mrug 04.02.07, 09:30 ...dawno nie widzianym, którzy chcą się spotkać akurat w tych momentach, kiedy Polska gra o mistrzostwo świata...I żeby to był pojedyńczy przypadek...To nie są patrioci.;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gradufka Re: Zadziwiąjąca regularność członków mojej rodzi 04.02.07, 12:16 Niedajboże kosmopolici w rodzinie. To gorsze niż zima ze śniegem. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Zadziwiąjąca regularność członków mojej rodzi 04.02.07, 12:57 A taki żydowki Murzyn?! I to w dodatku miłośnik rowerów?! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Mrugu! 05.02.07, 12:44 To prawdizwy cud, ze Ty się uchowałeś w takiej zdemmoralizowanej rodzinie taki szlachetny, lojalny ojczyźnie i Nudny przez właściwe "N". Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Mrugu! 05.02.07, 17:01 Ja nie wiem... Pewnikiem poważna mutacja genetyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug E 06.02.07, 11:38 Jak się takie fajne umlauty robi? Nie żebym chciał swoją biało-czerowną klawiaturę kalać germańską pisownią... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wiedziałem! 05.03.07, 14:45 Z tego jest jedno wyjście, musisz się wykląć rodziny bo to wszystko z jej winy.I patrz często na klawiaturę, czy Ci nie załazi umblautem w drei Farben. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wiedziałem! 05.03.07, 17:04 jaike znowu mistrzostwa? przecież niedawno byli i przegrali my z kretesem. Derzafi? Odpowiedz Link Zgłoś
gph z regularności członków należy się cieszyć 06.03.07, 13:41 i mieć nadzeję ze cecha ta przejdzie na następne pokolenia. członki nieregularne często budzą odrazę wśród ludu. Odpowiedz Link Zgłoś