Gość: qazeq IP: *.igo.wroc.pl 25.11.05, 11:23 to nie mogli dać mp3? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meloman Re: Śpiewającą górę lodową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:35 Domagamy się śpiewu Góry w MP3 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm i to podobno nawet lepiej niż mandaryna IP: *.crowley.pl 25.11.05, 12:23 Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 IDIOTYZMY POLSKIEJ (?) AGENCJI PRASOWEJ 26.11.05, 19:06 Ta obrzydliwa instytucja, która z upodobaniem zajmuje się komentarzami politycznymi i propagandą, teraz ponownie obnażyła swój idiotyzm. Nie dość, że jak jakiś chłopek nie odróżnia wydawanie dźwięków od śpiewu (przypomnijmy mniej więcej: "lubię różne piosenki i inne takie dźwięki"), to jeszcze za śpiew uznaje to, co jest drganiami niesłyszalnymi. Jak na polską instytucję oficjalną idiotyzm porażający. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Kazdy spiewa lepiej niż mandaryna IP: *.k358.webspeed.dk 26.11.05, 19:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renek Re: Śpiewającą górę lodową IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 11:36 Mogli, ale nie chcieli. Albo nie zasłużyliśmy sobie.wybór należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mln79 Re: Śpiewającą górę lodową IP: 80.51.232.* 25.11.05, 13:31 Ale co śpiewa? "Ice, ice, baby"? A może "Under pressure" (pod ciśnieniem)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licealistka Re: Śpiewającą górę lodową IP: 82.139.45.* 25.11.05, 15:03 w Antarktyce? a nie na Antarktydzie pzrez przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdecikk Re: Śpiewającą górę lodową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:12 A czasem Antarktydę nie oplywa Pacyfik , Atlantyk i Ocean Indyjski ???Bo Antarktyke to tylko Ocean Atlantycki oraz Arktyczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geo Re: Śpiewającą górę lodową IP: *.aster.pl 25.11.05, 20:24 Gość portalu: licealistka napisał(a): > w Antarktyce? a nie na Antarktydzie pzrez przypadek? ANTARKTYKA to obszar polarny i subpolarny na półkuli pd., obejmujący Antarktydę i otaczające ją pd. części 3 oceanów. Nie mylić z Arktyką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sakul Re: Śpiewającą górę lodową IP: *.elsat.net.pl 25.11.05, 15:15 A co Tobie da MP3 z dźwiękiem 0,5 Hz ?? Ludzie dźwięków o takiej czestotliwości nie słszą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudik mp3 nie ma, ale jest wav :) IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 25.11.05, 16:58 wystarczy na googlach znalezc strone magazynu "science", na niej mozliwe jest przeszukiwanie serwisu - wpisujesz nazwe tej uczelni gdzie to wybadali i "hz" -> dostaniesz link do strony z której mozesz sobie sciagnac :) oto link: www.sciencemag.org/content/vol310/issue5752/images/data/1299/DC1/Muller.AudioS1.wav respect4u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGa Re: Śpiewającą górę lodową IP: *.nuim.ie / *.nuim.ie 25.11.05, 17:59 Po wielkim sukcesie na listach przebojow w USA, gora wyjedzie w swiatowe turnee. A jak sie nie roztopi do tego czasu, to bedzie wspierac kolejna kampanie A.Leppera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_pi Re: Śpiewającą górę lodową 26.11.05, 02:38 Skoro ociera się o półwysep, to zapewne jest to pieśń miłosna (godowa). Odpowiedz Link Zgłoś
pablo_xyu Re: Śpiewającą górę lodową 26.11.05, 11:05 Facet poderwał na dyskotece fajną dziewczynę. Pobawili się, popili i wylądowali u niego w domu. Tu znowu trochę alkoholu, trochę tańca, rozebrali się i...dziewczyna zasnęła. Gość postanowił jednak, że i tak ją "skonsumuje". Rozłożył jej delikatnie nogi i w tym momencie rozległ się śpiew "To nie ja byłam Ewą ...". Facet zerwał się z łóżka, śpiew ucichł. Rozejrzał się po pokoju. Nikogo nie ma. Więc robi drugie podejście. Rozchyla dziewczynie nogi i znowu "To nie ja byłam Ewą, to nie ja..." -O, żesz ty! - pomyślał - przecież śpiew dochodzi z warg sromowych. Kurcze, zadzwonię do Ryśka i mu zademonstruję. Rysiek odbiera telefon i mówi sennym głosem: - Słucham - Rysiek? Tu Józek, ale jajca posłuchaj: Tutaj rozchyla znowu dziewczynie nogi i przystawia słuchawkę. Rozlega się śpiew "To nie ja byłam Ewą, to nie ja skradłam niebo... la, la, la, la" - Słyszałeś ? - Józek - mówi zły Rysiek - Jest godzina druga w nocy a ty mnie budzisz, żebym posłuchał jak jakaś głupia ci.. śpiewa "To nie ja byłam Ewą..."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Śpiewającą górę lodową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:49 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marinero Re: Śpiewającą górę lodową IP: *.chello.pl 26.11.05, 16:33 Nie wierzcie wte bajki.Niedawno byłem na Antarktydzie i nic takiego nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś