Dodaj do ulubionych

Za bardzo lubimy brąz

IP: 80.55.237.* 20.05.05, 11:01
Opalenizna jest bardzo ładna. W przeciwieństwie do spalenizny o czym wiele
kobiet zapomina...
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: Za bardzo lubimy brąz IP: *.dyn.iinet.net.au 20.05.05, 11:42
      na solarium zaczelam chodzic jak jeszcze kosztowalo 700zl (tych starych
      czerwonych)za 25 minut to bylo pierwsze solarium w Katowicach na ul Kosciuszki.
      Pamietam, ze w 90-tych latach to rezerwowalam po kilka seansow w jednym dniu w
      roznych miejscach, bo w jednym nie pozwalali sie opalac wiecej niz pol godziny.
      Duzo jezdzilam po kraju, zawsze szukajac najlepszych w miescie "lozek". Taki
      mialam sposob na wolny od pracy czas. Jakbym tylko troche zbladla to nie
      bylabym w stanie tego przezyc. Przeszlo mi kiedy przeprowadzilam sie do Londynu
      i musialam wypelnic ankiete o prace i Pani w urzedzie mnie zapytala zebym
      okreslila swoje pochodzenie: biala, czarna, azjatka itd. Zaczelam cenic to, ze
      moja skora jest biala i nie dlatego, ze jestem rasistka, a dlatego ze wiele
      Hindusek, azjatek zaczela mi mowic wprost jak strasznie mi zazdroszcza, ze moja
      skora jest biala. Wyjechalam jeszcze dalej do Azji i okazalo sie, ze tam jest
      na odwrot- dziewczyny z bogatych domow nie pokazuja sie na sloncu, bo inaczej
      skora im sciemnieje. Tak jak my kupujemy samoopalacze tak one kupuja
      wybielacze.Teraz jestem w Australii i tez sie nie opalam bo tu co 5 ma raka
      skory no i wole, zeby mysleli o mnie, ze jestem Europejka, a nie z Afryki. Jak
      opowiadam o mani na Solarium w Polsce to nie moga uwierzyc.
    • konread Re: Za bardzo lubimy brąz 20.05.05, 11:44
      Gość portalu: feelgood napisał(a):
      > Opalenizna jest bardzo ładna. W przeciwieństwie do spalenizny o czym wiele
      > kobiet zapomina...

...i Lepper (choć nie jest kobietą).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka