ralston 16.05.05, 09:00 W piątek jechałem do Lublina. Po drodze rozwiązywałem maturę z historii - test był wydrukowany w gazecie. Bez przygotowania udało się zdobyć blisko 80% punktów. Chyba nie było zbyt trudne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kateaga Re: Zdałem maturę z historii 16.05.05, 09:58 Mój znajomy zdał z biologii, sąsiadka z angielskiego, chyba zaraz pogrzebię w starych gazetach i sama się sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zdałem maturę z historii 16.05.05, 10:17 A dzisiaj chyba geografię piszą. Też może sobie zdam - kiedyś byłem dobry w te klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
kateaga Re: Zdałem maturę z historii 16.05.05, 10:19 Wczoraj z przyjaciółmi dyskutowaliśmy na temat poziomu nowej matury, który to mieliśmy okazję zauważyć , ale w końcu stanęło na tym, że to my cholerka jesteśmy tacy mądrzy!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Zdałem maturę z historii 16.05.05, 11:05 Za rok będzie trudniejsza. mam nadzieje. P.S. miało nie być ściagania a było. To jest niesprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zda?em mature˛ z historii 16.05.05, 14:20 A tak dla zabicia czasu - samo prowadzenie samochodu nie jest wystarczająco zajmujące... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Zda?em mature˛ z historii 16.05.05, 15:32 Hm , to ty tak jechałes z gazetą przed sobą ? Film "1944" się przypomina i niejaki Dziki w Mustangu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zda?em mature˛ z historii 16.05.05, 15:46 Aż tak dziki to nie jestem :))) Obok siedziała żona i czytała pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Zda?em mature˛ z historii 17.05.05, 21:02 ralston napisał: > Aż tak dziki to nie jestem :))) Obok siedziała żona i czytała pytania :) A już miałem piękną wizualizację Ralsa pędzącego 180 km/h z Gazetą przyklejoną do przedniej szyby. :) Może ktoś sprawdzi, czy da się tak prowadzić samochód? Do odważnych świat należy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zda?em mature˛ z historii 18.05.05, 09:00 Pewnie Cię dalej rozczaruję - ale nie jeżdżę (już) z takimi prędkościami. Po drodze do Lublina rzadko przekraczałem 100 km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Zda?em mature˛ z historii 18.05.05, 11:38 ralston napisał: > Pewnie Cię dalej rozczaruję - ale nie jeżdżę (już) z takimi prędkościami. Po > drodze do Lublina rzadko przekraczałem 100 km/h. Fakt – podróżujesz z żoną. :) Jeśli małżonka nie czyta forum - pochwal się, jaką maksymalnie prędkość zdarzyło Ci się rozwinąć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zda?em mature˛ z historii 18.05.05, 13:19 Z żoną na pokładzie udało mi się kiedyś jechać blisko 160 km/h. Ale to już zamierzchłe czasy. Przeszło mi. Odpowiedz Link Zgłoś