Dodaj do ulubionych

Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie

15.12.05, 10:33
A co gwiazdy estrady sa niezwykle?
Obserwuj wątek
    • ikary78 Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie 15.12.05, 10:47
      "Kobiety głosują na przystojnych - twierdzi dr Myczkowski." - to jakim
      sposobem Kaczyński został prezydentem???
      • Gość: t Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: 217.67.220.* 15.12.05, 13:15
        U nas są inne standardy....
      • Gość: pobre diablo Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:33
        ikary78 napisała:

> "Kobiety głosują na przystojnych - twierdzi dr Myczkowski." - to jakim
        > sposobem Kaczyński został prezydentem???

He he to proste - faceci na niego głosowali.
      • Gość: w78 Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.02.06, 11:42
        kobiety nie poszly do urn wyborczych
    • Gość: BARBIE Zakompleksiałe społeczeństwo IP: *.tvgawex.pl 15.12.05, 11:58
      paranoja każdy chce byc piękny idealny, a przeciez kazdy jest niepowtarzalny
      inny a teraz każda kobieta bedzie pewnie blondynka biust miseczka C lub D
      nos podłużny o zaokraglonym końcu itp. ku... przeciez te gnioty z TV zwane
      potocznie gwiazdami zanim pokaża sie w tv maja robiony make-up który koryguje
      ich prawdziwa urode, specjalnie dobrana fruzura maskuje np. osdtajace uszy czy
      dlugie czolo itp.
      • Gość: luna Re: Zakompleksiałe społeczeństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:31
        ja zglosilam sie do tego programu, ale nie po to, zeby sie calkowicie amienic!!!
        chce miec korekte nosa, troche cwiczen i to wszystko, przydalby sie stylista,
        zeby mi pokazac w jakich ciuchach mi dobrze
        nie zamierzam powikszac sobie biustu, ani wysysac tluszczu-chce pozostac soba...
    • Gość: Maua Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: 80.51.240.* 15.12.05, 12:13
      ogladalam klka roznych programow ktore "serwowaly" programy o kosmetycznych
      operacjach plastycznych (na roznych kanalach) i ok niektore operacje
      rozumiem...bo np kobieta ma bardzo duzo obwislej skory po ciazach. wczoraj
      widzialam wypowiedz jednej pani, na moje oko mlodej, ladnej, bardzo
      szczuplej...no i ona zglasza sie do programu bo chce sobie podniesc piersi po
      dzieciach i zrobic zeby jej twarz byla mlodsza. halo?? moze ja tez chce sobie
      zrobic piersi bo sa za male i wstydze sie przed partnerem i to nie pozwala mi
      normalnie zyc? ale nie pcham sie zeby ktos za to zaplacil. chcesz to sama sobie
      zaplac. nie wiem jacy inni ludzie sie zglosili ale w programach ktore widzialam
      ludzie wygladali o wiele gorzej. strasznie jestesmy prozni :/. nie ukrywam, ze
      ja tez ale operacji nie zamierzam sobie robic.
    • Gość: travolta Dobrze że jestem facetem :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:19
      mam brzuszek, jestem łysy i żadnych problemów z kobietami - każda moja ;)
      • Gość: zmisek te najpiekniejsze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:56
        Drogie Panie jestem w szoku!!!
        Ogladając galerie kobiet do których Polki się chcą upodobnić ku mojemu zdumieniu
        na pierwszym miejscu zauważyłem ... DODE "ELEKTRODE"
        hmmm powiem szczrze tak jak to mówi każdy facet "swinia" ...
        ona jest obleśna!!! i to przez duze "O" gwarantuje, że taki wulgarny typ urody
        nie jest dobrze oceniany przez wiekszość facetów(przynajmniej tych z dodatnim
        IQ, którzy mimo wszystko maja jakieś wymagania co do treści a nie tylko co do
        formy!!!). Fakt jest taki, że za Dodą ślinią się przeważnie faceci, którzy nie
        mieli doczynienia z naprawde pięknymi i inteligentnymi kobietmi, a ich
        dotychczasowe doświadczenia dotyczące spraw damsko-męskich sprowadzają się do
        interakcji z ekranem komputera( chyba wiecie o co chodzi:D). Nie myślcie sobie
        że jestem jakimś starym piernikiem i próbuje mędrkować lub zakompleksionym
        szczeniakiem...
        mam 23 lata i piękną dziewczynę a powyższy tekst to moja osobista dygresja na
        temat tych "wzorcow" Polskich Kobiet:D
        Jeżeli uraziłem któraś z was to przepraszam ... Dody nie przepraszam!!!
        Pozdrawiam:D
    • Gość: TT Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: 80.50.201.* 15.12.05, 12:38
      Niech sie lepiej rusza!!!! Przestana wpieprzac byle g-wno zalegiwac przed tv.
      Niech zaczna zdrowo sie odzywiac i uprawiac jakis sport a poprawa sylwetki
      przyjdzie z czasem-i efekt bedzie utrzymywal sie dluzej niz po operacji, i bez
      szkody dla organizmu!! Mile Panie (i Panowie tez) ruszjacie sie...samo nic sie
      nie zrobi!!!!
      • Gość: pobre diablo Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:36
        TT napisał(a):

> Niech sie lepiej rusza!!!! Przestana wpieprzac byle g-wno zalegiwac przed tv.
        > Niech zaczna zdrowo sie odzywiac i uprawiac jakis sport a poprawa sylwetki
        > przyjdzie z czasem-i efekt bedzie utrzymywal sie dluzej niz po operacji, i
        bez
        > szkody dla organizmu!! Mile Panie (i Panowie tez) ruszjacie sie...samo nic
        sie
        > nie zrobi!!!!

Gó..no prawda.
      • Gość: w78 [...] IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.02.06, 11:44
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: niko Artykul brzydko sponsorowany IP: *.uni-math.gwdg.de 15.12.05, 12:41
    • Gość: mango Fajnie, IP: *.chello.pl 15.12.05, 12:50
      już niedługo normalność będzie wyjątkowa!
      • Gość: Łodzianka Re: Fajnie, IP: *.astral.lodz.pl 15.12.05, 12:54
        no raczej nie za naszej kadencji na tym świecie ;)
    • at_work Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie 15.12.05, 13:01
      Ale nie u skomercjalizowanych shrinków, tylko u szamanów, ci byliby uczciwsi.
      Głupotę trzeba leczyć kijem, a nie chemią.

Jak pomyślę ile tego g*wna z zachodu nam tu spłynie, to się żyć odechciewa.
      _
      Głupotę trzeba leczyć kijem, a nie chemią.
    • Gość: abhaod mozgu nie idzie jeszcze wymienic IP: *.pools.arcor-ip.net 15.12.05, 13:02
    • maciek9940 Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie 15.12.05, 13:21
      Nie jest prawdą że kobiety głosują na przystojnych.
      Po ostatnich wyborach myślę że jest wprost przeciwnie, potwory przyciągają.
    • Gość: JohnnyD Kiedy ten program IP: *.e-pwn.pl 15.12.05, 13:57
      A kiedy jest emitowany ten program w polsacie?
    • Gość: Maxs Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.12.05, 14:32
      powiekszanie piersi przez pępek - FUJ
    • Gość: krumorek Kobiety głosują na przystojnych? IP: *.aip.de 15.12.05, 17:11
      To zadna nie oddala glosu na kaczora?!
    • Gość: agg Piękno to odwieczne marzenie ludzi, patrz: bajki IP: *.icpnet.pl 15.12.05, 17:34
      We wszystkich bajkach bohaterowie są piękni, a jeśli nie, to cała bajka kręci
      się wokół tego, aby tacy właśnie się stali. Krzywy nos lub wąskie usta to
      niechybna oznaka złego charakteru ;)
      • Gość: Zosia Re: Piękno to odwieczne marzenie ludzi, patrz: ba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:14
        w baśni... nie w bajce, bajka jest zazwyczaj utworem wierszowanym, postaciami są
        zwykle zwierzęta, przeważnie zawiera morał (Bajki Ezopa, Kracickiego, Mickiewicza)
        baśnie (np. Braci Grimm) z postaciami starymi i brzydkimi (czarownica) uczą
        dzieci, że taki ktoś jest zły, to szkodliwe wnioski i wymagają starannego doboru
        utworów,
        potem dzieci podnoszą wrzask na widok staruszki, boją się
    • Gość: Zosia Operacje?- bardzo pomagają kobietom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:29
      Piszący na tym forum mało wiedzą o efektach operacji i samopoczuciu kobiet po
      zabiegach. Nie ma się z czego śmiać. Kobiety z innych krajów przyjeżdżają do
      Polski, są turnusy z Anglii np. do Wrocławia, by poddać się zabiegom, bo jest
      taniej. Efekty są znakomite. Usunięte niedostaki urody, zniszczenia naskórka,
      zmarszczki, podbródki, wcale niczego zasadniczego w wyglądzie twarzy nie
      zmieniają, ale odmładzają, poprawiają samopoczucie. Widziałam wiele kobiet po
      liftingu, mają 15 lat do tyłu, a nie widać żadnych zmian w rysach twarzy. One są
      znowu ładne, młodsze, szczęśliwsze. Polkom na pewno takie zabiegi pomogłyby
      bardzo, tu wygląd ma duże znaczenie. Kogoś z defektami urody się zwyczajnie
      niszczy, czyni się go winnym wyglądu, który innym nie odpowiada. To nowy i
      bardzo wstrętny obyczaj w polskiej kulturze. Ale nawet w sklepie ładnemu
      łatwiej. Polki nie mają też pieniędzy na takie sprawy, a mężczyźni niby szukają
      tego czegoś, niby IQ, ale zwykle tylko swojej żonie zarzucają niewiedzę, obce
      mogą być głupie, byle ładne. Taka polsko-męska hipokryzja. Skąd wiem? Z
      autopsji... .
      • Gość: Agata Re: Operacje?- bardzo pomagają kobietom IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 21:15
        dokladnie tak jak mowisz!
      • Gość: luna Re: Operacje?- bardzo pomagają kobietom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:36
        ja mialam juz korekte nosa i nie bylo to niewiadomo co
        bolu nie pamietam, wiem tylko, ze dlugo spalam
        po tygodniu zeszly mi siniaki
        opuchlizna miala schodzic w ciagu kilku miesiecy, nosa nie wolno bylo opalac
        przez rok czy dwa i to sama z przemrozeniem
        tylko jest jedno ale:
        chirug, ktory robil mi korekte nosa -mowiac brzydko-spieprzyl mi go
        nie mam malutkiego profilu jak chcialam, tylko bardziej zadarty nos i
        znieksztalcone dziurki-dlatego zglaszam sie do tego programu-NIECH MI TO
        POPRAWIA!!!!!!!!!!
    • Gość: Agata Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 19:05
      A kto powiedzial, ze robimy to dla mezczyzn, a nie dla nas samych???????
      • Gość: Zosia Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:55
        dla nas, owszem, żeby się dobrze czuć, ale w skrytości ducha jednak dla nich, co
        za przyjemność, jeśli idzie ze mną, a oczy mu latają na wszystkie strony, wolę
        ten jego "wściek" jak inni spoglądają na mnie, wiem, że pieniądze mogłyby
        "zbawić" wiele kobiet, ale skąd one mają je wziąć na takie sprawy, ponadto jak
        ukryć przed otoczeniem, że poszła na TAKI! zabieg; jeden lekarz z dużym stażem
        mówił, że teraz najlepiej być dermatologiem, zalecać takie tam ampułeczki i żyć
        jak lord, bo każda spod ziemi wydobędzie, ale sobie wstrzyknie..., myślę, że tak
        jest, co tam dyplomy, IQ, ciuchy, jak się ma nos jak krogulec i inni robią ci
        łaskę, bo z Tobą wyjdą, bo okazują przyjaźń, są kumplami, ale do łóżka? z
        "blodynką" (nie mylić z kolorem włosów)...
    • Gość: terga NAJWAZNIEJSZE TO CO W SRODKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:10
    • Gość: Yoga Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.12.05, 20:06
      Niestety, wiekszosc kobiet to kretynki.
    • ezpa7z9 Mam wymiary 170/98/32 i wszystkie baby moje.. 15.12.05, 20:53
      Dodatkowo jestem łysy i się jąkami ,mam 58 lat.Ale decyduje ostatni wymiar 32 cm
      w zwisie.Moge walić raz po raz a po tym jeszcze raz .W jedną noc 25-35 razy.
      • Gość: Agata Re: Mam wymiary 170/98/32 i wszystkie baby moje.. IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 21:09
        Bardzo smieszne
        • ciagciulaciag Mnie starczy jak spojrze na Begerowa!Co za kobita! 15.12.05, 22:09
    • Gość: szwet14 Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: *.bredband.comhem.se 15.12.05, 22:40
      Polskie panie przestana byc piekne, stana sie takie same jak.
      Piekno kryje sie w niepowtarzalnosci.
    • Gość: La Parisienne Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.12.05, 00:06
      Ten artykul jest to co sie nazwywa we Francji w pismidlach dla
      kobiet "publicité rédactionnelle", czyli bezplatna reklama da dla pana doktora
      z Wroclawia z "ogrodka" w zamian, za to , ze osoba, ktora npisala ten artykulik
      dostanie zaplate w naturze, to znaczy jakas operacyjke zrobiona przez
      wroclawskiego doktorka. Ale to co sie dzieje w prasie polskiej, to zakrawa na
      przekroczenie granic przyzwoitosci, bo mamy tu nawet cennik. We Francji nie
      wolno podawac prasie, ani nazwiska lekarza ani nazwy kliniki, poniewaz reklama
      lekarzy jest w prasie zabroniona. Mozna ewentualnie pisac np. do "Marie Claire"
      francuskiej jako osoba prywatna i poproscic, o jakiego lekarza chodzilo w
      artykule, i ewentualnie "Marie Claire" odpisuje, ze we Francji sa 3 leakrze
      wyspecjalizowani w chirurgi plastycznej, ale oni nikogo nie polecaja, to
      prywatna sprawa kazdej osoby.
      Napewno, pan doktor z "Ogrodka" dostanie w ciugu nastepnych tygodnich lawine
      telefonow w sprawie ewentualnych operacji. O tu o to chodzilo, doktorek odrobi
      sobie to co stracil na redaktorce/rze tego artykulu. Echanges de bons
      procédés. Brawo dla gazetki.
    • Gość: Kalafior Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:23
      A podobno pielęgniarki mało zarazbiają?!
    • Gość: zzx "chłopaki" mają taniej! kilka piw co wieczór i IP: 195.8.101.* 16.12.05, 10:25
      brzuszek sam się własciwie zaokrągli!!! ;-)
    • abracadabra1 Re: Chcę być piękna - 25 tys. operacji rocznie 02.01.06, 00:11
      Naogladalam sie tych programow bez liku i zawsze mam niezla zabawe :-)
      Zgadzam sie , ze operacje powinno sie przeprowadzac dla wyjatkowych przypadkow
      wiele osob odchudzilo sie z drastycznej nadwagi i wisi im wszedzie skora
      ktora trzeba usunac , paskudny zgryz czy nienaturalne nosy
      Starsi ludzie maja prawo zrobic sobie lifting bo niektorzy wygladaja na bardzo
      zmarnowanych po przebytych chorobach i stressach
      Ale odsysanie tluszczu to parodia i nawet chirurdzy sie smieja bo kasa im
      rosnie . Jak sie ktos nie szanuje prowadzi zly tryb zycia i odzywiania to
      liposukcja nic nie pomoze bo tkanka tluszczowa szybko sie odbuduje . Nawet
      widzialam jednego piosenkarza co po operacji tlustych podbrodkow wygladal jak
      walczyk ale tylko na pol roku :-)
      Wiekszosci przypadkow ktore ogladalam nie potrzebny byl wcale chirurg
      ale dobry psycholog, fryzjer i stylista bo byli zakompleksieni np na punkcie
      uszu ktore wcale nie rzucaly sie o czy , nosow , ktore wydawly sie calkiem
      normalne no biusty to kazda babka sobie wstawiala .
      Dentystow nie odwiedzali latami a teraz prosze piekne zeby im funduja .
      Przypadek dziewczyny , ktora nie ma powodzenia bo twierdzi ze wyglada jak
      chlopak i nie wychodzi z domu .
      Ludzie wystarczylo jej zapuscic wlosy , zalozyc kiecke , ktorej w zyciu na
      sobie nie miala buty i nauczyc ja jeszcze w tych butach chodzic .
      Wiekszosc przypadkow to wyimaginowane kompleksy i zaniedbanie ogolne ale z
      naturalna uroda nie ma to nic wspolnego .

Picu picu chlastu chlastu nie mam raczek jedenastu.
      Ale mam dwie raczki male za to obie lewe .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka