Gość: kolano IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 26.04.07, 07:51 To już Lech Wałęsa powiedział, że "Jarek to zegarek, który chodzi w drugą stronę";-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mut to na prawdę wiadomość dnia 26.04.07, 07:57 niedawno GW zdefiniowała sama siebie jako "brukowiec" widać pilnie pracują na swoją opinię... Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist Prezydent? 26.04.07, 08:27 Niby głowa państwa a zegarka nie umie założyć? Co więc z poważniejszymi sprawami? mut napisał: > niedawno GW zdefiniowała sama siebie jako "brukowiec" > widać pilnie pracują na swoją opinię... Puknij się w główkę, pustą makówkę, bo nie rozumiesz chyba idei działu "Deser". Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Prezydent? 26.04.07, 12:09 Kiedy tak by uczyniła osoba pijana, można by to było wytłumaczyć. Kiedy to czyni człowiek trzeźwy, zadać by należało pytanie, czy się nadaje do samodzielnego funkcjonowania, a co dopiero o decydowaniu o losie innych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: to na prawdę wiadomość dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:27 A co ma do tego GW Hint dla opóźnionych: gazeta.pl<>GW Odpowiedz Link Zgłoś
mut Re: to na prawdę wiadomość dnia 26.04.07, 09:28 no tak gazeta wyborcza, gazeta.pl, gazetawyborcza.pl nie mają ze sobą nic wspólnego na prawdę nic a nic ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man35 Ideał sięgnął bruku.. chciałoby się powiedzieć IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.07, 09:50 Gazecie Wybiórczej. A mnie się zdarzyło kiedyś założyć skarpetkę na lewą stronę. Szkoda, że nie było przy tym dziennikarza GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eter Re: Ideał sięgnął bruku.. chciałoby się powiedzie IP: *.autocom.pl 26.04.07, 11:53 jak tylko zostaniesz premierem, Twoja skarpetka zainteresuje mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Jakim aparatem zrobiono to zdjecie ? IP: *.adsl.anlx.net 26.04.07, 15:55 Moim zdaniem taka jakosc mogl dac tylko kanon 350D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: to na prawdę wiadomość dnia IP: *.acn.waw.pl 26.04.07, 23:15 "naprawdę" pisze się razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow to dzial deser, a nie "wiadomosci dnia" IP: 82.177.34.* 26.04.07, 15:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: to na prawdę wiadomość dnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:26 naprawdę pisze się razem gamoniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe52 Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:44 Jaka to marka i dlaczego taki brudny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bru Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 08:53 oj, nic nie rozumiecie. w ramach taniego państwa została ograniczona liczba zegarków wśród członków rządu, a jarek ma do góry nogami, żeby łatwiej inni ministrowie mogli odczytać godzinę z centralnego zegara:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabiega Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:11 od kiedy zegarek ma nogi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: 193.108.194.* 26.04.07, 11:08 Nie ma nóg, a chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Odczepcie się od Premiera! IP: *.ko.rzeszow.pl 26.04.07, 09:12 bo poszczuję was Irasiadem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabiega Re: Odczepcie się od Premiera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:14 dobrze ze nie założył na drugą reke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość NO TO CO?! IP: *.tvp.pl 26.04.07, 09:27 NO TO CO?! durne spostzreżenia, a majtki ja zalozyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watchman Re: NO TO CO?! IP: *.teta.com.pl 26.04.07, 09:31 > NO TO CO?! durne spostzreżenia, a majtki ja zalozyl? No właśnie problem w tym, że dzisiaj zapomniał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: NO TO CO?! IP: *.tpnet.pl 27.04.07, 10:13 Tu mu sie udalo: zoltym do przodu, brazowym do tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Życiowy nieudacznik... IP: 62.29.248.* 26.04.07, 09:48 który w szkole był gnebiony przez współtowarzyszy, a w każdym więżieniu zostałby od razu c**lem, bierze się za rządzenie krajem. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
x-darekk-x darmowa reklamowka zywiec 26.04.07, 10:13 to co mnie najbardziej zdziwilo to nie sposob noszenia zegarka - kazdemu moze sie zdarzyc z pospiechu - ale jaki to zegarek. a na reku premiera - wydaje mi sie, ze z duza doza prawdopodobienstwa - rozpoznalem cos, co sam mam w szafce: TANIA CHINSKA REKLAMOWKA Z LOGIEM BROWARU "ZYWIEC"! pozwaznie - to nic innego jak rozdawany gratis gadzet reklamowy. mam gdzies na komputerze stare zdjecia mojego zegarka - bedziecie mogli zweryfikowac czy sie myle. jak sie wrzuca zdjecia? darekk p.s. jakos mi to pasuje do pana jarka :) Odpowiedz Link Zgłoś
x-darekk-x Re: darmowa reklamowka zywiec 26.04.07, 10:28 img228.imageshack.us/img228/3100/img0718qb1.jpg prosze, oto zdjecie zegarka z bliska - widac logo zywiec Odpowiedz Link Zgłoś
x-darekk-x Re: darmowa reklamowka zywiec 26.04.07, 10:31 niestety zdjecie tej reklamowki w calosci bede mogl zrobic dopiero w domu - ale to chyba wystarczy, co? img242.imageshack.us/img242/5960/img0719sf3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Zpoziomek Może jest w "układzie" z wiadomym browarem i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:53 dostaje 3 browce w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abdul Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z zega.. IP: *.aster.pl 26.04.07, 10:22 Przecież to nie zegarek a tania reklamówka którą można kupić na bazarze. Stanoweisko jest a klasy ciągle brak :( Odpowiedz Link Zgłoś
mut Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze 26.04.07, 10:28 bo widzisz - on nie kradnie tak jak np Kwas który oświadczał że ma 200 tys a tu nagle kupuje działkę za 35 mln ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: *.ko.rzeszow.pl 26.04.07, 11:03 Po pierwsze prezydent Kwaśniewski, a dla ciebie - pan prezydent Kwaśniewski. Po drugie nie wiesz czy kradnie tylko się domyślasz. Gdyby obecna ekipa miała na to choć cień dowodu zapewniam, że prokuratura już by to badała. Po trzecie naucz się widzieć świat bez nienawiści. Dlaczego wszyscy sympatycy PiS nienawidzą wszystkiego i wszystkich, którzy mają inne poglądy? Boicie się? Czego? Fakt, że PiS jest ruchem ludzi niewykształconych, o skrajnie konserwatywnych poglądach, ale strachem i nienawiścią swoich braków nie nadrobicie. Otwórzcie się trochę na świat, który jest piękny i wcale nie taki zły. To, że ktoś zna języki obce czy zrobił doktorat wcale nie oznacza, że jest złodziejem i kłamcą, to dzięki niemu nasz kraj szybciej się rozwija, a nie dzięki nienawiści. Więc przestańcie nienawidzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west brawo Jarku za tę mądrą wypowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 11:32 Podpisuje sie pod nią... bez nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
mut Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze 26.04.07, 12:43 > Po pierwsze prezydent Kwaśniewski, prezydentem to on już był - na szczęscie to czas przeszły > a dla ciebie - pan prezydent Kwaśniewski. dla mnie to on jest zwykłą zapijaczoną szmatą a nie żadnym panem > Gdyby obecna ekipa miała na > to choć cień dowodu zapewniam, że prokuratura już by to badała. codziennie aresztują kolejnego niewinnego z SLD - przyjdzie czas i na niego ułaskawienie bandyty współpracującego z mafią jest chyba wystarczającym dowodem na niewinność kwasa (vide sprawa sobotki) > Dlaczego wszyscy sympatycy PiS > nienawidzą wszystkiego i wszystkich, którzy mają inne poglądy? poglądy może mieć jakie chce ja go nie cierpię za to co zrobił niestety niektórzy mają krótką pamięć > Fakt, że PiS jest ruchem ludzi niewykształconych, o skrajnie > konserwatywnych poglądach Mylisz się - PiS nie jest ruchem tylko partią i ma zwolenników zarówno wśród ludzi wykształconych jak i niewykształconych Działa też na rzecz całego społeczeństwa a nie tak jak PO czy SLD na rzecz wąskiej grupy oligarchów > swoich braków nie nadrobicie tak się składa że nie mamy czego nadrabiać to raczej wy powinniście uzupełnić braki w pamięci >Otwórzcie się trochę na świat, który jest piękny i wcale nie taki zły. Świat jest piękny tylko złodzieje i bandyci są źli. Dlatego cieszy mnie każde kolejne aresztowanie dotychczas nietykalnych bandytów. > To, że ktoś zna języki obce czy zrobił doktorat wcale nie oznacza, No jesli chodzi o kwasa to on nawet mgr nie był w stanie zrobić i musiał kłamać że ma wyższe wykształcenie. > dzięki niemu nasz kraj szybciej się rozwija, nasz kraj w końcu zaczął się rozwijać dzięki temu, że przestępcy zostali odsunięci od władzy Odpowiedz Link Zgłoś
fathom Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze 26.04.07, 14:12 Odniosę się do kilku kwestii (bo reszta mnie śmieszy): Tytuł "prezydent" przysługuje również byłym prezydentom, niezależnie od czasu, jak to ładnie określiłeś. Może być sobie nawet zaprzeszły, byle dokonany. W razie wątpliwości sprawdź, jak zwracają się ludzie do Wałęsy. Kwestie merytoryczne zostawiamy w tym przypadku w chacie. Fascynujący są ludzie, którzy potrafią kształtować swoje sądy o osobach na podstawie wiadomości w telewizji. To do "zapijaczonej szmaty". A i pamięć nie ma tu nic do rzeczy, po prostu ludzie różnią się w ocenie sytuacji. Twoję sądy nie są prawdą objawioną i nie masz patentu na rację, zatem odwoływanie się z politowaniem do czyjejś krótkiej pamięci też jest śmieszne. Przytocz proszę, przykłady działania rządzącej koalicji na rzecz całego społeczeństwa, to i o tym można będzie pogadać. Oraz na szybszy rozwój kraju w porównaniu z okresem, w którym "bandyci byli u władzy". Na razie to, co napisałeś, to frazesy. Frazesy ładnie i okrągło brzmią. Jak w "Roku 1984". I tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 16:44 A gdzie ty widzisz zasługę obecnej ekipy w tym rozwoju? Wszystko to, co w polskiej gospodarce zdarzyło się w roku 2006 i dzieje się obecnie wyliczono pod koniec roku 2003 i nie jest to zasługą obecnych władz, tylko naszego członkostwa w Unii Europejskiej - w obrót gospodarczy weszło bardzo dużo żywej gotówki z dopłat bezpośrednich oraz funduszy unijnych, a także otwarły się granice celne na część produktów. Skoro masz taką świetną pamięć, to bez trudności przypomnisz sobie, że PiS był przeciwny naszemu przystąpieniu do UE, a to że tam jesteśmy jest w jakiejś mierze zasługą także znienawidzonego przez ciebie prezydenta Kwaśniewskiego. Odnośnie osądzania prezydentów. Pierwszy raz w historii ludzkości głowa państwa podpisała się pod dokumentem ujawniającym nazwiska osób prowadzących bieżące operacje wywiadowcze na rzecz tego państwa (gdybyś nie wiedział o co chodzi, to chodzi o raport WSI). Naraża to nas jako kraj na śmieszność w oczach przeciwników i czyni zupełnie niewiarygodnymi w oczach sojuszników. Nie mówiąc o totalnym fiasko działań wywiadowczych na wiele wiele lat i tym samym sprowadzeniu realnego zagrożenia dla bezpieczeństwa kraju. Pewnie prezydenta Kaczyńskiego osądzi za to historia. Osobiście mam nadzieję, że wcześniej uczyni to Trybunał Stanu. Co do reszty twojej wypowiedzi: młody jesteś, pewnie stąd te emocje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajki z Kaczolandu Re: PiSuraczykowie i wiara w cuda propagandy... IP: *.natpool1.outside.ucf.edu 26.04.07, 19:10 To, ze polska gospodarka rozwija sie w tej chwili to zasluga rzadow pana Belki (niezaleznie od tego, czy go ktos lubi, czy tez nie). Za czasow rzadow PiSuarczykow praktycznie NIC nie zrobiono - nie bylo zadnych reform podatkowych i gospodarczych. P.S. A ktos taki jak "mut" i tak pewnie nie jest i nie bedzie w stanie tego pojac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matkoboski Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: 85.134.170.* 27.04.07, 00:12 Uwierz mi, że PiS nie działa w imieniu całego społeczeństwa.Mam na to niezbity dowód- nie działa w imieniu moim, mojej żony, rodziców, brata i jeszcze jakichś 18 milionów Polaków, którzy stawiają na przyszłość a nie wieczne rozliczanie.Co do zegarka, to jest on doskonałą wręcz metaforą uwstecznienia braciszków...Może dlatego nie pojawił się matołek na spotkaniu trójkąta weimarskiego, że zaspał??Banda debili...Szkoda w zasadzie słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: 212.160.172.* 26.04.07, 15:48 Ale przynajmniej (tak jak Kwaśniewski)nie wchodził pijany przez bagażnik ani nie balował przed wizytą na mogiłach pomordowanych Rodaków (Charków). A to są fakty. Piszesz też o nienawiści ze strony PIS-u a a co mówi np: Pani Seniszyn, Napieralski Niesiołowski itp. Czy to jest to twoje "otwarcie się trochę na świat"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 16:17 A skąd wiesz, że państwo Seniszyn, Napieralski i Niesiołowski reprezentują moje poglądy? Nie twierdzę, że Kwaśniewski był święty, bo co najmniej daleko mu do świętości. Ale gdy rządzili Kwaśniewski, Saniszyn, Niesiołowski (Napieralski za młody...) mogłeś publicznie wyrażać każdy pogląd i nie byłeś odsądzany od czci i wiary. PiSowcy chwalili prowokacje dziennikarskie. Grzmieli z trybuny parlamentarnej na niedostatki demokracji. Dziś, gdy poglądy masz odmienne zostajesz okrzyknięty obrońcą układu (jakiego - tego nie wie nikt, ale układ to wystarczająco tajemnicze słowo). Ewentualnie gdy wiek masz odpowiedni można poprzez jeden ze znanych organów prasowych zrobić prowokację i ogłosić, że prawdopodobnie byłeś TW lub miałeś kontakty z WSI. Popatrz: minister Lipiński z kancelarii Premiera zaoferował 7 miesięcy temu posłance Beger nagięcie prawa i postawienie do dyspozycji legalnych organów państwa celem uniknięcia odpowiedzialności karnej za popełnione czyny. Nadal jest ministrem, z nowym rokiem dostał nawet podwyżkę, a szefowie TVN za nagłośnienie sprawy zostali oskarżeni o bliżej nieokreśloną agenturalność. To jest ta Twoja szanująca Rodaków Polska prawa i sprawiedliwości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Jestes w bledzie... IP: *.eranet.pl 26.04.07, 22:21 Jestem wyksztalcony, mlody, posluguje sie czterema jezykami obcymi, pracuje w wiodacej spolce technologicznej i duzo podrozuje po swiecie. A kwas dla mnie to rowniez nie prezydent tylko szmaciarz, przekreciarz i spadkobierca UBolskiej tradycji, beneficjent ukladu przyniesionego do Polski na bagnetach przez zoldactwo takie jak Jaruzelski. Przez takie szmaty Polacy cierpieli i cierpia nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Jestes w bledzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 23:58 A teraz wyobraź sobie, że zamiast Kwaśniewskiego w 1995 wygrałby na dwie kadencje Kaczyński. Polska nie byłaby członkiem UE i NATO prawdopodobnie też nie. Większośc wiodących spółek zagranicznych miałaby u nas co najwyżej biura handlowe i nawet znając cztery języki załapałbyś się co najwyżej w dziale importu. Pracowałbyś za 1800 złotych brutto i stać byłoby Cię na 1/5 z tego co dziś (np. wakacje po rocznym oszczędzaniu w trzeciorzędnym ośrodku nad jeziorem Wigry...). Ale Kwaśniewski i Jaruzelski siedzieliby w kiciu, więc pewnie byłoby Ci znacznie lepiej niż teraz. Ja za PRL-u podobnie jak tysiące ludzi "bez nazwisk" miałem swój drobny wkład w demontaż systemu. Pochodzę z rodziny, której tamten system dał prawdziwą nauczkę. Ale uważam, że na przeciw Kaczyńskiego Kwaśniewski miał klasę, wyobraźnię i format. Popełnił kilka sromotnych grzechów, ale przyczynił się do otwarcia Polski, nasza pozycja zaczęła rosnąć, gospodarka rozwijać a system państwa wzmacniać. Dzięki czemu tacy ludzie jak Ty, mówiący czterema językami, czy ja - trochę większą ich liczbą, mamy dobrą pracę i przyzwoite perspektywy na przyszłość. Dlatego mimo wszystko szanuję prezydenta Kwaśniewskiego i uważam, że obrażanie go to zwykłe chamstwo, połączone z brakiem wiedzy i wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieUK Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: *.aster.pl 26.04.07, 22:38 Jarku................ a l e n i e m a s z p r z y p a d k i e m d o k t o r a t u K w a c h a? Bo tezę o magisterce trudno było obronić, a co dopiero o dysertacji PhD??? Pozdrawiam wszystkich, tych smutnych też - spójrzcie uważnie, a może okaże się, że Wasz los też leży w Waszych własnych rękach! A na ulicach bądźmy uprzejmi i ograniczenie ufni. Howgh! nieUK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 23:42 No cóż, to o doktoracie nie dotyczyło Kwacha tylko tych, których nienawidzi PiS... prezydent Kwaśniewski jak wiadomo magistrem nie jest, ale z drugiej strony prezydent Kaczyński chwali się doktoratem, w którym w uwielbieniu komunizmu naukowego poszedł o wiele dalej niż Kwaśniewski kiedykolwiek. Ale to tylko tak na marginesie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z zega.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 10:23 Czy Donald Tusk zorganizował już konferencję prasową w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: 81.107.202.* 26.04.07, 11:12 pewnie nie, bo i po co? komentowanie kultury osobistej, slownictwa oraz obycia kaczynskich mija sie z celem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzik1 Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: 195.117.238.* 26.04.07, 11:26 można dodać tylko ech, Jarku, Jarku - co Ty wiesz o ... zegarku. Zdarzyć się może każdemu, ale teraz już rozumiem dla czego tak często nasz premier nie odpowiada na pytania dziennikarzy i w ogóle nie ma dla nich zbyt wiele czasu - po prostu patrzy na zegarek i mu się bardzo spieszy !!! Trudno mi tylko ocenić, czy powodem pośpiechu jest niewłaściwie odczytana godzina, czy logo browaru Żywiec na tarczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnikliwa Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z zega.. IP: *.sun.com 26.04.07, 11:28 To jeszcze nic, ale jak sie przyjrzycie i powiekszycie obrazek to zobaczycie, ze jest to zegarek - reklamowka ZYWCA !!!!! Ha ha ha :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blesio Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z zega.. IP: 217.8.162.* 26.04.07, 11:59 Mógłby sobie obciąć paznokcie, obleśny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z zega.. 26.04.07, 12:20 Jak nie potrafi z niego korzystać, to ma jak znalazł prezent dla Dorna na komunie w maju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłapouch Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z zega.. IP: *.teleton.pl 26.04.07, 12:38 Moje dziecko też tak nosiło zegarek! Jak miało 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 13:34 każdy zakłada zegarek jak mu wygodnie, szczęśliwi czasu nie liczą. pozdrowienia KLARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przdzi Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z zega.. IP: *.static.reverse.dsi.net 26.04.07, 13:50 Czy ten Pan jeszcze wie ze zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulaj Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z zega.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 14:09 to nasz Premier nosi (pomińmy, że odwrotnie ) taki kicz ? a gdzież doradcy od P.R.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z zega.. IP: 83.151.32.* 26.04.07, 14:30 Mimo iz bardzo chetnie posmialabym sie z tego zdjecia, to wydaje mi sie jednak, ze zegarek zostal zalozony prawidlowo. Powinnismy bowiem patrzec na niego z persektywy noszacego zegarek. Jesli odwroci reke, zeby spojrzec na zegarek, wowczas godzina bedzie prawidlowa. Prosze przetesotowac to na swoich zegarkach. Ulozmy reke na stole i niech ktos spojrzy na zegarek z persepktywy fotografa. Bedzie to wlasnie wygladalo tak, jak bysmy zalozyli zegarek odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: 82.177.34.* 26.04.07, 15:22 > ze zegarek zostal zalozony prawidlowo. Powinnismy bowiem patrzec na niego z > persektywy noszacego zegarek. Jesli odwroci reke, zeby spojrzec na zegarek, > wowczas godzina bedzie prawidlowa. Prosze przetesotowac to na swoich >zegarkach. niby jak? Musialby bardzo dziwnie reke wykrecac. Zobacz dokladnie. Byc moze to dlatego, ze to wskazowkowy zegarek. Trudny w obsludze, noszony wiec jako rodzaj bizuterii. Swoja droga trzeba sie chyba postarac, zeby zapiac odwrotnie, w kazdym razie w paskowym mialbym klopot. Czyzby robil to odruchowo? Czy raz mu mama zapiela i od tamtego czasu go nie zdejmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: *.aster.pl 26.04.07, 15:24 jak :prezydent by zerknął to by zobaczył 6 za 3 min. ale po co zerkać na coś na czym sie nie zna? Aaaa i powiazane jezst zapewne z UKLADEM ! Tak Tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Zagadka: czyja to ręka i co jest nie tak z ze IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.04.07, 14:46 jaki pan taki kram i to jest nasz wodz idziemy do tylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Wyjasnienie jest proste - zapinala mama IP: 82.177.34.* 26.04.07, 15:24 samemu sobie trudno zapiac odwrotnie. Ciekawe, czy sznurowki sam sobie wiaze (pewne zdjecie sprzed jakiegos czasu stanowi wyrazna poszlake). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna d. Re: Wyjasnienie jest proste - zapinala mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 16:21 A kupił już sobie nowe buty czy łazi w tych u..ych pokurcz pieprzony? Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Panu Premierowi czas biegnie inaczej..... 26.04.07, 18:02 ...cały czas myśli, że jest Gomółką. Odpowiedz Link Zgłoś
wsba Wszystko w jego wykonaniu jest do góry nogami 26.04.07, 18:57 Wszystko w jego wykonaniu jest do góry nogami - nie tylko ten zegarek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wszystko w ich wykonaniu jest do góry nogami IP: 195.117.103.* 27.04.07, 00:10 zegarek, kwiatki.Aż strach pomyśleć co może to jeszcze być. Odpowiedz Link Zgłoś
wsba Na szczęście natura się przed nimi zabezpieczyła.. 27.04.07, 00:32 Na szczęście natura się przed nimi zabezpieczyła - ponieważ jak wszystko postawią do góry nogami, CAłY WSZECHśWIAT to wszystko będzie tak samo zanim zaczęli, tylko się chłopaki namęczą (najgorsza jest tylko ta faza przejściowa, oby...) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajki z Kaczolandu Re: Zagadka: czyja to ręka i... komu znow pogrozi? IP: *.natpool1.outside.ucf.edu 26.04.07, 19:01 Zegarek to drobiazg - gorsze jest to co dojsciu do wladzy wyprawiaja ci mali duchem, podli i msciwi ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś