Dodaj do ulubionych

Francja: SMS-y do palących

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:59
Gdyby nasz rząd w ten sposób namawiał mnie do rzucenia palenia, to z
pewnością paliłabym dalej z czystej złośliwości ;))) Jakoś nie lubię naszych
ufoludków z Wiejskiej...

Uwaga: Palenie szkodzi zdrowiu!
Obserwuj wątek
    • mulla_komar Czy SPAMowanie nie jest karalne??? 31.12.06, 04:30
      I skad urzednicy maja informacje, ktory obywatel pali a ktory nie? Francja
      krajem totalitarnym?
      • mulla_komar Oto jak Ministerstwo marnuje pieniadze podatnika 31.12.06, 04:33
        'By przeprowadzić tę akcję, ministerstwo zdrowia musiało wykupić listę z
        dziesiątkami tysięcy numerów telefonów. Nie wszyscy adresaci palą, albowiem
        lista ta nie zawierała żadnych informacji o nałogach lub o trybie życia
        właścicieli numerów.'

• pirulo Re: Oto jak Ministerstwo marnuje pieniadze podatn 01.01.07, 22:55
          A ja juz nie pale ponad 7 miesięcy. Rzuciłem bezboleśnie dzięki tabaxy :D
          Zajrzyjcie tu
    • cover_wielki Re: Francja: SMS-y do palących 31.12.06, 12:57
      Spamerzy !!
    • kaa-ann-roo Francja: SMS-y do palących 31.12.06, 12:59
      Niektórzy naprawdę nie potrafią zrozumieć i artykułu, o którym czytają i
      przeczytanych postów/// dla mnie pomysł bomba! ;)

Vive La France!!!
    • Gość: em Re: Francja: SMS-y do palących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:31
      Wprawdzie też mam alergię na drób :) ale twoje postępowanie było by realizacją
      powiedzenia 'na złość babci odmrożę sobie uszy' - trochę to dziecinne, nieprawdż?
    • Gość: niko Re: Francja: SMS-y do palących IP: *.remedium.bochnia.pl 31.12.06, 16:21
      A zacząłbym
    • Gość: czekoladowe usta Najlepiej zrobili to w Kanadzie IP: *.onlink.net 31.12.06, 16:21
      bez ceregieli, bez bawienia sie oglosili, ze ludzie chca miec wszedzie czyste
      powietrze. Zakazali palenia wszedzie gdzie to mozliwe, palaczy gnebili z
      zaciekloscia Busza i olbrzymi procet ludzi rozstal sie z nalogiem. Widac
      jeszcze palacych malolatow i niedobitki starszych.Z kregu naszych znajomych
      tylko 3 osoby jeszcze smrodza, reszta rzucila palenie.
    • Gość: norsk_skogskatt Re: Francja: SMS-y do palących IP: *.w86-193.abo.wanadoo.fr 31.12.06, 17:02
      Przede wszystkim ta ogólnoświatowa akcja pongębiania palaczy jest
      gigantyczną hipokryzją, rozmiarami przekraczającą wieże WTC postawione jedna na drugiej.
      Najpierw co roku podwyższa się ceny. Krzyczy się o szkodliwości dla zdrowia.
      Zakazuje palenie, gdzie się daje. A jednocześnie, obok alkoholu, papierosy i palacze są największym
      źródłem dochodów państwa. Przecież cena alkoholu i papierosów to są centy. Cała reszta, jak z
      benzyną, to podatki.
      Usiłują podciąć gałąź na której siedzą?
      To samo w Niemczech. Radzą od tygodni o zakazie palenia w miejscach publicznych i podczas tej
      narady najwięksi krzykacze troski o zdrowie społeczeństwa palą sami jak kominy fabryczne!
    • Gość: jak Re: Francja: SMS-y do palących IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.12.06, 23:22
      Na Wiejskiej jest parlament. Rząd jest w różnych miejscach. Urząd Rady Ministrów na przykład w Alejach Ujazdowskich.
    • wielkiegowno Re: Francja: SMS-y do palących 01.01.07, 09:25
      Widać że Francja to zwykły faszystowski kraj...

Hitler też miał pomysł zakazać palić...

A te głąby nie dość że wydają pieniądze na tą liste, to jeszcze na sms-y... :/

Wydali by to na wypędzenie czarnuchów... :/

Jak to dobrze że to we Francji...
      • Gość: Węch Palaczom śmierdzą mózgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 01:25
        Akurat palaczy trzeba gnębić... bo im się wydaje, że dobrze robią smrodząc sobie
        i innym.
        Są mniej wydajni w pracy
        Częściej chorują
        Uciążliwi w kontaktach bo śmierdzą
        Panienki śmierdzą z paszczy
        Ciuchy śmierdzą po wizycie u palaczy
        Palacze nie czują, że śmierdzą bo mają przytępiony węch i przez to śmierdzą
        jeszcze bardziej.
        Ohyda.
        • Gość: zatara Re: Palaczom śmierdzą mózgi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 01:45
          A mi twoj umysl smierdzi
          • Gość: Zapach Re: Palaczom śmierdzą mózgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:37
            Rzuć palenie i powąchaj jeszcze raz ... pachnie różami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka