29.09.07, 21:16
Witam czy uczestniczył już ktoś w treningach prowadzonych przez Krzysztofa
Cieślaka? Jeśli tak to czy mógłby mi ktoś coś więcej powiedzieć na ich temat-
czy warto/czy opłacalne etc.
Obserwuj wątek
    • hykalopsis Re: art of;) 29.09.07, 21:20
      madzia80mal napisał:

> Witam czy uczestniczył już ktoś w treningach prowadzonych przez Krzysztofa
      > Cieślaka? Jeśli tak to czy mógłby mi ktoś coś więcej powiedzieć na ich temat-
      > czy warto/czy opłacalne etc.

Hmm ja nawet nie wiem co to za kursy:) coś więcej na ich temat??? chyba, że
      prędzej znajdę sobie w google jakieś info about it.
      • angelofd Re: art of;) 29.09.07, 21:55
        Zestaw technik skutecznej komunikacji słownej i pozawerbalnej, osobistej zmiany
        człowieka oraz kontroli stanów emocjonalnych.

to odnośnie nlp- google nie gryzie;)

pzdr.
      • madzia80mal Re: art of;) 01.10.07, 15:16
        hykalopsis napisał:

> madzia80mal napisał:
        >
        > > Witam czy uczestniczył już ktoś w treningach prowadzonych przez Krzysztof
        > a
        > > Cieślaka? Jeśli tak to czy mógłby mi ktoś coś więcej powiedzieć na ich te
        > mat-
        > > czy warto/czy opłacalne etc.
        >
        > Hmm ja nawet nie wiem co to za kursy:) coś więcej na ich temat??? chyba, że
        > prędzej znajdę sobie w google jakieś info about it.

No sądzę, że na google znajdziesz informację odnośnie tego o czym piszę. Ew.
        cnlp.pl
        ale widzę, wyżej post jest od kogos kto udzielil ci juz informacji.
        • maxell88 Re: art of;) 01.10.07, 18:12
          Ja wróciłem wczoraj właśnie z Accelerated Practitioner
          in the art of NLP - siemiodniówka ale opłacało się:))Ten trener jest naprawdę
          zaskakujący ~ dużo wiedzy z tych kursów mam nadzieję, wykorzystać w biznesie.
          • Gość: Franxmas Re: art of;) IP: 62.111.139.* 02.10.07, 14:36
            Mi kumpel mówił o Cieślaku w samych pozytywach. Zdecydował sie na te kursy
            skuszony oferta - Poszedl wraz z 3 soobami, ktore namowil i uzyskal znizke 30 %.
            Fajna sprawa bowiem brakowalo mu gotowki akurat a tym samym uzyskal bonus w
            postaci odpisania od ogolnej ceny 30 % wartosci kursow za te namowione osoby,
            ktore poszly wraz z nim na kurs. Sama idea kursu jest dobrze przemyslana. Kurs
            taki dostepny dla kazdego, kto chce albo inaczej -> kto potrafi zainwestowac w
            siebie i chce by procentowala taka wiedza w przyszlosci- great idea imo.

pzdroo
            • maxell88 Re: art of;) 02.10.07, 14:53
              A jaki rodzaj kursów wybrał z dostępnych???

• hakunamatatah Re: art of;) 03.10.07, 14:12
                Ja wróciłem z 2dniowego "Practitioner in the art of NLP", całkiem niedawno bo
                22-23.09...warto;) Łatwiej można rozwiązywać wewnętrzne konflikty w sobie samym:-)
            • Gość: Franxmas Re: art of;) IP: 62.111.139.* 03.10.07, 14:22
              Accelerated Practitioner- 7 dniowy.

