lena53 30.09.05, 11:13 Dzis kupiłam nowe Vogi Arome, czy Ktos je takze pali? sa dosc trudno dostepne i to oczywiscie nowosc wiec nie wiadomo czy sie przyjma. :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_pr Re: NOWE Vogue Arome !!!!! 22.08.06, 21:01 Nawet teraz ciezko jest znalezc, ale sie dowiedzialam, ze w salonach IN MEDIO mozna je dostac. Szukam tych papierosow od pewnego czasu, probowalam juz wszystkich innych Vogue i jestem poprostu ciekawa... Odpowiedz Link
zecia555 Re: NOWE Vogue Arome !!!!! 06.10.06, 21:17 Cięzko je znaleść:) Ja kupiłam je dzisiaj i spróbowałam i .. spodziewałam sie czegoś więcej tak szczerze mówiąc:) Ale są ok:) Odpowiedz Link
ania_pr Re: NOWE Vogue Arome !!!!! 07.10.06, 09:56 No ja podobnie sie zawiodlam, nic specjalnego. A ten mdly smak jeszcze... Odpowiedz Link
vip14 Re: NOWE Vogue Arome !!!!! 16.11.06, 11:45 Czy meszczynąom wypada palic Vogue, i czy wogule wypada palic nam cienkie papierosy, prosze o odpowiedz Odpowiedz Link
vip14 Re: NOWE Vogue Arome !!!!! 16.11.06, 11:47 Czy męszczyznom wypada palic vouge, i czy wogóle wypada nam palic cienkie papierosy, prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link
ania_pr Re: NOWE Vogue Arome !!!!! 05.12.06, 23:22 > Czy meszczynąom wypada palic Vogue, i czy wogule wypada palic nam cienkie > papierosy, prosze o odpowiedz do niedawna uwazalam, ze nie wypada ale w sumie, co za roznica moj chlopak nie pali, czasem przy mnie wlasnie moje slimy, do piwka i wyglada slodko ale to widok nieczesty Odpowiedz Link
aneta_owczarek Re: NOWE Vogue Arome !!!!! 30.03.16, 15:01 Przypominają mi Lucky Strike z dwoma kapsułkami (fioletowe opakowanie). Tyle, że są superslimy. Dla mnie świetne, ale zależy co się lubi :0 Odpowiedz Link