Dodaj do ulubionych

Papierosy, tytoń, fajka tanio

03.02.12, 18:42
PROMOCJA
TYTOŃ KORSARZ 1KG----------------------------70 ZŁ
TYTOŃ ONDRASZEK 1KG------------------------65 ZŁ
TYTOŃ VIRGINIA GOLD 1KG---------------------70 ZŁ
TYTOŃ KOLEKCJONERSKI LIGHT 1KG--------70 ZŁ
TYTOŃ KOLEKCJONERSKI MOCNY 1KG------70 ZŁ
do każdego kilograma trzy próbki tytoniu po 50gr gratis (losowo)

Koszt przesyłki kurierskiej express: 15 zł
DOSTAWA NAWET W 24 GODZINY!

Zamówienie telefoniczne: 888-246-317 lub sms-em
E-mail: info@tyton.sklep.pl
Obserwuj wątek
    • edyta-1010 Sprawdzony tytoń 885-481-468 05.05.13, 11:13
      Witam wszystkich bardzo bardzo serdecznie i zapraszam do zakupu najwyższej jakości Tytoniu jaki mogą Państwo znaleść!
      Tytoń jest czysty,bez patyków czy innych śmieci,oraz co najważniejsze o wspaniałym aromacie i przyjemnym zapachu podczas palenia.
      Kupując 1kg otrzymują Państwo wagę strukturową 1kg!
      Cena to 85zł/kg 25zł(przesyłka pobraniowa bez względu na ilość)
      Od 5kg paczka zostanie nadana za DARMO!
      Wysyłka już w 24h!
      Możliwość negocjacji ceny przy większej ilości zamówienia.
      TYTONIE JAKIE OFERUJĘ:
      KORSARZ CZERWONY I NIEBIESKI, ONDRASZEK, MARLBORO, MARLBORO LIGHT,L&M,L&M LIGHT,ROUTE 66 CZERWONY I NIEBIESKI,CAMEL,PARAMOUNT CZERWONY I ZŁOTY,VIRGINIA,
      885-481-468 24H
      885-481-468 24H
      Zamówienia proszę składać telefonicznie lub sms, proszę podać dane do wysyłki(imię,nazwisko,adres jaki tytoń i jaka ilość)Wysyłam sms zwrotnego z potwierdzeniem Zadowolony klient to stały klient,a Ty możesz być już kolejnym:)
    • gabej Re: Papierosy, tytoń, fajka tanio 02.07.14, 11:26
      Zapraszamy do zapoznania się z ofertą sklepu gabej.eu. Gdzie znajdą Państwo szeroki asortyment maszynek do cięcia ziół i liści, nabijarek, gilz oraz liści tytoniu. Wybierając nasz produkt dowodzisz, że nie akceptujesz kompromisów i chcesz mieć to co najlepsze. Nasze maszynki są rezultatem lat pracy, poszukiwań i doświadczeń nabytych w bezpośrednim kontakcie z konsumentami z całej Europy. Liście tytoniu są w szczególny sposób wyselekcjonowane. Dzięki czemu masz pewność, że otrzymujesz produkt najlepszej jakości, co pozwala Ci zaoszczędzić lub w łatwy sposób zarobić. Dla stałych klientów przewidziane duże rabaty ! Masz pytania? Napisz; gabejeu@yahoo.com lub zadzwoń +48 883 900 903/ +44 790 282 1762
      • anetasr Re: Papierosy, tytoń, fajka tanio 04.01.15, 23:25
        UUU widzę, że niezłe promo tutaj poszło ;D Ja siedzę sama tutaj na tym forum i lubię sie wypowiadać więc co mi tam też pochwalę się moim źródełkiem. Zamawiam moje ulubione cygaretki i papierski dla męża na www.skleptytoniowy.pl To bardzo fajny sklep, który ma szeroką gamę produktów. Wysyłka jest wręcz ekspresowa więc zaoszczędzamy swój czas no i trochę pieniążków. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka