IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 08:50
znalazłam jeszcze jedną fajną grę www.etienne.nu/imagepuz/coś w stylu
notprona, może kogoś wciągnie
Jestem w stage 5, powodzenia
Obserwuj wątek
    • Gość: 100 Re: fajna gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:34
      Żle wpisałaś link .
      • Gość: 100 Re: fajna gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:44
        Jestem w 4 . Nic mi nie przychodzi do głowy . Chyba się jeszcze nie obudziłam :)
        • Gość: kanta Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 11:20
          na srodku tego pozornie bialego tla jest coś napisane tez na bialo, ale jakby
          pokreskwane bialymi kreseczkami co sprawia to niewidovznym , no prawie
          niewidocznym...
          • Gość: kanta Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 11:22
            www.etienne.nu/imagepuz/
          • Gość: kanta Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 11:24
            fakt źle wpisałam sorki
            www.etienne.nu/imagepuz/
            • Gość: 100 Re: fajna gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 11:58
              W życiu bym na to nie wpadła !
              Jestem w 5 .
              • Gość: kanta stage 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:34
                i co masz jakiś pomysł na 5?
                • Gość: 100 Re: stage 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 14:04
                  A ja liczyłam na Ciebie :))
                  Zaglądam do niej co jakiś czas , może na coś wpadnę . Dam znać .
                  Na razie to czarna magia .
                  • Gość: kanta Re: stage 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:10
                    ciągle stoję w 5 proszę o podpowiedź
                    • Gość: 100 Re: stage 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:15
                      Jakiemuś komputerowcowi pewnie od razu by się narzuciła odpowiedż . Ja jestem
                      samouczką i mnie te ciągi liter nic nie mówią .
                      Próbuję dalej .
    • Gość: Marta Re: fajna gra IP: *.chello.pl 24.04.05, 20:23
      ale o co chodzi wogóle... ja narazie nic nie kumam :p
    • Gość: obarka Re: fajna gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:14
      mam poziom 6...........
      • Gość: 100 Re: fajna gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:17
        Jaaaaaaaaaaak ?
        • Gość: obarka Re: fajna gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:20
          zrobiłam print screena i pobawiłam się nim w photo paint'cie az zobaczyłam
          literki. powodzenia. a co dalej nie wiem.......
          • Gość: 100 Re: fajna gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:33
            Niestety , nic mi to nie mówi .
            • Gość: darekw Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:10
              poziom 6 jest bardzo dowcipny ...
              polecam :)
              • Gość: darekw Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:15
                Aha... trzeba używać Internet Explorer
                W FireFox niektóre obrazki nie działają :(
                • Gość: 100 Re: fajna gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:18
                  A może zdradzisz sekret ? Jak się dostać do 6 ?
                  To tylko taka nieśmiała prośba , ale nie bądż okrutny .
                  • Gość: darekw Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:22
                    przyduś mysze z boku obrazka i przeciągnij po nim :)
                    • Gość: 100 Re: fajna gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:30
                      Dzięki , niezłe :))
                      W 6 mam okienko z czerwonym krzyżykiem . To należy do zadania czy czegoś mi
                      brakuje ?
                      • Gość: darekw Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:37
                        nic nie brakuje ... tak ma być ;)
                        • Gość: 100 Re: fajna gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:42
                          Acha !
                          • Gość: kanta stage 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:11
                            ale jak otworzyć ten obrazek próbowałam otwierać w .jpg ale też nie mogłam
                            ciągle jest ten czerwony krzyżyk
                            • Gość: kanta Re: stage 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:21
                              witaj 7, ale chyba wcale się nie cieszę bo znowu stoję i kwiczę
                              • Gość: patrze,mysle... Re: stage 6 IP: *.epsa.pl 02.06.05, 10:05
                                i nic!O co chodzi z tym krzyzykiem? myslalam,ze moze "x" ma byc, ale nie :(
                            • Gość: m Re: stage 6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:27
                              jestem w 3 i nie wiem co dalej??
                              • Gość: kanta Re: stage 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:23
                                żeby przejśc 3 to trzeba zrobić niezłego zeza

hmm obraz 7 zapisałem na dysku chcę zobaczyć co się da z nim zrobić w paincie,
                                a tu zapisało jako stronę HTML ( choć brał zapis formatu .jpg) moze to jakaś
                                podpowiedź?
                                • Gość: tomek_krakow Re: stage 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:51
                                  a ma ktos pomysł do 8, bo ja juz nie mam
                                  • domininisia 3 05.05.05, 14:36
                                    robie wszystko i nic nie widzę, bez podpowiedzi nie pójdę dalej... pozdr
                                    • Gość: GoConSensee Re: 3 IP: 193.109.212.* 03.06.05, 22:08
                                      ja też nie widze, może to monitor?
                                • Gość: konspiratka dalej 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:22
                                  jak to zeza? buuu... ja nie potrafię. proszę o pomoc przy stage 3. pilnie bo
                                  się niecierpliwię ;-) Nic tam nie widzę
                                  • ansil Re: dalej 3 29.08.05, 11:28
                                    to jest typowy obrazek trojwymiarowy,trzeba tak patrzec jakby za obrazkiem,
                                    zeby zobaczyc co jest na nim.. niektorzy podobno nie sa w stanie tego zobaczyc
                                    w ogole, ale jak juz kiedys jakis wypatrzylas, to powinno sie udac..
                                    jak sie nie uda, to ci napisze co tam jest..
      • ansil Re: fajna gra 26.08.05, 12:10
        utknelam na 6-tym..
        to moja pierwsza gra w tym stylu, za prony sie nawet nie biore, bo nie calkiem
        rozumiem o co w nich chodzi.. ( np czemu 2+2 = (??!!)

dajcie jakiegos tipa do 6-go poziomu pliis
        • ansil Re: fajna gra 26.08.05, 12:22
          ok, 7 byl easy, teraz chyba powisze na 8
    • halszka_m Re: fajna gra 15.08.05, 23:37
      Słuchajcie, wiem, że jestem głupia, ale co mam do cholery wpisać w introduction
      3?? czy ja liczyć nie umiem, czy co? proszę, bo mam wielką ochotę na dalsze etapy.
      • Gość: Gocha Do Halszka_m IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.08.05, 05:13
        Wpisuj wszystko tak jak masz obliczone na kalkulatorku tylko nie uzywaj
        przecinkow.Napewno sama sie usmiejesz:-)
        • Gość: jabol_13 stage 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:15
          o co chodzi z tym nieotawrtym oknem? :|jak to skojarzyć nie mam pojęcia.
          • ansil Re: stage 6 29.08.05, 11:29
            ja tak podpowiadam, bo mi zalezy byscie do 12go doszli, gdzie ja utknelam..
            w szostym najwazniejsze sa wlasciwosci obrazka, tam mozna znalesc wskazowke..
    • Gość: Gocha Do Obarka IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.08.05, 05:54
      Zrobilam tak samo,wpatruje sie i widze 8mki ale mam problem z druga polowa,mam
      wzrok nieciekawy i nie mam szans,(nie chce cierpiec z powodu wzroku i ,rowniez
      chce sie z wami pobawic)pomoz,te numerki napewno nie zepsuja innym zabawy bo
      wiele jest innych ciekwaych etapow w tej grze.
      Zrozum i daj cynk prosze.

Pozdrawiam
      • Gość: alex lev 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:55
        o
    • Gość: Gocha Juz mam,teraz 4lv IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.08.05, 05:37
      Te osemki mnie zadziwily,ale moj facet widac dostrzegl wiecej niz ja ,jestem w
      4iv.
      Tyle w 4 jest sama bialosc,czy tylko ja tak mam?
      • Gość: Gocha Czyw 4rce tez tak mieliscie? IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.08.05, 05:44
        Nic tam nie ma,sama biala pusta ze tak powiem strona,a moze u mnie czegos
        brakuje??
        Bardzo prosze o odpowiedz?
        • Gość: niekapujacy Re: Czyw 4rce tez tak mieliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:29
          jak wejsc do stage 1 ?
          • Gość: Gocha Do niekapujacego IP: *.hsd1.il.comcast.net 23.08.05, 06:09
            By wejsc do gry musisz miec haslo,aby zdobyc to haslo( musisz przejsc bodajze 5
            etapow)wtenczas dostaniesz haslo.
            Jak rozpoczac? Hm mam nadzieje ze znasz angielski bo jak nie to bedzie marnie.
            Jak wchodzisz na ta strone Puzzli to pod tym duzym napisem znajduje sie
            malutkimi litekami stronka internetowa ,klikasz po instalacji klikasz
            ENTER,nastepnie tam masz opcje (znajduja sie naokolo takiej ramki),klikasz
            wtenczas "the puzzle I had created" nastepnie klikasz na tekst"introduction
            puzzle", a pozniej juz na pokazanej stronie wpisujesz "start".Proste nie?:-) po
            udzieleniu wszystkich poprawnych odpowiedzi dostajesz haslo,zapamietaj je,bo
            pozniej na tej glownej stronie wpisujesz je:-) Mam nadzieje ze wyrazilam sie
            zrozumiale:-))
            Powodzenia

Pozdrawiam
    • Gość: Kamila Re: fajna gra IP: *.net.autocom.pl 23.08.05, 20:13
      Udało się - skończyłam 15 level:))))
      Na końcu nie ma nic interesującego niestety.
      Miałam nadzieję na jakiś bonus;)
      K.
      • Gość: bzdecikk Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:16
        a ja dalej nie mam pomysłu na stage 6 ....
        • Gość: bzdecikk Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:44
          Moze ktos pomoze??Prosze, napiszcie podpowiedz/odp do 6lvl na moj mail:
          bzdecik@walla.com
          • ansil Re: fajna gra 28.08.05, 15:11
            szosty to ten z krzyzykiem? klucz chyba tkwil w zapisaniu obrazka..
            nie do konca pamietam, a nie mam IE zeby sprawdzic..

--
            • Gość: jabol_13 stage 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:52
              o co chodzi z tymi numerkami? dzisiaj nie mam weny do myślenia, może drobna
              podpowiedź?:)
          • ansil Re: fajna gra 29.08.05, 10:45
            ok, sprawdzilam w pracy.. sprobuj pokombinowac z adresem obrazka..
            ja wracam do mojego 12-go ;)
    • Gość: jabol_13 Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:55
      o jaki ja ciemny :D nie umiem dobrze angielskiego a nie przetłumaczyłem sobie
      wcześniej...
      • Gość: jabol_13 Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:58
        LoooooooL to dopiero był poziom rozgrzewkowy:) dopiero hasło dostałem :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka