pio-rt 27.10.14, 22:56 palił ktoś e-szisze? Wiecie, gdzie można dostać cos takiego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benvenuti123 Re: E-shisha 27.10.14, 23:16 ja wiem, znam, palę. moja przygoda sie zaczela od zywklej shishy, a obecnie mam e-shishe. a gdzie dostac - jak wszystko – w internecie… Odpowiedz Link
pio-rt Re: E-shisha 27.10.14, 23:18 Spoko, ale może ktoś cos poleci, jakies opinie???? Odpowiedz Link
benvenuti123 Re: E-shisha 27.10.14, 23:22 No ja jestem sziszara, to możesz liczyc na opinie :D tu masz bardzo dobra e-szisze: www.belvene.com/e-shisha,c3.html tylko mi powiedz, co cie interesuje??? na polskim rynku to chyba najlepsze, tak mi sie wydaje po kilku testach. niedawno tez probowalam shisha to go, ale wychodzi mniej ekonomicznie. mialam melon i jablko, ale to jablko bardzo szybko uległo uszkodzeniu. w przypadku belvene nie mialam jeszcze zadnych problemow. smaki masz takie, jak widac pod linkiem Odpowiedz Link
pio-rt Re: E-shisha 27.10.14, 23:24 Sziszara? :) :) :) fajne slowo. Wiesz co, chodzi mi o to, na ile to się oplaca, czy to jest podobne do oryginalnej sziszy? Odpowiedz Link
benvenuti123 Re: E-shisha 27.10.14, 23:25 Heheh wiesz, no to zależy jak dużo palisz ale ja miałam na pare miechow. A z tysiąc buchow z tego jest, wiec tak jakbys se palila kilka szisz w miesiącu. Jak dla mnie bomba, bo oszczędzasz na czasie. Wszystkie smaki sa super: www.belvene.com/e-shisha,id7.html – ta smakuje jak jablkowy el fakher lub al waha. Buchy z gestym dymem Odpowiedz Link
pio-rt Re: E-shisha 27.10.14, 23:29 Ej, no to brzmi spoko. Bo nie chce mi się dla siebie sziszy rozpalać. W każdym razie dobrze, ze nie jak nakhla. A ta wisnia jaka jest?: www.belvene.com/e-shisha-cherry-0-mg,id32.html e-Shisha Cherry (0 mg) ? o producencie e-papierosów klasy premium www.belvene.com Odpowiedz Link
benvenuti123 Re: E-shisha 27.10.14, 23:32 No, jakość taka sama dla wszystkich smakow. A powiedz mi jeszcze, czy jesteś palacz? Bo możesz mieć szisze z wkładem nikotynowym lub bez. Ta ma: www.belvene.com/e-shisha-apple-night-8-mg,id30.html – jabłko mieta. ale przeciez jak sie w Polsce pojawily szisze to pierwsze smaki to bylo jablko-mieta i wisnia :D :D jak sie nostalgicznie zrobilo ;D tylko wtedy sie paliło nakhle i al wahe :P Odpowiedz Link
pio-rt Re: E-shisha 27.10.14, 23:37 Nie jestem raczej typem palacza, od czas do czasu owszem. zalezy mi przede wszystkim na smaku ;] Odpowiedz Link
benvenuti123 Re: E-shisha 27.10.14, 23:40 no to w takim razie polecam te beznikotynowe z klasykiem jabko-mieta :D enjoy! :D Odpowiedz Link
szpa425da Re: E-shisha 05.03.15, 13:04 W większości sklepów z e-papierosami :) Ja tam wolę mojego Foof'a Odpowiedz Link
seedbankier Re: E-shisha 08.04.15, 22:40 Ja wolę bardziej tradycyjne sprzęty więc wszystkim rzeczą typu "e-" a związanym z paleniem mówię nie. Odpowiedz Link