dryla 03.05.05, 22:15 bolą mnie moje piękne nóżki - pocieszenia potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogabignac Re: bardzo.... 03.05.05, 22:29 dryla napisała: > bolą mnie moje piękne nóżki - pocieszenia potrzebuję Wiem!! - natychmiast ściągnij adidasy;) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 03.05.05, 22:37 ogabignac napisał: > dryla napisała: > > > bolą mnie moje piękne nóżki - pocieszenia potrzebuję > > Wiem!! - natychmiast ściągnij adidasy;) nie mogł mi tego ktoś wcześniej powiedzieć? tydzień się męczę.... Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: bardzo.... 03.05.05, 22:38 ogabignac napisał: > Wiem!! - natychmiast ściągnij adidasy;) ...ściagnij z internetu :) _______________________________________________________ :)(: Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: bardzo.... 03.05.05, 23:04 Proponuje zaundowac sobie masaz prysznicem - jezeli to miesniowe. Jezdzi sie prysznicem po bolacych miesniach i przynosi to ulge. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: bardzo.... 04.05.05, 08:37 kamilar napisał: > POMASOWAĆ TRZEBA:)))) pasaz maly? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: bardzo.... 04.05.05, 10:42 nawet chetny do tego masazu by sie znalazl.... Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 04.05.05, 10:54 poziomk napisał: > nawet chetny do tego masazu by sie znalazl.... a kto niby? alex? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 04.05.05, 21:30 poziomk napisał: > moze.... i alex :)))) no i mamy romansik na forum: alex love dryla;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: bardzo.... 05.05.05, 08:37 a czy tylko Alex jest na tym Swiecie?: ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 04.05.05, 08:40 w zasadzie to powinna mnie głowa boleć:) a tu nogi...hmm Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: bardzo.... 04.05.05, 08:46 dryla napisała: > w zasadzie to powinna mnie głowa boleć:) a tu nogi...hmm Dobrze jest je w solonej wodzie wymoczyc, a potem natrzec wonnym olejkiem i pieszczotliwie wymasowac - szczegolnie gdy masaz bedzie w wykonaniu innej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: bardzo.... 04.05.05, 13:34 Brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki masowac chce... ;)! kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 04.05.05, 14:20 kotwicz69 napisał: > Brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki masowac chce... ;)! > > kotwicz my brunetki:))) a wy???????? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 04.05.05, 14:52 ralston napisał: > No cóż - kobieta zmienną jest... oraz jej nóżki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella "Kobieta zmienna jest" 05.05.05, 05:11 Wiecie, mili panowie skad pochodzi ten cytat? :P Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: "Kobieta zmienna jest" 05.05.05, 08:43 Nie wiem, nie byłem jeszcze nigdy w operze. Ale jak zbudują, to zaraz do niej pójdę. I wtedy Ci odpiszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: "Kobieta zmienna jest" 05.05.05, 09:18 zewsi napisał: > Nie wiem, nie byłem jeszcze nigdy w operze. Ale jak zbudują, to zaraz do niej > pójdę. I wtedy Ci odpiszę :-) bardzo dobra odpowiedz zewsi;))) ale Verdi nie żyje a cytat??? spójrzymy: To jest możliwe. Z tym, że również jest możliwe, że rano zmieniłam tę decyzję, bo wie pan, "kobieta zmienną jest". odpowiedź Aleksandry Jakubowskiej podczas przesłuchań sejmowej komisji śledczej w sprawie afery Rywina (2003) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: "Kobieta zmienna jest" 05.05.05, 09:20 dryla napisała: > zewsi napisał: > > > Nie wiem, nie byłem jeszcze nigdy w operze. Ale jak zbudują, to zaraz do > niej > > pójdę. I wtedy Ci odpiszę :-) > > > bardzo dobra odpowiedz zewsi;))) ale Verdi nie żyje a cytat??? spójrzymy: > To jest możliwe. Z tym, że również jest możliwe, że rano zmieniłam tę decyzję, > bo wie pan, "kobieta zmienną jest". > odpowiedź Aleksandry Jakubowskiej podczas przesłuchań sejmowej komisji śledczej > > w sprawie afery Rywina (2003) boże mam nadzieję, że to był Verdki bo mnie tu zjedzą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: "Kobieta zmienna jest" 05.05.05, 09:24 Sprawdziłem. Możesz spać spokojnie. Nie obudzisz się w niczyim żołądku. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: "Kobieta zmienna jest" 05.05.05, 20:13 zewsi napisał: > Sprawdziłem. Możesz spać spokojnie. Nie obudzisz się w niczyim żołądku. :-) uff:) alex by mi tego niedarował, ale cóż, taka ze mnie "intelektualna dziewica";P Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: "Kobieta zmienna jest" 05.05.05, 21:53 dryla napisała: > zewsi napisał: > > > Sprawdziłem. Możesz spać spokojnie. Nie obudzisz się w niczyim żołądku. : > -) > > uff:) alex by mi tego niedarował, ale cóż, taka ze mnie "intelektualna > dziewica";P nie darowal oczywiście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 04.05.05, 15:16 kotwicz69 napisał: > Brunet wieczorowa pora ;)! > > kotwicz dobrze, dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 04.05.05, 21:31 poziomk napisał: > my? blodasy z niebieskimi oczkam oczka wydłubiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 05.05.05, 09:14 nie bój się:)bo w zasadzie po co ci oczka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: bardzo.... 05.05.05, 11:25 dryla napisała: > nie bój się:)bo w zasadzie po co ci oczka?:) Po to, żeby Cię lepiej widzieć. I nie pytaj po co mu zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 05.05.05, 15:31 ralston napisał: > dryla napisała: > > > nie bój się:)bo w zasadzie po co ci oczka?:) > > > Po to, żeby Cię lepiej widzieć. I nie pytaj po co mu zęby. no tak;))) historia lubi się powtarzać:) Odpowiedz Link Zgłoś
karokaro Re: bardzo.... 05.05.05, 17:40 dryla napisała: > no tak;))) historia lubi się powtarzać:) A bajki są zawsze z morałem ;-) K. Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 05.05.05, 21:53 poziomk napisał: > to zależy od bajki lubię bajki:) Odpowiedz Link Zgłoś
karokaro Re: bardzo.... 05.05.05, 22:00 Morał ?? ;-) Nie pytać o oczy i zęby ;-))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: bardzo.... 05.05.05, 22:12 karokaro napisała: > Morał ?? ;-) > Nie pytać o oczy i zęby ;-))) > > K. tia...rzeczy proste są najtrudniejsze;) Odpowiedz Link Zgłoś