ralston 04.12.07, 11:43 Jak ktoś coś nowego usłyszy - można tutaj wrzucać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Rajd 04.12.07, 11:44 Rajd starych samochodów na trasie Moskwa - Lizbona. Kawalkada wieloletnich Fordów, Opli, Chevroletów i innych gruchotów przyjechała już w okolice Brukseli, wszędzie po drodze owacyjnie oklaskiwana przez widzów. Na jednej ze stacji benzynowych komandor rajdu podchodzi do stojącej na szarym końcu kolumny Syreny 104 w której siedzi dwóch studentów z lubelskiego UMCS i mówi: - Obserwuję panów od samej Moskwy i mam wobec was pewne podejrzenia. Warunkiem uczestnictwa w naszym rajdzie był całkowity zakaz jakichkolwiek udoskonaleń w silnikach naszych pojazdów. Wszyscy jak tu jesteśmy zatrzymujemy się średnio co 150 kilometrów aby zatankować paliwo a panowie mimo, że przejechaliśmy już prawie 3000 km nie tankowaliście ani razu. Dlaczego? Studenci spojrzeli na siebie i jeden z nich odpowiedział spuszczając głowę: - Bo my nie mamy piniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jarty świński 04.12.07, 12:01 Wraca Jasio ze szkoły i pierwszym pytaniem jakim strzela w rodziców jest : - Co to znaczy "robić loda" Rodzice, którzy już dawno uzgodnili, że będą odpowiadać na każde "trudne" pytanie ( bo po co ma dziecko szukać odpowiedzi na podwórku ), spojrzeli porozumiewawczo na siebie i mama mówi: - Widzisz "robić loda" to brać penisa do buzi. Na to ojciec: - Jakie brać, jakie brać..? DAWAĆ! Syna przecież mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Wątek z dowcipami 06.02.08, 19:27 Krótki scenariusz filmowy Scena 1: Na kamieniu siedzi Neandertalczyk, trzyma w ręce gałązkę akacji, odrywa systematycznie liście i mamrocze: - Kocha... Nie kocha... Kocha... Nie kocha... Scena 2: Siedzi rycerz na koniu, trzyma w rece gałązkę akacji, odrywa systematycznie liście i zaklina: - Wiem, że kocha. Pacałuje... Nie pocałuje... Pocałuje... Nie pocałuje... Scena 3: Siedzi kowboj na koniu, trzyma w ręce gałązkę akacji, odrywa systematycznie liście i szepcze: - Wiem, że kocha. Wiem, że pocałuje. Da... Nie da... Da... Nie da... Scena 4: Siedzi w mercedesie Nowy Ruski, trzyma w ręce gałązkę akacji, odrywa systematycznie liście i sylabizuje: - Wiem, że kocha. Wiem, że pocałuje. Wiem, że da. Wstanie... Nie wstanie... Wstanie... Nie wstanie... Scena 5: Przy komputerze siedzi admin, trzyma w ręce gałązkę akacji, odrywa systematycznie liście i się modli: - Wiem, że kocha. Wiem, że pocałuje. Wiem, że da. Wiem, że wstanie. Realnie... Wirtualnie... Realnie... Wirtualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wątek z dowcipami 09.02.08, 14:20 stary rasista spotyka w necie mlodego rasiste i pyta : a ty jestes bialy rasista ? - nie. zolty rasista ? -nie. czarny rasista ? -nie. czerwony rasista ? - nie. to jaki ??? - Michael Jackson ! Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Wątek z dowcipami 09.02.08, 16:29 a te nowe , to od kiedy sie liczy...? ralston napisał: > Jak ktoś coś nowego usłyszy - można tutaj wrzucać Odpowiedz Link Zgłoś
emzetka5 Re: Wątek z dowcipami 21.02.08, 19:37 Wybrał sie Walieszko do Moskwy.Chodził cały dzien po miescie,aż po wieczór przyparło go za potrzebą. Skoczył w jedno strone, w drugo, toalety ani śladu, nic tylko mury.Znalazł nieco spokojniesze miejsce, przytulił sie do muru i robi swoje. Nie wiedzieć skond i po co nadeszła panienka. -Ojojoj!!!!-zawołała z przerazenia, widzonc co sie dzieje. -Nie bojś diewuszka , ja jewo dierżu! Odpowiedz Link Zgłoś