Dodaj do ulubionych

Propozycja nowych operatorow logicznych

23.08.07, 08:46
Spojrzmy prawdzie w oczy. Na dzisiejsze czasy te "i" "lub", "wtedy i tylko
wtedy" i "to" nie wystarczy. Kto dzis mowi: "jezeli a to nie b" itp.

Pierwsza, wstepna propozycja niezbednych symboli

⌂ - ale, lecz
□ - moze
۩ - pomimo ze
₪ - jak juz mowilem
░ - podobno/sa dowody ze
↕ - zawsze bede twierdzic ze
۞ - jakkolwiek by na to patrzec
∑ - w obliczu
-ﭣﭣ media podaja/slyszalem
 - przecieklo
◊ - tak czy inaczej
Obserwuj wątek
    • around_the_sun Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 11:03
      Och Brez! jaki sliczny rzucik udziergałeś z rana :)
      • brezly Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 11:05
        Czesc! Prawda?
        A teraz ci dziergam maja zebys sie nie poczula zaniedbana:-9
        Idz na FoF to dopiero cos zobaczysz, jaki mnie chonur spotkal :-)
        • immanuela Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 11:27
          co to jest maj i jak się go dzierga? Bry!
          • jan.kran Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 11:33
            Maja dzierga sie na majowce:)

A ja bylam na FoF i widzialam , tralala :)

Poza tym Brezly doliczylam sie ze znam < lepiej lub gorzej > trzy
            alfabety i choc Twoj rzucik sliczny to ja na razie sobie odpuszcze
            bo nie mam juz pojemnosci w mozgu na nowe symbole:)
            • immanuela Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 11:39
              maja się dzierga na majówce na Majorce na majolikowych talerzach, majtając
              nogami? A może jeszcze Bronisław Maj je dzierga?

Brezu lub Kranie rzucicie linkę?
              • jan.kran Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 11:46
                Juz lece kochana , juz lece tylko se drugie okno otworze:)
                • jan.kran Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 11:48
                  Chcialas , masz :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=67893335
                  • lira_korbowa Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 13:43
                    Śliczne, Brezu... :-)
                    • brezly Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 13:46
                      Czesc, Liro. Dawno sie nie czytalim.
                      • lira_korbowa a propos lisiej kity: 23.08.07, 14:02
                        Budowniczowie organów barokowych cechowali się nieokiełznaną wręcz
                        fantazją. Oprócz - co jasne - piszczałek, umieszczali w organach
                        przeróżne urządzenia, grające bądź nie, a to: kotły, werble,
                        śpiewające ptaszki, obracające się słońca, grające anioły...
                        Wszystko to uruchamiało się za pomocą cięgieł rejestrowych - czyli
                        takich kołków. Otóż w jednych organach umieszczono kołek,
                        podpisany "Noli me tangere". Organista, który nie zdołał opanować
                        swej ciekawości i zań pociągnął, znajdował na twarzy majtającą lisią
                        kitę (prawdziwą, rzecz jasna).
                        • brezly Re: a propos lisiej kity: 23.08.07, 14:07
                          Yhyhyhy..
                          Uroki baroku :-))
          • brezly Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 13:47
            immanuela napisała:

> co to jest maj i jak się go dzierga? Bry!

Yhyhyhy, a wiesz ze dosc dlugow nie wiedzialem o co ci chodzi i kombinowalem ze
            i idzie o wspolrymowanie:-)
            • immanuela Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 16:15
              taaa, a ja nadal nie wiem, co o CI chodziło ;-)
              • brezly Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 16:17
                Ze majla do Sloneczka dziergam :-)
                • brezly Aha, a dlaczego jestem niebieski na FOFie 23.08.07, 16:18
                  to nie mam pojecia.
                  • immanuela Re: Aha, a dlaczego jestem niebieski na FOFie 23.08.07, 16:20
                    brezly napisał:

> to nie mam pojecia.

i na dodatek masz niebieskiego ptaszka ;-)
                    • brezly Re: Aha, a dlaczego jestem niebieski na FOFie 23.08.07, 16:21
                      No wlasnie. Ale tylko na FOFie i tylko na tym wpisie.
                      • immanuela Re: Aha, a dlaczego jestem niebieski na FOFie 23.08.07, 16:24
                        Mateusza się zapytamy, na pewno będzie wiedział
                        • brezly Re: Aha, a dlaczego jestem niebieski na FOFie 23.08.07, 16:25
                          No, to jest mysl!
                • immanuela Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 16:19
                  aaa, ale z tom lisiom kitom doczepionom do flagi to Ci się udało! :-)))
                  • brezly Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 16:20
                    No bo by juz unormowali te anormalna sytuacje, nie ? :-)
                    • immanuela Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 16:22
                      myślę, że nie umiejo
                      • brezly Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 16:25
                        Eeeee, nho nie. Tu idzie o metaumiejetnosc radzenia sobie z nieumiejetnosci. PRL
                        nie umial sobie poradzic z miesem, np. to sobie poradzil z nieradzeniem
                        wymyslajac kartki. I kartki juz umial dostarczac.
                        Mnie idzie o to zeby oni informowali jakos zwiezle ze nie maja nic wiecej do
                        powiedzenia oprocz tego ze nie maja nic powiedzenia, nie?
                        • immanuela Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 16:28
                          tylko że oni nie są chyba od gadania, nie?
                          • brezly Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 16:36
                            Toc chce tylko zeby kartke jakiegos koloru wywiesili.

Od czego oni sa to jest glebsze pytanie filozoficzne.
                            A ja pare dni temu we Wrocku zobaczylem cos co zda mi sie byc wiele mowiaca
                            podpowiedzia Opatrznosci na pytania filozoficzne. Trzy dni z rzedu to
                            obserwowali, beda zdjecia.

Owoz, na ulicy Kuzniczej we Wroclawiu jest antykwariat. I leza tam tez ksiazki
                            na wystawie. A antykwariat bardziej taki naukwoy jest. owoz trzy dni z rzedu
                            obserwowalim wczesnym popoludniem lezacego tam na wystwie wielkiego, tlustego,
                            leniwego kota, rudego w pregi jak spal na ksiazkach. Lape przednia jedna mial na
                            "Bycie i czas" Heideggera, ogon kladl na "Bojazn i drzenie" Kierkegaarda i drzemal.
                            I to uwazam za sluszna postawe, howgh!
                            • immanuela Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 16:39
                              Brezu, toś Ty był we Wrocku, a do Krakowa żeś nie mógł?
                              • brezly Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 16:43
                                Z famula + pociotki za pomoca Pekapu? Nie przejdzie.
                                Dyrdne pewnie pod koniec wrzesnia to wskocze chocyb na 3 gdoziny, slowo.
                                • immanuela Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 17:20
                                  super :-)
                                  • lira_korbowa Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 17:46
                                    przychylam się do zdania poprzedniczki :-)
                                    • brezly Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 17:51
                                      No i jeszcze wyciagniemy Sloneczko z lasu:-))
                                      • around_the_sun Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 18:01
                                        O matkoscurkom, Pan Brezly z niebieskim ptaszkiem!
                                        A jam taka zarobiona do tych pór, że nic nie widze.
                                        Lece na poczte do skrzynki sie dobijać :)
                                        • brezly Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 18:02
                                          Zaraz zara, ja jeszcze nie wyklecilem :-(

No, z niebieskim, sam nie wiem czy nie mam byc dumny :-)
                                          • around_the_sun Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 18:15
                                            ślij Pan na te druge skrzynke bo na gazetowej przepraszajo...
                                            • brezly Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 18:18
                                              Dokoncze jutro:-)
                                              • around_the_sun Re: Propozycja nowych operatorow logicznych 23.08.07, 18:22
                                                ok :) a ja jeszcze w pracy.
                                                Może nic by w tym nie było dziwnego gdyby nie to,
                                                że pracuję do 18-ej...
                                                Upał nie do wytrzymania a w poczekalni jeszcze kolejka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka