demonk 16.11.16, 21:52 www.youtube.com/watch?v=_XkXSjJrjNw&t=26s oto mój pomysł na hobby :) polecam wszystkim warto łączyć pożyteczne z przyjemnym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forcenkader Re: pomysł na hobby 24.11.16, 10:04 Ja polecam jazdę na rowerze. Super sprawa!! Odpowiedz Link Zgłoś
mazzak12 Re: pomysł na hobby 26.11.16, 12:39 Myślę, że pływanie na basenie lub jakakolwiek dziedzina sportu wymagająca dużo ruchu jest dobrym pomysłem. Jak to mówią, "w zdrowym ciele zdrowy duch" Odpowiedz Link Zgłoś
camdal Re: pomysł na hobby 30.11.16, 15:29 dobrze jak hobby jest jakiś sport a nie np. siedzenie przed komputerem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
linuk Re: pomysł na hobby 07.12.16, 13:00 no zdecydowanie zdrowiej kiedy hobby o sport a nie gry komputerowe i jedzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwazidron87 Re: pomysł na hobby 11.12.16, 06:27 Siłownia, sport, języki angielski . Najlepiej jest kłaczyć użyteczne z pożytecznym, tak aby móc na tym dorobić kawałek grosza lub zwiększyć szanse na rynku. Co jescze hmm. Na pewni nie wszystko nadaje się na hobby. Hobby ma dawać satysfakcję i rozwijać, a nie wymuszać na nas warunki, któr musimy sami sobie narzucić, aby się rozwijać jak np: zainteresowania kierunkowe jak; medycyna, informatyka,psychologia czy prawo - pewne rzeczy trzeba robić od dziecka aby byc w nich perfekcyjnym i jednocześnie traktować jak hobby i nie czuć z ich powodu stresu Odpowiedz Link Zgłoś
krystian.kkk Re: pomysł na hobby 15.03.17, 13:49 surfing to super zabawa polecat! Odpowiedz Link Zgłoś
krolczasu Re: pomysł na hobby 20.03.17, 22:58 Dobrze jak hobby jest zupełnie czymś innym niż robimy przez większość dnia. Podziwiam np programistów hobbystów, którzy są w stanie po 8 godzinach pracy wrócić do domu i programować "dla przyjemności" przez kolejnych kilka godzin :P Odpowiedz Link Zgłoś
duzymis56 Re: pomysł na hobby 21.03.17, 10:29 Niektórzy ludzie tak po prostu mają ze lapią na cos bakcyla i już są wkreceni, będą temu poswiecac każda wolną chwile i będzie ich to relaksowac. Gorzej jak ktos tego czegoś nie ma. Ciężko jest wybrać sobie hobby. mysle ze to troche taki szczesliwy traf, że moze uda się wstrzelić w coś co mega polubimy, ale jedyna metoda to próbować różnych rzeczy. To coś musi nam dawac na parwde dużo przyjemności, żeby się nam nie znudziło Odpowiedz Link Zgłoś
aszczerbik Re: pomysł na hobby 23.03.17, 15:25 Myślę, że swoje hobby po prostu trzeba odkryć. To samo przychodzi, coś zaczyna sprawiać Ci przyjemność i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: pomysł na hobby 16.05.17, 09:05 Każdy ma nieco inne zainteresowania, więc proponowanie komuś hobby jest nieco bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: pomysł na hobby 29.05.17, 07:56 Ja marzę o tym, by w końcu zacząć zarabiać na malowaniu portretów. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: pomysł na hobby 07.07.17, 10:41 Teraz w sumie w modzie jest kolekcjonowanie płyt winylowych, przyznaję, że bardzo mi się podoba takie hobby. Zajrzyjcie zresztą do poradnika: sprzedajemy.pl/poradnik/muzyka-z-plyt-winylowych-czy-warto-kolekcjonowac-winyle-art2532 - jeśli ktoś ma zamiar kolekcjonować winyle powinien przeczytać dlaczego ostatnio znów wróciły do łask. Odpowiedz Link Zgłoś
adamzrivi1987 Re: pomysł na hobby 24.07.17, 15:27 Ja polecam nauke - to najlepsze hobby !! poszerza horyzonty Odpowiedz Link Zgłoś