Gość: robert9998 Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.c243.petrotel.pl 18.06.07, 11:02 Lizusostwo Rosiewicza ma charakter koniunkturalny niżeli szczery i z przekonania ,kiedyś tańczył śpiewał i klękał przed Michaiłem Gorbaczowem i Generałem Wojciechem Jaruzelskim. Ludzie mają pamięć panie Rosiewicz to że jest pan chipokrytą odkryła większość zgromadzonej publiczności w amfiteatrze w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.aster.pl 18.06.07, 11:05 piosenka nt. Gorbaczowa okazała się wkrótce piosenką nt. Laureata Pokojowej Nagrody Nobla i wyzwoliciela Polski, ale ty tego nie zrozumiesz...:) siedzieć cicho i nie spiewać co kto chce bo się przywalą do was cenzorzy ludowi artyści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon1406 Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 11:09 Rosiewicz byl tragiczny tak jak wodka ziobrowka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.geod.agh.edu.pl 18.06.07, 11:09 Rosiewicz nie zaśpiewał po myśli "salonu" (chyba chlewika, sądząc po tym, ile tqm świń, zwłaszcza czerwonych ...) więc zaraz trzeba go potępić. "Globalne ogłupienie", to chyba najlepsza diagnoza współczesności ... Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert koncz wasc, wstydu oszczedz! 18.06.07, 11:10 do domu starcow z nim, a nie na scene. Zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: koncz wasc, wstydu oszczedz! IP: *.aster.pl 18.06.07, 11:13 nie wystarczy ci że wczoraj staruszkę cegłówkami obrzuciłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabucco Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.centertel.pl 18.06.07, 11:14 Rosiewicza mi szkoda - za jego głupotę. A Wolski to wesz. Nie zamierzałem ogladać tego kabaretonu - by nie psuć sobie smaku po tych z lat `70 i `80. I dobrze zrobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Opole wygwizdało Rosiewicza...i dobrze! 18.06.07, 11:16 Ten cały "Kabareton" dowiódł, że w Polsce jest gorzej niż było w PRL. Wolności nadal nie ma. Wszyscy się boją satyry politycznej. Od czasu jak Federowicz wyleciał z anteny TVP za krytykę "Kaczorów" satyrycy boją się ostrzej wypowiedzieć. To było w Opolu wyraźnie widoczne. Gwizdów było sporo! Nawet Pietrzak już odszedł ze swoim dowcipem na emeryturę! A Rosiewicz - stary Żydek jak zawsze wg wiatru! Śpiewał w PRL i dla Gorbaczowa to czemu nie dla Rydzyka i PiS-uarów. Co się robi, żeby przetrwać - to najlepiej wiedzą Żydzi! A swoją drogą chyba staruszek Rosiewicz musiał się sporo amfetaminy najeść przed występem, żeby tak skakać. Nawet "Pszczółka Maja" tak nie potrafiła! "Zenek" - szoruj z tej sceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod jakies male video z wystepu i publiki? IP: *.adsl.alicedsl.de 18.06.07, 11:27 rosiewicz zdziadzial(skaczyl sie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt nie da rady bo by sie tytuł rypnął IP: *.aster.pl 18.06.07, 11:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=64352802&a=64373258 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod Re: nie da rady bo by sie tytuł rypnął IP: *.adsl.alicedsl.de 18.06.07, 12:20 dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt nie da rady bo by sie tytuł rypnął IP: *.aster.pl 18.06.07, 11:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=64352802&a=64373258 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:42 a na ironii artykulu ty tez sie nie poznales. rosiewicz to pupilek pisu i jego piosenka byla pro pisowska chociaz wolski zaklina sie ze to ironia, ironią nie byla!! polacy to jednak glupie so ludzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca - hahaha Opole to badziewie dfo kwadratu IP: 77.89.126.* 18.06.07, 12:02 tandeta, dno, bagno, szambo... Rozpędzic ten festiwal w cholere a moze dalej . Mowa tu o tzw. "artystach", szczególnie o zespole, od którego gorzołą cuchnie - " Lady Pank". Dziwię się opolskiej publicznosci , ze nie umie odróznic tandety od perfekcjonizmu . Widac, ze i ona zeszła na badziewie . Poza tym : - festiwal bez tzw. "rodowiczki" to siury - hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Rosiewicz to komunistyczna dziwka IP: 193.109.223.* 18.06.07, 12:07 Michaiłowi G. też śpiewał; nawet Jaruzel, wierny pies Moskwy, był zażenowany - taka wazelina płynęła. A że liże dupę kaczorom? Jakoś mnie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Rosiewicz to komunistyczna dziwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:20 Pan Rosiewicz to wielka gwiazda, kilka miesięcy temu występował w małym miasteczku z recitalem, występu nie podejmuję się oceniać, powiem tylko, że z oszczędności spał w samochodzie. Może więc został zaproszony do Opola w ramach zapomogi, szkoda, że za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Rosiewicz to komunistyczna dziwka IP: 193.109.223.* 18.06.07, 12:28 A gdyby tak.... zlustrować? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igloo Czas umierać - zapomniałam o Opolu... IP: *.b-m.pl 18.06.07, 12:20 Po raz pierwszy od 30 lat zapomniałam o tym, że w tv Opole :( To wina tv - tak mnie zanudziła, że telewizor służy do zbierania kurzu. I wina Opola - gdzie te kocerty i niezapomniane piosenki Hanny Banszak, Edyty Geppert... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osse Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.pu.kielce.pl 18.06.07, 12:35 Rosiewicz udziela się często w TV Trwam, więc ironia u niego jest wykluczona - fanki ojca Rydzyka by się na niej nie poznały. Poza tym, teksty piosenek Rosiewicza są radykalnie prawicowe i postsolidaruchowe, więc przebój "Cztery Ziobra" napewno był jak najbardziej serio. Rosiewicz oszalał. Odpowiedz Link Zgłoś
haniluk Opole wygwizdało Rosiewicza 18.06.07, 12:35 artyści miary rosiewicza,wolskiego i pietrzaka wnni występować tylko w tv "trfam",dla rządu i na jasnej górze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george rosiewicz do tadeusza IP: *.tktelekom.pl 18.06.07, 13:48 wies spiewa wies tanczy , jak nie w jedynce to u telewizji trwam sratatatam Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Rosiewiczowi zwyczajnie uderzył PiSdo głowy 18.06.07, 14:03 Gość portalu: Jola z Dywit napisał(a): > Manipulańci i dezinformatorzy z GW niech się nie ośmieszają ,przytłaczająca > większość biła brawo . > Nawet w tak prostych sprawach GW pisze wierutne kłamstwa. Jak widać nie był osamotniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wa Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.acn.waw.pl 18.06.07, 20:08 większość w liczbie 12 osób była zachwycona, bo zachwycona jest z IV RP i czołowy artysta ekipy jest cudowny, dowcipny, przystojny, wysportowany (tu trochę przesadziłem). Kochamy cię nasz idolu. A pan Wolski nadal jest bardzo ale to bardzo dowcipny. No bo jak mówił pan Kaowiec w "Rejsie", to co mówi p. Wolski w wywiadzie trzeba traktować ironicznie .... I to świadczy o tym że nadal jest świetnym satyrykiem. Bo jeśli nie ... Przecież nie zidiociał ? A może udaje tylko kameleona? Mimikra. Wtopił się w tło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wa Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.acn.waw.pl 18.06.07, 20:23 większość w liczbie 12 osób była zachwycona, bo zachwycona jest z IV RP i czołowy artysta ekipy jest cudowny, dowcipny, przystojny, wysportowany (tu trochę przesadziłem). Kochamy cię nasz idolu. A pan Wolski nadal jest bardzo ale to bardzo dowcipny. No bo jak mówił pan Kaowiec w "Rejsie", to co mówi p. Wolski w wywiadzie trzeba traktować ironicznie .... I to świadczy o tym że nadal jest świetnym satyrykiem. Bo jeśli nie ... Przecież nie zidiociał ? A może udaje tylko kameleona? Mimikra. Wtopił się w tło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Michnik Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:44 Sa obużeni, a jak oni obrażają RM albo PIS moze byc, ale jak ktoś prawde powie lub zaspiewa to jest pokrakom wedugł III RP. Panie Andzeju ja i moja rodzina jesteśmy z tobom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baboon Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: 212.14.60.* 31.03.08, 20:46 w tym czerwonym podkoszulku "choragiewka"wyglada jak stary,zdezelowany,pomarszczony rozpustnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re:dlaczego Rosiewicza miało wygwizdać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 23:11 Stare bywa jare,w końcu o co z tym Ziobro chodzi,bo nie piszecie dokładnie,po pisowsku czy po tuskowsku śpiewał ?Jakie się przekręty robiło i robi w PRL,to od ściemy aż głowa boli.Pezetpeerowiec na spotkaniu z robotnikami spotkał się z rykami i głosami robotników z tyłu,ale ja w to już nie wierzę,byli równi i równiejsi,i sami się pezetpeerowcy atakowali.Ja nie jechałem glosować 100 kilometrów głosować na Tuska,i podwójnie wygrałem,bo coś mi się wydaje,że to 3 największy z braci Kaczorów.A inteligencja na niego w sumie głosowała,i to nie tylko z zaścianka,zad... i sklerozy czy schizofrenii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota von Zboromi Brak szacunku dla dawnych artystow IP: *.pools.arcor-ip.net 06.11.08, 12:02 Co sie stalo z polskim poczuciem humoru? Myslalam, ze sie czasy w Polsce zmienily, ale chyba na gorsze. Jedrus! Chodz do Niemiec...Niemcy rozumieja humor polityczny. w Ameryce masz tez wieksze szanse. Kiedys byles podziwiany, kochany, smieszny, fikusny...a tez tylko Cie do domu starcow wysylaja.Niewdziecznicy! Co za niewdzieczny narod. A moze czasem artysta potrzebuje pomocy. Swiat jest jednak okrutny Jedrus! W dzisiejszych czasach trudno o inspiracje w Polsce. Jedrus! Wklada sie na wage cala Tworczosc artysty, a nie tylko jeden wystep. Kto tego nie rozumie i Cie przekresla, to jego problem. W Niemczech jestes bardziej lubiany przez Polakow. Tutaj jest moze wiecej wolnosci. Pomimo to zostales wierny naszej biednej Polsce. A ktoz to uszanuje? pozdrowienia od Doroty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PR110 eurogeje są niesmaczni IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.07.09, 11:37 olias to te eurogeje ze wschodu są niesmaczni, żucają się po scenie cały czas tylko spiewaja to samo, założą szpadle w których można gotować mleko na owsianke, a rosiewicz przynajmniej śpiewa normalnie. tak jak prawdziwy artysta stanie zaśpiewa i po robocie.i zresztą spiewa o czymś normalnym a nie o stukaniu sie jak ci zewschodu. (oczywiście niemialem zamiaru obrażać fanów piosenkaży ze wschodu) Odpowiedz Link Zgłoś