) słów i zapewnień bezpośrednio na czyny. Do tej pory nie wiedziałem, że do zabawy można dodać tak zaje***te elementy jak tego typu dymy, czy granaty błyskowe lub granaty z farbą: sklep.superpower.pl/85-nowosci-2015

Macie jakieś ulubione zestawy lub pojedyncze akcesoria, których używacie przy rozgrywkach? Co polecacie, aby jak najbardziej realnei przygotować taką rozgrywkę?

Obserwuj wątek
    • elbrusss Re: Akcesoria do paintballa i ASG 06.05.15, 11:42
      Ja zawsze mam ze sobą kurtkę i spodnie moro Helikona oraz buty magnuma o okularach i kasku nie wspominam oczywiśćie bo to podstawa. Często też pod spud zakładam bielizne termoaktywną, żeby mi sucho było.
    • super_power Re: Akcesoria do paintballa i ASG 08.05.15, 15:45
      Wszystko zależy od budżetu jakim dysponujesz, w dziale do którego podesłałeś linka znajdziesz wszystkie nasze nowości w tym godne polecenia dymy. Odezwij się na naszego maila to podeślemy pełną ofertę paintballowo/ASG info@superpower.pl
      • cocolinka00 Re: Akcesoria do paintballa i ASG 14.05.15, 21:24
        byłam pare razy na paintballu z znajomymi. wypożyczałam sprzęt ,a kupiłam tylko maskę ,żeby buźki nie obić;]
        • elbrusss Re: Akcesoria do paintballa i ASG 17.11.15, 00:16
          Swoja maska to spory komfort, zwłaszcza że ktoś mógł się zapomnieć i do niej napluć, niepolecam wypożyczać
          • profes79 Re: Akcesoria do paintballa i ASG 29.02.16, 10:38
            Większym problemem jest fakt, że maski rentalowe zazwyczaj sa z najniższej półki i zwyczajnie mogą parować.Wpisz swoją odpowiedź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka