Dodaj do ulubionych

Sąd: gej może prowadzić samochód

IP: 81.19.200.* 07.06.05, 11:30
o kurcze, a ja myslelem, ze takie cos moze tylko w Polsce sie wydarzyc...
Obserwuj wątek
    • Gość: camel Sąd: gej może prowadzić samochód IP: 81.19.200.* 07.06.05, 11:31
      o kurcze, ale kwiatek... a ja myslelem, ze tylko w Polsce moze sie cos
      takiego wydarzyc..
      • Gość: Oliveira Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.acn.waw.pl 07.06.05, 12:53
        W Polsce sąd orzekłby, że oczywiście nie może i ma zapłacić sądowi i urzędowi
        odszkodowania za marnowanie czasu
        • Gość: gość portalu Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.chello.pl 07.06.05, 18:59
          sąd może być gejem?
      • Gość: teodozjusz Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.kompania.net 07.06.05, 22:36
        Jaki kwiatek?, tylko w normalnym Państwie normalny sąd jest w stanie
        prawidłowo ocenić tą sytuację. Jeżeli pedał nie idzie do wojska, bo jest
        pedałem to pedał rownież nie powinien dostać prawa jazdy, jak również innych
        uprawnień przysługujących ludziom normalnym.
        • camel_3d teodozjuszu... 08.06.05, 09:06
          czy to znaczy, ze skoro jestes idiota to powinno sie ciebie od razu zastrzelic?
          • Gość: kukuna muniu Re: teodozjuszu... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 08.06.05, 11:43
            nie - ale pedala-idiote powinno sie zastrzelic.
            • kaphis Re: teodozjuszu... 08.06.05, 12:26
              Dlaczego? Przeciez idiotyzm jest zarazliwy a gejostwo nie. Wiec trzeba jak
              najszybciej odnalesc zrodlo tej zarazy i wyplenic (wybic idiotow do nogi).
              • Gość: cipcip Re: teodozjuszu... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 08.06.05, 16:29
                a gdzie zes to wyczytal mistrzuniu ze idiotyzm jest zarazliwy - ja spotkalem
                wielu idiotow i jakos sie nie zarazilem - czyzbys mial inne doswiadczenia?
                Zaraziles sie od kogos czy tez kogos zaraziles?

Natomiast co do pedalstwa to nigdy nic nie wiadomo...
    • Gość: romek Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.Zabrze.Net.pl 07.06.05, 11:35
      Cytat: >>...Sąd orzekł, że bycie homoseksualistą jest co najwyżej "zaburzeniem
      osobowości..."<<
      A w postach na portalu GW piszą, że homoseksualizm to normalne zachowania.
      • Gość: XXXL Czym sie rozni gej od pedala ? IP: 212.125.240.* 07.06.05, 22:45
    • opt A KIM MOŻE BYĆ- TO BYŁABY CIEKAWA LISTA 07.06.05, 11:35
      Może sekserem ,księdzem
      • Gość: CWKS mistrz Może być kibicem Legii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:13
        Legia Warszawa to nasza duma i sława!!! Pozdrowienia dla ekipy z Centralnego!
    • Gość: decumanus Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:47
      gej może prowadzić samochód??
    • Gość: Mimikra Jak ktoś z tego środowiska może na pedały naciskać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:05
      ??????
    • Gość: marcin Wyjasnienie jest proste IP: *.chello.pl 07.06.05, 12:05
      Wedlug tych urzednikow czlowiek, ktory jest gejem, niewlasciwie sie prowadzi.
      Wiec uznali, ze skoro niewlasciwie sie prowadzi, to tym bardziej niewlasciwe
      prowadzil bedzie samochod. I stad ta odmowa ;)
    • rybencjusz Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 07.06.05, 12:25
      > o kurcze, a ja myslelem, ze takie cos moze tylko w Polsce sie wydarzyc...

To się niestety może wydarzyć w dowolnym kraju, w którym religianci (dowolnej maści) wtrącają się do nie swoich spraw...
      • Gość: szwet14 Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.bredband.comhem.se 07.06.05, 12:47
        Religia nie ma z tym nic wspolnego - to tylko ciasne umysly, ktore czasem nawet
        w religii szukaja poparcia dla swoich przesadow.
        • rybencjusz Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 07.06.05, 12:50
          Gość portalu: szwet14 napisał(a):

> Religia nie ma z tym nic wspolnego - to tylko ciasne umysly, ktore czasem
          > nawet w religii szukaja poparcia dla swoich przesadow.

Nawet? Wydaje mi się, że właśnie religia ma tendencję do generowania ciasnych umysłów. Nie chcę przez to powiedzieć, że każdy wyznawca religii to tępak :), tylko że religii tępaki są na rękę, bo grzecznie się słuchają, a tępakom religia też, bo nie muszą myśleć i mają poglądy na tacy, wraz z obietnicą chwały wiecznej.
          • Gość: obi Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.chello.pl 07.06.05, 13:56
            Po twojej nienawistnej - antyreligijnej - wypowiedzi wnioskuję, że to raczej ty masz ciasny umysł. Życzę więcej wiedzy na temat religii (niezależnie jakiej)!
            • rybencjusz Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 07.06.05, 14:30
              1. Z którą częścią mej wypowiedzi się nie zgadzasz?

2. W której części widzisz nienawiść? Chyba że dla Ciebie antyreligijna=nienawistna, wtedy nie mam więcej pytań :)

• kaphis Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 08.06.05, 12:34
              A moze to wyglada tak: religijny=nietolerancyjny?

Przeciez od dawna wiadomo jest ze to nie Bog stworzyl czlowieka tylko czlowiek
              Boga, bo to ludziom jest potrzebna wiara w cokolwiek. Dlatego na poczatku
              czlowiek wierzyl w zywioly, pozniej stal sie troche bardziej zaawansowany i
              wierzyl w cielce, znalezli sie sprytni ktorzy wykorzystali to zeby dostac
              darmowy wikt i opierunek jako kaplani i tak postepowalo dalej...

A to ze ktos nie wierzy w wasze gusla nie oznacza ze bedzie was od razu
              mordowal, bo to raczej wam religijnym zdarzaja sie takie rzeczy.
            • kaphis Addendum: Sąd: gej może prowadzić samochód 08.06.05, 12:42
              Poza tym to raczej faktycznie religia powoduje ciasnote umyslow, bo ci wierzacy
              maja juz swoje miejsce w swiecie i nie musza pytac "dlaczego" - bo odpowiedz
              jest jedna "bozia dala, bozia zrobila itd.". Idac tym tropem, to gdyby wszyscy
              byli wierzacy, co do jednego, to dalej bysmy mieli sredniowiecze, a gdzie
              fizyka, gdzie chemia i inne podstawowe nauki. Ktos umiera bo sie skaleczyl przy
              orce - odpowiedz, "Bog wzial", powodz niszczy zasiewy - "Bog pokaral", rodzi sie
              dziecko - "Bog dal". Rany to sie nazywa ciasnota umyslow.
          • Gość: fINWAL Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:27
            Masz rację. WYDAJE CI SIĘ.
            • rybencjusz Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 07.06.05, 18:26
              Gość portalu: fINWAL napisał(a):

> Masz rację. WYDAJE CI SIĘ.

Nie mogę odpowiedzieć na ten post, bo wspiął się na takie wyżyny sztuki argumentowania, które są dla mnie niedostępne.
          • Gość: filozof co jest komu na reke? IP: *.dsh.de / 62.225.37.* 07.06.05, 17:15
            Religia nie ma wlasnych pogladow,bo religia to tylko pewne abstrakcyjne pojecie.
            W zwiazku z tym religi nic nie moze byc na reke. Tak samo jak "sublimacji" czy
            "psychologii".
            • rybencjusz Re: co jest komu na reke? 07.06.05, 18:25
              Gość portalu: filozof napisał(a):

> Religia nie ma wlasnych pogladow,bo religia to tylko pewne abstrakcyjne pojecie
              > .
              > W zwiazku z tym religi nic nie moze byc na reke. Tak samo jak "sublimacji" czy
              > "psychologii".

Ha. Masz mnie :)
              Ściślej więc, nie religii jest na rękę, ale jej rzutowi na przestrzeń ludzi, czyli ogółowi tych osobników, którzy ze względów dowolnych (interes finansowy, polityczny, dobra wola, zła wola, mądrość, głupota, ...) biorą udział w propagowaniu religijności w społeczeństwie.

Być może jakaś część z tych osobników, propagująca z powodu dobrej woli i mądrości, wolałaby, zamiast tępaków, mieć wyznawców inteligentnych. Ale nawet im na rękę jest zwiększanie liczby religijnych tępaków, przy stałym stanie liczebnym religijnych nietępaków - bo np. można się potem powoływać na procenty, ogólna atmosfera religijnieje itp.

Stąd mój wniosek.

Pozdrawiam
              • Gość: lolitek Re:Dlaczego? IP: *.kompania.net 07.06.05, 22:51
                Pedał pedalowi wsadza w dupę a nie np. w oko, albo ucho?, może przecież też pod
                pachę. Dlaczego?.
                • shygay Re:Dlaczego? 08.06.05, 06:38
                  Dlaczego niektórych (w szczególności ciebie) los tak pokarał?
          • Gość: świńskalaga Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.kompania.net 07.06.05, 22:44
            Ciasne umysły?, czyli te które wpychanie komuś w dupę uważają za be a szerokie
            umysły to takie w/g pedałów , które wpychanie komuś w dupę uważają za cacy.
            Pedały te konstrukcje manualne uważają nawet za kulturę europejską. Ja naprawdę
            nie wiem co wpychanie komuś w dupę ma wspólnego z kulturą a europejską w
            szczególności?.
            • rybencjusz Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 08.06.05, 12:13
              Wydaje mi się, że ciasne umysły to te, które całą kwestię homoseksualizmu sprowadzają do wpychania w odbyt. No chyba że ich heteroseksualizm sprowadza się wyłącznie do wpychania w otwór lepiej do tych celów się nadający :(

A z kulturą europejską ma wspólnego dużo niewtrącanie się w nie swoje sprawy.
      • Gość: Kuba Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:27
        Sycylia to nie zbyt bogaty rejon.Jest to rejon pseudkatolicki. Na samym końcu
        Sycylii znajduje się Kalabria jest to rejon gdzie kobiety do kościółą chodzą
        jescze w chustkach ( wszystkie bez wyjatku), a pseudokatolicyzm kwitnie.
        • Gość: greg0,75 wara od mojej Babci IP: *.net.autocom.pl 07.06.05, 16:30
          która też do kościoła inaczej jak w chustce nie chodziła. Co, nie wolno?
    • Gość: ciekawy Ja mam pytanie IP: *.dsh.de / 62.225.37.* 07.06.05, 12:26
      czy ktos, kto nie moze sie kontrolowac moze kontrolowac pojazd mechyniczny?
      • jajko69 Re: Ja mam pytanie 07.06.05, 14:28
        ja tez mam pytanie - jak ktos tak glupi umie pisac?
    • Gość: hehehe Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 07.06.05, 12:31
      No - jeszcze sa miejsca w cywilzowanym swiecie gdzie ludzie mysla - geje
      najlepiej do kamieniolomow a nie do prowadzenia samochodow lub zakladania rodzin...
    • shygay Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 07.06.05, 12:35
      Nie ma się co dziwić - zacofane, katolickie południe Włoch.
      • Gość: szwet14 Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.bredband.comhem.se 07.06.05, 12:50
        Niedawno sprali ostro pewnego geja w Szwecji. Nowoczesny, protestancki kraj
        polnocny. I.....?
        • shygay Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 07.06.05, 14:23
          Sprali go dlatego, że był gejem?
          Jesli nawet..., to na debila wszedzie mozna sie natknac.
    • jaro_ss Ale nie nadaje się do wojska.... 07.06.05, 12:36
      To miłe, ale sedno jest w tym: nie nadaje się do wojska, to i nie powinien
      prowadzić....

Ja akurat ten tok myślenia popieram ;o)
      • Gość: hetero do wojska nie homoseksualistów nie biorą IP: *.vogel.pl 07.06.05, 12:49
        bo w wojsku tacy normalni i bogobojni katoicy jak ty doprowadziliby czlowieka
        do samobojstwa...

ot wszystko

--------

załosne z was palanty, ci ktorzy nazywacie sie "normalnymi"...

oj załosne

-----

hetero

ps. pytanie do jednego wyzej "normalnego": a jak facet hetero sie puszcza na
        prawo i lewo, zalicza po 20 kobiet na rok, to prowadzi sie dobrze?

• Gość: Albi Re: do wojska nie homoseksualistów nie biorą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:02
          a może sycylijscy urzędnicy bali się
          że homo-kierowca będzie nagminnie wjeżdzał innym w tył ;)

PS
          > ps. pytanie do jednego wyzej "normalnego": a jak facet hetero sie puszcza na
          > prawo i lewo, zalicza po 20 kobiet na rok, to prowadzi sie dobrze?
          NIE, nie prowadzi się dobrze
    • Gość: dellas Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: 213.17.164.* 07.06.05, 14:05
      A na jakiej podstawie stwierdzają, że "oczywiste jest, że preferencje seksualne
      nie wpływają na bezpieczeństwo kierowania pojazdów ?". Badania jakieś robili
      czy jak ?
      • jajko69 Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 07.06.05, 14:29
        wlasnie, powinno sie to zbadac - ja mysle, ze biali hetero katolicy na pewno
        maja z tym problemy
        • Gość: dellas Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: 213.17.164.* 07.06.05, 14:52
          Myśleć se można. A to jest sąd i powinien się trzymać faktów. Może powinni
          napisać, że nie mieści im się to wgłowach, żeby preferencje seksualne miały
          wpływ na prowadzenie pojazdów, albo, że nie mają wiedzy o takowym wpływie. A
          nie, że oczywiste jest.
          Jak dlamnie to poligamiczni arabowie są całkowicie pokręceni na drogach.
        • Gość: TP Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 07.06.05, 17:01
          JA jestem bialym hetero katolikiem i nie mam z tym zadnego problemu...
          • przypadek Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 07.06.05, 22:02
            a co kogo obchodzi twoja orientacja seksualna????
      • Gość: wojtek Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.ch.pw.edu.pl 07.06.05, 20:51
        Oczywiście,
        Badania przeprowadzil Glowny Osrodek Analiz Watykanskich.
    • Gość: ```` Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl / *.bydgoska.krakow.pl 07.06.05, 14:15
      taaaa i my jesteśmy nietolerancyjni????
    • jajko69 Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 07.06.05, 14:15
      to jednak Polacy nie sa najbardziej zacofanym narodem na swiecie? mamy
      towarzystwo? co za ulga.
    • Gość: ostrożnie Ja bym tam polemizował, bo zamiast patrzeć na IP: 193.109.212.* 07.06.05, 14:16
      drogę zacznie się zabawiać z dwoma pedałami.
      • shygay Re: Ja bym tam polemizował, bo zamiast patrzeć na 07.06.05, 14:28
        Już sobie wyobrażam jak bezpiecznie jeździ heteroseksualny samiec, któremu
        laska/-ki stawiają loda, albo taki, który ogląda się za "dupkami".
        • jajko69 Re: Ja bym tam polemizował, bo zamiast patrzeć na 07.06.05, 14:34
          shygay - ja cie lubie i jestem progejowska, ze tak to ujme, ale prosze - nie
          sprowadzaj kobiet do "dupek", ok? czy kobiety mowia o facetach "fiutki"?
          • shygay Re: Ja bym tam polemizował, bo zamiast patrzeć na 07.06.05, 14:37
            Nie sprowadzam Was do "dupek" - chciałem to wyrazić w heteroseksistowskim języku
            :-) Jeśli jednak poczułaś się urażona to bardzo przepraszam
            Pozdro :-)
            • jajko69 Re: Ja bym tam polemizował, bo zamiast patrzeć na 07.06.05, 14:42
              do zobaczenia przy nastepnym artykule;)
              • Gość: Mimikra Chciałem polemizować, ale mnie zaczęli po d.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 09:28
                całować.
    • Gość: wuuj i slusznie, statystycznie pederasci powoduja trzy IP: *.npsp.com 07.06.05, 15:41
      razy wiecej wypadkow niz niezboczency.
    • Gość: Asm Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 15:46
      I bardzo dobrze. Takich powinni leczyć a nie dawać im prawo jazdy. Cały czas
      będzie myślał tylko o tym żeby komuś w d..ę wjechać!
      • Gość: Mimikra Masz rację. Jak ktoś już raz zboczył, to na drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:28
        prosto nie pojedzie.
      • Gość: wojtek Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.ch.pw.edu.pl 07.06.05, 20:55
        A ja mam prawo jazdy i Ty bedziesz moja pierwsza "ofiara".
    • aniaczepiel Gorzej niż w PL! 07.06.05, 16:01
      I tak wyprowadzam się do Niemiec.
    • Gość: Normalny mezczyzna [...] IP: 5.2.1R* / 210.21.235.* 07.06.05, 16:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Mimikra Jak to, taki temat i tylko jeden nawias na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 09:41
    • Gość: jasiu tato! ja nie chcę, żeby gej-kierowca obłapywał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:14
      mnie za kolana podczas jazdy szkolnym autobusem!:))
    • Gość: neeo "zaburzeniem osobowości", hehe wreszcie ktoś .... IP: *.nj.pl 07.06.05, 16:41
      napisał madrze hihihi
      • shygay Re: "zaburzeniem osobowości", hehe wreszcie ktoś 07.06.05, 16:43
        Sąd jest tylko człowiekiem, może być niedouczony.
        • Gość: heheh Re: "zaburzeniem osobowości", hehe wreszcie ktoś IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 07.06.05, 17:02
          a ty tylko pedalem - mozesz byc zboczony i niedouczony.
          • Gość: wojtek Re: "zaburzeniem osobowości", hehe wreszcie ktoś IP: *.ch.pw.edu.pl 07.06.05, 20:57
            A Ty chamem i prostakiem i to jeszcze niedouczonym, no ale nie-zboczonym.
            • Gość: hehehe Re: "zaburzeniem osobowości", hehe wreszcie ktoś IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 08.06.05, 11:40
              Moze i tak - ale tylko w kwestii pedalow... Widzisz - jak wyjde z tego szamba
              (czyli pedalskiego tematu) to znowu bede przykladnym mezem, ojcem i obywatelem -
              a pedal zawsze pozostanie w swoim pedalskim szambie.

Poza tym - lepiej byc niedouczonym chamem i prostakiem niz zboczencem-pedalem.
    • Gość: lingwista-filozof Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.dsh.de / 62.225.37.* 07.06.05, 17:18
      Jakim sposobem czlowiek, krory nie potrafi sie prowadzic potrafi prowadzic
      samochod pozostanie na zawsze jego zagadka, podobnie jak to w jaki sposob
      czlowiek nie potrafiacy sie opanowac ma zamiar panowac nad samochodem.
      • rybencjusz Re: Sąd: gej może prowadzić samochód 07.06.05, 18:30
        Większość mężczyzn nie potrafi się opanować i uprawia seks. Chyba więc i im należałoby odebrać prawka...
    • Gość: dino nie mowi sie "gej" tylko pederasta IP: 82.160.251.* 07.06.05, 17:51
      nazywajmy rzeczy po imieniu
    • Gość: wolny Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.181.213.151.ip.alltel.net 07.06.05, 18:36
      Pedal moze prowadzic samochod?!?! Przeciez oni sa zdolni tylko do obslugi
      wibratora ktore jeden drugiemu wsadza w dupe
      • Gość: naphta Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: 172.28.252.* 07.06.05, 22:17
        > Pedal moze prowadzic samochod?!?! Przeciez oni sa zdolni tylko do obslugi
        > wibratora ktore jeden drugiemu wsadza w dupe

A wiesz to zapewne stąd, że sie z _nimi_ zabawiałeś. I wsadzili ci ten wibrator
        tak głeboko, że ci mózg uszkodzili troszeczkę...
        • Gość: cipcip Re: Sąd: gej może prowadzić samochód IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 08.06.05, 11:47
          no - a on sie bawil z pedalami tylko raz (o ile w ogole do tego doszlo) to jakie
          uszkodzenia mozgu musza miec pedaly zapychajace sobie wibratorami otwor
          sralniczy co chwile????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka