millefiori 04.08.07, 04:27 nauszniki wskazane, przetrwajcie cierpliwie reklamy poprzedzajace samo geste, bo rzecz dziewiarska i warta wysluchania ;) www.ted.com/index.php/talks/view/id/148 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: 4 nad ranem;) 04.08.07, 08:43 ...czwarta nad ranem, może sen przyjdzie, może mnie odwiedzisz?... Tak mi Adasiem Ziemianinem powiało :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: 4 nad ranem;) 04.08.07, 19:31 Pani Millefiori nie cierpi na dżetlag o czwartej nad ranem nie śpiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: 4 nad ranem;) 04.08.07, 22:47 Pani Millka nie cierpi dżet w lagach ,yet. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: 4 nad ranem;) 04.08.07, 23:52 Ach, tym razem nie jet lag...to mozg matki sie ocknal o 4 rano, bo wedlug podswiadomego GPS-u dziecina winna byla dojechac na miejsce przeznaczenia. Obudzilam sie i zatelefonowalam o 4 nad ranem, gdy Delfin wlasnie przekraczal bramy docelowego domostwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: 4 nad ranem;) 05.08.07, 00:57 Jezdem pod wrażeniem... PS. Pani F. z pewnością nie cierpi lag w dżetach. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: 4 nad ranem;) 05.08.07, 04:11 ...ale teraz to juz zupelnie nie wiem, co tutaj robie? hmmm... dżet-leg to tak bardziej kabaretowo, chyba?;) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: 4 nad ranem;) 05.08.07, 04:29 dzien dobry, pani Kranowo, nie ten watek wpawdzie, ale wlasnie swieza kawe przynioslam i tosty z dzemem; prosze sie czestowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: 4 nad ranem;) 05.08.07, 04:53 Anienie, kawy to ja nie moge bo musze isc niedlugo spac, chyba ze bez kofeiny. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Niestety, 05.08.07, 15:13 480 pierwszych pozycji w guglarce dotyczy przeboju niejakiej Gwen Stefani. Może i więcej, ale dalej już mi nerw zbrakło na przetrząsanie wyników :) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Niestety, 05.08.07, 20:14 A, bo rezultat zalezy od tego, czy pan klepnal w google.com "4 a.m.", "4 in the morning" czy tez "four in the morning". Poza tym wystapienie przygotowano najpozniej w marcu br, wiec od tego czasu ustawienia pierwszenstwa i trafnosci wyboru sie mogly zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś