pinkpanther 04.07.05, 22:24 Jutro mnie tu chyba nie będzie Proszę o aktywność i dobre sprawowanie I proszę za mną bardzo tęsknić, dobitnie to na forum wyrażając Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: Ogłoszenie płatne 04.07.05, 22:37 Już przygotowuję swoje aktywa, aby przezwyciężyć pasywa wynikające z braku obecności forumej Kinii. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ogłoszenie płatne 04.07.05, 22:40 postawa ta pochlebia mej ogromnej próżności! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Ogłoszenie płatne 04.07.05, 22:47 Zaspokajanie próżności Kinii jest jednym z priorytetowych zadań naszej forumowej działalności!;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ogłoszenie płatne 04.07.05, 22:53 to bardzo dobrze - mniej linieję, jeśli mam sytą próżność, a to ważne u panterek Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Ogłoszenie płatne 04.07.05, 22:55 I różowy pobłyskuje tak jakoś...dumniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Ogłoszenie płatne 04.07.05, 23:04 i trendziej... Czy trendi jest dżezi? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ogłoszenie płatne 05.07.05, 09:34 Cola twierdzi że ani jedno ani drugie nie jest i że teraz mówi się "si" ale ja tego nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Ogłoszenie płatne 05.07.05, 11:24 Panterko nie zagłębiając się w si-aspekty futerka, które apriorycznie uznałam za futra ideał, śmiem stwierdzić, iżeś jest ;) chyba że tu też zawirowania czasowe dotarły, linearność zawiodła, a Ciebie nie bedzie wczoraj? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Ogłoszenie płatne 05.07.05, 11:36 to chyba było jutro czy coś nie halo? wieszocochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Ogłoszenie płatne 05.07.05, 11:46 jutro jutro a z kiedy Ty to mówisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Ogłoszenie płatne 05.07.05, 11:59 jutro zakłada wczoraj tylko nie wiem gdzie posiałem jeśli chodzi o wygięcie czasoprzestrzeni Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Ogłoszenie płatne 05.07.05, 12:14 drogi Tempe nie zapętl się więc ;) żeby nam się dzień świstaka nie zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
bluepole chyba spisuje sie dzis na medal?! 05.07.05, 12:17 wszystko zgodnie z twoimi wytycznymi, Kiniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Ogłoszenie płatne 05.07.05, 15:44 Pantherko :) Tęsknimy tłumnie szlochamy szumnie wróć do nas dumnie wróć prędko! q mnie (w imieniu Tempego) q mnie (i w imieniu Mruga) i q mnie (to ja mmmal) ;) załączam prośbę o niepociąganie mnie do odpowiedzialności za fałszowanie podpisów na powyższej liście, szlachetne pobudki albowiem mną kierowały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ogłoszenie płatne 05.07.05, 20:33 ach jakżem wzruszona łza krystalicznie czysta skapnęła na me futerko otarłam ją drżącą łapką a co do nie bycia to przecież mnei nie było bo jak byłam to krótko i tak jakby nie a jutro to już będę naprawdę pozwalam jednak mnie dalej wychwalać... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal come... console... ;) 06.07.05, 10:24 kap kap łez płynie struga w kałuży zwłoki Tempego i Mruga obok też mmmal leży jak długa pomarlim z rozpaczy... w dni bez Kinii - Pantherki niesłodkie są cukierki nie sycą mięs plasterki ludem-śmy głodnym tułaczym... rymy drżą w rytmie agonii wiatr je rychło przegoni więdną bukiety piwonii krąg z nas przegranych jest graczy Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: come... console... ;) 06.07.05, 12:39 no to was dobiję internet mi siadł w domu pojechałam do pracy sprawdzić forum och jakże to smutne Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Kiniu, co z netem? 06.07.05, 15:54 ...to straszne.....a ja na jutro zaplanowałam całodzienną sesję na forum....bo wieczorem, niestety, znów będe pić alkohol do białego rana...mam nadzieję, że odwiedzisz naszą ulubioną klubokawiarnię? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: come... console... ;) 06.07.05, 17:59 Szef powiniem być z Ciebie dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: come... console... ;) 07.07.05, 11:27 Szef chciał miec dla siebie sieć Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: come... console... ;) 07.07.05, 16:53 lepiej granatem choć niektórzy łowią bananem albo japkiem Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: come... console... ;) 07.07.05, 17:05 czy bananem łowią masochiści? czekaj, sam sobie odpowiem to zależy kogo?co? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: come... console... ;) 07.07.05, 17:08 No pewnie że zależy. Nie każda rypka złowi się na banana! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: come... console... ;) 07.07.05, 17:20 nienienie tylko rypka złowi się naje..na Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: come... console... ;) 07.07.05, 17:27 naje.any to jest wędkarz rypka, co najwyżej, ubawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: come... console... ;) 07.07.05, 17:38 racja a rypka złapana potem ubarwiona Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: come... console... ;) 07.07.05, 17:45 ubarwiona posoką wędkarza, bo się poślizgnął na łódce i uyebau w nos zaraz mnie admin wywali bo przeklinam... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: come... console... ;) 07.07.05, 17:50 tak czy inaczej to przyjemność zobaczyć admina Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ogłoszenie płatne 13.07.05, 13:22 zawiozłam wreszcie komputer do serwisu odbieram jutro czyli wracam na dobre na nudę Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ogłoszenie płatne 20.07.05, 23:23 a w ogóle to w weekend mnie nie będzie bo jadę do Cieszyna na festiwal Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Ogłoszenie płatne 20.07.05, 23:36 I mnie tez przez najblizsze 2/3 dni nie będzie. Jade w tereny dziwicze, nieskażone Siecią. A do tego muszę wstać o piątej rano. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ogłoszenie płatne 20.07.05, 23:51 ło boziu to ja udaję się do wątku pożegnalnego Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ogłoszenie płatne 18.08.05, 14:07 Chcę powiedzieć że chyba chwilowo trochę rzadziej będę na forum. Dzisiaj dowiedziałam się bardzo smutnej rzeczy związanej z jedną z najbliższych mi osób i nie mam nastroju na wesołe pogaduszki. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu sytuacja się unormuje. Pozdrawiam, Kinia Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kiniu 18.08.05, 17:42 Podłączam się pod "Współczuję" Tempego. Szczerze życzę, żeby się unormowało. Trzymaj się, Kiniu! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Ogłoszenie płatne 18.08.05, 17:43 i ja sie utozsamiam, wierze ze wszystko sie unormuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Ogłoszenie płatne 18.08.05, 20:37 Tak, tak,czekać wiernie jak psy. (No, bo przecież nie mogę napisać koty, prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ogłoszenie płatne 19.08.05, 10:04 kochani bardzo dziekuję wczorajszy dzień był najgorszym w moim życiu, co sie wypłakałam to moje. teraz trzeba tylko czekać, co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Kinia 19.08.05, 10:10 najwazniejsze to mocno wierzyc, ze wszystko wroci do normy i skoro jest zle to moze byc tylko lepiej. Pozdrawiam Cie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ogłoszenie płatne 16.09.05, 17:03 znowu jest źle i smutno. Mój tata jest bardzo chory, a teraz jest jeszcze gorzej. Módlcie się proszę, żeby wszystko było w porządku, bo bardzo się o niego martwię. Pozdrawiam, Kinia Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Ogłoszenie płatne 16.09.05, 17:11 bardzo mi przykro Kiniu współczuję serdecznie a uwierz mi wiem co czujesz Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Ogłoszenie płatne 18.09.05, 08:37 Kiniu! Nic nie wiedziałam, bardzo współczuję, trzymaj się dzielnie i bądź dobrej mysli! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ogłoszenie płatne 18.09.05, 09:20 dzięki wielkie wczoraj trochę najedliśmy się strachu ale dziś tata dzwonił że jest lepiej niestety jest w szpitalu w innym mieście, bo tam się rozłożył i musimy z mamą dojeżdżać całuski dla całej nudnej brygady Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Ogłoszenie płatne 18.09.05, 23:18 życzę powrotu do zdrowia cieszę się a także z całusków ps. ale będe unikac ten wątek w ramach oszczędzania uczuć Odpowiedz Link Zgłoś