Gość: Romanowski IP: 212.75.114.* 13.11.06, 11:24 Czy nie mają czym sie zająć? Bandziorów gonić!! Pewnie woleliby żeby sam sie podpalł, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absurdello A mówili, że ludzie ... 13.11.06, 11:33 nie palą się do wyborów ? Znów media kłamały ;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znak Spalił swoje karty do głosowania 13.11.06, 13:09 Stworzył zagrożenie pożarowe, paląc swoje karty do głosowania NA TALERZYKU, który specjalnie w tym celu przyniósł ze sobą ? Popieprzyło się panom policjantom, jak prawie zwykle :))) Przypomina się PRL: kolegium za chuligaństwo, zaśmiecanie miejsc publicznych w przyopadkach plakatowej formy protestów politycznych. Przecież czyn tego faceta to sprawa czysto etyczno- polityczna - ma w już głęboko w du.ie czcze obiecanki poprawy. jest ktoś jeszcze = poza tymi policjantami-kto inaczej uważa ? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Spalił swoje karty do głosowania 13.11.06, 18:01 tak, chyba policja działa zgodnie z zadami z poprzedniego ustroju: "dajcie mi człowieka, a paragraf się zawsze jakiś znajdzie" Odpowiedz Link Zgłoś
quintus Re: Spalił swoje karty do głosowania 15.11.06, 10:15 Skoro rzeczony obywatel stworzył zagrożenie pożarowe, rozumiem, że cała komisja jak jeden mąż rzuciła się do gaśnic i ugasiła zarzewie? Bo jeśli nie, to może należałoby pociągnąć ich do odpowiedzialności za karygodne zaniedbanie bezpieczeństwa p-poż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko lokal w Czerwonaku, a frekwencja w nim....:-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:06 Hahaha, też coś...., ale w mediach mówiono, że była tam najmniejsza frekwencja w kraju..... Może jakieś wnioski wyciągną, o tym nie wspominają. Ludzie śmieja się z tego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Spalił swoje karty do głosowania IP: *.udn.pl 13.11.06, 14:16 przeciez nie chcial pozaru,przyniosl ze soba talerzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.gajowa Re: Spalił swoje karty do głosowania IP: 83.14.99.* 13.11.06, 14:22 To był protest - przeciw komu ? A może przyspieszone fajerwerki noworoczne? Odpowiedz Link Zgłoś
annika.h jak ktoś zapala fajkę w knajpie też stwarza takie 13.11.06, 14:27 zagrożenie? Bo nie widzę różnicy.Facet zachował się przyzwoicie ,nawet przyniósł ze sobą talerz ,pewnie żeby nie naśmiecić.Policji potrzebny był jakiś pretekst,żeby gościa ukarać. Może tak zajęliby się ważniejszymi sprawami,a szacowna komisja wzywająca do takich pierdół policję niech postuka się w tępe łby. Odpowiedz Link Zgłoś
yuki93 Re: jak ktoś zapala fajkę w knajpie też stwarza t 13.11.06, 14:43 ten pan stworzyl niewyobrazalne zagrozenie dla ladu i porzadku PIS - SAMOOBORA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: Spalił swoje karty do głosowania IP: *.kalisz.mm.pl 13.11.06, 15:49 Policja jest od tego że jak już zostanie wezwana to ma działać według prawa policjanci nie są od osądzania czy cała sprawa jest poważna czy śmiechu warta od tego jest sąd inna sprawa że ja bedąc w komisji bym czegoś takiego nie zgłosił chociaż potrafię sobie wyobrazić nagłówki typu "Groził pożarem. Komisja nie zrobiła nic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Spalił swoje karty do głosowania IP: 83.168.104.* 13.11.06, 17:26 no i trzeba jeszcze było dołożyć facetowi nieumyślne spowodowanie zagrożenia życia i zdrowia pajaców z komisji wyborczej. w zależności od rozmiaru, nawet 10 - lat może dodstać. albo jeszcze katastrofy, bo tym paragrafem można pociągnąć. gratuluje niebieskim pałom sukcesu. znów słupki się podniosą i dowiemy się, że dzielni policjanci działają jak nigdy dotąd. żygam Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Spalił swoje karty do głosowania 13.11.06, 16:23 A palić papierosy to wolno, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Spalił swoje karty do głosowania IP: *.aster.pl 13.11.06, 16:54 Ależ to hit, w sam raz dla GW na pierwszą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Mógł je zjeść 13.11.06, 19:11 Tymsamym zniszczyłby dowody przestępstwa. <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezależny Spalił swoje karty do głosowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:09 Za cztery lata zrobię to samo i niech mnie w dupę pocałują darmozjady jedne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syzyf Re:ano spalil dobrze ze nie siedzibe SLD IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 13.11.06, 21:32 W koncu mafijne lewusy WYRUCHALISCIE TEN NAROD, nie ma co sie dziwic ze ludzie maja odbicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej Re:ano spalil dobrze ze nie siedzibe SLD IP: *.aster.pl 13.11.06, 23:21 Świst wiatru w twoiem pustym łbie niesie sie po internecie. Słyszę go siedząc przed kompem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS mega anarchista z zioma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:17 Ode mnie szacunek za ten czyn. Chciałbym widzieć miny komisji hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszon Re: mega anarchista z zioma IP: *.chello.pl 13.11.06, 23:45 Hehe, zabawne, bo ukradł mi mój pomysł :). Tylko ja chciałem palącą się kartkę wrzucić do urny z innymi kartami, żeby było ciekawiej ;). Ale nie tym razem, bo nie byłem na wyborach, ponieważ nie miałem wolnej soboty i nie opłacało mi się jechać na samą niedzielę 180 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_stara Re: Spalił swoje karty do głosowania IP: *.nyc.res.rr.com 14.11.06, 01:56 Nie ma paly na faszystkow Giertycha i Wierzejskiego a na piromana jest. Co za kraj ! Giertych ze swoimi kochankami chca cala polske podpalic. Za nich trzeba sie wziac a nie za jakiegos frustrata. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Spalił swoje karty do głosowania 14.11.06, 06:57 Gość portalu: Romanowski napisał(a): > Czy nie mają czym sie zająć? Bandziorów gonić!! Racja! nazistów giertychoidalnych, kaczopodobnych, rydzowatych i chamooborowych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arek.gazeta Re: Spalił swoje karty do głosowania 14.11.06, 09:05 Rozstrzelać go! ależ to zbrodnia ! Pozdrowienia dla normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyz Spalił swoje karty do głosowania IP: 213.135.35.* 14.11.06, 09:34 Odpowiedzialny obywatel postanowił zademonstrować swój stosunek do kandydatów, zamiast, jak reszta narodu postawić krzyżyk, bo im bilbord kazał, to Policjanci znajdą na niego haka. Niech się cieszy, że się na wniosku skończy, bo przecież się potem mógł (jak w Poznaniu) "nie zatrzymać do kontroli". A za to to już tylko kula w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś