Gość: Baca Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.09.06, 14:41 Z tego co wiem Giertych jest nieślubnym synem Hitlera i praczki z domu Raus. Został spłodzony w pralni na stercie brudnych kaleson. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Żeromski przodkiem Giertycha 20.09.06, 10:05 W Wikipedii jest ciekawy artykuł na temat życia seksualnego znanego polityka niemieckiego, Adolfa H. Sugeruje się tam: - impotencję - bezjądrze - prostytucję homoseksualną - czerpanie przyjemności z faktu, gdy kobieta siada na twarz i wydala jednocześnie (patrz życiorys siostrzenicy Geli Raubal i jej tajemnicze samobójstwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 14:58 "...prababka Romana Giertycha była rodzoną siostrą Żeromskiego. Jej wnuk Jędrzej był dziadkiem obecnego wicepremiera i ministra edukacji." No przecież to nonsens - wnuk prababki Romana był jego (Romana) dziadkiem???????????? Jeżeli to drzewo genealogiczne miało by taki układ jak wynika z powyższej notatki, to niech się każdy zastanowi z czym byśmy tu mieli do czynienia... Podpowiem, że słowo, którym się określa takie zjawisko (?), zaczyna się na literę "k". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimic Żeromski przodkiem Giertycha IP: 83.14.140.* 19.09.06, 15:03 tak po mojemu to jego przodkiem był Torquemada Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Żeromski przodkiem Giertycha 20.09.06, 10:06 A może SS-Oberstgruppenführer Sepp Dietrich? Odpowiedz Link Zgłoś
kedzier44 Żeromski przodkiem Giertycha 19.09.06, 15:18 podobienstwo widze i w imionach i w nazwiskach........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.09.06, 15:34 Nie wierze!!! Po prostu jest to niemozliwe aby IQ az tak moglo spasc w ciagu zaledwie 4 pokolen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em70 Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:43 Jam twój wnuk tyś mój dziadek tyś mój przodek jam twój zadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Wionczyk Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:39 Jest podobieństwo. Za jednym i drugim uczniowie zbytnio nie przepadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Pewnie rodziny sie nie lubiły, bo praprababka IP: 62.233.250.* 19.09.06, 15:40 Giertycha była zazdrosna, ze brat ładniejszy od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy30 przodkiem Giertycha był wąsaty Adolf zza Odry IP: 195.187.99.* 19.09.06, 15:47 a przodkinią Nadieżda Krupska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeczywiście Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.slowianin.pl 19.09.06, 15:54 Rzeczywiśce, mają ze sobą dużo wspólnego Np. promocja "szklanych domów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sm0kus Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:05 Pan Tusk mial dziadka w SS, to Ministrowi Edukacji (Kompromitacji) nie wolno miec wujka pisarza? Zaczynam sie bac, ze kiedys natrafie w internecie na drzewo geanalogiczne Premiera i Prezydenta - zeby bylo smieszniej, dwie osoby a drzewo to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
rzekson Re: Żeromski przodkiem Giertycha 19.09.06, 16:15 Małpa też jest przodkiem Giertycha, i w tym przypadku więzy pokrewieństwa są o wiele bardziej dostrzegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:34 A Rumcajs przodkiem Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zws Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 19.09.06, 16:49 Panie Romanie jest Pan najlepszym ministrem oswiaty w ostatnich latach a to pokrewienstwo tylko potwierdza ten fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:50 apel do pani Barbary Wachowicz: proszę napisać, co się stało z siostrą Żeromskiego, bo biografiści jakoś przezornie milczą w tej sprawie. Nie od dziś wiadomo, że rodziny sobie nie wybieramy, jesteśmy na nią skazani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominique Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:50 Pamiętacie reportaż w "Wysokich obcasach" o tzw. "dobrych pedofilach"? Tam przytoczono wypowiedź "Misiaczka", "dobrego pedofila" prowadzącego stronę "Mały Książę", który twierdzi, że Żeromski był pedofilem. Oto fragment z jego strony: >>STEFAN ŻEROMSKI W "Dziennikach" Stefana Żeromskiego znajdujemy takie wyznania na temat jego zażyłości z uroczym, dwunastoletnim Stasiem Józefowiczem, którego korepetytorem był od jesieni 1886 r. do wiosny 1887 r.: "28.01.1887 [...]. Czasami całuję do nieskończoności moje bobo - Stasia. Zakochałem się w nim chyba, ale taki dobry dla mnie, tak mię lubi i taki prześliczny [...]. Udaję, że śpię i przyglądam mu się. Ubiera się, kładzie tornister i nie może zapiąć paska. Wołam go, więc, pomagam mu zapiąć się i ubrać - w gruncie zaś rzeczy chce mi się go wycałować w zaspane oczy". Podobnych wyznań jest tam więcej. Na szczęcie dla Stefana Żeromskiego, jego związek ze Stasiem pozostał tajemnicą, świat dowiedział się o nim dopiero wtedy, gdy w latach 1953-1956 opublikowano "Dzienniki". Gdyby stało się inaczej lub gdyby Żeromski żył dziś i sprawa wydałaby się, pewnie mielibyśmy jednego wielkiego pisarza mniej.<< No, to wyjaśnia wiele kwestii dotyczących postaci Romana G. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Skądże!!! To Giertych jest przeodkiem, ale neander 19.09.06, 16:54 talczyka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkadia Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.06, 17:01 giertych nie czytal Zeromskiego bo tatus nie pozwalal, wolno bylo tylko czytac ksiazki tatusia o zydach i masonach. tak sie stwarza giertychow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale upał Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:18 A mój koń nazywa się Cezar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhon Żeromski nie jest przodkiem Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:20 Siostra Żeromskiego była przodkiem giertycha, a nie Stachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amnsty Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:27 Girtych była kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stick Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:53 Żeromski to wygląda bardziej na przodka Korwina-Mikke Odpowiedz Link Zgłoś
nameja Trudno, żeby lubił czytać 19.09.06, 17:55 i to jeszcze Żeromskiego. Na pewno by nie zrozumiał, to zresztą inna opcja i światopogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
elmoelmo Re: Trudno, żeby lubił czytać 19.09.06, 18:00 Żeromski podobno nie był arogantem, ingnorantem... To znacznie zmiejsza podoieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Trudno, żeby UMIAL czytac ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:03 Przeciez to jest taki debil... Slyszeliscie jego nowy pomysl ? wprowadzenie zasad jak w wojsku, gerenalowie dyrektorami... A potem na TVN 24 powiedzial gosc jakis : "Takich rzeczy to normalni ludzie nie wymyslaja" czy cos w tym stylu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcol Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:28 Przodkiem może był,ale kto był tyłkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orad Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 19.09.06, 18:35 Giertych z ryja to tylko do konia jest podobny i to pociagowego bo lubi ciagnac Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Żeromski przodkiem Giertycha 20.09.06, 10:08 Co ciągnąć? Mój kolega posiada ciągarnie drutu i poszukuje dobrych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:47 Podobni jak nic, ta sama płeć Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Juz wiem, dlaczego akcje Agory leca na pysk 19.09.06, 18:53 "prababka Romana Giertycha była rodzoną siostrą Żeromskiego. Jej wnuk Jędrzej był dziadkiem obecnego wicepremiera i ministra edukacji." . Jezeli wnuk siostry Zeromskiego byl dzadkiem Romana, to owa pani byla praprababka Romana, a nie prabaka. Redaktorzy GW z powrotem do szkoly (pod wodza Romana); niech naucza sie liczyc; Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jak Żeromski mógł byc przodkiem ? Kazirodztwo ? 19.09.06, 19:31 Wstydźcie się dziennikarze i Ty niedomówienie też. Odpowiedz Link Zgłoś