madzia80mal 29.09.07, 21:16 Witam czy uczestniczył już ktoś w treningach prowadzonych przez Krzysztofa Cieślaka? Jeśli tak to czy mógłby mi ktoś coś więcej powiedzieć na ich temat- czy warto/czy opłacalne etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hykalopsis Re: art of;) 29.09.07, 21:20 madzia80mal napisał: > Witam czy uczestniczył już ktoś w treningach prowadzonych przez Krzysztofa > Cieślaka? Jeśli tak to czy mógłby mi ktoś coś więcej powiedzieć na ich temat- > czy warto/czy opłacalne etc. Hmm ja nawet nie wiem co to za kursy:) coś więcej na ich temat??? chyba, że prędzej znajdę sobie w google jakieś info about it. Odpowiedz Link Zgłoś
angelofd Re: art of;) 29.09.07, 21:55 Zestaw technik skutecznej komunikacji słownej i pozawerbalnej, osobistej zmiany człowieka oraz kontroli stanów emocjonalnych. to odnośnie nlp- google nie gryzie;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia80mal Re: art of;) 01.10.07, 15:16 hykalopsis napisał: > madzia80mal napisał: > > > Witam czy uczestniczył już ktoś w treningach prowadzonych przez Krzysztof > a > > Cieślaka? Jeśli tak to czy mógłby mi ktoś coś więcej powiedzieć na ich te > mat- > > czy warto/czy opłacalne etc. > > Hmm ja nawet nie wiem co to za kursy:) coś więcej na ich temat??? chyba, że > prędzej znajdę sobie w google jakieś info about it. No sądzę, że na google znajdziesz informację odnośnie tego o czym piszę. Ew. cnlp.pl ale widzę, wyżej post jest od kogos kto udzielil ci juz informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
maxell88 Re: art of;) 01.10.07, 18:12 Ja wróciłem wczoraj właśnie z Accelerated Practitioner in the art of NLP - siemiodniówka ale opłacało się:))Ten trener jest naprawdę zaskakujący ~ dużo wiedzy z tych kursów mam nadzieję, wykorzystać w biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franxmas Re: art of;) IP: 62.111.139.* 02.10.07, 14:36 Mi kumpel mówił o Cieślaku w samych pozytywach. Zdecydował sie na te kursy skuszony oferta - Poszedl wraz z 3 soobami, ktore namowil i uzyskal znizke 30 %. Fajna sprawa bowiem brakowalo mu gotowki akurat a tym samym uzyskal bonus w postaci odpisania od ogolnej ceny 30 % wartosci kursow za te namowione osoby, ktore poszly wraz z nim na kurs. Sama idea kursu jest dobrze przemyslana. Kurs taki dostepny dla kazdego, kto chce albo inaczej -> kto potrafi zainwestowac w siebie i chce by procentowala taka wiedza w przyszlosci- great idea imo. pzdroo Odpowiedz Link Zgłoś
maxell88 Re: art of;) 02.10.07, 14:53 A jaki rodzaj kursów wybrał z dostępnych??? Odpowiedz Link Zgłoś
hakunamatatah Re: art of;) 03.10.07, 14:12 Ja wróciłem z 2dniowego "Practitioner in the art of NLP", całkiem niedawno bo 22-23.09...warto;) Łatwiej można rozwiązywać wewnętrzne konflikty w sobie samym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franxmas Re: art of;) IP: 62.111.139.* 03.10.07, 14:22 Accelerated Practitioner- 7 dniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
maxell88 Re: art of;) 06.10.07, 10:11 Gość portalu: Franxmas napisał(a): > Accelerated Practitioner- 7 dniowy. > Widzę zatem, że każdy wybiera tak gdzieś środku;))) Czyżby najbardziej korzystna oferta cnlp'u?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hakunamatatah Re: art of;) 16.10.07, 20:07 maxell88 napisała: > Gość portalu: Franxmas napisał(a): > > > Accelerated Practitioner- 7 dniowy. > > > > Widzę zatem, że każdy wybiera tak gdzieś środku;))) Czyżby najbardziej korzystn > a > oferta cnlp'u?:-) Przede wszystkim Cieślak ma naprawdę fajną ofertę cenową + te zniżki;) Tak więc wybierając ofertę ze środka i łącząc ją z rabatem gdzie -10 %wartości=1 osoba wychodzi, że można mieć takowe kursy dość tanio;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxell88 Re: art of;) 23.10.07, 23:17 No i tak powinno być bowiem facet jak widać myśli głową i jest przedsiębiorczy;)) Skoro są chętni na skorzystanie z tej oferty jego warsztatów to jednak coś w tym musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofmaka Re: art of;) 29.09.07, 21:43 Ja tylko słyszałem- niestety pracuję i nie mam czasu wybrać się chociaż chciałbym...nie ukrywam, iż jest to ciekawa oferta np dla mnie:(( szkoda- praca mnie tylko ogranicza a urlopu nie mogę już wziąć bo brałem w wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia80mal Re: art of;) 01.10.07, 15:18 krzysztofmaka napisał: > Ja tylko słyszałem- niestety pracuję i nie mam czasu wybrać się chociaż > chciałbym...nie ukrywam, iż jest to ciekawa oferta np dla mnie:(( szkoda- praca > mnie tylko ogranicza a urlopu nie mogę już wziąć bo brałem w wakacje. no wlasnie sa te znizki & roznorodnosc pod wzgledem programu jako oferta. Glownie chodzi mi o fakt czy sie oplaca/ew. na ktory, ze tak to nazwe pakiet warsztatow zdecydowac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofmaka Re: art of;) 01.10.07, 16:12 No wiesz pieniazkow nie wtopisz w nic bo jest to inwestycja w siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia80mal Re: art of;) 01.10.07, 16:36 krzysztofmaka napisał: > No wiesz pieniazkow nie wtopisz w nic bo jest to inwestycja w siebie:) A pisałeś, że byś zam poszedł ale nie możesz ze względu na prace. Ale jeśli mógłbyś to jaka oferta ze stronki zaciekawiła Cię najbardziej? Ja nadal w kropce nie wiem, która byłaby odpowiednia dla mnie. ech wybory:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gartyy Re: art of;) 29.11.07, 14:37 madzia80mal napisał: > Witam czy uczestniczył już ktoś w treningach prowadzonych przez Krzysztofa > Cieślaka? Jeśli tak to czy mógłby mi ktoś coś więcej powiedzieć na ich temat- > czy warto/czy opłacalne etc. - nie uczestniczyłem - słyszałem, że są to kursy bardzo dobre, zapewniające dość duże profity w przyszłości ~np w praktyce stosowania takiej wiedzy w niedalekim czasie po ukończeniu. - skuteczność zależy także od samej osoby jak ona podejdzie to tego...no wiesz jeśli jesteś urodzoną pesymistką/pesymistą to nawet kursy ci nie pomogą- bowiem masz pewną 'zakładkę', która blokuję ci napływ informacji, które miałyby coś zmienić w twoim życiu->wiedza - jak na każdych kursach uczestnictwo w grupie jest doskonałe do poszerzania wiedzy- a nie oszukujmy się - nlp to solidna jej dawka;) Zresztą "to działa" jak ktoś kiedyś napisał. Odpowiedz Link Zgłoś