kszynka 13.03.07, 07:32 koniec świata "nie są to osobowości na miarę Małgorzaty Foremniak czy braci Mroczków" osobowości jak bracia Mroczkowie!? pora umierać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pio Mroczkowie osobowością... IP: *.plock.mm.pl 13.03.07, 08:06 bliższe są mi opinie o Mroczkach wygłaszane przez Jana Nowickiego... jak sam powiedział, Mroczek to dla niego taki aktor jak... ...półwzwód :) i podobnie jest z całą resztą tych giazdek jednego serialu a 95% z tych talentów, tfu osobowości, aktorstwa uczy się w szkole Machulskich - nie za darmo oczywiście :) i to so aktory potem, ehh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth podobnie jak Joanna Brodzik IP: *.icpnet.pl 13.03.07, 15:51 kolejna "aktorska osobowość" naszych czasów. koń by się z tego uśmiał, ale płakać sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Matko Bosko, "osobowości". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:09 Tysiąc takich ameb, które się wyrodziły w tych dzisiejszych tasiemcach, za jednego Jerzego Stuhra, albo Rewińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abecadło Gdzie są te gwiazdy ? IP: *.aster.pl 14.03.07, 07:32 Dopiero mi gwiazdy, Wachowicz - z odzysku, Tusk - gwiazdą chce być, itd. Doszło do tego że partnerzy tych 'gwiazd' są bardziej rozpoznawalni bo popularność zdobyli poprzez poprzednie edycje "Tańca z Gwiazdami" Odpowiedz Link Zgłoś
grzybpsi Jabłłczyńska! - dlaczego nikt jej nie pamięta? 14.03.07, 13:52 To była osobowość! Dlaczego nie śpiewa w Polsacie?? Tam też jest nudny program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość I znowu lanserka TUSK. IP: 193.109.212.* 13.03.07, 08:10 Strach pomyśleć co by było gdyby Tusk wybory wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p26 Kasia Tusk ma najwięcej wdzięku z nich wszystkich IP: *.rzeszow158.tnp.pl 13.03.07, 08:22 "Sytuacji nie ratuje nawet córka Donalda Tuska, Kasia. Na tle swoich "politycznych" poprzedniczek wypada słabo - Ola Kwaśniewska lepiej tańczyła i miała więcej wdzięku. Natomiast córka Lecha Wałęsy, Maria potrafiła skupić na sobie uwagę kolorowych tygodników kilkoma mini-skandalami, co w przypadku takiego programu jest połową sukcesu. Kasia Tusk jest po prostu zbyt grzeczna". Ja natomiast uważam że Kasia Tusk ma najwięcej wdzięku ze wszyskich dotychczasowych uczestniczek, nawet biorąc pod uwage Olę Kwaśniewską i Marię Wałęsę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi IP: 193.109.212.* 13.03.07, 08:28 znalazła się w tym programie. Pozycja tatusia i jeho pazerność na zaszczyty nie miała tu pewnie nic do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p26 Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi IP: *.rzeszow158.tnp.pl 13.03.07, 08:40 Popularność taty jak najbardziej. Ale co to ma do jej wdzięku?? Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi 13.03.07, 08:48 Niewiele. Tylko tyle, że z tym wdziekiem mlecznej krowy bez tatusia nie dostałaby się nawet do "Interwencji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi IP: 194.150.250.* 13.03.07, 08:57 To , ze sie ktoś nie podoba nie oznacza , ze trzeba go obrażać. Łatwo krytykować w niewybredny sposób gdy sie jest schowany w anonimowym necie. Ja myśle , że sytuacja jest odwrotna : córki znanych polityków sa potrzebne do promowania programu a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Artykuł o honorze i Kasi Tusk wisi w Interii już 13.03.07, 09:02 tydzień. Żaden inny nie wisi tak długo. Nie bardzo to świadczy o promowaniu mediów poprzez córke Tuska a raczej córki Tuska poprzez media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi IP: *.4web.pl 13.03.07, 09:03 podobno jest to taniec z gwiazdami więc napisz czym Tuskówna zasłużyła na miano gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:04 Gość portalu: . napisał(a): > podobno jest to taniec z gwiazdami więc napisz czym Tuskówna zasłużyła na miano > gwiazdy zapewne tym samym co kwasniewska i wlasowna. Odpowiedz Link Zgłoś
nipoch Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi 13.03.07, 20:08 Gość portalu: . napisał(a): > podobno jest to taniec z gwiazdami więc napisz czym Tuskówna zasłużyła na miano > gwiazdy Może w nocy świeci? Odpowiedz Link Zgłoś
