Dodaj do ulubionych

Bułgaria: bezczelny prezes sądu

IP: *.connectpa.co.uk 15.11.05, 15:23
juz niedlugo dzieki kaczuchom-alakomuchom-popierduchom jeszcze bedziemy
tesknic za takim krajem jak Bulgaria, bo prawo mozna zmienic, zlodzieja
ukarac ale niestety za "idiotyzm" sady nie skazuja, a poza tym jak tu zamknac
polowe spoleczenstwa
Obserwuj wątek
    • at_work Nihil novi sub Sol 15.11.05, 15:26
      W mieście Kopernika już dawno to odkryto

_
      Pies na kaczki.
      • Gość: steg Katastrofalny obciach dla Bułgarów. Kompromitacja IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 15.11.05, 18:33
        państwa.
    • Gość: fuut Re: Bułgaria: bezczelny prezes sądu IP: *.creativevideo.co.uk 15.11.05, 15:30
      Ktoś policzył jaki procent uprawnionych do głosu wyjechał do Anglii ?
      Słyszałem że w sumie 180.000 osób.
      Chciałbym wiedzieć, czy jest możliwe że wyniki wyborów były takie jakie były z powodu nowej fali emigracji zarobkowej ?
      --
      fuutott.net
      • Gość: Liczydło Re: Bułgaria: bezczelny prezes sądu IP: 217.153.174.* 15.11.05, 17:54
        No to Ci podpowiem jak obliczyc, czy 180,000 osob moglo miec wplyw na wybory...
        Otoz w naszym kraju zyje (w przyblizeniu) 39,000,000 osob, z czego uprawnionych
        do glosowania jest okolo 29,000,000. Owe 180,000 osób, które gdzieś pojechało,
        stanowi ok. 0,6% uprawnionych do głosowania.
        Poważna siła?
        Zależy. W wyborach prezydenckich pani Bochniarz mogła by się pewnie dać
        pokroić za te 0,6% :)))
    • Gość: dżordżi Re: Bułgaria: bezczelny prezes sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:59
      mnie to nie dziwi! to jest wlasnie bulgaria.....
    • Gość: abhaod eee chyba pomylono Polske z Bulgaria IP: *.pools.arcor-ip.net 15.11.05, 18:58
    • Gość: Lukasz Re: Bułgaria: bezczelny prezes sądu IP: *.voyager.lub.pl 15.11.05, 20:40
      ja sobie nie wyobrazam bulgarii romunii czy turcji w ue, ktora niestety
      wykazuje w swojej polityce tendencje do ekspansji za wszelka cene, zapewne
      glowny powod to korzysci ekonomiczne zwlaszcza dla panstw starej unii ale czy
      warto psuc jakosc samej unii przez wpuszczanie do niej panstw wogole
      nieprzygotowanych? ja nie jestem przeciwny ani bulgarom ani romunom czy turkom
      ale chyba jeszce ich panstwa nie dorosly do unii, czego przykladem jest ta
      sytuacja, wiec moim zdaniem w tym globalnym wyscigu japonii usa ue i teraz chin
      o prymat w swiatowej gospodarce nie wolno o tym zapominac
      • corradocatani Re: Bułgaria: bezczelny prezes sądu 16.11.05, 09:47
        Gość portalu: Lukasz napisał(a):

> ja sobie nie wyobrazam bulgarii romunii czy turcji w ue, ktora niestety
        > wykazuje w swojej polityce tendencje do ekspansji za wszelka cene, zapewne
        > glowny powod to korzysci ekonomiczne zwlaszcza dla panstw starej unii ale czy
        > warto psuc jakosc samej unii przez wpuszczanie do niej panstw wogole
        > nieprzygotowanych? ja nie jestem przeciwny ani bulgarom ani romunom czy
        turkom
        > ale chyba jeszce ich panstwa nie dorosly do unii, czego przykladem jest ta
        > sytuacja, wiec moim zdaniem w tym globalnym wyscigu japonii usa ue i teraz
        chin
        >
        > o prymat w swiatowej gospodarce nie wolno o tym zapominac

A będąc Anglikiem wyobrażałbyś sobie Polskę w UE?
    • Gość: wacek Re: Bułgaria: bezczelny prezes sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:55
      Jeśli twoje bełkotliwe wypowiedzi na forum są odzwierciedleniem twoich myśli to
      zaczynam zastanawiać się czym właściwie różnimy się od małp.
    • Gość: martino Re: Bułgaria: bezczelny prezes sądu IP: *.acn.waw.pl 15.11.05, 22:25
      Gość portalu: Roztropek napisał(a):

> juz niedlugo dzieki kaczuchom-alakomuchom-popierduchom jeszcze bedziemy
      > tesknic za takim krajem jak Bulgaria, bo prawo mozna zmienic, zlodzieja
      > ukarac ale niestety za "idiotyzm" sady nie skazuja, a poza tym jak tu zamknac
      > polowe spoleczenstwa

Chyba za dużo już dziś na zmywaku stoisz, Roztropku w 'swojej' Anglii, radzę teraz łap się za szmatę i wyczyść kilka kibelków, to ci minie nerwowość.
    • Gość: eurofanatik Re: Bułgaria: bezczelny prezes sądu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.11.05, 08:53
      WOW! Nie tak szybko! Niemcy nie byly wspolzalozycielem UE. Tylko ich zachodnia czesc byla. NRD nic z UE nie mialo wspolnego.
      • Gość: wanda Re: Bułgaria: bezczelny prezes sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 10:07
        a zachodnia częśc Niemiec to nie Niemcy. Ale bełkoczesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka