Dodaj do ulubionych

KATOWICE I OKOLICE NABÓR DO ZESPOŁU TRWA

29.09.05, 21:34
ten post poniżej, obecnie nas jest 4 dziewczyny, próby w sali baletowej w
siemianowic w piątki i poniedziałki narazie. Kto chce przyjść na próbe i
pokazać co potrafi, zapraszam.
Zgłoszenia na mail miriam777@op.pl
Obserwuj wątek
    • jael777 Re: KATOWICE I OKOLICE NABÓR DO ZESPOŁU TRWA 29.09.05, 21:38
      ADNOTACJA DO TEGO POSTU
      Szukamy młodych, oryginalnych i wytrwałych tancerzy (18-23 wiek). Do
      stworzenia alternatywnej, eksperymentalnej grupy współczesnego - preferujemy
      wszystkie techniki - hip-hop, butoh, hinduski, afro, jazz, modern, elementy
      latino, funky, improvisation itp. Jest nas już trzy dziewczyny - było pierwsze
      spotkanie wstępne, mamy do dyspozycji jak narazie 3 sale które będziemy mogły
      wynająć, są to sale sportowe, i jedna baletowa w bardzo niskiej cenie. Chcemy
      promować grupę, wystawiać projekty dla ludzi bo po to ta grupa powstanie, z
      muzykami na żywo - gitary elektryczne, klasyczne, wiolonczele, szukam również
      połączenia tańca z instalacjami -dziedzina sztuki, poezją i inne jeśli nas
      zainspirują. Chcemy trnować dw arazy w tygodniu po dwie godziny, dopasowywać
      się do trybu zajęć każdego. Szukamy również mężczyzn którzy mają zdolności
      akrobatyczne, są fizycznie silni i czują rytm. Od września ruszą treningi.
      Jesteśmy z okręgu Katowic, Bytomia i Chorzowa, ale inne miasta również wchodza
      w grę - pobliskie.
      Proszę oferty kierować na miriam777@op.pl lub telefonicznie 691-092-856 -
      Natalia.
      UWAGA : Z DOŚWIADCZENIA OD RAZU PRZYPOMINAM JEŻELI NIE JESTEŚ POWAŻNIE
      ZAINTERESOWANY, NIE PISZ !

RACZEJ BĘDZIE PREFEROWANY TANIEC NOWOCZESNY - HIP-HOP JAZZ FUNKY BARDZIEJ SHOW
      NA POKAZY WYSTĘPY. WSPÓŁCZESNY DO WYSTĘPÓW BARDZIEJ KAMERALNYCH W TEATRCH I NA
      PRZEGLĄDACH.
      SZUKAMY MĘŻCZYZN !!! BO BRAK BRAK DANCE ZDOLNOŚCI AKROBATYCZNE
      CHCEMY SIĘ PROMOWAĆ I DAWAĆ POKAZY I FINANSOWO COŚ NA TYM TEŻ ZYSKAĆ DO ROZWOJU
      GRUPY.
    • asia.rutka Re: KATOWICE I OKOLICE NABÓR DO ZESPOŁU TRWA 17.10.05, 22:54
      witam, taniec to moja pierwsza miłość w życiu. tańcze odkąd potrafie stac na
      dwóch nogach (wspomnienia mamy). Na początku podstawówki ćwiczyłam akrobatyke
      sportową przez 5 lat. Do tego chodziłam na kółka taneczne w szkole. Brałam
      udział w paru konkursach z zespołami, ale również i solo. Solo zdobyłam
      pierwsze miejsce w miejskim konkursie w 2000r i wyróżnienie w 2001r.
      Wystęowałam w wielu imprezach szkolnych w podstawówce i w średniej. A teraz
      taki zespół to poprostu spełnienie moich marzeń. Prosze o kontakt.
      asia.rutka@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka