vaud 27.03.05, 04:06 smartrecovery.infopop.cc/eve/ubb.x/a/tpc/f/1016080871/m/3501054312/r/2141064312 juz nie wiem, czy to zart, bo wypisz wymaluj tubylcy. Ostatnie zdanko lubie. Szwajcarka Zamorska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Trauma 29.03.05, 09:50 Ehem, ehem. Tragic malfunction of garderobe... Amerykanskie dzieci myslaly ze jak z kgos z tej rodziny spada cicuch to pod spodem beda srubki? Ale jakos nie mam humoru smiac sie z kraju gdzie sad decyduje o zaglodzeniu kogos na smierc. Przepraszam ze tak powaznie, ale mnie normalnie no .... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Trauma 29.03.05, 09:51 Ja też. Całość tłumaczy tzw. ruhe Skandynawów - oni wszyscy swoje traumy przeżuwają od tej nagości Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Trauma 30.03.05, 08:23 O nagosci i traumie Skandynawow powinien sie wypowiedziec Kran, ktorego juz dawno tu nie widziano, niestety. Brezly, jestem za, a nawet przeciw. Nie zagladzac na smierc. Nie chcialabym byc jednak na jej miejscu ani teraz, ani przez ostatnie 15 lat. Zycie zadne i smierc potworna... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Trauma 30.03.05, 09:08 Vaud, ja tez. Jestem za a nawet przeciw. Jednym problemem jest jednak czy generalnie pozwalac czy nie, a innym problemem co ma do tego panstwo. Jak mi to powiedzial kiedys pewien madry Helwet, jak na dworcu w Bolonii (kojarzysz te cos 80 osob w 1980 tam) mnie zaczely nachodzic watpliwosci czy aby jednak kara smierci nie: "panstwo nie powinno zabijac ludzi". I o to chodzi. A tym bardziej metoda smierci glodowej, noszqrva :-(( Odpowiedz Link Zgłoś