kanuk 24.07.07, 23:13 że gdyby nie Edison,to byśmy oglądali telewizje przy świeczkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: I pomyśleć, 24.07.07, 23:41 a komputery zasilalibysmy na pedały jak w starych maszynach do szycia:) I wtedy dopiero by sie działo ! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: I pomyśleć, 25.07.07, 00:01 Komorka bysmy dzwonili z luczywem w zebach. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: I pomyśleć, 25.07.07, 00:07 lampy nafowe, piekne swiatlo dawaly, odblask od lustra, i te rozmowy o wojnie, zapach dziecinnych wakacji, kto pamieta pieczone w ognisku ziemniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: I pomyśleć, 25.07.07, 00:09 Panie Olu , ja jako zywo pamietam ziemniaki i piesni przy ognisku chyba sobie juetro cos w parku nostalgicznie rozpale.. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: I pomyśleć, 25.07.07, 21:57 olo53 napisał: > lampy nafowe, piekne swiatlo dawaly, odblask od lustra, i te rozmowy o wojnie, > zapach dziecinnych wakacji, kto pamieta pieczone w ognisku ziemniaki? wciąż pieką te ziemniaki Panie Olu, mlode niecale pół godzinki w żarze, tylko posypać solo Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: I pomyśleć, 25.07.07, 23:24 Tak ,pani Szubadowa ,ja tez wciaz pieke je w zarze. Ale u pana Ola to zar sie z nieba leje.Taki pejzar. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: I pomyśleć, 28.07.07, 21:26 kanuk napisał: > Tak ,pani Szubadowa ,ja tez wciaz pieke je w zarze. > Ale u pana Ola to zar sie z nieba leje.Taki pejzar. Pan sugeruje między wierszami, ze Edison piekl ziemniaki przy żarówkach? o! cos mieu tknęło przy okazji: czy edison znal wata? i a propos a propos'u: tknąć to jakoś blisko tkania, co nie? O Matko i Założycielko! Palec Boży na Hali! Kryć glowy czy wystawiać? [oto jest pytanie i nie karz nas Panie za nie :-)] Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Szu 28.07.07, 21:37 Czesć Myszko! :-) dzisiaj podobno deszcz meteorów a u nas sie zachmurzyło! J.W. Administrator antrecoeli wyczekal momentu i pokazał figę ;-) memento! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: I pomyśleć, 28.07.07, 21:30 A u mnie mozna piec ziemniaki.... Zawsze jesienia i podlewac z lekka wodeczką bo zimno.. To lato takie tam. Skoczymy do miasta K> Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: I pomyśleć, 28.07.07, 21:45 pieczone ziemiaki ze swieżymi winogronami... Mniam! ślinka cierpnie i nie powstydziliby sie nawet Anglicy w Ascot! :-))) skoczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: I pomyśleć, 25.07.07, 07:50 A poza tym moglibysmy pomykac na dino.. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: I pomyśleć, 25.07.07, 22:00 i pytam się ja, komu to przeszkadzało? Te butelki lejdejskie, te astrolabia, te pojedynki, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: I pomyśleć, 26.07.07, 00:09 Pterodactil-Intercontinental.... rozmarzyłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa PS. 26.07.07, 00:11 Tylko ja poproszę o takie ramoczasy, żeby tytuń już był. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: PS. 29.07.07, 01:39 Widzę, że Pani Immcia dzieje po omacku... Dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś