ona_1983 06.07.04, 10:29 Czy ktoś z was chodzi może do tej szkoly tańca? Mam zamiar sie tam zapisać na taniec nowoczecny, czy warto tam iść? Jakich indtruktorów polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honey1 Re: taniec nowoczesny w eugrolla dance studio (VO 08.07.04, 10:35 Hej:) Ja tancze w egurrola dance studio juz 5 lat. Jest to miom zdaniem najlepsza szkola tanca w polsce.Zarowno dla amatorow jak i dla tancerzy ktorzy chca rozwijac swoje umiejetnmosci.Dlatego popieram twoja chec zapisania sie na zajęcia.Wszystkie info znajdziesz na stronce: www.taniec.com Jeżeli chodzi o trenerow to najlepszy jest Paweł Wasilewski oraz oczywiscie Agustin Egurrola.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rodluvan Re: taniec nowoczesny w eugrolla dance studio (VO 08.07.04, 21:19 Hey, ja chodze do eugurolla od roku na jazz! jest super, i boski trener:) polecam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: taniec nowoczesny w eugrolla dance studio (VO 26.07.04, 17:09 Hej! Mam podobne pytanko ;) Otóż w podstawówce, przez jakieś 5 lat chodziłam na zajęcia taneczne - balet, tańce towarzyskie głównie. Bardzo mi się to podobało, byłam w tym dość dobra. Co prawda to tylko klub osiedlowy, ale to tam właściwie nauczyłam się podstaw tańca... Potem w liceum nie było na to czasu. Natomiast teraz, planuję zapisać się do Voltu (też jako zaliczenie WFu na UW:)) - na taniec nowoczesny lub aerobic dance (BTW, możecie mi to jakoś hmm porównać?:)).I teraz pytanie - czy w moim wieku (lat19) jest sens? Czy dam radę - może tam są zajęcia tlyko dla zaawansowanych? Bardzo lubię tańczyć, postaram sie i polepszyć swoją kondycję i umiejętności taneczne, chciałabym żeby ktoś mną dobrze pokierował, żebym mogła się rozwijać w tym kierunku ;) Choć zaznaczam - nie myśle o karierze tancerki or sth, czysta przyjemność, hobby :) Thx z góry za opinie, może jakieś rady. Odpowiedz Link Zgłoś