Gość: Gość IP: *.chello.pl 26.06.06, 17:41 Pyszny wiersz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonadeux Re: biede dzieci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:31 Te dzieci będą się tego wstydziły w przyszłości już nie dalekiej...oj bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Post-It Re: A komu nalezaloby teraz podziekowac? IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 26.06.06, 21:43 Przy okazji - pozostaje serdecznie podziekowac malym cialem i (niestety) duchem braciom K. za dopuszczenie do rzadu takich kreatur jak Lepper, Giertych, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: A komu nalezaloby teraz podziekowac? 26.06.06, 22:26 Polacy wybrali! Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Hehe, no wlasnie 27.06.06, 07:56 Nie nalezy dziękować politykom. Walory polityków są w prostej linii odwzorowaniem walorów społeczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck Re: biede dzieci. 26.06.06, 22:46 Założą im teczki i zostaną zlustrowane. Biedne dzieci nie wiedzą co ich czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Wiersz dla Leppera 26.06.06, 18:16 kabja napisała: > o k... kto to napisał?! Jak to kto?! - Andrzej Lepper! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Wiersz dla Leppera 27.06.06, 08:53 Gość portalu: Ala napisał(a): > > JP II **************************** miernota ta ALA Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Wiersz dla Leppera 27.06.06, 09:27 Ala ma kota, a ja mam ochotę. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Wiersz dla Leppera IP: *.wpia.uw.edu.pl 26.06.06, 17:43 Nic dodać, nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x_bart Wiersz dla Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:53 Brakuje tylko podniosłej pieśni o wodzu Kim Dzong Lep Perze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parachute Wiersz dla Leppera IP: *.ds.amg.gda.pl 26.06.06, 17:54 nogi się uginają...łzy w oczach stają... żal du.e ściską...żałosne,ludziska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cep Re: Wiersz dla Leppera IP: 82.139.11.* 26.06.06, 17:55 wiersz adekwatny poziomem do jego bohatera. Odpowiedz Link Zgłoś
slasz10 Re: Wiersz dla Leppera 26.06.06, 17:57 jak zobaczyłem te dzieciaczki w objęciach wicepremiera, od razu skojarzyło min się to ze Stalinem i Bierutem, którzy przeciez kochali wszystkie dzieci. No i wierszyk też pasowałby i na tamte okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_triste Podobny kiedyś słyszałem IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 26.06.06, 18:13 Nad wszystkim czuwa gospodarz domu, nie da on krzywdy zrobić nikomu. Wszystkim pomoże, o każdej porze, mój Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr.mary1 Re: Podobny kiedyś słyszałem IP: *.rev.stofanet.dk 26.06.06, 19:57 o przepraszam...wara od tego wierszyka!To jest swietosc...sam Aniol to wymyslil.To zywa historia....nie bedzie kabaretu!bedzie chor!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.h.lecter Re: Podobny kiedyś słyszałem 29.06.06, 12:30 Panie marszałku Panie premierze Wielce szanowny Andrew Lepperze Nie wolno dzieci wkręcać w kampanię By w małych główkach robić im pranie Dzieci na wiece już się nie bierze Czy pan zrozumiał , Panie Premierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaco ŻENADA !!! IP: *.179.79.83.cust.bluewin.ch 26.06.06, 18:15 Rosnie burzaczane plemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: ŻENADA !!! IP: 80.121.231.* 29.06.06, 09:11 kaczka w buraczkach..... Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzon Re: Wiersz dla Leppera 26.06.06, 18:31 No dzieci Leppera to na pewno odziedziczą dostatek... W końcu się chłopak sporo nachapał. A reszta dzieci? No cóż, ktoś musi te glupie wierszydła recytować, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi poziom adresata=poziomowi wiersza IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.06.06, 18:35 nic dodac nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: poziom adresata=poziomowi wiersza IP: *.static.twtelecom.net 26.06.06, 18:37 Czy nie moglby ktos tego leppera zabic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierszokleta Re: poziom adresata=poziomowi wiersza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:46 A ja dla przeciw/wagi proponuję taki wierszyk( z pierwszych liter powstaje tytuł): Sąd za sądem sąd pogania A my się śmiejemy Milionery od orania Obcym zabierzemy Oby nam się dobrze działo Będziemy rządzili Rolnik, chłop - tak się nas zwało Od tej jednak chwili Nam się teraz kłaniać trzeba A jak nie - nie damy chleba mam jeszcze parę innych, jeśli ktoś zainteresowany taką "literaturą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik co ty ku.. pleciesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 05:21 Rolnik jak otrzymał wsparcie z łunji to nie chłop jeno byzmesmen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr.mary1 Re: poziom adresata=poziomowi wiersza IP: *.rev.stofanet.dk 26.06.06, 19:58 gowno zabijesz,a pojdziesz siedziec jak za czlowieka!cos ty nie oplaca sie Odpowiedz Link Zgłoś
plus_k Re: poziom adresata=poziomowi wiersza 27.06.06, 12:39 ... szkoda kulki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expolaczek Re: Wiersz dla Leppera IP: 194.72.148.* 26.06.06, 19:07 Dieduszka Stalin tez wierszyki dostawal! Ten duren to juz totalnie przegina. Precz z IV RP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Wiersz dla Leppera 26.06.06, 19:44 ta chorobliwa ,zaslepiona nienawiscia do leppera udowadniacie ze macie problemy osobiste np:brzydki osobisty wyglad, brak sexu,wyksztalcenie niepotrzebne, brak zajecia,brak zainteresowan,ukryte zboczenie itd.w wiekszosci jestescie przypadkami patologicznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harcowwnik Re: Wiersz dla Leppera IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:36 Autor !!!! Autor !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terence Re: Wiersz dla Leppera IP: *.elb.vectranet.pl 26.06.06, 19:36 LITOŚĆI! Peany na cześć prostaka! Najkrótszy dowcip: profesor Lepper... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaah Re: Wiersz dla Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:38 Ciekawe czy dostał goździki? Biedne dzieciaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Wiersz dla Leppera IP: *.ssm.lama.net.pl 26.06.06, 19:39 Biedne dzieciaki chorych rodzicow!! To pewnie dziecko Jolki napisalo;) Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Wiersz dla Leppera 26.06.06, 19:42 kiedys urosną a L.../. zginie nazwą go wtedy parszywą świnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można_tu_bez_nicka No i? IP: *.spokonet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:41 ehh..a ja myślałem, że się zakończy: 'i ch.u.j. ci w dupe' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura [...] IP: *.ssm.lama.net.pl 26.06.06, 19:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Come back Józka Stalina ..!!! 26.06.06, 19:42 "Tylko Lepper Polskę ocalić może, pomóż mu w tym Panie Boże". Wiersz został przyjęty huraganowymi brawami delegatów.” ... dodac do tego przemówienie programowe Wodza, gestykulacje i wrzaski jak za dawnych czasów Adolfa i mamy pełny obraz sytuacji. Kult wodza rośnie w siłę, czego dowodem wierszyki na cześć i chwałę, 99% poparcia jak stalinowskich czasów ! Najciekawszym w przemówieniu którego część oglądałem, było zachowanie leppera na mównicy. Wyrzucić kolory z telewizora, Lepperowi włożyc mundur, obojetnie jaki, byle z wstęga biało-czerwoną, i opaską na rękawie, i Adolf z parteitagu jak żywy. Intonacja,, coraz głośniejszy ton przechodzący momentami w wrzask,mimika i ruchy ciała wytrenowane przed lustrem, no krucafuks Adolf jak żywy. Szcztyem hiporkyzji tego gościa było ciągłe odwoływanie się do Polski, do narodu który ta partia złodzieji,oszustów i malwersantów z geesowskich sklepików rzekomo reprezentuje. No i to bezustanne powoływanie się na 11% poparcie, kiedy tak naprawdę to fizycznie i realnie tego bandytę poparło ok. 3,5% ogłupiałych dyktą wyborców.. Jeśli ktos mkiał jakiekolwiek wątpliwości co do tego, że w Po9lsce rosnie nam nowy Adolf,Stalin czy Kim Dzonh Il , to po tym zjeździe marzenia i żądza władzy Leppera jasno została określona. Niech żyje Wódz, niech żyje słńce wszystkich durniów i głupców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Come back Józka Stalina ..!!! 27.06.06, 09:02 gilu33 napisał: .................Niech żyje Wódz, niech żyje słńce wszystkich > durniów i głupców!!! ****************************************************** i to jest dar obserwacji, dowcipu i inteligencji, gratuluję i popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sendi Wypisz, wymaluj toż to czysty Gomułka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:56 ciekawe kiedy go wyrzucą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wypisz, wymaluj toż to czysty Gomułka IP: *.gdynia.mm.pl 26.06.06, 19:58 Kto i skad? PiS? Czy wladze Samejboroni? Raczka raczke myje, a zamiast wody pomyje. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Wypisz, wymaluj toż to czysty Gomułka 26.06.06, 22:30 polski narod go nigdy nie wyrzuci!!!!!!!! sam go wybral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wiersz dla Leppera IP: *.gdynia.mm.pl 26.06.06, 19:57 I smnakowite rymy, cokolwiek bez przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_bury Re: Wiersz dla Leppera 26.06.06, 19:58 W wersji dźwiękowej jest jeszcze lepszy blogfm.blox.pl/2006/06/Wierszyk-dla-Leppera.html i z tego samego kongresu Lepper śpiewa blogfm.blox.pl/2006/06/Andrzej-Lepper-spiewa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota zadanie dla Romka G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 05:35 Oto priorytet nowo wybranego Ministra EN-nauczyc wodzów śpiewu i słów hymnu.W przypadku Kaczyńskiego czas zadania -4 miesiące,dla lepera 4 kadencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terence Re: Wiersz dla Leppera IP: *.elb.vectranet.pl 26.06.06, 20:00 Pie.. pera Zabrałeś, nie pytałeś, jak nazwać, co zrobiłeś Czuję się oszukany tym, co mi uczyniłeś To źle mi robi. Chorwacja - Niemcy trzy do zera Duga Uvala krzyczy: "Pie.. Pera" Pie.. pera Gdybyś się zapytał, to i tak bym się nie zgodził Moja bajka zupełnie innymi drogami chodzi Ni pytany nie mówię, to jest jazda szczera Krzyczę wraz z innymi " Pie.. Pera" Pie.. pera Gdy jechałem do dziewczyny, to staliście mi na drodze Ja jestem pamiętliwy i pamiętam to srodze Noventa baitem gros, Noventa nuova era, Noventa baitem grasa, pie.. Pera Pie.. pera (Kazik Staszewski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Wiersz dla Leppera IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.06.06, 20:23 W tym kraju nawet dzieci są umoczone w politykę, i to jeszcze w najgorszym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Wiersz dla Leppera 26.06.06, 20:25 mirrors.de.sinuspl.net/www.pk.bezuprzedzen.pl/wstalin.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaczek Re: Wiersz dla Leppera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:28 hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Wiersz dla Leppera IP: *.hsd1.pa.comcast.net 26.06.06, 20:42 szkoda tylko tych dzieci, bo rodzicom tylko psychiatra pomoc moze Odpowiedz Link Zgłoś
p_mox do tow.Lepieja 26.06.06, 20:42 dzieci za 15 lat beda musiały korzystac z pomocy psychologa:) ale wiersz piękny. "Niech zyje nam towarzysz Stalin Co usta słodsze ma od malin" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do tow.Lepieja IP: 84.13.247.* 26.06.06, 20:45 ja tam widze zly dotyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Cała Polska IP: *.3.cust.bredband2.com 26.06.06, 20:45 Ciemnogród porąbany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr.mary1 Re: Cała Polska IP: *.rev.stofanet.dk 26.06.06, 20:55 spiewa z nami niech nam zyje towarzysz Lepper kochany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Wiersz dla Leppera IP: *.9.12.vie.surfer.at 26.06.06, 20:46 Jest takie powiedzedzenie "Kazdy narod ma taki rzad na jaki zasluguje(jaki sobie wybral)jest leper bo go iles tam procent tego zascianka wybralo,i to jest bardz bolesne Odpowiedz Link Zgłoś