• maxell88 Re: art of;) 06.10.07, 10:11
                Gość portalu: Franxmas napisał(a):

> Accelerated Practitioner- 7 dniowy.
                >

Widzę zatem, że każdy wybiera tak gdzieś środku;))) Czyżby najbardziej korzystna
                oferta cnlp'u?:-)
                • hakunamatatah Re: art of;) 16.10.07, 20:07
                  maxell88 napisała:

> Gość portalu: Franxmas napisał(a):
                  >
                  > > Accelerated Practitioner- 7 dniowy.
                  > >
                  >
                  > Widzę zatem, że każdy wybiera tak gdzieś środku;))) Czyżby najbardziej korzystn
                  > a
                  > oferta cnlp'u?:-)

Przede wszystkim Cieślak ma naprawdę fajną ofertę cenową + te zniżki;) Tak więc
                  wybierając ofertę ze środka i łącząc ją z rabatem gdzie -10 %wartości=1 osoba
                  wychodzi, że można mieć takowe kursy dość tanio;)
                  • maxell88 Re: art of;) 23.10.07, 23:17
                    No i tak powinno być bowiem facet jak widać myśli głową i jest
                    przedsiębiorczy;)) Skoro są chętni na skorzystanie z tej oferty jego warsztatów
                    to jednak coś w tym musi być.
    • krzysztofmaka Re: art of;) 29.09.07, 21:43
      Ja tylko słyszałem- niestety pracuję i nie mam czasu wybrać się chociaż
      chciałbym...nie ukrywam, iż jest to ciekawa oferta np dla mnie:(( szkoda- praca
      mnie tylko ogranicza a urlopu nie mogę już wziąć bo brałem w wakacje.
      • madzia80mal Re: art of;) 01.10.07, 15:18
        krzysztofmaka napisał:

> Ja tylko słyszałem- niestety pracuję i nie mam czasu wybrać się chociaż
        > chciałbym...nie ukrywam, iż jest to ciekawa oferta np dla mnie:(( szkoda- praca
        > mnie tylko ogranicza a urlopu nie mogę już wziąć bo brałem w wakacje.

no wlasnie sa te znizki & roznorodnosc pod wzgledem programu jako oferta.
        Glownie chodzi mi o fakt czy sie oplaca/ew. na ktory, ze tak to nazwe pakiet
        warsztatow zdecydowac sie.
    • krzysztofmaka Re: art of;) 01.10.07, 16:12
      No wiesz pieniazkow nie wtopisz w nic bo jest to inwestycja w siebie:)
      • madzia80mal Re: art of;) 01.10.07, 16:36
        krzysztofmaka napisał:

> No wiesz pieniazkow nie wtopisz w nic bo jest to inwestycja w siebie:)

A pisałeś, że byś zam poszedł ale nie możesz ze względu na prace. Ale jeśli
        mógłbyś to jaka oferta ze stronki zaciekawiła Cię najbardziej? Ja nadal w kropce
        nie wiem, która byłaby odpowiednia dla mnie. ech wybory:)))
    • gartyy Re: art of;) 29.11.07, 14:37
      madzia80mal napisał:

> Witam czy uczestniczył już ktoś w treningach prowadzonych przez Krzysztofa
      > Cieślaka? Jeśli tak to czy mógłby mi ktoś coś więcej powiedzieć na ich temat-
      > czy warto/czy opłacalne etc.

- nie uczestniczyłem
      - słyszałem, że są to kursy bardzo dobre, zapewniające dość duże profity w
      przyszłości ~np w praktyce stosowania takiej wiedzy w niedalekim czasie po
      ukończeniu.
      - skuteczność zależy także od samej osoby jak ona podejdzie to tego...no wiesz
      jeśli jesteś urodzoną pesymistką/pesymistą to nawet kursy ci nie pomogą- bowiem
      masz pewną 'zakładkę', która blokuję ci napływ informacji, które miałyby coś
      zmienić w twoim życiu->wiedza
      - jak na każdych kursach uczestnictwo w grupie jest doskonałe do poszerzania
      wiedzy- a nie oszukujmy się - nlp to solidna jej dawka;) Zresztą "to działa" jak
      ktoś kiedyś napisał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka