Gość: xmen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:42 jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LUDWIGVANBEETHOVEN I nie tylko z angielskim... IP: *.rev.stofanet.dk 27.09.07, 10:19 Czas najwyzszy,aby ten pajac wreszcie uwolnil swiat od swojej osoby i debilnej polityki.To zlodziej,oszust,morderca i psychol w jednej osobie!Nie ma jednej rzeczy z jego kadencji,ktora zrobil dobrze.Mam nadzieje,ze historia osadzi odpowiednio sprawiedliwie tego pseudo- prezydencine... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fama Re: brukowszczanie z GW wy macie kupe problemow z IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 27.09.07, 15:21 polskim, a uwazacie sie za dziennikarzy( na sluzbie lewusow euro i Sorosa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnoludek do autorów IP: *.acn.waw.pl 27.09.07, 11:28 Jesteście niesamowici. Krytykujecie Busha (słusznie zresztą) a sami sadzicie byki nawet w tak krótkim artykule. Pomogę Wam i podpowiem, że jest co najmniej jeden bląd w przedostatnim akapicie. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasny ludek Re: do autorów IP: *.acn.waw.pl 27.09.07, 11:29 No dobra, ja też byka posadziłem. Oczywiście chodzi o błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: do autorów IP: *.pp.htv.fi 27.09.07, 12:56 I jeszcze przecinek po nawiasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Bush ma poważne problemy z angielskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 11:41 Zestresował się chłop bo największa część Amerykańskiego importu pochodzi z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
tristan-c Bush ma poważne problemy z angielskim.. 27.09.07, 15:00 G.Bush popełnia taka przejęzyczenia z 2 prostych powodów . Jednym jest to że najprawdopodobniej zaczyna mieć początki alzhaimera stąd wpadki gramatyczne i np te ze zła wymową nazw krajów, nazwisk. Drugim powodem jest to że on po prostu kłamie nie mówi tego co naprawdę myśli dlatego większość wpadek jest merytoryczna i dlatego wiele zdań ,które wypowiada gubi sens bo nie są to jego myśli jego idee tylko słowa i przekonania. To jasno pokazuje ,że ten prezydent jest marionetką w rękach szarych eminencji jak zapewne też swego ojca George Herbert Walkera Busha..a tu podaje link do klipu na którym Bush mówi co myśli i jak widać nie ma żadnych najmniejszych problemów jest to filmik sprzed 10 lat i jest bardziej dowodem na potwierdzenie 1 powodu który tu opisałem(w skrócie) jednakże pokazuje też że nie jest to idiota jak nie którzy myślą tylko po prostu mówi co mu każą.. zobaczcie sami www.youtube.com/watch?v=pw4Bhmm22xo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fama Re: A wasz Kwsas kradl, pil, a teraz wzywa bratnie IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 27.09.07, 15:25 j "pomocy ze strony Niemiec. Hanba i wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: A wasz Kwsas kradl, pil, a teraz wzywa bratni 29.09.07, 20:13 znalazl.sie.ten.ktory.nie.byl.za."naszym./Kwachem"..tylko.jakos.ponad .polowa.Polakow.popierala.Kwacha...kiedy.byl.prezydentem.ponad.polowa .go.uwielbiala...spora."ponad.polowa" gdzie.sa.Ci.ktorzy.na.niego.glosowali?? z.tych.50- 60%.zostalo.teraz.tylko.jakies.10%.ktore.jest.w.stanie.sie.do.tego.pr zyznac cala.banda.mowi."was.Kwach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziu Imperator Bush ma poważne problemy z angielskim IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.07, 15:02 Wielkie mi co. Żeby zrozumieć naszego prezydenta potrzeba szyfranta, albo na żywo remasteringować dźwięk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irasiad Irasiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:26 Irasiad jest pewnie zmęczona - to nasz prezydent Kaczyński, po usłyszeniu jak policjant mówi do swojego psa Ira siad! Cudze ganicie swego nie znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Bush ma poważne problemy z angielskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:59 Wolę już takie "gafy" niż gafy Kaczyńskich, którzy podczas takich konferencji mlaszczą i mają obślinione usta, którym myli się czarne z czarnym i którzy muszą przerywać konferencję z powodu rozczochrania. Ale to są w sumie drobnostki. Gorsze jest to, że Kaczyńskim wydaje się, że wszystko co dobre to ich zasługa (m.in. wysoki wzrost gospodarczy i spadające bezrobocie), a wszystko co złe to zasługa opozycji. To jest dużo gorsze niż wszystkie językowe "gafy" Busha razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś