laura27 Addict, Dolce Vita&....Wawa 24.03.05, 08:19 Sprzedam następujące pojemności: Deep Red Hugo Boss - z 90 ml zostało ok. 30 ml Dolce Vita Christian Dior - nowe 30 ml, całe Dior Addict, Christian Dior - z 75 ml zostało ok. 65 ml Czekam na propozycje cenowe na maila gazetowego & pozdrawiam. Ps. W grę wchodzi także wymiana na Coco Mademoiselle, ale raczej wodę toaletową niż perfumowaną. Mam jeszcze do sprzedania puder brązujący Pupa, jakby był ktoś zainteresowany. Odpowiedz Link
blackmolly In Love Again YSL 06.04.05, 22:51 Sprzedam In Love Again YSL. Oryginalne, kupione w polskiej perfumerii (posiadam kartonik i paragon). Ze 100ml zostało 30ml. Cena wraz z przesyłka 100zł. Odpowiedz Link
mika281 Re: Gucci Rush 2 14.04.05, 10:06 czy ktos nie wie albo nie ma na zbyciu balsamu Gucci Rush 2? mam wode toaletowa i poprostu uwielbiam ten zapach, mogłabym sie w nim kapać , ale niestety on jest tak delikatny ze musze wylac pół butelki na siebie zeby go poczuc i własnie mysle o balsamie dla wzmocnienia efektu, ale nigdzie nie ma niestety Odpowiedz Link
madzia2kk BALSAM DO CIALA ELIZABETH ARDEN SPRZEDAM/WYMIENIE 22.05.05, 20:23 sprzedam lub wymienie na cos fajnego balsam do ciala elizabeth arden Ardenbeauty, nowiutki 200 ml. nieuzywany, chlopak mi przywiozl z nowego jorku ale to niestety nie moj zapach :) chetnych prosze na maila madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link
madzia2kk Kupie caroline herrere. kenzo i diora:) 22.05.05, 20:18 Witam drogie forumowiczki chetnie odkupie od kogos nawet uzywane perfumki caroliny herrery 212, hypnotic poison diora lub kezno jungle elephant:) zaiteresowane prosze na maila madzia2kk@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
madzia2kk LANCASTER- sprzedam/zamienie 23.05.05, 23:18 sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA) uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na polce...w razie czego zapraszam na maila: ania1020@autograf.pl Odpowiedz Link
huanita_3 Jil Sander Sensations 24.03.05, 10:06 poszukuje Jil Sander Sensations, najchetniej 40 ml (moze byc niepelne) Odpowiedz Link
rybkad Shiseido Energizing Fragrance 24.03.05, 22:00 ok 6o ml z setki wymienie na jakis inny lekki zapach Odpowiedz Link
nikielka Angel Schlesser - szukam 25.03.05, 12:12 Szukam Angel Schlesser Femme, nowe, używane, każda ilość. Odpowiedz Link
klaudia01 Pleasures sprzedam 25.03.05, 12:36 Ze 100ml pozostało ponad 90ml. Posiadam niezniszczone pudełko. Prosze o kontakt na @ Odpowiedz Link
charade Nina Ricci, Davidoff, Kors 29.03.05, 12:20 Sprzedam następujące zapachy: - Love in Paris Niny Ricci, 30 ml., użyte 2 razy, ubytek niewidoczny, w kartoniku. Cena: 85 zł. już z przesyłką - Echo Davidoff, 30 ml. użyte kilka razy, ubytek mały, w kartoniku, cena: 75 zł. już z przesyłką - Belle de Minuit Niny Ricci, 50 ml., ubytek około 5 ml., w kartoniku, cena: 90 zł. już z przesyłką - Michael Kors, 30 ml., użyty 2 razy, w kartoniku, ubytek minimalny, cena: 55 zł. już z przesyłką Wymiana wchodzi w grę, np. na Very Irresistible, Stella, Dolce Vita. Odpowiedz Link
nitulina Re: Nina Ricci, Davidoff, Kors 08.04.05, 23:03 Cholera ta Ricci Belle de Minuit pewnie już poszła :( Ale jakby nie to baardzo chętnie biorę!!! Odpowiedz Link
