metiowiec 14.03.05, 19:14 Oj jak ja bym chciał ! Kraina wiecznego Bluesa, Południowy klimat Krajobraz rzeki legendy ! Ja Chcę tam być ! Choć na chwilkę ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gradufka Re: Chcę nad Missisipi ! 16.03.05, 19:12 A tam nie ma przypadkiem krokodylow ludojadow? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Chcę nad Missisipi ! 16.03.05, 19:19 gradufka napisała: > A tam nie ma przypadkiem krokodylow ludojadow? nie widać im nawet pięty cześc Gradufka! Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Chcę nad Missisipi ! 16.03.05, 19:29 A niech Sobie będą ! Ułoże o nich piosenkę ! "Nie mam prawej ręki bo zacisneły się na niej krokodyla szczęki Nie mam nic do stracenia albowiem nad missisipi nie ma nic do palenia Nie mam też pieniędzy na flaszkę ani siły na malutką nawet igraszkę Nie mam kobiety swego życia ale to lepiej nikt nie zabroni mi picia Nie mam już dalej pomysłu na rym więc niech ktoś inny wiedzie prym" Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Chcę nad Missisipi ! 16.03.05, 19:34 ale to nie jest blues z delty blue s delty by szedł na przykład tak: krokodyl odgryzł mi nogę ale z flaszką chodze chociaż pusta moja flaszka jest krokodyl odgryzł mi nogę ale z flaszką chodze chociaż pusta kieszeń jest krokodyl musiał odgryżć mi też głowę bo do ciebie z flaszką ide, beibeblu ooooooooooooooooooooooooooooooooooohh Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Chcę nad Missisipi ! 16.03.05, 19:46 :) Bo taka definicja niby klasycznego bluesa brzmi tak że ma być obowiązkowe zawołanie i odpowiedź na zawołanie czyli np. Krokodyl odgryzł mi nogę ! Oooo krokodyl odgryzł Ci nogę I Jestem nierad z tego powodu I jesteś nie rad z tego powodu :) Może sobie poblusujemy razem tempe co ? Ty wogóle grasz coś na czymś ? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Czesc! 16.03.05, 19:55 Ale wy, chlopcy, macie artystyczne dusze. Takie piekne piesni o zyciu po utracie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
metiowiec Re: Czesc! 16.03.05, 19:58 Bo każdy jest artystą tylko w różnych momentach odczuwa powołanie - My po utracie nogi. A znacie kazika - nie mam nogi ? "nie mam nogi zjedli ją moi towarzysze jeszcze ich mlaskanie słysze" Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Czesc! 16.03.05, 20:11 utrata nogi powoduje myśli o życiu jako takim co zaśpiewać pod kościołem albo w kolejce do pana doktora albo bluesa albo muryrunąruną albo laislabonita Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Chcę nad Missisipi ! 17.03.05, 17:05 całkiem niezły tekst Wam wyszedł...może Tempe powinien pisać Wam teksty? Odpowiedz Link Zgłoś
kosztelka Chcę płytę z autografem! 18.03.05, 20:00 Pamiętajcie, aby umieścić mnie na liście osób, które dostaną od Was płytę z autografem po otrzymaniu przez Was Złotej Płyty. Czy przewidziane są inne części ciała do odgryzienia przez krokodyla? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: To idzie ktos jutro ? 21.03.05, 10:13 była ta próba? miałam nadzieję, że Eexx mnie zawiadomi smsem.... : ( a byliśmy w sobotę w mieście...w psie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: To idzie ktos jutro ? 21.03.05, 10:13 była ta próba? miałam nadzieję, że Eexx mnie zawiadomi smsem.... : ( a byliśmy w sobotę w mieście...w psie Odpowiedz Link Zgłoś