ormond 23.02.08, 13:18 Renowacje mieszkań, domów, to narodowy sport w Australii, a jak to jest w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 Re: Renowacje 23.02.08, 14:33 wlasnie takowa przezywam u siebie.... ! moja siostra, przyzyla podobna , albo gorsza, w bialymstoku.... w przeciwienstwie do niej, ja nie usuwam scian nosnych, w bloku... moj dom,z drewna i cegly, taki przyziemny jest... taki, wszystko-zamienny...;) ormond napisał: > Renowacje mieszkań, domów, to narodowy sport w Australii, a jak > to jest w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Renowacje 23.02.08, 14:39 bogo2 napisał: > wlasnie takowa przezywam u siebie.... ! > moja siostra, przyzyla podobna , albo gorsza, w bialymstoku.... > w przeciwienstwie do niej, ja nie usuwam scian nosnych, w bloku... > moj dom,z drewna i cegly, taki przyziemny jest... > taki, wszystko-zamienny...;) > U mnie faza calkowitej ruiny minela, ale wciaz bytowanie jest trudne bez dostepu kuchni i braku podstawowych wygod w postaci krzesel i stolu itd... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Renowacje 25.02.08, 09:25 U nas chyba ciągle bardziej faza budowania. Jeszcześmy tyle nie nabudowali, żeby można było poważne renowacje robić. Ale tu to Habi się powinna branżowo wypowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Renowacje 25.02.08, 18:35 Renowacji też ci u nas dostatek. Rynek wtórny nieruchomości jest tuż przed gwałtownym rozwojem. Grzeje dołki. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Renowacje 26.02.08, 09:42 To ja widać nie w temacie. Cały czas na nowe zamieniam, zamiast na stare i mieć zabawę w renowację. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Renowacje 26.02.08, 11:44 Coś czuje w kościach, że i ja niebawem do warsziawików dołączem. Byś może w końcu tego roku albo na początku następnego będę odnawiał Warszawę. Czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Renowacje 26.02.08, 11:58 Daj znać, to sprawdzimy jakie okoliczne pub-y - czy należycie są odnowione. Odpowiedz Link Zgłoś