jael777 29.09.05, 21:34 ten post poniżej, obecnie nas jest 4 dziewczyny, próby w sali baletowej w siemianowic w piątki i poniedziałki narazie. Kto chce przyjść na próbe i pokazać co potrafi, zapraszam. Zgłoszenia na mail miriam777@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jael777 Re: KATOWICE I OKOLICE NABÓR DO ZESPOŁU TRWA 29.09.05, 21:38 ADNOTACJA DO TEGO POSTU Szukamy młodych, oryginalnych i wytrwałych tancerzy (18-23 wiek). Do stworzenia alternatywnej, eksperymentalnej grupy współczesnego - preferujemy wszystkie techniki - hip-hop, butoh, hinduski, afro, jazz, modern, elementy latino, funky, improvisation itp. Jest nas już trzy dziewczyny - było pierwsze spotkanie wstępne, mamy do dyspozycji jak narazie 3 sale które będziemy mogły wynająć, są to sale sportowe, i jedna baletowa w bardzo niskiej cenie. Chcemy promować grupę, wystawiać projekty dla ludzi bo po to ta grupa powstanie, z muzykami na żywo - gitary elektryczne, klasyczne, wiolonczele, szukam również połączenia tańca z instalacjami -dziedzina sztuki, poezją i inne jeśli nas zainspirują. Chcemy trnować dw arazy w tygodniu po dwie godziny, dopasowywać się do trybu zajęć każdego. Szukamy również mężczyzn którzy mają zdolności akrobatyczne, są fizycznie silni i czują rytm. Od września ruszą treningi. Jesteśmy z okręgu Katowic, Bytomia i Chorzowa, ale inne miasta również wchodza w grę - pobliskie. Proszę oferty kierować na miriam777@op.pl lub telefonicznie 691-092-856 - Natalia. UWAGA : Z DOŚWIADCZENIA OD RAZU PRZYPOMINAM JEŻELI NIE JESTEŚ POWAŻNIE ZAINTERESOWANY, NIE PISZ ! RACZEJ BĘDZIE PREFEROWANY TANIEC NOWOCZESNY - HIP-HOP JAZZ FUNKY BARDZIEJ SHOW NA POKAZY WYSTĘPY. WSPÓŁCZESNY DO WYSTĘPÓW BARDZIEJ KAMERALNYCH W TEATRCH I NA PRZEGLĄDACH. SZUKAMY MĘŻCZYZN !!! BO BRAK BRAK DANCE ZDOLNOŚCI AKROBATYCZNE CHCEMY SIĘ PROMOWAĆ I DAWAĆ POKAZY I FINANSOWO COŚ NA TYM TEŻ ZYSKAĆ DO ROZWOJU GRUPY. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.rutka Re: KATOWICE I OKOLICE NABÓR DO ZESPOŁU TRWA 17.10.05, 22:54 witam, taniec to moja pierwsza miłość w życiu. tańcze odkąd potrafie stac na dwóch nogach (wspomnienia mamy). Na początku podstawówki ćwiczyłam akrobatyke sportową przez 5 lat. Do tego chodziłam na kółka taneczne w szkole. Brałam udział w paru konkursach z zespołami, ale również i solo. Solo zdobyłam pierwsze miejsce w miejskim konkursie w 2000r i wyróżnienie w 2001r. Wystęowałam w wielu imprezach szkolnych w podstawówce i w średniej. A teraz taki zespół to poprostu spełnienie moich marzeń. Prosze o kontakt. asia.rutka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś