Dodaj do ulubionych

Żeromski przodkiem Giertycha

• Gość: Baca Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.09.06, 14:41
      Z tego co wiem Giertych jest nieślubnym synem Hitlera i praczki z domu Raus.
      Został spłodzony w pralni na stercie brudnych kaleson.
      • zigzaur Re: Żeromski przodkiem Giertycha 20.09.06, 10:05
        W Wikipedii jest ciekawy artykuł na temat życia seksualnego znanego polityka
        niemieckiego, Adolfa H. Sugeruje się tam:
        - impotencję
        - bezjądrze
        - prostytucję homoseksualną
        - czerpanie przyjemności z faktu, gdy kobieta siada na twarz i wydala
        jednocześnie (patrz życiorys siostrzenicy Geli Raubal i jej tajemnicze samobójstwo)
    • Gość: Roy Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 14:58
      "...prababka Romana Giertycha była rodzoną siostrą Żeromskiego. Jej wnuk Jędrzej
      był dziadkiem obecnego wicepremiera i ministra edukacji."

No przecież to nonsens - wnuk prababki Romana był jego (Romana)
      dziadkiem???????????? Jeżeli to drzewo genealogiczne miało by taki układ jak
      wynika z powyższej notatki, to niech się każdy zastanowi z czym byśmy tu mieli
      do czynienia... Podpowiem, że słowo, którym się określa takie zjawisko (?),
      zaczyna się na literę "k".
    • Gość: mimic Żeromski przodkiem Giertycha IP: 83.14.140.* 19.09.06, 15:03
      tak po mojemu to jego przodkiem był Torquemada
      • zigzaur Re: Żeromski przodkiem Giertycha 20.09.06, 10:06
        A może SS-Oberstgruppenführer Sepp Dietrich?
    • kedzier44 Żeromski przodkiem Giertycha 19.09.06, 15:18
      podobienstwo widze i w imionach i w nazwiskach...........
    • Gość: krzysztof Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.09.06, 15:34
      Nie wierze!!! Po prostu jest to niemozliwe aby IQ az tak moglo spasc w ciagu
      zaledwie 4 pokolen...
      • Gość: em70 Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:43
        Jam twój wnuk
        tyś mój dziadek
        tyś mój przodek
        jam twój zadek
    • Gość: P. Wionczyk Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:39
      Jest podobieństwo. Za jednym i drugim uczniowie zbytnio nie przepadają.
    • Gość: aga Pewnie rodziny sie nie lubiły, bo praprababka IP: 62.233.250.* 19.09.06, 15:40
      Giertycha była zazdrosna, ze brat ładniejszy od niej.
    • Gość: jerzy30 przodkiem Giertycha był wąsaty Adolf zza Odry IP: 195.187.99.* 19.09.06, 15:47
      a przodkinią Nadieżda Krupska
    • Gość: rzeczywiście Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.slowianin.pl 19.09.06, 15:54
      Rzeczywiśce, mają ze sobą dużo wspólnego Np. promocja "szklanych domów"
    • Gość: Sm0kus Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:05
      Pan Tusk mial dziadka w SS, to Ministrowi Edukacji (Kompromitacji) nie wolno
      miec wujka pisarza? Zaczynam sie bac, ze kiedys natrafie w internecie na drzewo
      geanalogiczne Premiera i Prezydenta - zeby bylo smieszniej, dwie osoby a drzewo
      to samo!
    • rzekson Re: Żeromski przodkiem Giertycha 19.09.06, 16:15
      Małpa też jest przodkiem Giertycha, i w tym przypadku więzy pokrewieństwa są o
      wiele bardziej dostrzegalne.
    • Gość: krytyk Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:34
      A Rumcajs przodkiem Leppera
      • Gość: zws Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 19.09.06, 16:49
        Panie Romanie
        jest Pan najlepszym ministrem oswiaty
        w ostatnich latach
        a to pokrewienstwo tylko potwierdza ten fakt
      • Gość: gen Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:50
        apel do pani Barbary Wachowicz: proszę napisać, co się stało z siostrą
        Żeromskiego, bo biografiści jakoś przezornie milczą w tej sprawie. Nie od dziś
        wiadomo, że rodziny sobie nie wybieramy, jesteśmy na nią skazani.
    • Gość: Dominique Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:50
      Pamiętacie reportaż w "Wysokich obcasach" o tzw. "dobrych pedofilach"? Tam
      przytoczono wypowiedź "Misiaczka", "dobrego pedofila" prowadzącego stronę "Mały
      Książę", który twierdzi, że Żeromski był pedofilem. Oto fragment z jego strony:

>>STEFAN ŻEROMSKI
      W "Dziennikach" Stefana Żeromskiego znajdujemy takie wyznania na temat jego
      zażyłości z uroczym, dwunastoletnim Stasiem Józefowiczem, którego korepetytorem
      był od jesieni 1886 r. do wiosny 1887 r.: "28.01.1887 [...]. Czasami całuję do
      nieskończoności moje bobo - Stasia. Zakochałem się w nim chyba, ale taki dobry
      dla mnie, tak mię lubi i taki prześliczny [...]. Udaję, że śpię i przyglądam mu
      się. Ubiera się, kładzie tornister i nie może zapiąć paska. Wołam go, więc,
      pomagam mu zapiąć się i ubrać - w gruncie zaś rzeczy chce mi się go wycałować w
      zaspane oczy". Podobnych wyznań jest tam więcej. Na szczęcie dla Stefana
      Żeromskiego, jego związek ze Stasiem pozostał tajemnicą, świat dowiedział się o
      nim dopiero wtedy, gdy w latach 1953-1956 opublikowano "Dzienniki". Gdyby stało
      się inaczej lub gdyby Żeromski żył dziś i sprawa wydałaby się, pewnie mielibyśmy
      jednego wielkiego pisarza mniej.<<

No, to wyjaśnia wiele kwestii dotyczących postaci Romana G.
    • 1410_tenrok Skądże!!! To Giertych jest przeodkiem, ale neander 19.09.06, 16:54
      talczyka!!!
      • rtd5rtd Troglodyty chciales powiedziec 19.09.06, 17:45
        heheheh
    • Gość: arkadia Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.06, 17:01
      giertych nie czytal Zeromskiego bo tatus nie pozwalal, wolno bylo tylko czytac
      ksiazki tatusia o zydach i masonach.
      tak sie stwarza giertychow.
    • Gość: ale upał Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:18
      A mój koń nazywa się Cezar.
    • Gość: xhon Żeromski nie jest przodkiem Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:20
      Siostra Żeromskiego była przodkiem giertycha, a nie Stachu!
    • Gość: Amnsty Re: Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:27
      Girtych była kobietą!
    • Gość: Stick Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:53
      Żeromski to wygląda bardziej na przodka Korwina-Mikke
    • nameja Trudno, żeby lubił czytać 19.09.06, 17:55
      i to jeszcze Żeromskiego. Na pewno by nie zrozumiał, to zresztą inna opcja i
      światopogląd.
      • elmoelmo Re: Trudno, żeby lubił czytać 19.09.06, 18:00
        Żeromski podobno nie był arogantem, ingnorantem... To znacznie zmiejsza podoieństwo.
      • Gość: sss Re: Trudno, żeby UMIAL czytac ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:03
        Przeciez to jest taki debil... Slyszeliscie jego nowy pomysl ? wprowadzenie
        zasad jak w wojsku, gerenalowie dyrektorami... A potem na TVN 24 powiedzial gosc
        jakis :
        "Takich rzeczy to normalni ludzie nie wymyslaja" czy cos w tym stylu !
    • Gość: jcol Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:28
      Przodkiem może był,ale kto był tyłkiem.
    • patman A ja myślałem, że kobyła... :/ 19.09.06, 18:33

• Gość: orad Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 19.09.06, 18:35
      Giertych z ryja to tylko do konia jest podobny i to pociagowego bo lubi ciagnac
      • zigzaur Re: Żeromski przodkiem Giertycha 20.09.06, 10:08
        Co ciągnąć?

Mój kolega posiada ciągarnie drutu i poszukuje dobrych pracowników.
    • Gość: Ewa Żeromski przodkiem Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:47
      Podobni jak nic, ta sama płeć
    • silesius.monachijski0 Juz wiem, dlaczego akcje Agory leca na pysk 19.09.06, 18:53
      "prababka Romana Giertycha była rodzoną siostrą Żeromskiego. Jej wnuk Jędrzej
      był dziadkiem obecnego wicepremiera i ministra edukacji."
      .
      Jezeli wnuk siostry Zeromskiego byl dzadkiem Romana, to owa pani byla
      praprababka Romana, a nie prabaka. Redaktorzy GW z powrotem do szkoly (pod
      wodza Romana); niech naucza sie liczyc;
      • krzych.korab Jak Żeromski mógł byc przodkiem ? Kazirodztwo ? 19.09.06, 19:31
        Wstydźcie się dziennikarze i Ty niedomówienie też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka