jarek-ny 10.11.06, 02:19 Mam kilka pomysłów, ale nie wiem czy wybrać nick spokojny, czy trochę szokujący czy śmieszny a może trochę romantyczny. Sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
all2 Re: zmieniam nick 10.11.06, 02:31 Najpierw sprawdź, które jeszcze dostępne. Porada praktyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: zmieniam nick 10.11.06, 10:49 Następnie wklej listę a my z niej wybierzemy coś, czego tam pewnie nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: zmieniam nick 10.11.06, 16:39 Now łaśnie. Daj listę. A my będziemy skreślać. W niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: zmieniam nick 10.11.06, 16:46 No coś Ty w niedzielę, to z rozpędu wykreślę chyba wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ten_jarek rewolucji nie było 12.11.06, 02:01 Może być? Tylko prosze nie ganiajcie mnie po tych portalach jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ten_jarek Re: rewolucji nie było 13.11.06, 00:40 ralston napisał: > No - Jarek jak nie ten... bo to wszystko przez te wojny, satelity, globalizację, nawozy sztuczne, eksperymenty genetyczne i ocieplenie klimatu Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: rewolucji nie było 13.11.06, 02:32 To jak w końcu jest - romantycznie, śmiesznie czy szokująco? Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: rewolucji nie było 13.11.06, 11:31 wszystkiego trochę pomysł z ociepleniem klimatu fajny, tylko dlaczego jest tak zimno, chyba że tylko u mnie i nie mogę nicku przez to zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ten_jarek Re: rewolucji nie było 13.11.06, 23:16 all2 napisała: > To jak w końcu jest - romantycznie, śmiesznie czy szokująco? ------------------- Uważam, że jest szokująco mało śmieszny i romantyczny. Doszedłem, że takie głupie nicki jak Casanova Barów Mlecznych czy Wątroba Żyrinowskiego by mi się szybko znudziły. Odpowiedz Link Zgłoś