laura27 Dior Addict za 150 zł, reszta nieaktualna 30.03.05, 09:48 Deep Red już w posiadaniu Nikielki, Dolce Vita zarezerwowana dla Mangos ale Dior Addict jeszcze wolny! Czekam pod laura27@gazeta.pl na ew. pytania. pozdrawiam Odpowiedz Link
anielkac Re: Straganik/wymiana 12-CLARINS 30.03.05, 11:01 Witam, Sprzedam wodę toaletową Clarins "Par amour toujours" - 30ml. Kupiłam wczoraj w Sephorze (niestety wyrzuciłam odrazu pudełko, byłam pewna że to TEN zapach. Dzisiaj już mam inne zdanie)za 140zł. Sprzedam za 90zł, w tym pokrywam koszt wysyłki. Odpowiedz Link
sorbet poszukuję AZZURA AZZARO. Autor: josti_kr 30.03.05, 14:21 poszukuję AZZURA AZZARO Autor: josti_kr Data: 30.03.2005 11:51 Mogą być używane. Kontakt na pocztę gazetową. *** Przeniesiony Odpowiedz Link
ignis1 odkupie Eau de Dolce Vita 31.03.05, 13:24 oraz Poeme Lancome niestety nie mam nic na wymiane , choc, zaraz, mam dwa podklady dla mnie za ciemne (Stay color Revlona z dozownikiem i Astora ten nowy, sprawdze w domu kolory) ignistan@neostrada.pl Odpowiedz Link
benita5 Re: poszukuję AZZURA AZZARO. Autor: josti_kr 06.04.05, 17:17 Witaj, jesli reflektujesz na moja Azzure, to prosze o @. Odpowiedz Link
laura27 Davidoff Cool Water 31.03.05, 19:45 Mam do sprzedania następującą ciekawostkę dla amatorek Cool Water: Cooling Liquid Powder, czyli chłodzący puder w płynie, z pompką, oryginalna pojemność 50 ml, zostało ponad 40 ml. Nuta zapachowa taka jak woda z tej serii, bardzo intensywnie na ciele pachnie nawet bardzo niewielka ilość, pozostawia na skórze taki troszkę chłodzący, jedwabisty i oczywiście pachnący film.Puder ten jest w postaci błękitnego płynu. Z tego co się orientuję produkt ten jest niedostępny w Polsce, ja kupiłam na lotnisku w Amsterdamie. Gratis dołożę 30-to gramową tabletkę do pachnącej kąpieli z tej samej linii (była w komplecie)- Revitalizing Bath Tablet Całość sprzedam za 40 zł plus ewentualne koszty przesyłki jeśli zainteresowana byłaby spoza Wawy. Piszcie na laura27@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
chatka_ Lacoste wymienie 31.03.05, 21:32 Moze ktos chcialby wymieniec resztke herba fresca lub zielonego coloressence na okolo 18 ml lacoste pour femme? Odpowiedz Link
mangos Re: Lacoste wymienie 31.03.05, 21:53 Droga chatko- jeszcze niczego nie obiecuję,ale mam Lacoste i zastanawiam się ostatnio, czy przypadkiem nie wymienić... Odpowiedz Link
chatka_ Re: Lacoste wymienie 31.03.05, 21:58 Ale na co chcesz wymienic, na moja resztke lacoste, ja chce ja na te dwa urocze swiezuchy wymienic :) Dziekuje mimo wszystko :) Odpowiedz Link
mangos Re: Lacoste wymienie 01.04.05, 06:24 Mam taką sama pojemność Lacoste a o Herba Fresca marzę...Przeczytałam posta i pod wpływem impulsu odpisałam;) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Lacoste wymienie 01.04.05, 21:54 mangos napisała: > Mam taką sama pojemność Lacoste a o Herba Fresca marzę...Przeczytałam posta i p > od wpływem impulsu odpisałam;) Bradzo mi sie jej zechcialo, moje letnie zapachy to swiezuchy ale z jakis nazbyt egoztycznych jak dla mnie w tym momencie miejsc swiata - a mi marzy sie cos swojskiego, łaka albo sad godzine drogi stad. Z AA moge tylko zaproponowac Ci miniaturke Pampelune? Przestala mi pachniec. Odpowiedz Link
mangos Re: Lacoste wymienie 02.04.05, 07:02 OK:)Powąchałabym z miłą chęcią. Po południu napisze maila:) Odpowiedz Link
mangos Re: Lacoste wymienie 31.03.05, 21:58 aaaaa- ale Tobie chyba chodzi o odwrotną wymianę:(Pogubiłam się.... Odpowiedz Link
addinka Jadore edp 50 ml wymienię/sprzedam 01.04.05, 11:42 jak w temacie prawie całe 50 ml ubytek 0,5 cm, edp z sephory, kartonik jest, cena 145 zł z wysyłką lub wymienię na hot couture edt lub eau d dolce vita 100 ml Odpowiedz Link
oloom Re: Straganik/wymiana 12 02.04.05, 09:19 Sprzedam 40-43 ml (z 50) wody perfumowanej Sensi Armaniego. Możliwa również wymiana na podobną ilość Jungle Elephant Odpowiedz Link
valkiria1 Sprzedam Angela! 02.04.05, 20:08 Sprzedam Angela 25 ml rozkręcalnego,w sklepie kosztuje ok. 290 zł, ja proponuje 170zł plus koszty przesyłki ubytek znikomy, pskiniety 2 razy, niestety nie dla mnie.. Odpowiedz Link
purplehaze Re: Sprzedam Angela! 04.04.05, 14:16 Bylabym zainteresowana... Tylko prosilabym o zdjecie - nie, zebym nie ufala- ale tyle teraz podrobek, sama mialam w rece ostatnio i dzieki Bogu odpakowalam... ;-(((. Pozdrawiam, Baska Odpowiedz Link
maugorzata Femme Individuelle Mont Blanc, EDT 02.04.05, 19:30 Mój Shalimar znalazł już nową właścicielkę, teraz chętnie pożegnam się z FI - buteleczka okazała się dla mnie za duża. Jest to tester kupiony na allegro u Gregorydka. Kosztował 169 zł bez przesyłki. Z 75 ml zostało około 1/3, nie mam pudełka. Chciałabym wymienić najchętniej na coś Guerlaina (oprócz Shalimaru, Samsary i L'Instant), Chanel 19, coś innego interesującego (również próbki) albo sprzedać za 60,00 zł wraz z przesyłką. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aviance Re: Red Jeans 05.04.05, 14:07 Sprzedam lub zamienię całą butelkę Red Jeans kupioną niedawno w Rossmanie (75 ml. Psiknęłam tylko raz i już nigdy wiecej! Nie wiem co mnie podkusiło, żeby kupić zapach który spodobał mi się na kimś bez testowania.Butelka stoi teraz jak wyrzut sumienia, a ja nie mogę na nią patrzeć! Sprzedam za 60 zł lub zamienię na inny "używany" zapach bardziej tolerowany przeze mnie. Odpowiedz Link
y_a_s_m_i_n Calvin Klein sheerOBSESSION 50ml zamienie/sprzedam 05.04.05, 19:50 Oryginalna eau de parfum (nr/kod na naklejce 0592, z początkowej zawartości 50ml zostalo ok 49ml, ubytek praktycznie niewidoczny. zapach kompletnie nie moj, i jak na złośc niesamowicie trwały ;) nie jestem dobra w opisywaniu zapachow, wiec moze nawet nie bede sie wysilac... Chetnie zamienię na podobne, badz mniejsze ilosci: - angel innocent (oczywiscie na mniejsza pojemnosc) - angel schlesser femme - truth body oil spray albo tanio odstapie :) jako, ze jestem tu nowa, to moge wystawic je na allegro pozdrawiam Odpowiedz Link
agmusz Re: Calvin Klein sheerOBSESSION 50ml zamienie/spr 05.04.05, 19:56 Hej za ile chcesz sprzedać? jestem bardzo zainteresowana, daj znać na pocztę gazetową. Odpowiedz Link
mika281 Re: próbki - rykiel woman, pure poison, paris YSL 06.04.05, 10:53 wymienie na jakies inne lub jakieś resztki perfum lub sprzedam Odpowiedz Link
benita5 Givenchy,Cacharel,Boucheron,Lagerfield,Azzaro,YSL 06.04.05, 17:47 1/Cacharel Gloria edt 45/50ml 99,- 2/Extravagance Givenchy edt 45/50 119,- Ponadto przyszla pora by zrobic remanent i sie rozstac z polkownikami, tylko mam problem z wycena:))wiec oczekiwalabym propozycji cenowych: 3/ Chloe Lagerfield 115/120ml 4/ Jaipur Saphir Boucheron 45/50ml 5/ Azzura 40/100ml 6/ Nu edp 20/30ml Wymiana bardzo chetnie na Le monde Kenzo,Apparition lub Desnuda Ungaro:) Ponadto pozadam( napisze choc nie wierze ze ktos by chcial sie pozbyc;) ILA PAssionata. Pozdrawiam :)),b Odpowiedz Link
nitulina Re: Winter Delice 06.04.05, 17:54 Poszukuję jakiejś reszteczki, albo próbki, nawet paseczka z zapachem. Boję się zamówić w ciemno :( Odpowiedz Link
strega Re: Winter Delice 06.04.05, 23:01 Ja mam cala butle,sluze probeczka,jak znajde fiolke :) Jesli chcesz,zapraszam na poczte. Pozdrawiam Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Givenchy,Cacharel,Boucheron,Lagerfield,Azzaro 07.04.05, 10:35 Droga Benitko! A nie mogłabyś jeszcze tak ze 3 tygodnie potrzymać na półce Jaipur Saphir ? :)) Odpowiedz Link
benita5 Re: Givenchy,Cacharel,Boucheron, 07.04.05, 13:29 vanilia72 napisała: > Droga Benitko! > A nie mogłabyś jeszcze tak ze 3 tygodnie potrzymać na półce Jaipur Saphir ? :)) Oczywiscie ze moglabys:) Jak tak do mnie pieknie piszesz,to jakze moglabym odmowic:)) JAipur krazyl od mojej rodzicielki do mnie, jednak skoro deklarujesz chec zaprzyjaznienia sie z nim, wsadzam go do kartonika i niech czeka na swoj czas:) Pozdr,b Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Givenchy,Cacharel,Boucheron, 07.04.05, 13:38 Bardzo Ci dziękuję. Postanowiłam że tylko jednen zapach na miesiąc i muszę w tym wytrwać :)), a pokusy wokoło ciągle się czają :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
benita5 Re: Givenchy,Cacharel,Boucheron,Lagerfield,Azzaro 07.04.05, 13:33 errata Chloe by Chloe:)) jakas pomrocznosc mnie dopadla,ale to nie powinno dziwic zwazywszy na miejsce z ktorego pisze:D a lagerfielda SMS chetnie bym przygarnela:) Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Givenchy,Cacharel,Boucheron,Lagerfield,Azzaro 07.04.05, 14:05 Mam tylko jedno pytanie jeszcze, czy Jaipur to EDP czy EDT ? Odpowiedz Link
mangos Re: Givenchy,Cacharel,Boucheron,Lagerfield,Azzaro 07.04.05, 14:44 A ja Benitko pisałabym się na Glorię, tylko w chwili obecnej cięzko z kasą;(Jeżeli nie ma na nia chętnej to rezerwuję;) i proszę, podobnie do vanilki o przetrzymanie jakies 3 tygonie, jesli to mozliwe. Odpowiedz Link
benita5 Re: Givenchy,Cacharel-Mangos 09.04.05, 20:22 mangos napisała: > A ja Benitko pisałabym się na Glorię, tylko w chwili obecnej cięzko z kasą; (Jeż > eli nie ma na nia chętnej to rezerwuję;) i proszę, podobnie do vanilki o przetrzymanie jakies 3 tygonie, jesli to mozliwe. > Ha wszystko jest mozliwe:))Detale na @.ok Pozdr:)) Odpowiedz Link
mangos Re: Straganik/wymiana 12 07.04.05, 06:53 Czy posiada ktoś może na zbyciu resztki Celine oriental Summer?Bardzo mi zależy na przetestowaniu tego zapachu. Odpowiedz Link
laura27 Dior Addict, reszta sprzedana:-) 07.04.05, 11:34 Pozostało mi jeszcze to co w temacie, 150 zł za 65 ml, reszta znalazła nowe właścicielki:-) Pozdrawiam i czekam na chętne! Odpowiedz Link
13ryjek Re: Dior Addict, reszta sprzedana:-) 07.04.05, 12:32 Czesc jestem nowa na forum, chociaz czytam was juz od pol roku, i rowniez naleze do maniakow perfum. Mam na wymiane perfumy, ktore zakupilam w czasie ciazy. Teraz przestaly mi sie podobac. Jest to Organza First Light 30 ml ubytek 4 psikniecia. Zakupilam w Sephorze, jest w kartoniku.Chetnie wymienie na zlota Organze lub Flower by kenzo. Moze ktos zainteresowany ma inne propozycje? Istnieje rowniez mozliwosc kupna cena do ustalenia. pozdrawiam Odpowiedz Link
dixi Fragonardy, Eau de DV 07.04.05, 20:05 sprzedam lub zamienie: Eau de DV, tester bez korka, ok 80 -85 ml ze 100 - jezeli sprzedaz to za 110 zl z przesylka; Soleil Fragonarda edp, polowa ze 100 ml, takie cudenko www.fragonard.com/@en-us/shop/1/72/dept.asp Dahlia Fragonarda, perfumy- www.fragonard.com/@en-us/shop/1/16/dept.asp z 30 ml jest aktualnie pomiedzy 10 - 15 co trudno precyzyjnie okreslic bo flakon nie jest przezroczysty; na fragonardy trudno mi ustalic cene, wolalabym wymienic najchetniej na jakies lekkie, letnie zapachy, czekam na prpozycje :) Odpowiedz Link
nikielka Re: Fragonardy, Eau de DV 07.04.05, 20:23 Ja jestem chętna na Fragonardy. Odezwę się na maila. Odpowiedz Link
marla30 Mitsouko, SMS, Escada, inne 07.04.05, 20:45 Dziewczyny i chłopaki, ja też zrobiłam dziś remanent. Zależy mi na sprzedaży albo na wymianie przede wszystkim na Un Jardin sur le Nil, Rykiel Rose, Simply, Nu EDP, jakieś niszowce i kadzidlane. In Love Again YSL, to klasyczne około 95 ml ze 100 ml, kartonik, 120 zł, tu raczej sprzedaż by mnie interesowała Sun Moon Stars Lagerfeld, prawie cała butelka, 30 ml, kartonik, nawet folia jest, od razu uprzedzam, że butelka jest granatowa, nie ?mleczna?, sprowadzona ze Stanów, 80 zł. Mitsouko Guerlain, EDP, 45 ml z 50 ml, refill spray, ale butelka ładna,kartonik, 100 zł. Pleasures Exotics, nowa odmiana klasycznego Pleasures, EDP, prawie cale 50 ml, kartonik , 100 zł z przesyłką Carolina Herrera, 212 on ice, różowe, jedna kulka pełna, drugiej połowa, pierwotnie 60 ml, 90 zł Escada Sunny Frutti, eau fraiche, połowa z 75 ml, bezalkoholowa sezonówka Escady sprzed paru lat, najchętniej wymiana, nie umiem wycenić Maleńki zestaw Caleche eau delicatee, miniaturka 7,5 ml, mydełko 25 ml, wszystko w ślicznym, tekturowym hermesowskim pudełeczku z zimowym motywem. Kupiłam na allegro, ale teraz mam już duże Caleche i nie potrzebuję tego maleństwa, 28 zł. Do tych cen należy doliczyć 5 zł za przesyłkę, zainteresowane/ zainteresowanych proszę o kontakt na mail, pozdrawiam. Odpowiedz Link
13ryjek Organza First Light zamienie, spzedam 08.04.05, 20:45 Czesc jestem nowa na forum, chociaz czytam was juz od pol roku, i rowniez > naleze do maniakow perfum. > Mam na wymiane perfumy, ktore zakupilam w czasie ciazy. Teraz przestaly mi sie > podobac. Jest to Organza First Light 30 ml ubytek 4 psikniecia. Zakupilam w > Sephorze, jest w kartoniku.Chetnie wymienie na zlota Organze lub Flower by > kenzo. Moze ktos zainteresowany ma inne propozycje? Istnieje rowniez mozliwosc > kupna cena do ustalenia. pozdrawiam Dodam, ze jestem ze Szczecina Odpowiedz Link
13ryjek Re: Organza First Light zamienie, spzedam 08.04.05, 20:47 13ryjek napisała: Przepraszam za blad w slowie sprzedam > Czesc jestem nowa na forum, chociaz czytam was juz od pol roku, i rowniez > > naleze do maniakow perfum. > > Mam na wymiane perfumy, ktore zakupilam w czasie ciazy. Teraz przestaly m > i > sie > > podobac. Jest to Organza First Light 30 ml ubytek 4 psikniecia. Zakupilam > w > > Sephorze, jest w kartoniku.Chetnie wymienie na zlota Organze lub Flower b > y > > kenzo. Moze ktos zainteresowany ma inne propozycje? Istnieje rowniez > mozliwosc > > kupna cena do ustalenia. pozdrawiam > Dodam, ze jestem ze Szczecina Odpowiedz Link
valkiria1 Re: Straganik/wymiana 12 09.04.05, 01:07 Mam prawie nowego-(ubytek moze poł mililitra) 25ml Angela.Angel był dosyć drogi ,więc chciałabym go sprzedać lub zamienić na 2 razy po 20ml którychś z tych zapaszków... interesuje mnie: -Sensi -Sicilia -Pure poison czarny -l'instant guerlain -clinique Happy -provocative woman -amor amor -yohi yamamoto -i love ibiza -absolu -alchimie -gloria najlepiej @ na luczniczka@op.pl Odpowiedz Link
marla30 Flower Kenzo, Beautiful, Dazzling EL 09.04.05, 08:13 No i z tych poprzednich mam jeszcze Flower Kenzo, ponad 30 ml z 50 ml, EDP, bez kartonika, oraz w formie perfum małe Beautiful Estee Lauder i Dazzling Silver, również Lauder (2,8ml). Pozdrawiam Odpowiedz Link
marla30 Re: Flower Kenzo, Beautiful, Dazzling EL 09.04.05, 09:07 Aha, w związku z problemami z pocztą - wszystkim wczoraj odpisałam, więc jeśli ktoś nie dostał odpowiedzi, bardzo proszę o list. Odpowiedz Link
13ryjek Re: Flower Kenzo, Beautiful, Dazzling EL 09.04.05, 14:20 Hej, a za ile chcialabys sprzedac Kenzo? Odpowiedz Link
marla30 Re: Flower Kenzo, Beautiful, Dazzling EL 09.04.05, 15:56 13ryjek, masz maila, i to od wczoraj - chyba ta poczta mocno szwankuje jednak. pozdrawiam, m Odpowiedz Link
marla30 Re: Flower Kenzo, Beautiful, Dazzling EL 09.04.05, 18:46 Dziewczyny, przez kłopoty z pocztą odpowiem zbiorowo, żeby nie wyjść na gbura nieodpisującego: Flower sprzedam za 70 zł, a perfumy Lauder (to prawdziwe perfumy, nie EDT i nie EDP) za 25 zł sztuka (są użyte po razie, pojemność 3,5 ml oraz 2,8 m). Do tego należy doliczyć koszt przesyłki. No i najlepiej piszcie z innego niż gazetowe konta, wtem prawdopodobieństwo, że dojdzie, jest nieco większe. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
13ryjek Re: Flower Kenzo, Beautiful, Dazzling EL 10.04.05, 11:53 marla, chetnie odkupie od Ciebie Kenzo za 70 zl, ale dopiero na koniec miesiaca wtedy bede miala pieniadze. Wiec jesli zgodzisz sie poczekac , to znalazlas nabywce. Pozdrawiam Odpowiedz Link
graza4 Eau des Merveilles 09.04.05, 14:45 Odsprzedam Eau des Merveilles 100 ml, tester, prawie pełny (tylko kilka razy się nim psiknęłam). Piszcie proszę na maila gazetowego. Odpowiedz Link
kalia_t Python, Fleur de Desirade 10.04.05, 18:19 Wymienię: Python Trussardi(sensual deodorant 50 ml)zostało około 40 ml. Butelka taka jak EDT, w pudełku. Aubusson Fleur de desirade EDT, flakon 50 ml(bez vapo), raz użyty, pudełko. (cena zakupu 29 zł- Marrionaud, kupiłam w ciemno i niestety to nie mój zapach). Odpowiedz Link
nitulina Re: Asja Fendi około 75/45 ml edt zamienię. 10.04.05, 20:26 Zamienię na podobną ilość Theoremy klasycznej lub na coś innego korzennego, kadzidlanego, cynamonowego, piernikowego (odpada OI,BC bo mam) Odpowiedz Link
nitulina Re: testery Libertine, Jil Sunder Sun 65/75 edt 10.04.05, 20:29 Zamienię na coś... Odpowiedz Link
marla30 zmiana ceny Sun Moon Stars 10.04.05, 21:31 Przepraszam, przejrzałam allegro i za wysoko zaśpiewałam :) - sprzedam za 70 zł. Mitsouko nieaktualne, Hermes również. Z Flowerem dałam znać dziewczynom.Pozdrawiam Odpowiedz Link
f.i.n.e.s.s.e poszukuję Emotion L. Biagiotti 11.04.05, 13:40 Jesli ktoś chciałby sie rozstać z Emotion, to ja chetnie kupię za rozsądna cenę lub się wymienię. Prosze pisać na adres lotekj@wp.pl Odpowiedz Link