czarnajagoda 08.03.06, 10:48 sobie kupilam... i nie mam co z nimi zrobić, bo wszystkie okoliczne wiepsze przerobione zostały na szynki... więc je w spiżarce, przed szynką trzymam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: perły... 08.03.06, 10:49 Zrob roladki wieprzowe, spiete szpilkami z perlami:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: perły... 08.03.06, 10:52 znaczy perły mam włozyć do tych szpilek, co sie na ostatkowej zabawie w nich bawiłam, a potem spiąć tym roladki??? tak jeszcze nie próbowałam... a czy potem szpilki też mam zjeść, czy nadal nosić??? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: perły... 08.03.06, 10:54 Szpilki po uzyciu umyc i zostawic do nastepnego zrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: perły... 08.03.06, 12:25 ewakurz napisała: > Wysciel szynka muszle. koncertowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: perły... 08.03.06, 18:46 Rzucac perły przed wieprze? Są pomysły chyba lepsze. Jak to było? ... Słowa perlę Jak z perłe kolie..Skad ma panie te melancholie?? Odpowiedz Link Zgłoś