Dodaj do ulubionych

taniec nowoczesny w eugrolla dance studio (VOLT) ?

06.07.04, 10:29
Czy ktoś z was chodzi może do tej szkoly tańca? Mam zamiar sie tam zapisać na
taniec nowoczecny, czy warto tam iść? Jakich indtruktorów polecacie?
Obserwuj wątek
    • honey1 Re: taniec nowoczesny w eugrolla dance studio (VO 08.07.04, 10:35
      Hej:) Ja tancze w egurrola dance studio juz 5 lat. Jest to miom zdaniem
      najlepsza szkola tanca w polsce.Zarowno dla amatorow jak i dla tancerzy ktorzy
      chca rozwijac swoje umiejetnmosci.Dlatego popieram twoja chec zapisania sie na
      zajęcia.Wszystkie info znajdziesz na stronce: www.taniec.com Jeżeli chodzi o
      trenerow to najlepszy jest Paweł Wasilewski oraz oczywiscie Agustin
      Egurrola.Pozdrawiam
    • rodluvan Re: taniec nowoczesny w eugrolla dance studio (VO 08.07.04, 21:19
      Hey, ja chodze do eugurolla od roku na jazz! jest super, i boski trener:)
      polecam...:)
    • tokyo1 Re: taniec nowoczesny w eugrolla dance studio (VO 26.07.04, 17:09
      Hej! Mam podobne pytanko ;)
      Otóż w podstawówce, przez jakieś 5 lat chodziłam na zajęcia taneczne - balet,
      tańce towarzyskie głównie. Bardzo mi się to podobało, byłam w tym dość dobra.
      Co prawda to tylko klub osiedlowy, ale to tam właściwie nauczyłam się podstaw
      tańca... Potem w liceum nie było na to czasu. Natomiast teraz, planuję zapisać
      się do Voltu (też jako zaliczenie WFu na UW:)) - na taniec nowoczesny lub
      aerobic dance (BTW, możecie mi to jakoś hmm porównać?:)).I teraz pytanie - czy
      w moim wieku (lat19) jest sens? Czy dam radę - może tam są zajęcia tlyko dla
      zaawansowanych? Bardzo lubię tańczyć, postaram sie i polepszyć swoją kondycję i
      umiejętności taneczne, chciałabym żeby ktoś mną dobrze pokierował, żebym mogła
      się rozwijać w tym kierunku ;) Choć zaznaczam - nie myśle o karierze tancerki
      or sth, czysta przyjemność, hobby :) Thx z góry za opinie, może jakieś rady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka