brezly 29.11.06, 07:43 Anchan za spam przedwyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Wountek podziekowan nr ?? 04.12.06, 15:41 Fiori za "Sceny sadowe w Stalinogrodzie". Juz historia o Jozefie K., ktory za 500 zl na lapowke dla dla prokuratora wyludzona od ojca aresztowanego osobnika, zakupil alkohol. I pod wplywem tego alkoholu wymachujac wyrwana z dowodu osobsitego kartka - legitymowal na ulicy w Stalinogrodzie przechodniow, dopoki nie zsotal zatrzymany przez tajniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wountek podziekowan nr ?? 04.12.06, 15:49 Anchan, za jak wyzej. Czarnej Jagodzie za wpadki:) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wountek podziekowan nr ?? 14.12.06, 18:54 Czarnej Jagodzie za horror okoloswiateczny;)) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela ab_extra! 14.12.06, 19:59 ciekawe, czy nam tu pan Prezly podziękuje za ten pomnik. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: ab_extra! 14.12.06, 21:57 immanuela napisała: > ciekawe, czy nam tu pan Prezly podziękuje za ten pomnik. Cynicznie i ostentacyjnie się zdystansował :/ Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Niniejszym dziękuje za pomnik 14.12.06, 22:46 Ładna lokalizacja, liternictwo ładne, zaglądam sobie Alegoriom w dekolty, było mi tylko powiedzieć że to szczyt fontanny, bo ta woda do łba idzie, bym jaki strój rybaka-stoczniowca poprosił. Fakt że przez to gołebię nie srzą i jest ekologicznie. Aha, te ławeczki obok to wieczorem pijaki obsadzajo i jeden chiał wleźć i mi na łbie butelke postawić, ale spadł i nabił sie na Alegorię Literówki i wyszedł z licznymi błędami ortograficznymi na tyłku. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Niniejszym dziękuje za pomnik 14.12.06, 22:50 Siatke maskujaca na noc zarzucic? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Niniejszym dziękuje za pomnik 14.12.06, 22:56 Lepiej nie, bo pod siatkę będzie się pchał element i tam naruszał we współsprawstwie normy współżycia społecznego. Dobranoc pani:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Fiori za "Stację nigdy w życiu" 15.12.06, 11:09 Czy duet Kulmowa-Butenko nie jest boski? :-)) A jak ci się widzi pan Small? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Fiori za "Stację nigdy w życiu" 15.12.06, 14:58 Duet alleluja, panie Brezly, juz przeczytany, do pana pelznie od wtorku. Sam czeka na przeczytanie i zostanie dociupasowany po lekturze. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Fiori za "Stację nigdy w życiu" 15.12.06, 15:09 Toc wlasnie przypelzl dzis. Jestem w L. jakem tlumaczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Fiori za "Stację nigdy w życiu" 16.12.06, 07:32 Nie doczytalam sie:( ostatnio teumpawa jestem. Ale, tak szybko dopelzlo??? Cud mniemany...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Niniejszym dziękuje za pomnik 15.12.06, 11:11 w życiu nie widziałam tak pięknych podziekowań Panie Brezly! Chyba sobie zapiszę Pana na dyskietkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Niniejszym dziękuje za pomnik 15.12.06, 23:33 immanuela napisała: > w życiu nie widziałam tak pięknych podziekowań Panie Brezly! Chyba sobie zapisz > ę > Pana na dyskietkę :) Immanuelo, zamiast zapisywac Brezlego na dyskietke, zapros go na dyskoteke. Na dyskietkach to go ma pewnikiem pol planety Z. Niniejszym rowniez dziekuje Anchan za Spam. Wlasnie otworzylam i natychmiast rozswicilo sie wieczorne slonce. Koncze tarzanie sie i sle ogolnodziewiarskie zyczenia slodkich snow. Z watkiem i osnowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Niniejszym dziękuje za pomnik 16.12.06, 00:41 eee tam, mnie nikt nigdy za nic nie dziękuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Niniejszym dziękuje za pomnik 19.12.06, 11:51 mateuszwierzbicki napisał: > eee tam, mnie nikt nigdy za nic nie dziękuje :( Paniue Mateuszu, o Panu pomyślę w natepnej dekadzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Niniejszym dziękuje za pomnik 19.12.06, 11:50 ewakurz napisała: > Immanuelo, zamiast zapisywac Brezlego na dyskietke, zapros go na dyskoteke. Na > > dyskietkach to go ma pewnikiem pol planety Z. ale Pani Ewo, dyskietka taniej wyjdzie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Wountek podziekowan nr ?? 16.12.06, 03:23 Cos mi sie zdaje ze wypadlem z obiegu, u mnie nic? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Wountek podziekowan nr ?? 16.12.06, 09:40 No i u mnie tez nic. Drugi obieg moze bo to po 13 nastym. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Wountek podziekowan nr ?? 19.12.06, 02:29 Millefiori za zdjecia reniferow z garbem, Milefiori gdzie ony te rogi podziali? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Wountek podziekowan nr ?? 19.12.06, 11:49 Serdecznie dziękuję panu Olowi, z którym pomylił mnie pan Brezly, bo przez tę jakże szczęśliwą dla mnie pomyłkę zostałam wciągnięta w ożywioną dyskusję i gronie szanownych Dziewiarzy pozostałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Wountek podziekowan nr ?? 19.12.06, 16:37 Pani Fiurce, za karawane bez psow Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wountek podziekowan nr ?? 20.12.06, 09:46 pani Anchanskiej za Kopernice. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wountek podziekowan nr ?? 20.12.06, 09:46 olo53 napisał: > Milefiori gdzie ony te rogi podziali? Panie Olo, jak zwykle jest kilka mozliwosci: - ktos im utarl - maskuja sie, - sa jednak wielbuondami i czekaja na 3 kroli, - sa trzoda, co jej pasterze strzegli. Odpowiedz Link Zgłoś