waterbomb Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi 13.03.07, 09:07 Wg mnie Kasia Tusk lepiej wypada od poprzedniczek. Jest taka na poziomie, no i uroku jej nie brakuje. Wałęsianka inteligencją raczej nie grzeszyła. Kwaśniewszczanka była całkiem przyzwoita, ale Tuskówna wydaje się być sympatyczniejsza. Życzę jej żeby daleko zaszła w tym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
mar-len-ecz-ka Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi 13.03.07, 09:10 Na kogo głosowałeś w ostatnich wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudelek Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi IP: *.39delico.co.jp 13.03.07, 09:15 Czego nie wiecie o Kasi Tusk... Jak się okazuje, Kasia Tusk nie zawsze była, a może nadal nie jest, taka, na jaką kreuje się w wywiadach. Po naszym ostatnim tekście o niej odezwało się do nas sporo osób, w tym kilka jej "koleżanek" (jeżeli można je tak nazwać) z liceum. Z maili i telefonów dowiedzieliśmy się ciekawych rzeczy, choć są to informacje niepotwierdzone i subiektywne, a może nawet świadczące o tym, że w Polsce ludzie zazdroszczą innym sukcesu. W LO była bardzo przeciętną uczennicą - mówi jej znajoma. Jak coś trzeba było załatwić, to mamusia przychodziła i z panem Ganem (dyrektor LO, bliski znajomy rodziny Tusków) zagadała... Miała fory u nauczycieli. A już ten polonez z dyrektorem na studniówce - przegięcie! O polonezie i studniówce słyszeliśmy też z innego źródła: Wszyscy byli wściekli, ze nasz dyrektor-lanser tańczył z nią 3 razy w pierwszej parze. Ale do furii doprowadzało nas to, że przez jej obecność nie można było pić na studniówce i musieliśmy to robić w ubikacjach, bo nauczyciele się naprawdę bali. "Koleżanki" donoszą też, że Kasi nie układało się za bardzo towarzysko: Kasia nie jest nieśmiała, bzdura! Ona po prostu nie jest lubiana w Sopocie, nie ma żadnych przyjaciół i jest zarozumiała! Jeszcze przed kampanią prezydencką, nikt nie zwracał na nią uwagi, bo wcale nie wyróżniała się urodą, ani inną szczególną atrakcyjnością. Siedziała w kącie, z nikim nie gadała, prócz swojej jednej koleżanki i tak sobie żyła. Z nikim się nie znała. Jeśli o chłopaków chodzi, nikt nawet nie próbował jej bajerować, bo na żywo jest naprawdę bardzo przeciętna. Ale nadeszła kampania prezydencka i Kasi trochę uderzyła woda sodowa. Chodziła po szkole i opowiadała, że nie wytrzyma obstawy ochroniarzy, że nie chce, żeby jej tata został prezydentem. Przecież tak strasznie nienawidziła warszawki. W momencie sesji zdjęciowej dla "Glamour" duma Kasi osiągnęła apogeum. Wspomniana już chudość Kasi Tusk może mieć niebezpieczne podłoże. Spekuluje się o zaburzeniach łaknienia: Kaśka leczyła się na anoreksję/bulimię i kiedyś jadała tylko i wyłącznie słodycze. Kiedy wszyscy w szkole na drugie śniadanie mieli kanapki, to Kaśka same batony - a przy tym była strasznie chuda. I ta nadmierna potliwość - co widać już na wielu zdjęciach - to wynik złego odżywiania. Będziemy się uważnie przyglądać Kasi podczas Tańca z Gwiazdami. "Potliwość" widoczna na zdjęciu w naszym poprzednim artykule może być też po prostu skutkiem nie używania dezodorantu... Jak Pudelek ocenia jej szanse w Tańcu z gwiazdami? Niewykluczone, że jako idealne uśrednienie cech współczesnych dziewczyn wzbudzi sympatię. Wszystkich zainteresowanych prawie-prezydentówną informujemy, że w sieci krążą jej bardziej osobiste zdjęcia, do których sama Kasia Tusk dopisała komentarz "tygrysica"! Ivy www.pudelek.pl/artykul/2219/czego_nie_wiecie_o_kasi_tusk/ Odpowiedz Link Zgłoś
waterbomb Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi 13.03.07, 10:44 Śmieszny jest ten Pudelek i zazdrosne rówieśnice. Nie wiem jak to jest być dzieckiem znanej osoby ale na pewno nie łatwo, ponieważ cokolwiek by nie osiągnęło takie dziecko, pierwsza rzecz o jakiej wiara myśli to że tatuś musiał za tym stać, że tatuś musiał szepnąć słówko, że tatuś musiał postawić flaszkę itp... Wiadomo że gdyby nie znana postać tatusia Kasia nie wylądowała by w tańcu z gwiazdami, ale czemu od razu myśleć, że to tatuś musiał za tym stać. Myślę że propozycja musiała wyjść od TVN'u a tatuś mógł tylko wydać swój osąd na temat wzięcia udziału córki w TzG. Ja ją będę oceniał po tym jaką ją widzę a nie po donosach pudelka i zazdrosnych koleżanek. Jak na razie wydaje się być całkiem naturalną dziewczyną. Zobaczymy jak się pokaże dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi 13.03.07, 10:48 Gdyby wylądowała w Tancu z gwiadami po jakimś własnym osiągnięciu, nikt nie powiedziałby słowa. Wszyscy jednak wiemy, że ona osiągnięć nie ma. A to, że w tym iweku trudno je mieć - jesli tak to się w takim programie nie pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
waterbomb Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi 13.03.07, 10:56 No więc pretensje można mieć do TVN'u a nie do samej Kasi. Córki polityków jak na razie stanowią 1/10 uczestniczek tego programu. Politycy są osobami publicznymi i jako takie TVN widocznie uznaje ich też za gwiazdy, a wiadomo że program bardziej uświetni młoda zgrabna córka polityka aniżeli sam zgrzybiały polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi 13.03.07, 22:17 waterbomb napisał: > Śmieszny jest ten Pudelek i zazdrosne rówieśnice. > > Nie wiem jak to jest być dzieckiem znanej osoby ale na pewno nie łatwo, poniewa > ż > cokolwiek by nie osiągnęło takie dziecko, pierwsza rzecz o jakiej wiara myśli t > o > że tatuś musiał za tym stać, że tatuś musiał szepnąć słówko, że tatuś musiał > postawić flaszkę itp... > > Wiadomo że gdyby nie znana postać tatusia Kasia nie wylądowała by w tańcu z > gwiazdami, ale czemu od razu myśleć, że to tatuś musiał za tym stać. Myślę że > propozycja musiała wyjść od TVN'u a tatuś mógł tylko wydać swój osąd na temat > wzięcia udziału córki w TzG. > > Ja ją będę oceniał po tym jaką ją widzę a nie po donosach pudelka i zazdrosnych > koleżanek. Jak na razie wydaje się być całkiem naturalną dziewczyną. > Zobaczymy jak się pokaże dalej. Takie doniesienia Pudelka nie są dla mnie niczym wiarygodnym. Czemu ta komentatorka nie miała odwagi pokazać twarzy, podać imienia i nazwiska. Pewnie nawet nie zna Kasi. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi 14.03.07, 09:02 Czy serwis pudelek naprawde musi pisac o takich bzdetach i na takim poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi 13.03.07, 22:12 Gość portalu: gm napisał(a): > To , ze sie ktoś nie podoba nie oznacza , ze trzeba go obrażać. Łatwo krytykowa > ć > w niewybredny sposób gdy sie jest schowany w anonimowym necie. Ja myśle , że > sytuacja jest odwrotna : córki znanych polityków sa potrzebne do promowania > programu a nie odwrotnie. Z tego, co czytałam, Tusk nie chcial, żeby Kasia występowała w programie. Producenci korzystają na obecności Kasi, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro_zx Re: Taaa. I zapewne tylko dzieki temu wdziękowi IP: *.pit.edu.pl 14.03.07, 11:25 Nie oglądałem i nie oglądam. Jeszcze jeden beznadziejny zapychacz czsu antenowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mini Re: Kasia Tusk ma najwięcej wdzięku z nich wszyst IP: *.system-sat.pl 13.03.07, 16:02 Zgadzam się, skromna, nieśmiała... Chociaż przy rumbie to akurat wada. Ale polubiłam ją, podobnie jak polubiłam Olkę. Natomiast Wałęsa wzbudziła we mnie opory nie do pokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaja Re: Kasia Tusk ma najwięcej wdzięku z nich wszyst IP: 80.54.175.* 13.03.07, 21:48 pozwolę sobie nie zgodzić sie z tym zdaniem. Kasia naprawde wypada blado, ale nie dlatego ze nie jeste skandalistką, ani rozgadaną panną. Kasia jest bladzieńka, bo ... ja nie wiem, moze ja sie starzeje, ale ona dla mnie jest jak 13-latka. koszmarnie niedojrzała! a te teksty! czasem powinna zamknąć buzie na kłódke, lepiej zeby sie nie odzywała. jak jej słucham to mi gorzej, aż sobie przełączam na inny kanał. nie pisze tego złośliwie, bynajmniej. w kolorowej prasie jawiła mi sie (na paru zdjeciach, w paru artykułach ale jednak) jako bardzo rozsądna i poukładana dziewczyna, ale jak sie pokazała w tym tańcu z gwiazdami... to mi ręce opadły. całe szczeście ze ten jej partner jest taki średnio kumaty z polskiego, bo uszy więdną! wdzięk to może i ma,(ale w 100% nie jestem przekonana) ale lepiej niech sie nie odzywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Pysia Kasia Tusk powinna więcej... milczeć:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 12:11 Popieram w 100 %!!!!! Dlaczego nikt jej nie powie, że w pewnych sytuacjach lepiej wypada się mówiąc mniej a nie wszystko co ślina na język przyniesie???? A już szczególnie w telewizji... W pierwszym odcinku można to było jakoś wytłumaczyć tremą, w drugim, niestety, sytuacja się nie zmieniła. Aż się boję, co będzie dalej. Jakiś niezrozumiały, pozbawiony sensu słowotok rodem z korytarza podstawówki.. Nie mam nic do niej, ani do jej ojca, ale jak się dziewczyna zaczyna wypowiadać, to ja się wstydzę, czuję dyskomfort, że palnie coś głupiego i mam wrażenie, że to się udziela wielu osobom. Przyjemniej słucha się tancerek i tancerzy, którzy potrafią inteligentnie wybrnąć z kłopotliwych pytań, a są niemal rówieśnikami Kasi. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Kasia Tusk ma najwięcej wdzięku z nich wszyst 13.03.07, 22:10 Gość portalu: p26 napisał(a): > "Sytuacji nie ratuje nawet córka Donalda Tuska, Kasia. Na tle > swoich "politycznych" poprzedniczek wypada słabo - Ola Kwaśniewska lepiej > tańczyła i miała więcej wdzięku. Natomiast córka Lecha Wałęsy, Maria potrafiła > skupić na sobie uwagę kolorowych tygodników kilkoma mini-skandalami, co w > przypadku takiego programu jest połową sukcesu. Kasia Tusk jest po prostu zbyt > grzeczna". > > Ja natomiast uważam że Kasia Tusk ma najwięcej wdzięku ze wszyskich > dotychczasowych uczestniczek, nawet biorąc pod uwage Olę Kwaśniewską i Marię > Wałęsę. Ja również uważam podobnie. Kasia jest najsympatyczniejsza, naturalniejsza i najszczersza z nich wszystkich. Moim skromnym zdaniem Kwaśniewska wcale tak cudownie nie tańczyła. A odnośnie urody Komarenki, to nie jest ona najważniejsza, bo to nie wybory mistera, lecz program taneczny. Poza tym to rzecz gustu i może należałoby zapytać pań , co o tym myślą. Bo to, że nie nieprzychylne opinie krążą w sieci, to jeszcze nie oznacza, że programowi spada oglądalność przez Ivana. Spada, bo leci serial "Skazany na śmierc". Wiele takich złośliwych opinii o artystach piszą ludzie zakopleksieni, ktrzy mają odwagę obrzucać innych błotem za pośrednictwem Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacuś Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:26 Wg mojej oceny najslabszym ogniwem byl Olbrychski, ale jak jest reklamowany przez jury, niemalże jako wybitność i zamiast wyjść z programu, zostaje! to on się dlatego robi taki ciekawy!!!!!!!!ten program.Namawiam do obejrzenia programu idącego w programie pierwszym tv rosyjskiej, dwie godziny wcześniej niż nasz "taniec", który nazywa się"Cyrk so zwiozdami"- aktorzy - amatorzy cyrku zmagają się za sztuką cyrkową.Jest na co popatrzeć, można nie znać języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: 194.150.250.* 13.03.07, 08:58 Taki program był w TVP juz chyba za Gierka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej 55 Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: *.adsl.hansenet.de 13.03.07, 10:41 Potwierdzam ta opinie. nie rozumiem dlaczego syn slawnego Tuhaj-Beja zamiast latac z buzdryganem po stepach probuje zostac gwiazda tanca ? brak kasy ? moze talentu ?. Co do " na pierwym kanale TV Rosija" tez go ogladam Suuper ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:41 Kiedyś na którejś rosyjskiej stacji widziałam jeszcze "Gwiazdy na łyżwach", tam naprawdę musieli sporo, sporo trenować...wyobraźcie sobie te nasze "gwiazdki" jakby miały wyjechać na lód, kiedy nawet taniec im nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej 55 Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: *.adsl.hansenet.de 13.03.07, 12:15 Gość portalu: Ania napisał(a): > Kiedyś na którejś rosyjskiej stacji widziałam jeszcze "Gwiazdy na łyżwach Tak , na tym samym programie (pierwyji kanal rossija), nazywal sie gwiazdy na lodzie (zwiezdy na lodu ). Powadzila go para (min. Pluschtchenko) , a sercem byla legendarna Tatiana Terasova , pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 13.03.07, 22:23 Gość portalu: Ania napisał(a): > Kiedyś na którejś rosyjskiej stacji widziałam jeszcze "Gwiazdy na łyżwach", tam > > naprawdę musieli sporo, sporo trenować...wyobraźcie sobie te nasze "gwiazdki" > jakby miały wyjechać na lód, kiedy nawet taniec im nie idzie. Też to oglądałam. Bardzo mi się to spodobało, ale przygotowanie takiego układu wymagało sporego wysiłku. Teraz muszę zobaczyć ten program o cyrkowcach. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 13.03.07, 22:21 Gość portalu: wacuś napisał(a): > Wg mojej oceny najslabszym ogniwem byl Olbrychski, ale jak jest reklamowany > przez jury, niemalże jako wybitność i zamiast wyjść z programu, zostaje! to on > się dlatego robi taki ciekawy!!!!!!!!ten program.Namawiam do obejrzenia > programu idącego w programie pierwszym tv rosyjskiej, dwie godziny wcześniej > niż nasz "taniec", który nazywa się"Cyrk so zwiozdami"- aktorzy - amatorzy > cyrku zmagają się za sztuką cyrkową.Jest na co popatrzeć, można nie znać języka > . Olbrychski zatańczył najsłabiej w niedzielę. To nie mialo nic wspólnego z rumbą, Ewę Szabatin ciągnął jak worek ziemniaków. Aczkolwiek wydaje mi się sympatyczny, ale mimo to uważam, że to on powienien odpaść przedwczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielce Nocą Miernoty są zawsze największymi gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:28 , ale naprawdę trudno je nazwać osobowościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Zamiast następnych wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:33 Będa tańczyć córki polityków, i która najładniej zatańczy to tej tatuś zostanie prezydentem, tak wygląda propaganda polityczna TVN, ładne obrazki i już tatusiowi rośnie poparcie polityczne. I jeszcze jeden plus takich wyborów, będą tańczyć córeczki PO i SLD i w ten sposób PiS przegra wybory, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:39 jesli producenci zapraszają "takie" gwiazdy jak Pani Tusk czy Pan Tyniec to prosze sie nie dziwic ze nikt tego nie chce oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Wcale nie. i towarzysz cznia glupoty.powyzej 13.03.07, 08:59 Program jest b,fajny. Sledzilem edycje w innych krajach Europy tam dopiero nudz,Sztywno (Skandynawia) wyciagaja jakies muzeale zabytki pan prawie 60 czy 70 letnich.ktore niestety nie dorownuja mlodym lobietow, Suma sumarum wyglada to oplakanie, A u nas mozna by zaprosic corke kartofla,politykow Cymanka Pokemona czy ZWISZE. LEPPER Z HOJARSKA to bylo by to. Hubert wiecej inwencjii. Ale i obecvna edyccja jest OK. Ogladam ja zawsze dwa razy. Podro dla jury pa wsiech za dowcipne komentarze + Hubert i Kasia oraz dla wszystkich tych ktorzy pracuja poza ålanem. Dobra robota i lubie was. nara ,narciarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysia w pilotce Oj koles jak Hubert Ci sie podoba\do slmako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:10 tos gej i masz zly gust.Ten przelykacz sliny powinien byc szefem sprzataczek studiow telewizyjnych ale widocznie tam sie nie nadawal. Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Re: Oj koles jak Hubert Ci sie podoba\do slmako 13.03.07, 09:51 Widzialem gorszych i w polskiej i innych televizionach, Hubert jest calkiem sympatyczny ,ma refleks riposty. natomiast nie cierpie Pokemona (kaminskiego) Karskiego oraz smiecia-Zawisze. Natomiast lubie duze biusty u kobiet bo to jest to. Drugi lubi dechy i tak to jest prezes. " De biustibus non est disputandum" Lubie Huberta i tyle. A ty lubisz Wesolego Romka `?? Pozro,narciarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Oczywiście Kasia Tusk na zdjęciu IP: *.4web.pl 13.03.07, 09:01 GW nie zapomina że promuje się tylko swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Zaraz Ci zarzucą, że jesteś zawistny. 13.03.07, 09:04 I zacznie się gadanie jako to nie jest zdolna dziewczyna. A to ze biega do kolorowych pisemek jak oszalała, wcale źle o niej nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe i że głosowałem na PiS hehehe IP: *.4web.pl 13.03.07, 09:19 w Polsce jak ktoś nie jest sympatykiem lewactwa lub pseudo liberałów to z urzędu jest pis'dzielcem lub wszechpolakiem:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysia w pilotce Kim jest Cichopek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:02 Artystka wielka artystka.Miernoty w kazdej dziedzinie zycia.Jacy sa artysci takie programy telewizyjne ksztaltujace gusta gospodyn domowych i moherow tacy pozniej wyborcy wybierajacy wladze.Stary pie.. grajacy Kmicica pozniejsze sukcesy medialne zawdzieczal a to bojka w samolocie a to wybrykiem chuliganskim w muzeum teraz promuje syna wybitne beztalecie w programie ktorego nazwa jest pomylka.Czy ku.. nie za duzo tych idiotycznych seriali robiacych wode z mozgow jesli maja mozgi tych glupich bab.Marzy mi sie telewizja Macieja Szczepanskiego bo byla dobra i potwierdzaly to rankingi telewizji publicznych w Europie.Dla niedowiarkow tak telewizja w czasach glebokiej komuny.Teraz wszystko sie skundlilo.Cieszy tylko ze mamy jeszcze kilku wybitnych artystow ktorzy cenia swoja wartosc i do zadnego idiotycznego serialu sie nie dali zwerbowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polisz kitch Szczytem sukcesu tzw artystycznego Cichopkowny... IP: *.chello.pl 13.03.07, 10:04 jest zagranie slepej lali. Cos tak szmirowatego, ze jajca bola ze smiechu. Ale polaczkowo to kupuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest .. IP: *.wfosigw.katowice.pl 13.03.07, 09:03 ...a może poprostu Taniec nie wytrzymał konkurencji innych programów, które serwują nam o tej porze m.in. Skazanego na śmierć (Prison Break)? Wybór jest oczywisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
atari800xl program jest nudny jak flaki z olejem... 13.03.07, 09:04 to ze w USA masa przyglupow cos lubi, nie znaczy ze to sie w POlsce automatycznie sprzeda. Pierwsza edycja..ok...druga..,juz mniej..co moze byc nadzwyczajengo..to samo..kicajace pary... i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
radek-kirschbaum Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 13.03.07, 09:04 jak dla mnie to wszystko jest jakas mega ściemka. Co z tego że sie jest owocem połączenia plemnika i komórki jajowej sławnych, let's say, rodziców? To autoamtem robi z Ciebie gwiazdę? A jaka w tym zasługa zygoty, wyrosłej potem w Olę kaczyńską, Marysie Wałęsę czy - z cała sympatią - Kasię Tusk? Zerowa. No i taka jest tresc tego programu, zera tańczą z zerami wygibując figury z którymi by nawet okregowych eliminacji do turnieju tańca towarzyskiego nie przeszły. Nie ma o czym gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na W tym kraju połączenie plemnika i komórki jajowej 13.03.07, 09:07 adwokatów z definicji robi z Ciebie adwokata, chirurgów chirurga a sędziów sędziego. Co się dziwić, ze takie połącznie znanych osób musi produkować znaną osobę. Czas uciekać z tego kraju. Niech się ukiszą w tym towarzystwie wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: W tym kraju połączenie plemnika i komórki jaj 13.03.07, 09:30 inteligent-na napisała: > Co się dziwić, ze takie połącznie znanych osób musi produkować znaną osobę. > Czas uciekać z tego kraju. A sądzisz, że w innych krajach jest inaczej? :) To wytłumacz, czym - poza powstaniem z gamet gwiazd - na sławę i wielomilionowe kontrakty za kilka zdjęć zasłużyły sobie Suri Cruise czy Shiloh Jolie-Pitt? Odpowiedz Link Zgłoś
mar-len-ecz-ka Re: W tym kraju połączenie plemnika i komórki jaj 13.03.07, 09:42 Jak żyję o nich nie słyszałam? Czy oni też tańczą w Tancu z gwiazdami? Różnica między Polską a USA polega na tym, że tam poza byciem dzieckiem sławnej osoby potrzebne jest coś jeszcze. Młody Douglas dosłuzył się Oscara, którego jego ojciec nigdy nie dostał. Wprawdzie Kate Hudson lansuje się na gwiazdę, ale gdzie jej do sławy Goldie Hawn. Gwiazdy często wręcz celowo zmieniaja nazwiska aby ich pokrewieństo ze sławnymi nie rzucało się w oczy. Chocby tacy aktorzy jak Jolie czy Cage. Jesli zas ktoś próbuje epatować sławą rodzinną zwykle staje się komiczny - vide Paris Hilton. Poza tym znakomita większośc gwiazd wylansowała się tam własną pracą i talentem. A u nas wystarczy być dzieckiem Olbrychskiego czy Tuska aby byc w mediach gwiazdą pierwszej wielkości. Gwiady bez podparcia znanego tatusia czy mamusi mozna policzyć na placach jednej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: W tym kraju połączenie plemnika i komórki jaj 13.03.07, 09:43 Coś podobnego miałam zamiar napisac, ale kolezanka mnie uprzedziła. Odpowiedz Link Zgłoś
olyeee Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 13.03.07, 09:19 kszynka napisał: > koniec świata > "nie są to osobowości na miarę Małgorzaty Foremniak czy braci Mroczków" > osobowości jak bracia Mroczkowie!? > pora umierać > > ja już umieram! kto się popisał tym artykułem? kto pytam kto ! na ścięcie go za głupotę! Odpowiedz Link Zgłoś
olyeee Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 13.03.07, 09:20 osobowości na miarę Małgorzaty Foremniak czy braci Mroczków... no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J_karol Czy jeszcze ktoś to ogląda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:23 Chyba jacyś desperaci? Od początku było to nudne i na poziomie magla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:27 Lipa, lipa, lipa do sześćianu. Precz z takimi programami. Odpowiedz Link Zgłoś
diplomatique Osobowość Mroczków ?!?! 13.03.07, 09:33 To bracia Mroczkowie mają jakąś osobowość? Nie wiedziałem. A jaką osobowość ma Małgorzata Foremniak. Osobowość porzucenia męża dla 20 letniego chłoptasia. Pewnie też dla osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Wstrząśnięty? - Nie! 13.03.07, 09:44 Zmieszany - tak. I jeszcze trochę zażenowany. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez "Nienawidzę tej szmiry, przełącz na Koło Tortury" 13.03.07, 12:37 Bogu dzięki! Wreszcie ściągną to g... z wizji. Niestety w ostatnich latach tak juz jest że jak 'temat chwyci' to go wałkują i wałkują az nie zjadą do cna, póki ktokolwiek ogląda. Całe szczęscie że teraz klapa, chociaż czy szczęście... TVN ma ostatnio tendencje do zamiany programów niezłych na złe, a złych na gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave patrzydło dla polskich kur domowych IP: *.broker.com.pl 13.03.07, 14:07 WOW jestem pod wrażeniem, że część polskich kobiet potrzebowała kilku (3? 4? już się pogubiłem ile tych edycji wypuścili), żeby stwierdzić że ten program "ssie pałkę" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prpr Re: Lansują TUSK na potęgę. IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 13.03.07, 11:25 to nie patrz, ktoś CI każe? Jakieś masochistyczne skłonności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Nie jest łatwo na to nie patrzeć. IP: 193.109.212.* 13.03.07, 11:31 Interia - Tusk, Gazeta - Tusk, WP - Tusk, w kiosku - Tusk. Musiałby chyba na stałe oczy zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar z krakowa cały TVN zszedł na psy Dziennikarstwo a'la Subotić IP: *.bph.pl 13.03.07, 09:51 humor powiatowy, nawet Szymon przestał być śmieszny. Promowanie na siłe polityków medialnych w programach typu "senyszyn jednak chyba jest kobietą", "kwaśniewska nie jest taka zła jak ją malują" czy "senator niesiołowski przechadza się po parku". A te poranki w soboty i niedziele??? DRAMAT o pseudofaktach już nie wspomnę Gdyby nie megahity oglądalność tej stacji byłaby na poziomie 5% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polisz kitch To gowno nie jest nudne tylko kiczowato-tandetne! IP: *.chello.pl 13.03.07, 10:00 Tylko polisz-kicz glupy ogladaja ta szmire podobnie jak program ,,jak oni spiewaja" prowadzony przez wielce dramatyczna (byla slepa)artyskie Cichopek i obiekt wzdychan Polski C - Krzysztofa (nerwuska) Globisza. Ide se zygnac! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To gowno nie jest nudne tylko kiczowato-tande 13.03.07, 12:05 Nie obrażaj Globisza, myląc go z Ibiszem :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
m0cna Re: To gowno nie jest nudne tylko kiczowato-tande 13.03.07, 14:37 Masz jakieś kompleksy, czy co? Głupem nie jestem, a program mi się podoba, bo występujący w nim ludzie wkładają niesamowicie dużo wysiłku, żeby się nauczyć ładnie, pokazowo tańczyć. Podoba mi się oglądanie ich zmagań. A że oglądalność spada, to chyba normalne, skoro to już n-ta edycja programu. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Tylko pamiętaj, byś rzygał przez "RZ"! 13.03.07, 23:20 Gość portalu: Polisz kitch napisał(a): >Ide se zygnac! Bo takiego przez samo Ż to mógłbyś nie pżerzyć. Hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meegavka Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: *.se.put.poznan.pl 13.03.07, 10:21 Równie beznadziejnego programu można szukać tylko w najbardziej tandetnych programach telewizji światowych. Wyziera zeń obsesyjna chęć dalszego promowania osób już dobrze znanych i nawet lubianych, byle tylko wzrosła na ich grzbiecie "oglądalność". Nawet telewizja państwowa (celowo nie używam określenia publiczna, bo takiej nie ma w Polsce)nie upadła tak nisko. Dziwię się popularnym postaciom, że zdecydowały się uczestniczyć w tym żenującym pokazie. Myślę, że np nagranie programu z T.W. Wołoszańskim nt będące jego specjalnością i jego emisja, dałaby "oglądalność" porównywalną, lub większą. Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Kim są Małgorzata Foremna i bracia Kroczkowie? 13.03.07, 10:28 Aktorzy? Piosekarze? Prezenterzy? No chyba nie politycy? Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jest .. 13.03.07, 10:29 Może brak tytułowych "gwiazd" to jest powód, ze oglądalnośc spada. Natomiast mnie zaciekawiły zeszłoniedzielne wyniki oglądalności z godziny 20. Otóż najwiekszej oglądalności nie miał "Taniec z gwiazdami" (3. miejsce) ani "Skazany na śmierć" (2. miejsce). Najlepszą oglądalność zanotowało "Ranczo". Co ciekawe, jest to powtórka pierwsze serii. Nowa ma być wyemitowana za jakiś czas. Istny czarny koń. P.S. Notabene u mnie pół rodzinki ogląda "Ranczo" i tylko słyszę, jak się śmiechem zanoszą. Mama w pewnego rodzaju euforii powiedziała, ze to lepsze niż "M jak miłość". Zamurowało mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksymilią Bolbe Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 10:58 Umiłowani, ten program jest nie dooglondania, nawet widziałem ze podobno sie tam ludzie rozbierajom do naga całkiem i pokazujom te ruzne nieskromnosci!!!! Straszne co sie wyrabia w ty telewizji. I tanczom jakies wygibasy okropne to jest,moze sie nawet rozmnazajom miedzy sobom. Ja se tam wole oglondnoc na naszy swietlicy rozmowy niedokonczone, co je taki madry pan prowadzi z ksiedzem jednym i oni duzo mowiom jak nas te rzydy pokrzywdzily i jak czeba zyc. Polecam to bo to jest fajne i mondrzejsze od tego tancowania na tefauenie. Pozdrawiam Maksik. Precz z Tefauenem! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 13.03.07, 11:12 TzG miał jeden wielki atut był nim Adam Sztaba i jego muzyka, potrafił na nowo, świeżo zaaranżować każdy hicior, teraz już muzyka już nie ta i nawet takie drewniane ucho jak ja to usłyszy. Poza tym nie ma w tej edycji gwiazd, to jest Taniec bez Gwiazd no i Omena idzie na mistrza, czym się więc pasjonować? Odpowiedz Link Zgłoś
tyrant_88 Re: Dlaczego kolejna edycja Tańca z Gwiazdami jes 13.03.07, 11:20 Apeluję do redaktorów naczelnych, dyrektorów czy cholera wie kogo tam jeszcze. Pragniecie zapewnić widzom prawdziwe show? Wrzućcie te wszystkie gwiazdy i gwiazdki które są żenujące, sztuczne, niezbyt rozgarnięte i mało inteligentne. A jednocześnie słabe, przeciętne i nie wzbudzające zainteresowania do jednego młyna. W którym to Mroczkowie będą gonić Ivana i delfina, kraulem z maczugami i w maskach lorda Vadera. Kasia Cichopek będzie tańczyć na rurze w samych "zakrywaczach na sutki" i w skąpych stringach. Urbański nauczy się skakać pomiędzy gałęźmi drzew, komentując wyczyny bohaterów. A pod koniec swojej "wędrówki" dotrze do Skrzyneckiej która jak Jane tarzana będzie komentować w zasadzie to samo z nadrzewnej chatki(ekolodzy pomogą z konstrukcją). Obuchowicz będzie spacerował bo najciemniejszych, brudnych zakamarkach warszawy udając że "śpiewa" czyli robił tzw. hipopolo. Oczywiście z dużą dawką przekleństw, mandatów od "psów" i kontaktów z innymi "ziomalami" z pod ciemnej (dziury?) gwiazdy. Samusionek będzie miała okazje nauczyć się zawodu grabarza ubierając się jak oni. A potem... nagle okaże się że to wszystko podpucha a ona ma na ostatnim teście zrobić erotyczny masaż uwaga... Kasi Tusk! Przed tym jednak Kasia T. będzie uczyć się zwijać cygara, a gdy nadejdzie koniec programu wszyscy zapalą po "grubasie". Tyniec otrzyma zadanie przebrania się za transwestytę i nabrania na swój strój przechodniów oraz wkręcić w owe środowisko. Odwiedzając ku temu odpowiednie miejsca... Omena Mensah (ah, ohema...)powiedziałbym coś ostrzejszego lecz sądzę że zwykłe zapasy w kisielu by wystarczyły (oczywiście bardzo skąpe, stale zsuwające się bikini). To by było prawdziwe show! Czy wam naprawdę się wydaje że ludzie chcą oglądać jakieś ch****e tańce? Nie! Chcemy, cierpienia, bólu, łez, zmęczenia, erotyki, porażek w najobfitszej formie. Chcemy Big Brother'ów gdzie banda kretynów będzie się zarzynać za kilka tys. złotych. Apeluję do was władze TVN'u. Chcemy szaleństwa w najbardziej pozbawionej smaku formie. P********y wasze tańce. Chcemy widzieć ten prawdziwy obraz współczesnego,przeciętnego, upodlonego, pozbawionego gustu, smaku i rozumu bohatera perypetii zwanych życiem. Gdzie nie hołduje się jego zwyczajności lecz wysysa soki życiowe i robi szmacianą lalkę na grubych sznurkach. Pozdrawiam, i mam nadzieję że dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś