Dodaj do ulubionych

Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa

IP: *.aster.pl 15.12.06, 09:05
a najgorzej jeżdżą ci spod znaku Nadwagi. Tymi w USA powinni się zająć stróże
prawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: grundol Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 09:25
      Nie to już przesada, jak można takie bzdury rozpowszechniać.
      • Gość: iGrek A spod jakiego znaku jesteś? IP: 80.50.180.* 15.12.06, 10:22
        Bo ja spod Lwa, ha, ha, ha

I faktycznie, zawsze lubiłem jeździć

_
        Małe psy
        • Gość: waga Re: A spod jakiego znaku jesteś? IP: *.era.pl 15.12.06, 10:27
          • login.gazeta1 Jestem Lwem, jeżdżę Byczo... 15.12.06, 18:21
            .
        • Gość: Arw Re: A spod jakiego znaku jesteś? IP: *.devs.futuro.pl 15.12.06, 11:11
          ja spod bliźniaka...drugie miejsce też jest ok:) ale co jak jeżdże dość
          spokojnie...nie lubie tzw. "dynamicznej jazdy" (wole puścić kogoś niż się
          wtryniać czy hamować do 10 cm przed zderzakiem) szybko i dynamicznie to sobie
          można na lotniskach pojeździć:)
        • Gość: oleoganja@stofanet Re: A spod jakiego znaku jesteś? IP: *.rev.stofanet.dk 15.12.06, 12:38
          O matko!Ale jaja - moj syn jest spod Lwa wlasnie, a ja spod Blizniat.No to se
          pojezdzimy!!!Szerokiej drogi dla wszystkich..
    • Gość: kam Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.crowley.pl 15.12.06, 11:03
      z moich doswiadczen wynika, ze -TAK:)
    • Gość: meg a koziorożce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:08
      a koziorożce?
    • Gość: Ani Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: 83.175.180.* 15.12.06, 11:17
      Ha, zawsze mi mowili ze jestem zadzwiajaco dobrym kierowca (zadziwiajaco bo kobieta). Teraz juz wiem dlaczego... Lew :]
    • yavorius Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa 15.12.06, 11:41
      Tak, wiadomo bowiem, że umiejętności zależą od tego, kiedy ten ktoś się
      urodizł. Bzdury...
      • Gość: arw Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.devs.futuro.pl 15.12.06, 12:40
        dlaczego bzdury? statystycznie tak wyszło po prostu...

przedstawiciele form ubezpieczeniwoych sprawdzili w jakich miesiącach urodziły
        się osoby które powodują najmniej wypadków...no i tyle...

co do wpływu miesiąca urodzenia na życie...to jest. Czytałem ostatnio artykuł,
        że osoby przychodzące na świat w miesiącach zimowych, mają częściej problemy z
        depresjami i innymi tego typu sprawami...
        • Gość: Mondrala Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.aster.pl 15.12.06, 17:26
          Komuś się pewnie pomyliła statystyka i biologia z astrologią i dlatego tak
          najeżdża na artykuł. To, że ktoś urodzony w zimie będzie statystycznie trochę
          inny niż ktoś urodzony w lecie powinno być chyba oczywiste. Różnice niewielkie,
          ale statystycznie wykrywalne.
    • Gość: Michal Lee Romanov to kobieta!! IP: *.roehlig.pl 15.12.06, 11:50
      Wystarczy wejść na tą stronę co podali w artykule aby zobaczyć jej zdjęcie.
      Reporterom GW nie chce się nawet sprawdzić dokładnie o kim i o czym piszą.
      • eileenn swięta prawda!!! 15.12.06, 12:11
        jeżeli ktoś choś troche interesuje się astrologią (ale nie tą tandeciarską pop-
        gazetową) to doskonale wie, że znaki zodiaku świetnie określają charakter,
        prodyspozycje i pewne skłonności danego zodiaku. Lew i Bliznięta to znaki pewne
        siebie, pełne polotu, otwarte i komunikatywne; świetne również na stanowiskach
        kierowniczych, bo bardzo kreatywne. Za kierownicą spisują się równie
        znakomicie, bo jeżdżą dobrze i pewnie. A takie ryby? panny? etc. niestety
        chwiejność emocjonalna, niezdecydowanie, nadmierny emocjonalizm lub zahamowania
        są widoczne zarówno w życiu jak i na drodze:((
        • Gość: paweł jednak bzdura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:31
          Hej astrolog, skoro się tak interesujesz tą pseudonauką to może mi odpowiesz
          spod jakiego znaku zodiaku jestem - urodziłem się 11.X, ale nie jestem wagą,
          potrafisz to wytłumaczyć?
        • Gość: aga Re: swięta prawda!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 16:52
          Kiedys sie śmiałam z rzekomego (moim ówczesnym zdaniem) wpływu znaku zodiaku na
          charakter. Do czasu. Kiedyś zainteresowana astrologią koleżanka zaczęła
          przewidywać, spod jakiego znaku są kolezanki i koeldzy w biurze ( nie typowała 1
          znaku, ale 2:albo, albo). Trafiła w 100% przy 7 osobach. Od tego czasu zaczęłam
          się interesowac tym tematem i nabieram wprawy w okreslaniu znaku zodiaku.
    • ziuz a baranki? 15.12.06, 12:34
      a co z barankami?
    • serwal Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa 15.12.06, 12:45
      Ja jestem ze znaku wodnika i jak dotąd nie miałem żadnego wypadku ani stłuczki.
      Miesięcznie przejeżdżam jakieś 2000-3000 km. To umiejetności, a nie znak
      zodiaku, warunkują jak jeździmy.
      • Gość: Umciaciarumcia Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.aster.pl 15.12.06, 17:31
        Przecież nie napisano, że wszystkie lwy jeżdżą najlepiej, tylko że statystycznie
        najmniej lwów powoduje wypadki. Są lwy łamagi, jak też lwy mistrzowie
        kierownicy, to samo dotyczy pozostałych znaków zodiaku.
      • Gość: neptus Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.bytom-piekary.net.pl 16.12.06, 00:11
        serwal napisał:

> Ja jestem ze znaku wodnika i jak dotąd nie miałem żadnego wypadku ani
        stłuczki.
        >
        > Miesięcznie przejeżdżam jakieś 2000-3000 km. To umiejetności, a nie znak
        > zodiaku, warunkują jak jeździmy.

Masz rację. Wodniki sa zwykle znakomitymi kierowcami. Znak Słonca w astrologii
        jest tylko jednym z wielu elementów, a ta statystyka jest podejrzana. Gdzie sa
        wyniki, bo na wskazanej stronie ich nie ma. Jakie sa różnice o 2, 20 osób?
        Zapewne w granicach błędu statystycznego.
    • zigzaur Dylemat: 15.12.06, 13:44
      Lew najlepszy a Waga najgorsza.

Ja jestem spod znaku Panny, czyli pośrodku.

Czy jestem dobrym kierowcą? Być może tak. Oto dowody:

1. Przebieg około 200 tysięcy
      2. Żyję, nie byłem ofiarą wypadku
      3. Trzy mandaty (1 x szybkość, 1 x wyprzedzanie, 1 x gaz na żółtym)
      4. Bez wyroków sądowych
    • Gość: Co to za głupoty Co to za głupoty IP: *.utp.edu.pl 15.12.06, 14:08
      Równie dobrze można szeregować ludzi pod względem przydatności do kierowania
      pojazdami po wielkości uszu, albo promieniu kości piszczelowej. Nie wiem czemu
      "porządny" portal publikuje takie brednie.
      • Gość: Anty Re: Co to za głupoty IP: *.aster.pl 15.12.06, 17:33
        Jakie masz dowody na to że to są brednie?
        Oni mają wyniki badań 100 000 grupy kierowców, a ty jakimi wynikami dysponujesz?
    • Gość: Ernesst Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:32
      Lwy najlepszymi kierowcami - moja mama jest z pod znaku lwa i od 20 lat nie
      prowadziła samochodu :-))))))))
      • Gość: Waga Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.216.146.194.generacja.pl 15.12.06, 15:50
        Moja też jest Lwem i nie prowadziła od 60 lat... czyli nigdy nie siedziała za
        kółkiem... ale czego to dowodzi??
    • Gość: kajti Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:41
      kurde cos w tym jest mój chłopak jest spod Lwa i jest świetnym kierowcą i mój
      Tata też doskonale prowadzi i tez jest Lew
      • Gość: ola Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:47
        głupoty mój narzeczony jest spod Bliźniąt (2 miejsce) i ja boję się z nim
        jeździć, bo jeździ bardzo niebezpiecznie i miał już kilka bardziej lub mniej
        niebezpiecznych kolizji. Oststanio nawet 2 tyg temu rozwalił autko na słupie
        • krystin3 Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa 15.12.06, 16:40
          Zgadzam się z olą - co do lwa, zgoda (szczególnie jeśli ma dodatkowo obsadzone
          "szybkie" planety w następnym znaku, czyli pannie)
          bliźniak - totalna bzdura ,to najbardziej nerwowy i niezrównoważony
          znak!!!(szczególnie, jeśli kilka planet jest w tym znaku - masakra!)
          Uważam, że jeśli ktoś chce opierac swoją analizę na astrologii - to powinien
          zrobić ją trochę bardziej profesjonalnie - bo akurat w tym wypadku nie ma
          znaczenia położenie słońca, lecz całkiem inne aspekty.
    • Gość: LEW Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.06, 14:52
      To tak jak wyniki, że najwięcej stłuczek mają samochody czerwone. Dorabiano do
      tego wiele teorii, dopóki ktos nie sprawdził, że po prostu świeżo upieczeni
      kierowcy kupują najczęsciej czerwone samochody.
      Ale coś w tym jest, że dużo zależy od charakteru. Ja zdałem prawo jazdy
      za ...tym razem ;-) ale jeżdżę pewnie i (odpukać) bepziecznie, a moja żona
      zdała za pierwszym i panicznie boi się wsiąść za kerownicę i jeździć zwyczajnie
      nie umie.
    • Gość: Waga Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.216.146.194.generacja.pl 15.12.06, 14:59
      Może prawie 10 lat za kierownicą to nie jest wielki staż - ale jakiś jest. W
      tym ostatnie kilka lat naprawdę intensywnie. Żadnego wypadku ani choćby kolizji
      z mojej winy - odpukać, raz czy dwa razy drobne kolizje w mieście nie z mojej
      winy, w tym raz klient uciekł z miejsca zdarzenia - pewnie Lew to musiał
      być ;)))
    • Gość: Wodnik Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.microchip.net.pl 15.12.06, 15:33
      Totalna bzdura:niech sprawdzą lepiej,jak aspektowane są znaki powodujące
      kolizje...Kto chce się wypowiadac na temat astrologii-musi mieć choc minimum
      wiedzy na ten temat.
    • Gość: raj do Fiec A spod znaku orła białego ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 15:43
    • Gość: Olka Ja tez Lew! IP: *.dsl.bell.ca 15.12.06, 16:05
      Oj, prawda! Ja tez jestem Lwem i juz podczas kursu na prawo jazdy - mialam
      wtedy niecale 17 lat - instruktorzy mowili o mnie: "O, ta to bedzie dobrym
      kierowca". Sprawdzilo sie, jezdze juz ...X lat, i to w swiatowych stolicach,
      gdzie ruch jest naprawde trudny.
    • Gość: Tierieszkowa Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.client.dsl.net 15.12.06, 16:24
      Pewnie dlatego moja siostra, ktora jest Lwem naokraglo dostaje mandaty za
      jazde.
      • Gość: gosc Re: Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 16:50
        Kurde, po co to czytalem, teraz sobie wmowie ze skoro jestem wodnikiem to jestem
        slabym kierowca i sie zabije zaraz. najgorsze jest to ze za 15 min jade w trase
        do Wawy. zyczcie mi szczescia, moze naukowcy sie mylili :P
    • Gość: plantator wektorów Udowodnię statystycznie każdą zalezność IP: *.crowley.pl 15.12.06, 17:59
      bez wysiłku
      • patman To jest tzw. manipulacja statystyką 15.12.06, 18:38
        Wystarczy tylko, że przewaga nad następnym konkurentem wyniesie 0,001 punktu procentowego, i już mamy zwycięzcę.
        • Gość: Kondor Re: To jest tzw. manipulacja statystyką IP: *.cst.lightpath.net 15.12.06, 18:57
          A moze wystepuje jeszcze jakas inna zaleznosc. Na przyklad statystycznie wsrod
          kierowcow spod znaku wagi jest wiecej kobiet niz wsrod tych spod znaku lwa.
          Albo na przyklad wiecej mlodszych kierowcow, albo bardzo starych. To jasne, ze
          znak zodiaku nie ma wplywu na poziom jazdy. Po prostu "naukowcy" pomineli inne
          znaczace kryteria, jak rozklad wieku, plec itd. Ja jestem waga i slowo daje, ze
          jestem chyba najlepszym kierowca... Nie zartuje. Fakt, ze mialem kilka malych
          stluczek, ale jakby przecietny kierowca robil takie numery jak ja to juz pewnie
          by nie zyl i to kilka razy. I nie mowcie mi to, ze nie mam sie czym chwalic i
          ze jestem piratem drogowym. Jasne, ze jestem i co mi zrobicie? Po prostu jestem
          zajebistym kierowca i moge sobie piratowac ile chce.... Hehehehe
    • monte-everesto Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa 15.12.06, 19:53
      Znam jednego z knajpy "pod lwem". Siedzi. Przejechal dwie kaczki i jakiegos
      faceta z gruba dupa. Podobnoo "uklad" zadzialal nie tak jak trzeba. Uklad
      kierowniczy.
      Niektorzy w to nie wierza. Podobno gosiewski juz wielokrotnia zostal
      przeleciany przez niezidentyfikowane objekty a kaczki leza nonstop na patelni.
    • Gość: Mateusz Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.chello.pl 15.12.06, 20:31
      Ja jestem z pod znaku lwa i nie mogę zdać egzaminu na prawo jazdy, na początku
      stycznia mam 3 próbę.
    • Gość: breslau a Strzelce.... IP: *.dialog.net.pl 15.12.06, 20:33
      Ciekawa jestem, jakie miejsce w statystykach zajmują Strzelce....
    • Gość: alexis Najlepsi kierowcy są spod znaku Lwa IP: *.dialog.net.pl 15.12.06, 20:35
      Równie dobrze, by mogli robić statystyki uwzględniejąc kolor oczu, czy długość
      włosów ;) i tak da się wyliczyć prawdopodobieństwo
    • Gość: pikus(na wygnaniu) To prawda - jestem Lew IP: *.emirates.net.ae 15.12.06, 21:14
      Wszyscy mi zazdroszczą, że jestem taki dobry kierowca. Poza tym jestem bardzo skromny i nie przechwalam się jaki jestem dobry. Jestem prawdziwy Lew a reszta to pikuś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka