ewakurz 04.03.05, 17:19 Za Alternatywy Brezlemu. Stanislaw Aniol powinien sobie last one'a powiesic, po uprzednim w ramki oprawieniu. Hyhyh :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi_fiori 125. podziekowanie & CO. 07.03.05, 07:07 Niniejszym Jagodce, bardzo, bardzo za tuę- wzruszylam sie jak stary siennik - i za BHP, przy ktorym mialam nieodparte wrazenia deja vu:D. Z rewanzem spiesze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: 125. podziekowanie & CO. 07.03.05, 13:23 yyy, a cóż takiego wzruszającego było w mle??? czyżby zdjęcia wskazywały co innego niż opis??? a jeśli to samo, to dlaczego wzruszające??? Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: 125. podziekowanie & CO. 07.03.05, 15:47 Millefiori za wszystko a przede wszystkim za empatie, za zdjecia bramy (portalu?) i dzielnej Dakoty, Jagodzie za piekne zamki w których niewatpliwie straszy, bo sytuacje z BHP, poza azjatyckimi przypadkami to codzienna praktyka. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: 125. podziekowanie & CO. 07.03.05, 19:26 Juz wykladam: Po primo, ze wizerunkami zostalam obdarzona po secundo, ze w kontekscie zacnie zimowobalwanim i dodatkowo z obliczem socrealizmu w tle. PS. Po tertio, a propos rewanzowy, ten serwer znow sie zbiesil. Ile mozna doklejac zalaczniki?! Godzine? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: 125. podziekowanie & CO. 08.03.05, 08:43 practice makes perfect :)) Fiori za tuę - piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: 125. podziekowanie & CO. 08.03.05, 10:37 dziekuje w imieniu kumy, co strzelala:) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori 132. podziekowanie & CO. 08.03.05, 13:04 Bardzo dziekuje Olowi za nadeslana korespondencje, a zwlaszcza album kombatancki, ktory przypomnial mi lata bez-kidskie (interpretacje dowolne, wszystkie prawidlowe). I za Dudiego! Genialny. Ten rysunek to byl chyba a propos zwiazku z Magda Dygat i jeszcze jego lat sopockich. Pamietam tez postrzyzonego. Potem juz typowo Dudi ze Szpilek. Poza tym atmosferycznie Stachura z Harasymowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: 132. podziekowanie & CO. 08.03.05, 14:06 tak, i ma sie dobrze. Na konkurencyjnej do warszawskiej ASP uczelni wyklada. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: 132. podziekowanie & CO. 08.03.05, 14:13 oooo jak ja Dudiki lubiwszy! Prawie jak Butenki. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: 132. podziekowanie & CO. 08.03.05, 15:32 olo53 napisał: > no to wez Millefiori wyslj Vaud-mnie czy ja-Vaud? Bo jak ja-Vaud, to wyslalam. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: 132. podziekowanie & CO. 08.03.05, 15:44 Tak, Vaud. Wyslalam Ci przekaz od Ola. Z Dudim, m.in. Sprawdz @GW. Howk, i nara. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: 132. podziekowanie & CO. 08.03.05, 15:42 dzieki i mi ucieklo, a przede wszystkim prosze mi sie zawieryszylo Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 08.03.05, 15:30 temu Olu - za zdjęcia (wszystkie) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 09.03.05, 20:56 1.Millefiori za zjecia, spotykalo sie na szlaku dziewczyny piekne, jakby od fryzjera wyszly, czlowiek rozczochrany mowil dzien dobry, zamienial kilka zdan niesmialo. Millefiori jestes piekna, taka cie widze. 2.Jagoda, jestem wdzieczny za zdjecia, ty w tym wzroku masz cos takiego ze mozesz rzucac uroki, wiec sie nie wychylam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 10.03.05, 10:24 yyy, znaczy ja sądziłam, że na zdjęciach widać jedynie ze na wzroku mam wadę w związku z czym muszę nosić okulary, które cokolwiek odbijają światło, więc oczu nie widać, więc nie wiem skąd Ci uroki przyszły do głowy... ale może kiedyś spjróbuję jakimś urokiem rzucić... choć zasadniczo uważam, że urok osobisty powinien mi wystarczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz podziekowanie bez numerka 10.03.05, 10:52 Dla Millefiori za dzisiejsze poranne. Dakociatko jest blizniaczkou Nikesza Babci K. Ulubiony znak drogowy swietnie ilustruje wskazowki, ktore mam zwyczaj dawac memu majselfowi. I juz znalazlam miejsce do ex pozycji Malego Domku Na Prerii (az sie chce rzec: Szeremietiewskaja preria :)) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: podziekowanie bez numerka 10.03.05, 21:35 ewakurz napisała: > Dakociatko jest blizniaczkou Nikesza > Babci K. To oboje z Nikeszem maja jeszcze sobowtora w Budzie, w odrodzie domu dziesiec minut piechota w dol od Zaulka. Kiedys, wracajac do domu omal sila nie zgarnelam zupelnie obcego kota, bedacego klonem Dakoty, bo bylam przekonana, ze sie moja Dakocina postanowila ze mna wybrac do miasta, rozmyslila po drodze i postanowila zaczekac na mnie, zeby samotnie nie wracac. Ulubiony znak drogowy swietnie ilustruje wskazowki, ktore mam zwyczaj > dawac memu majselfowi. Odrozniasz prawa strone od lewej w artykulacji mapy? Bo mnie sie zawsze myli, gdy musze podawac kierunki, i rodzina juz sie przyzwyczaila, ze nie nalezy w tym momencie sluchac, tylko patrzec, w ktorym kierunku macham reka. > I juz znalazlam miejsce do ex pozycji Malego Domku Na Prerii (az sie chce rzec: > > Szeremietiewskaja preria :)) Gdzie? Gdzie? Ze zatupie niecierpliwie z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: podziekowanie bez numerka 15.03.05, 12:41 millefiori napisała: > I juz znalazlam miejsce do ex pozycji Malego Domku Na Prerii (az sie chce > rzec: > > > > Szeremietiewskaja preria :)) > > Gdzie? Gdzie? Ze zatupie niecierpliwie z ciekawosci. ===> Bo to jest tak: mamy w Kolaczowie przepiekne biuro, mahonie, skory, story inowogle, przeznaczone dla wybranca, co ma to Kolaczowo manadzowac. Ale wybraniec jeszcze nie zostal wybrany (poszukiwania rozpoczeto w sierpniu 2003). Nalepie mu ow scienny detektor na drzwi. Jak sie narodzi,to sie chyba ucieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 10.03.05, 21:27 olo53 napisał: > 1.Millefiori za zdjecia, spotykalo sie na szlaku dziewczyny piekne, jakby od > fryzjera wyszly, czlowiek rozczochrany mowil dzien dobry, zamienial kilka zdan > niesmialo. Zapewne spotykales na szlaku dziewczyny, ktore przez czas jakis pomieszkiwaly w chalupie na Polanach Surowicznych:) Wiaze sie tym miejscem jedna z legend ruralnych, krazacych po Beskidach od roku 1981, mowiaca o tym, ze woda przeplywajacego przez Polany Surowiczne potoku ma nieslychane wlasciwosci upiekszajace. Mialo to ponoc cos wspolnego z wyciekami z silosa z kiszonka, gdyz do historii przeszly hasla makatkowe, propagowane przez ten sam zespol, ktory stworzyl legende urbanska o cynowej miseczce, na ktora z kolei trafila w Anchan lata pozniej. Wracajac do niezwyklych wlasciwosci wody potoku Polanskiego, to dzialala ona mniej wiecej jak krem Asassella, tylko trzeba bylo stosowac nieco dluzej. >Millefiori jestes piekna, taka cie widze. Dziekuje, Olo. Bardzo milo napisales. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 10.03.05, 22:21 millefiori napisała: > olo53 napisał: > > > 1.Millefiori za zdjecia, spotykalo sie na szlaku dziewczyny piekne, jakby > od > > fryzjera wyszly, czlowiek rozczochrany mowil dzien dobry, zamienial kilka > zdan > > niesmialo. > > Zapewne spotykales na szlaku dziewczyny, ktore przez czas jakis pomieszkiwaly w > chalupie na Polanach Surowicznych:) Wiaze sie tym miejscem jedna z legend > ruralnych, krazacych po Beskidach od roku 1981, mowiaca o tym, ze woda > przeplywajacego przez Polany Surowiczne potoku ma nieslychane wlasciwosci > upiekszajace. Mialo to ponoc cos wspolnego z wyciekami z silosa z kiszonka, gdy > z > do historii przeszly hasla makatkowe, propagowane przez ten sam zespol, ktory > stworzyl legende urbanska o cynowej miseczce, na ktora z kolei trafila w Anchan > lata pozniej. > Wracajac do niezwyklych wlasciwosci wody potoku Polanskiego, to dzialala ona > mniej wiecej jak krem Asassella, tylko trzeba bylo stosowac nieco dluzej. --------> i krem Yennefer? > > > >Millefiori jestes piekna, taka cie widze. > > Dziekuje, Olo. Bardzo milo napisales. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 10.03.05, 22:29 vaud napisała: > millefiori napisała: > > > Wracajac do niezwyklych wlasciwosci wody potoku Polanskiego, to dzialala > ona > > mniej wiecej jak krem Asassella, tylko trzeba bylo stosowac nieco dluzej. > > > --------> i krem Yennefer? MNiej wiecej. Kuracje trzeba bylo powtarzac co roku, a mi od lat jakos nie po drodze na Polany. Ponadto sluchy doszly, ze wraz ze sprzedaza PGR-u skonczyla sie kiszonka. Wiec nie wiem, czy sie magiczne wlasciwosci przypadkiem nie skonczyly, bo ostatecznie nie wchodzi sie dwa razy do tego samego potoku, panta rei, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 10.03.05, 22:31 kiszonki konserwuja. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 10.03.05, 22:32 Kiszonki, a nie marynaty, co podkreslic podwojna gruba kreska nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 10.03.05, 22:36 bo marynaty w occie 9 ewentualnei oliwie, a kiszonki z paciorkowcem mlecznym? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 10.03.05, 22:47 Oliwa to nie marynata?! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 10.03.05, 22:49 1.occie 2. occie i oliwie Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 10.03.05, 22:50 A. Wolno procesuje. czas sie zlozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 11.03.05, 15:18 Fiori za Paddyego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 14.03.05, 06:43 dziekuje Fiori za namiar na ogrody. Pojedziem. I jeszcze za wysluchanie przez telefon mojego niewatpliwego monologu. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 14.03.05, 06:45 Dziekuje Vaud za telefon. Tez sie dokladalam glosowo:). Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 14.03.05, 06:48 EwieKurz dziekuje za paczke z historyczna galeria obrazow umoralniajaco-budujacych. Bardzo. Millefiori Wydawnictwa i ich obyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 14.03.05, 08:28 Pani Kurzowej ja tez ja tez. Polowe znalem ale dessusy mnie powalily, calkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 14.03.05, 06:54 Dopuszczalam Cie tylko do "yhy", bog Ci zaplac dobra kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 14.03.05, 06:55 Takza do aha, rozumiem i tym podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 14.03.05, 06:58 o, tak, gama wykrzyknikow byla i wachlarz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 12:35 millefiori napisała: > vaud napisała: > > > millefiori napisała: > > > > > Wracajac do niezwyklych wlasciwosci wody potoku Polanskiego, to dzi > alala > > ona > > > mniej wiecej jak krem Asassella, tylko trzeba bylo stosowac nieco d > luzej. > > > > > > --------> i krem Yennefer? > > MNiej wiecej. Kuracje trzeba bylo powtarzac co roku, a mi od lat jakos nie po > drodze na Polany. Ponadto sluchy doszly, ze wraz ze sprzedaza PGR-u skonczyla > sie kiszonka. Wiec nie wiem, czy sie magiczne wlasciwosci przypadkiem nie > skonczyly, bo ostatecznie nie wchodzi sie dwa razy do tego samego potoku, panta > rei, etc. ====> To moglby byc piekny poczatek watku Kosmetyczka Yennefiori, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 11:54 Wszystkim za wszystko i lecę spisywać protokół zniszczenia ulicznicy płaskiej. Na czymś w trzeba zrobić Marzannę, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 11:59 O, Anchan! Czy wy tu kółko foto założyliście i się sobie nawzajem pokazujecie, dotarło do mnie nareszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 13:21 no ja mam foty Dakoty i Vaudowy album. W zasadzie powinnam jej coś wysłać. Np. moje weekendowe wyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 13:55 Dakocie? ;-) O, czy ja Vaudowy album mam? Hmm, chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 15:10 MatkoZalozycielko! Slalam paczki rowno z adresu na GW na adresy na GW. Powinnas byla dostac w czasie niebecnosci: Kocham Wegry, i foty Dakoty z podwojnym wizerunkiem na kaloryferze m.in. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 15:41 Dostałam dostałam! No fantastyczne wałkowanie się po jasnym i dylemat cz-b kota, które kłaki zostawiać - czarne czy białe? Co do znaku istnieje równie czytelny (a moze nawet bardziej?) znak drogowy, przysięgam. w Pruszkowie jest on. Sfoto go, jak będę tam przejeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Do Pieranki 15.03.05, 16:04 pieranka napisała: > Dakocie? ;-) > O, czy ja Vaudowy album mam? Hmm, chyba nie. ----> prob wysylek na gazete bylo czysta albo nawet czysta piecdziesiat. Prosba o adres prywatniejszy niz gazetowy pozostala wisiec w eterze... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Do Pieranki 15.03.05, 16:07 aaa, chyba wtedy właśnie patrzyłam w inną stronę Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Do Pieranki 15.03.05, 16:25 pieranka napisała: > spróbuj tu > > pieranka@gmail.com ----> juz sie robi! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Do Pieranki 15.03.05, 16:26 tez schwycila cie guglownica na gigabajta:) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 15:12 czesc, Anchan, czy Kocham WEgry dostalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 15:18 Taak. Antena wywołała spore zakłócenia i się oblałam wrzątkiem. Na szczęście już był zimny. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 16:00 :)Druga sztuczna sosne znalazlam przy drodze za Budakeszi. Widac sie mnoza. Pieranka, znaczy, ze to co z Budy mialo dojsc, doszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 16:03 Czarnejjagodzie za mistrzowskie kawy bardzo niniejszym dziekuje; oslablam z wrazeni estetycznych i ide nastawic ekspress. Ach! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 15.03.05, 19:56 pieranka napisała: > Czy wy tu kółko foto założyliście i się sobie nawzajem pokazujecie, dotarło do > mnie nareszcie? Tak! Niewidziani w realu znanym z wirtualu. Millefiori Wydawnictwa i ich obyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 16.03.05, 11:18 Anchan za obsypanie kwiatami (i grzybami) bardzo serdecznie dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 16.03.05, 11:27 do podziękowań się przyłączam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 16.03.05, 14:09 Dziękuję Anchan za wiosnę! Grzybki pod słońce mnie wzruszyły, aż musiałam odejść od biurka Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 16.03.05, 17:18 Dziękuję Vaud za albumik. Jaka tam kluska z tej Kluski! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sto dwudzieste czwarte podziekowanie & CO. 16.03.05, 18:16 Brezlemu za wzorzec niniejszym dziekuje, a takze Jagodzie za wstrzasajace widoki. Odpowiedz Link Zgłoś