habitus 29.10.07, 22:17 Trzeci dzień. To już się nudne robi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabl Re: Boli łeb! 29.10.07, 22:41 mi okulista ostatnio powiedział, ze na bolącą głowę trzeba zajść w ciąże laryngolog powiedział ze nic nie widzi internista ze absolutnie nie ma zamiaru mi dawac skierowania na przeswietlenia bo to dzialka neurologa u neurologa z przyczyn "a niech pani zapyta NFZ" oraz "to pretensje do NFZ a nie do nas" najblizszy termin koniec stycznia jedyne co potrafią to przepisac lek z taka zawartością chemii, że mozna sie przekręcic na chodniku ale podobno sen pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Boli łeb! 29.10.07, 23:24 A już miałem napisać, że jak trzy dni nie przestaje, to do lekarza trzeba. Ale nie napiszę. Zapomniałem, że żeby się leczyć to trzeba mieć końskie zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
iktosia Re: Boli łeb! 30.10.07, 14:16 ja bylam u neulologa z bolacą głową...pani lekarz przeprowadzila ze mną wywiad... powiedziala że to migrena.. przepisała jakieś tabletki ...nawet pobrałam.. ale co z tego jak i one nie pomagają... co do snu prawda.. ból głowy trzeba przespać Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Boli łeb! 30.10.07, 16:30 Ja bym też chętnie przespał. Tylko, że mnie głowa nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Boli łeb! 30.10.07, 17:10 jedyne wyjscie to wziac many i prywatnie badania zrobic. a jak juz przestanie bolec to nic tylko do TK zaskarzyc panstwo, ktore ma w konstytucji zapisane,ze zapewnia bezplatna opieke zdrowotna. cha, cha. tyle,ze od tego znow moze rozbolec nie tylko glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Boli łeb! 31.10.07, 09:13 Takie zapisy są szkodliwe i powinny być zakazane. To jest robienie ludziom wody z mózgu. Co gorsza, z czasem grupa tych, co wierzą, że jest coś za darmo jest całkiem pokaźna... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Boli łeb! 01.11.07, 23:13 Jak coś jest za darmo to znaczy, że ktoś na tym dobrze zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Boli łeb! 06.11.07, 11:34 O tak. Tym bardziej, że przy 'za darmo' nie istnieje konkurencja cenowa. Odpowiedz Link Zgłoś