Dodaj do ulubionych

Opole wygwizdało Rosiewicza

• Gość: robert9998 Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.c243.petrotel.pl 18.06.07, 11:02
      Lizusostwo Rosiewicza ma charakter koniunkturalny niżeli szczery i z przekonania
      ,kiedyś tańczył śpiewał i klękał przed Michaiłem Gorbaczowem i Generałem
      Wojciechem Jaruzelskim.
      Ludzie mają pamięć panie Rosiewicz to że jest pan chipokrytą odkryła większość
      zgromadzonej publiczności w amfiteatrze w Opolu.
      • Gość: rt Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.aster.pl 18.06.07, 11:05
        piosenka nt. Gorbaczowa okazała się wkrótce piosenką nt. Laureata Pokojowej
        Nagrody Nobla i wyzwoliciela Polski, ale ty tego nie zrozumiesz...:)

siedzieć cicho i nie spiewać co kto chce bo się przywalą do was cenzorzy ludowi
        artyści!
        • Gość: leon1406 Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 11:09
          Rosiewicz byl tragiczny tak jak wodka ziobrowka !!!
    • Gość: x Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.geod.agh.edu.pl 18.06.07, 11:09
      Rosiewicz nie zaśpiewał po myśli "salonu" (chyba chlewika, sądząc po tym, ile
      tqm świń, zwłaszcza czerwonych ...) więc zaraz trzeba go potępić. "Globalne
      ogłupienie", to chyba najlepsza diagnoza współczesności ...
    • princealbert koncz wasc, wstydu oszczedz! 18.06.07, 11:10
      do domu starcow z nim, a nie na scene. Zenada!
      • Gość: rt Re: koncz wasc, wstydu oszczedz! IP: *.aster.pl 18.06.07, 11:13
        nie wystarczy ci że wczoraj staruszkę cegłówkami obrzuciłeś?
    • Gość: nabucco Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.centertel.pl 18.06.07, 11:14
      Rosiewicza mi szkoda - za jego głupotę. A Wolski to wesz.
      Nie zamierzałem ogladać tego kabaretonu - by nie psuć sobie smaku po tych z lat
      `70 i `80. I dobrze zrobiłem.
    • pinia1a Opole wygwizdało Rosiewicza...i dobrze! 18.06.07, 11:16
      Ten cały "Kabareton" dowiódł, że w Polsce jest gorzej niż było w PRL.
      Wolności nadal nie ma. Wszyscy się boją satyry politycznej.
      Od czasu jak Federowicz wyleciał z anteny TVP za krytykę "Kaczorów" satyrycy
      boją się ostrzej wypowiedzieć. To było w Opolu wyraźnie widoczne.
      Gwizdów było sporo!
      Nawet Pietrzak już odszedł ze swoim dowcipem na emeryturę!
      A Rosiewicz - stary Żydek jak zawsze wg wiatru!
      Śpiewał w PRL i dla Gorbaczowa to czemu nie dla Rydzyka i PiS-uarów.
      Co się robi, żeby przetrwać - to najlepiej wiedzą Żydzi!
      A swoją drogą chyba staruszek Rosiewicz musiał się sporo amfetaminy najeść
      przed występem, żeby tak skakać.
      Nawet "Pszczółka Maja" tak nie potrafiła!
      "Zenek" - szoruj z tej sceny!
    • Gość: abhaod jakies male video z wystepu i publiki? IP: *.adsl.alicedsl.de 18.06.07, 11:27
      rosiewicz zdziadzial(skaczyl sie)
      • Gość: rt nie da rady bo by sie tytuł rypnął IP: *.aster.pl 18.06.07, 11:37
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=64352802&a=64373258
        • Gość: abhaod Re: nie da rady bo by sie tytuł rypnął IP: *.adsl.alicedsl.de 18.06.07, 12:20
          dzieki :)
      • Gość: rt nie da rady bo by sie tytuł rypnął IP: *.aster.pl 18.06.07, 11:37
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=64352802&a=64373258
    • Gość: roman Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:42
      a na ironii artykulu ty tez sie nie poznales. rosiewicz to pupilek pisu i jego
      piosenka byla pro pisowska chociaz wolski zaklina sie ze to ironia, ironią nie
      byla!! polacy to jednak glupie so ludzie....
    • Gość: znawca - hahaha Opole to badziewie dfo kwadratu IP: 77.89.126.* 18.06.07, 12:02
      tandeta, dno, bagno, szambo... Rozpędzic ten festiwal w cholere a moze dalej
      . Mowa tu o tzw. "artystach", szczególnie o zespole, od którego gorzołą cuchnie
      - " Lady Pank". Dziwię się opolskiej publicznosci , ze nie umie odróznic
      tandety od perfekcjonizmu . Widac, ze i ona zeszła na badziewie . Poza tym : -
      festiwal bez tzw. "rodowiczki" to siury - hahahaha
    • kolargolo Manipulańtom mówimy glośne proletariackie NIE! 18.06.07, 12:04
      precz!
    • Gość: ziomal Rosiewicz to komunistyczna dziwka IP: 193.109.223.* 18.06.07, 12:07
      Michaiłowi G. też śpiewał; nawet Jaruzel, wierny pies Moskwy, był zażenowany - taka wazelina płynęła.
      A że liże dupę kaczorom? Jakoś mnie to nie dziwi.
      • Gość: PP Re: Rosiewicz to komunistyczna dziwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:20
        Pan Rosiewicz to wielka gwiazda, kilka miesięcy temu występował w małym
        miasteczku z recitalem, występu nie podejmuję się oceniać, powiem tylko, że z
        oszczędności spał w samochodzie.
        Może więc został zaproszony do Opola w ramach zapomogi, szkoda, że za nasze
        pieniądze.
      • Gość: ziomal Re: Rosiewicz to komunistyczna dziwka IP: 193.109.223.* 18.06.07, 12:28
        A gdyby tak.... zlustrować? ;-))))))
    • Gość: igloo Czas umierać - zapomniałam o Opolu... IP: *.b-m.pl 18.06.07, 12:20
      Po raz pierwszy od 30 lat zapomniałam o tym, że w tv Opole :( To wina tv - tak
      mnie zanudziła, że telewizor służy do zbierania kurzu. I wina Opola - gdzie te
      kocerty i niezapomniane piosenki Hanny Banszak, Edyty Geppert...
    • Gość: osse Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.pu.kielce.pl 18.06.07, 12:35
      Rosiewicz udziela się często w TV Trwam, więc ironia u niego jest wykluczona -
      fanki ojca Rydzyka by się na niej nie poznały. Poza tym, teksty piosenek
      Rosiewicza są radykalnie prawicowe i postsolidaruchowe, więc przebój "Cztery
      Ziobra" napewno był jak najbardziej serio.
      Rosiewicz oszalał.
    • haniluk Opole wygwizdało Rosiewicza 18.06.07, 12:35
      artyści miary rosiewicza,wolskiego i pietrzaka wnni występować tylko w tv
      "trfam",dla rządu i na jasnej górze
    • Gość: george rosiewicz do tadeusza IP: *.tktelekom.pl 18.06.07, 13:48
      wies spiewa wies tanczy , jak nie w jedynce to u telewizji trwam sratatatam
    • jabo23 Rosiewiczowi zwyczajnie uderzył PiSdo głowy 18.06.07, 14:03
      Gość portalu: Jola z Dywit napisał(a):
      > Manipulańci i dezinformatorzy z GW niech się nie ośmieszają ,przytłaczająca
      > większość biła brawo .
      > Nawet w tak prostych sprawach GW pisze wierutne kłamstwa.

Jak widać nie był osamotniony.
    • Gość: w-wa Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.acn.waw.pl 18.06.07, 20:08
      większość w liczbie 12 osób była zachwycona, bo zachwycona jest z IV RP i
      czołowy artysta ekipy jest cudowny, dowcipny, przystojny, wysportowany (tu
      trochę przesadziłem). Kochamy cię nasz idolu. A pan Wolski nadal jest bardzo ale
      to bardzo dowcipny. No bo jak mówił pan Kaowiec w "Rejsie", to co mówi p. Wolski
      w wywiadzie trzeba traktować ironicznie .... I to świadczy o tym że nadal jest
      świetnym satyrykiem. Bo jeśli nie ... Przecież nie zidiociał ? A może udaje
      tylko kameleona? Mimikra. Wtopił się w tło.
    • Gość: w-wa Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.acn.waw.pl 18.06.07, 20:23
      większość w liczbie 12 osób była zachwycona, bo zachwycona jest z IV RP i
      czołowy artysta ekipy jest cudowny, dowcipny, przystojny, wysportowany (tu
      trochę przesadziłem). Kochamy cię nasz idolu. A pan Wolski nadal jest bardzo ale
      to bardzo dowcipny. No bo jak mówił pan Kaowiec w "Rejsie", to co mówi p. Wolski
      w wywiadzie trzeba traktować ironicznie .... I to świadczy o tym że nadal jest
      świetnym satyrykiem. Bo jeśli nie ... Przecież nie zidiociał ? A może udaje
      tylko kameleona? Mimikra. Wtopił się w tło
    • Gość: Anty Michnik Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:44
      Sa obużeni, a jak oni obrażają RM albo PIS moze byc, ale jak ktoś prawde powie
      lub zaspiewa to jest pokrakom wedugł III RP. Panie Andzeju ja i moja rodzina
      jesteśmy z tobom.
    • Gość: baboon Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: 212.14.60.* 31.03.08, 20:46
      w tym czerwonym podkoszulku "choragiewka"wyglada jak
      stary,zdezelowany,pomarszczony rozpustnik
    • Gość: (gość portalu) Re:dlaczego Rosiewicza miało wygwizdać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 23:11
      Stare bywa jare,w końcu o co z tym Ziobro chodzi,bo nie piszecie dokładnie,po
      pisowsku czy po tuskowsku śpiewał ?Jakie się przekręty robiło i robi w PRL,to od
      ściemy aż głowa boli.Pezetpeerowiec na spotkaniu z robotnikami spotkał się z
      rykami i głosami robotników z tyłu,ale ja w to już nie wierzę,byli równi i
      równiejsi,i sami się pezetpeerowcy atakowali.Ja nie jechałem glosować 100
      kilometrów głosować na Tuska,i podwójnie wygrałem,bo coś mi się wydaje,że to 3
      największy z braci Kaczorów.A inteligencja na niego w sumie głosowała,i to nie
      tylko z zaścianka,zad... i sklerozy czy schizofrenii.
    • Gość: Dorota von Zboromi Brak szacunku dla dawnych artystow IP: *.pools.arcor-ip.net 06.11.08, 12:02
      Co sie stalo z polskim poczuciem humoru?
      Myslalam, ze sie czasy w Polsce zmienily, ale chyba na gorsze.
      Jedrus! Chodz do Niemiec...Niemcy rozumieja humor polityczny.
      w Ameryce masz tez wieksze szanse.
      Kiedys byles podziwiany, kochany, smieszny, fikusny...a tez tylko
      Cie do domu starcow wysylaja.Niewdziecznicy! Co za niewdzieczny
      narod.
      A moze czasem artysta potrzebuje pomocy. Swiat jest jednak okrutny
      Jedrus! W dzisiejszych czasach trudno o inspiracje w Polsce.
      Jedrus! Wklada sie na wage cala Tworczosc artysty, a nie tylko jeden
      wystep. Kto tego nie rozumie i Cie przekresla, to jego problem.
      W Niemczech jestes bardziej lubiany przez Polakow. Tutaj jest moze
      wiecej wolnosci. Pomimo to zostales wierny naszej biednej Polsce. A
      ktoz to uszanuje?

pozdrowienia od Doroty
    • Gość: PR110 eurogeje są niesmaczni IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.07.09, 11:37
      olias to te eurogeje ze wschodu są niesmaczni, żucają się po scenie
      cały czas tylko spiewaja to samo, założą szpadle w których można
      gotować mleko na owsianke, a rosiewicz przynajmniej śpiewa
      normalnie. tak jak prawdziwy artysta stanie zaśpiewa i po robocie.i
      zresztą spiewa o czymś normalnym a nie o stukaniu sie jak ci
      zewschodu. (oczywiście niemialem zamiaru obrażać fanów piosenkaży ze
      wschodu)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka