Dodaj do ulubionych

@CAFE - atrakcje dodatkowe

13.05.07, 14:55
Stoly z maszynami sa ustawione naprzeciwko sienie i oddzielone sciankami.
Prywatnosc jest zapewniona, z wyjatkiem jednej zeczy: noznego kontaktu. Co
jakis czas kopiemy sie po kostkach i goleniach z panem siedzacym naprzeciwko,
i rozplywamy w przeprosinach, wychylajac sie zza scianki dzielacej ten
przypadkowy vis a vis na niewidziane.
Obserwuj wątek
    • millefiori Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 14:55
      przepraszam za usterki i literowki.
      • mateuszwierzbicki Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 15:23
        adres, adres poproszę :)
        • millefiori Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 17:29
          W bywszym pawilonie Cepelii przy Marszalkowskiej, tuz obok Ronda, na pietrze.
          Pan ma zamiar ponawiazywac nozne kontakty?

PS. Laptopem mnie poblogoslawilo:)
          • mateuszwierzbicki Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 17:34
            grało się latami w nogę :)
            • millefiori Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 17:38
              Rozumiem. Polecam getry albo i nawet nagolenniki:)
              • mateuszwierzbicki Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 17:45
                kilka lat temu cały strój, włącznie z ochraniaczami i korkami, podarowałem
                piłkarskiej drużynie polskich bezdomnych, którzy na swoje mistrzostwa świata
                jechali :)
                • millefiori Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 17:48
                  Ładnie pan postapil:)

PS. To chociaz goralskie skarpety pan zalozy na te posiade w @cafe.
                  • mateuszwierzbicki Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 17:49
                    albo nagolenniki od zbroji :)
                    • millefiori Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 17:56
                      Mialam wlasnie w pierwszym odruchu zyczliwosci ludzkiej owe zbrojne
                      zaproponowac, ale wyszlo mi, ze skarpety latwiej zwinac w gustowna i portatywna
                      kulke.
                      • mateuszwierzbicki Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 17:57
                        a może tam przy wejściu trzeba po prostu zdejmować buty? :)
                        • millefiori Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 18:00
                          Jakby to panu powiedziec: klimatyzacja ani wentylacja tam nie dziala...
                          • mateuszwierzbicki Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 18:05
                            no to ja już nie wiem. Pozostaje tylko siedzenie przed kompem w kwiecie lotosu :)
                            • millefiori Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 19:54
                              I mycie czegos wiecej niz tylko czubek nosa i konce palcow, ze dodam z brutalna
                              szczeroscia:/

To dygam i ide zatargac na poddasze swieze, jeszcze cieple 150 str wydruku w
                              celu upojnej lektury wieczornej. Jutro bladem switem smigam na poludnie, wiec
                              tymczasem, pa!.
                              • mateuszwierzbicki Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 19:59
                                pa Pani Fiorko, ale niestety z myciem w narodzie nie jest różowo :)
                                • zielonamysz Re: @CAFE - atrakcje dodatkowe 13.05.07, 22:18
                                  Korzystam z tej samej cafe pani Fiorko jako mieszkanka (niekiedy)ul Wspolnej.
                                  Upal tam potworny( w cafe) ale jakos sie nigdy nie kopalam acz sie kapalam Ja
                                  nie mam jakos szczescia coby sie pokopac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka