partizan79 24.01.07, 09:35 Potrzebuję farelki. I maszynki do golenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Juleczka4 24.01.07, 09:56 Trochę poczekasz. Chyba jeszcze śpi, bo byłoby już jej pełno na forach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Juleczka4 24.01.07, 11:16 partizan79 napisał: > Potrzebuję farelki. I maszynki do golenia. i że mam Ci z dupy wytrzasnąć ,tak???:p;p Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Juleczka4 24.01.07, 11:54 Skoro to taka skarbnica, to pomyślałem, że mogłabyś po coś tam sięgnąć dla mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Re: Juleczka4 24.01.07, 16:51 Nie śmiejscie się z dziewczyny! Ona nawet o 11.16 myśli,albo słucha podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Re: Juleczka4 24.01.07, 17:05 Co nam jeszcze administrator plątając się po "wyszukanych" forach przyciągnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Juleczka4 24.01.07, 17:13 Ostatnio widziano Go, jak zaczepiał jakichś ponuraków z forum Nekrofilia; Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Juleczka4 24.01.07, 17:16 Widzę, że O11 jest nieobecny, przeto zwalę na Niego:P Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Juleczka4 24.01.07, 17:13 Akurat na tamtym forum to pierwsza była khaki3 a potem pawlozsiul, więc nie fałszuj rzeczywistości ballu7 Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Juleczka4 24.01.07, 17:30 ...oraz cała sworo szarików zaraz za Hansem Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: Juleczka4 24.01.07, 17:46 Wrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! ------------- My tu jeszcze wrócimy ;P SZARIKI Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Juleczka4 24.01.07, 18:14 łoj, powinniście mieć tabliczkę w nagłówku "Uwaga złe psy" Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Oj Partizan! 24.01.07, 11:38 Chciałeś podnieść "poziom" Forum to masz!! :) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Oj Partizan! 24.01.07, 12:15 łoj, chamstwo się wdarło na zaściankowe salony? Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Oj Partizan! 24.01.07, 12:40 To nie jest chamstwo,tylko myślemie praktyczne i logiczne. Skoro ma wszystko ,to człowiekowi w potrzebie mogła by pomóc. A przy okazji zapytam,może masz równiez łopaty do śniegu bo strasznie zawiewa drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Oj Partizan! 24.01.07, 13:15 ale ja nie do Partizana pisałam, linijkę do ekranu przyłozyc trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Oj Partizan! 24.01.07, 13:18 Przy wyjmowaniu się wygła? Bo jak mniemam masz pewnie od Juleczki..:D Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Oj Partizan! 24.01.07, 13:20 A ona to tak wszysto , wszystkim roz(daje)? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Oj Partizan! 24.01.07, 13:21 Farelki na razie nie otrzymałem. A pyzdyt z lekka.. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi oczywiscie ze ma:-)widziałam fote,nic jej nie 24.01.07, 13:35 brakuje to i łopata sie znajdzie:-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: oczywiscie ze ma:-)widziałam fote,nic jej nie 24.01.07, 13:58 Przepastna szafa,czy studnia bez dna? Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Och widze,że na tym forum same inteligenty 24.01.07, 21:53 są Jakaś Alutka nie znając mnie pisze, że jestem głupia , bo mam w sygnaturce słowo DUPA hahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Jakaś Alutka! 24.01.07, 22:10 Nie przypomina sobie takich swoich słów ... poproszę o "kopiuj-wklej"... :) Poza tym Jakaś Alutka zna wystarczająco wielu...ludzi ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Och widze,że na tym forum same inteligenty 24.01.07, 22:21 A ładnie to tak juleczko4? Pokaż się z dobrej strony, popisówek tu nie potrzebujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A jeśli.... 24.01.07, 22:27 To właśnie była jej dobra strona... :( ? ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: A jeśli.... 24.01.07, 22:36 eee po prostu się dziewczyna nie wysila. U was takie high society, że nie warto nawet próbować do was doskoczyć. Takie towarzystwo przez ą ę. Za to poczucie humoru.... mizerne, oj mizerne Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: A jeśli.... 24.01.07, 22:40 aasiula1 napisała: > eee po prostu się dziewczyna nie wysila. U was takie high society, że nie warto > > nawet próbować do was doskoczyć. Takie towarzystwo przez ą ę. Za to poczucie > humoru.... mizerne, oj mizerne ano dlatego nawet nie chce mi się odpisywać "elicie" na ich wypociny :D Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Och widze,że na tym forum same inteligenty 24.01.07, 22:43 szpila555 napisał: > A ładnie to tak juleczko4? > Pokaż się z dobrej strony, popisówek tu nie potrzebujemy! a to ,że jakiś frajer pisze o mnie "Przepastna szafa,czy studnia bez dna?" to to nie jest popisówka?? a ,przepraszam ten to się pokazał od dobrej strony buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Och widze,że na tym forum same inteligenty 24.01.07, 22:47 Używając takiej sygnaturki narażasz się na uszczypliwości. Szpanujesz wulgarnością? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Och widze,że na tym forum same inteligenty 24.01.07, 22:53 jeżeli wyrażenie w jezyku poslkim "mam wszystko w dupie" rozumiecie bardziej dosłownie a nie przenośnie jak wszyscy to chyba faktycznie bliżej wam na Ukrainę niż wam się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Och widze,że na tym forum same inteligenty 25.01.07, 08:46 szpila555 napisał: > Używając takiej sygnaturki narażasz się na uszczypliwości. > Szpanujesz wulgarnością? buhaha niestety , albo Wy macie ograniczone poczucie humoru , albo juz sama nie wiem nigdy , z wyjątkiem waszego forum , nikt negatywnie nie podszedł do mojej sygnaturki czasem dostaje dostaje nawet maile , ze komus tam sie spodobala syngnaturka bardzo :D Smutne ,że wyraz DUPA tak Was bulwersuje hahah Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Udowodnij mi 25.01.07, 12:14 że Twoja sygnaturka jest prowokacją intelektualną, to może zmienię zdanie na jej temat. Kliknąłem w link w niej podany i dziwię się, że coś takiego może Ci się podobać do tego stopnia iż obrałaś sobie za sygnaturkę. Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Szpilo może spuść z tonu? 25.01.07, 12:55 Nie podoba mi się w jaki sposób traktujesz osoby z AO. Jesteś Moderatorem od ciebie oczekuje się więcej niż od innych forumowiczów. A Ty z wyzszością oczekujesz udowadniania, wyjaśniania. Chyba przesadziłeś z lekka prawda? Proponuję najpierw załagodzenie sprawy skoro jesteś moderatorem to powinieneś dbać o to,żeby wszystko działo sie na forum jak najlepiej. Masz pretensje o sygnaturke bo pojawilo się w niej słowo dupa. Ale czy to takie straszne? Widziałam tu personalne sygnatury ale nic z nimi nie zrobiłeś i widziałam tu porażające wpisy ale z nimi też nic nie zrobiłeś. Prawda jest taka, że swoich bronisz a cudzych szczujesz nożycami. I pamętaj, że żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo miec w sygnaturze to co mu się podoba. Ale z ciekawością napiszę do Administracji z zapytaniem czy slowo dupa jest aż tak wulgarne, że moderator ma prawo wyciać wpis z tymże słowem. I zapytam też czy sygnatury personalne mają prawo bytu. Szpilo więcej obiektywizmu, bo póki co brak ci go niestety. I nie żądaj od kogokolwiek wyjaśnień dlaczego podoba mu się niebieski skoro ty uważasz ten kolor za brzydki czy odrażający. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Znowu oceniasz 25.01.07, 13:20 Po pierwsze: dla kogo szpila a dla kogo inaczej, prosze o trochę szacunku ! Jeszcze nie mieliśmy okazji poznać się i przedstawić. Po drugie jestem społecznym opiekunem a nie zawodowym moderatorem tego forum. Każdy ma prawo do własnego zdania, a opiekun forum również może wyrażać własne prywatne zdanie również na forum. Żadnych pretensji do nikogo nie mam. Wciskasz mi obce słowa i poglądy. Również żadnej wojny forów nie zauważyłem. O co Ci chodzi? Zaczęłas pisać na forum Bielsk od 19 stycznia tego roku, więc daj się poznać bliżej, poobserwuj, poznaj ludzi, a nie oceniaj od razu. Piszesz o jakichś wydumanych wojenkach. A może tak CI się wydaje, że jest jakaś wojenka. Piszesz: > Prawda jest taka, że swoich > bronisz a cudzych szczujesz nożycami. I pamętaj, że żyjemy w wolnym kraju i > każdy ma prawo miec w sygnaturze to co mu się podoba.Ale z ciekawością napiszę > do Administracji z zapytaniem czy slowo dupa jest aż tak wulgarne, że moderator > ma prawo wyciać wpis z tymże słowem. I zapytam też czy sygnatury personalne mają > prawo bytu. Ja również z ciekawością będę oczekiwał, może podzielisz się nią ze mną. Bedę naprawdę zobowiązany. Jeśli masz ciekawe pomysły, propozycje co do forum, napisz mi maila na priva. A oceny zostaw samym forumowiczom. Aha, zastanawiam się, czy zdjęcie w Twojej wizytówce nie narusza czyichś praw autorskich. O to równiez możesz zapytać Administrację. Jak zapomnisz, to ja zapytam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Znowu oceniasz 25.01.07, 13:31 Skoro każdy ma prawo do włąsnego zdania to dlaczego by i mnie to prawo odbierać? Skoro Ty możesz oceniać i wyrażać włąsne zdanie to czy trzeba mieć jakoś szczególnie długi staż na forum, żeby mieć prawo do własnego zdania? Moje zdjęcie w wizytówce nie narusza praw autorskich, dlatego, że jest to zdjęcie osoby publicznej. Widzę, że bardzo się denerwujesz jeśli ktoś naruszy Twoją sprawe dotyczącą moderacji. Jeśli jednak będziesz cenzurował każdą sygnaturę bezpodstawnie to z pewnościa tak będzie, że znajdzie się ktoś kto ci to wytknie. Z tego co zaobserwowałąm to na tym forum jest niewiele zwolenników cenzury bezpodstawnej. A może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Znowu oceniasz 25.01.07, 13:39 Żadnego prawa Ci nie odbierałem. Co do sygnaturki - sama się zaofiarowałaś że napiszesz do Administracji. Co do zdjęcia w wizytówce, sam się dowiem. Dalszą korespondencję z Tobą będę prowadzić mailem i proszę o to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Znowu oceniasz 25.01.07, 13:49 Wybacz, że zapytam ale jaką korespondencję? Przecież to wymiana zdań. A nie prywatna korespondencja. Poza tym nie jestem zwolenniczką załatwiania wszystkiego za plecami zainteresowanych. Zauważyłam, że jeśli ktoś coś ci wytknie odrazu "zastraszasz" choć może to zbyt mocne słowo administracją. Powinieneś wiedzieć, że wykorzystanie wizerunku osoby publicznej nie jest złamaniem prawa. Ale to oczywiście potwierdzi Administracja portalu. Gdybyś jednak chciał potwierdzenia szybciej służe odpowiednimi art. prawnymi. Wracając jednak do tematu głownego : owszem odebrałeś mi prawo do wyrażania własnego zdania twierdząc, że jeśli piszę od 19 stycznia to nie poznałam jeszcze wszystkich na forum. Odrazu nastawiasz się wrogo i odrazu przyjmujesz pozycje atakującą. Nie martw się nie będę wdawała się z tobą w dyskusje. Podczytują to forum zdażyłam nabrać pewnych sympatii do innych nickow, więc planuje z tymi osobami prowadzić dyskusje. i oczywiście będę się starała unikać twoich "zastraszeń" administracją. jeśli jednak już o wizytókach rozmawiamy proponuję posprawdzać wizytówki innych, czy aby nie naruszają praw autorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: Och widze,że na tym forum same inteligenty 24.01.07, 22:50 julka, do domu! która godzina?! wracajże na anala łono, a nie sie po obcych forach szwędasz! ..coś czułąm, że wiem gdzie cię szukać niesforna dziewucho! hehe, ale to już melduj się na domowych stronach, raz, raz! Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Och widze,że na tym forum same inteligenty 24.01.07, 22:53 Widać że się ferie zaczęły Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Och widze,że na tym forum same inteligenty 24.01.07, 22:54 gdzie? Na Ukrainie? Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Och widze,że na tym forum same inteligenty 24.01.07, 23:00 Tam pewnie też Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Och widze,że na tym forum same inteligenty 25.01.07, 08:47 grubaska20 napisała: > julka, do domu! która godzina?! wracajże na anala łono, a nie sie po obcych > forach szwędasz! ..coś czułąm, że wiem gdzie cię szukać niesforna dziewucho! > hehe, ale to już melduj się na domowych stronach, raz, raz! masz racje idę stąd w .... :p;p Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: nie wiem o co chodzi. 24.01.07, 23:26 Chodzi o to ze są ferie i sporo młodzieży sie pojawiło na forumie Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: nie wiem o co chodzi. 24.01.07, 23:36 czy jak się podchodzi powoli pod 30 dychy to nadal się jest "młodzież"??? Super Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Tak mało trzeba ... 24.01.07, 23:28 ...żeby rozumieć znaczenie słów! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Tak mało trzeba ... 24.01.07, 23:41 oj dziewcze drogie...napisałabym ci: "nie filozuj", ale zaraz będziesz się tu rozpisywać, ze nie dość, ze poczucie humoru jakby nieprzystajace to jeszcze po polsku nie bardzo potrafię.... zestresujesz się niepotzrebnie. A można by tak czasen trochę spuścić z tonu Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Dziewczę drogie...ładnie brzmi! 25.01.07, 00:21 Zastanwaiam się Asiu ile postów na Forum Bielska przeczytałaś , wczesniejszych postów. Bo jeśli więcej niż 3 to pewnie zauważyłaś że większość ludzi tutaj ma poczucie humoru, jest gościnna i nie czepia się nowoprzybyłych. Jeśli więc odczytałaś cokolwiek co napisałam jako atak to przykro mi. :) Ale... to Forum jest dośc specyficzne wielonarodowościowe, wielowyznaniowe, wielopokoleniowe moze czasami w tej materii ciut drażliwe... Jako osoby wielce (co bez ironii stwierdzam) tolerancyjne na pewno to zrozumiecie i topór wojenny zostanie zakopany . Pozdrawiam ☺ Ps. A co do mojego wpisu ostatniego, to nie dotyczył żadnej z Twoich czy też innej dziewczyny wypowiedzi! Był skierowany do osoby, która wie, że jest do niej. Pisząc na swoim własnym Forum na pewno też często wystarczy Ci słów kilka zeby porozumieć się z konkretną osobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Dziewczę drogie...ładnie brzmi! 25.01.07, 00:27 Słuchaj tak się składa, ze większośc naszych wpisów jest jakoś kąśliwie komentowanych. Natomiast nas traktuje się z góry, ajk jakies głupiutkie trzpiotki o IQ pantofelka. I odnosze wrazenie, ze dzieje sie tak dlatego, że zamiast być śmiertelnie poważnymi, pozwalamy sobie na żarty. A juz sugerowanie naszej rozwiązłości to cios poniżej pasa. Ale jakby co, jestem jak najbardziej za wypaleniem fajki pokoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A propos rozwiązłości... 25.01.07, 00:34 Nic na ten temat nie wiem...A co traktowania z góry , nie wiem. Są osoby które mają taki styl bycia i ok! To tak jak u was z robieniem jaj-to wasz styl bycia. Nie musi wszystkim odpowiadać ale taki jest! A wyrażenie "większośc wpisów kąsliwie komentowanych jest na wyrost i swiadczy o tym, ze naprawde nei znasz hmm...specyfiki Naszego Forum!...Ale masz do tego prawo! :) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: A propos rozwiązłości... 25.01.07, 00:37 Może zacznijmy od tego, że każda znajomość opiera się na kompromisach i poznawaniu się od podstaw:) I dajmy sobie wzajemnie szansę na poznanie się od każdej strony. Zaprezentowaliśmy tę mniej ciekawą pora na tą ciekawszą:) Po prostu dajmy sobie czas i później wydajmy wyroki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka nie!! 25.01.07, 00:41 Żadnych wyroków!! Tolerancja to nie akceptacja, przyjmowanie czyichś poglądów i zachowań za swoje, wręcz przeciwnie! To poszanowanie czyichś zachowań lub poglądów mimo, że one nam się nie podobają, ze nigdy nie przyjmiemy je jako swoje, nigdy się z nimi nie zgodzimy. Żadnego ferowania wyroków, co najwyżej wyrazanie własnego zdania ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: nie!! 25.01.07, 00:45 Masz racje :) Źle się wyraziłam:) Więc zaproponujmy wspólne wypalenie fajki pokoju, oraz ciekawe dyskusje bez uszczypliwości i ironni z obydwu stron:) A może się okazać, że forum Bielskie nabędzie ciekawych nowych forumowiczów:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: A propos rozwiązłości... 25.01.07, 00:46 Dlaczego patsy piszesz "MY". Pisz o sobie <!> W końcu wyskoczyłaś tu dzisiaj jak Filip z konopi, a jeszcze chcesz ferować wyroki. Podaj przykłady kto tu insynuował jak piszesz: - o rozwiązłości przybyłych Dam z Forum AO - kim byli ci co wg Ciebie : "Źle się zachowali ci,któzy zaatakowali tamto forum i zaczeli swego rodzaju "wojenkę" i źle się zachowali obrażając osoby z tamtego forum." i jak się zachowali. Piszesz na zasadzie MY - ONI Myslę że bardziej chcesz nas tu skłócić niż pogodzić z AO, bo konfliktu nie ma. Popisy juleczki pewnie też są pisane "pół żartem pół serio" A co do ferowania wyroków i oceniania ... oooo to już się zagalopowałaś ! Uff. Skończyłem Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Szariczku.... 25.01.07, 00:49 Głeboki oddech i nos wtul w coś ciepłego! Zasłużyłeś....☺ Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Szariczku.... 25.01.07, 00:51 ja-alutka napisała: > Głeboki oddech i nos wtul w coś ciepłego!... może to rozbudzić wyobraźnię, oj może Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: A propos rozwiązłości... 25.01.07, 00:58 Piszę MY bo co poniektórzy forumowicze wystawiają "świadectwo" wszystkim osobom z tego forum i w pewnym sensie robią wizytówkę dla naszego miasta. Przykłady na rozwiązłośc są w tym wątku. Wybacz ale szukać nie będę są pod Twoim noskiem. Ci, którzy zaatakowali tamto forum, zaczęli od złej strony wiedzą, że chodzi o nich. A ci, którzy nie mają sobie nic do zarzucenia nie doszukują sie drugiego dna. Ot na takiej prostej zasadzie uderz w stół... Skłocić? Skąd ten pomysł? Może jesteś przewrażliwiony? Może masz jakieś powody aby tak sądzić? Jeśli źle zrobiłąm, że dopisałąm się sama z siebie do mieszkańcó Bielska i źle zrobiłam dopisując się do forumowiczów, którzy chcieliby żeby osoby spoza tego forum mieli o nas dobre zdanie to wybacz. Nie wiedziałąm, że trzeba wpisowe uiścić i dopiero wtedy nazywać się forumowiczem na forum Bielska Podlaskiego. Jak widzę nie tylko do obcych chętnie zęby wystawiasz ale i do "swoich" kły szczerzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Dziewczę drogie...ładnie brzmi! 25.01.07, 00:27 Alutko przepraszam, że się wcinam w Waszą rozmowę jednak muszę coś dodać od siebie. Od jakiegoś czasu podczytuję to forum i nie ukrywam tego, że stałaś się moja faworytką i osobą, której posty czytam chętnie. Jednak nie do końca masz rację w tym co napisałaś. Konkretnie chodzi mi o tą gościnność. Odebrałąm niektóe posty jako swoisty atak, może ironie dotyczącą dziewcząt. Sama chyba potwierdzisz, że instynuacja dotyczące rozwiązłego trybu życia nie jest niczym przyjemnym. I jednak świadczy troszeczkę o bufonadzie ze strony forumowiczów Bielska. Źle się zachowali ci,któzy zaatakowali tamto forum i zaczeli swego rodzaju "wojenkę" i źle się zachowali obrażając osoby z tamtego forum. Oczywiście nie byli to wszyscy forumowicze. Wiadomo, że w każdym stadzie znajdzie się czarna owca. Ale po cichutku liczę, że swoją miła i sympatyczną osobą zachęcisz nowych forumowiczów z sąsiedniego forum do ciekawych dyskusji tu na Bielskim forum:) Liczę też na kilku innych forumowiczów, któych polubiłąm czytając ich posty:) Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Sumując 24.01.07, 23:40 Nie popisaliśmy się kulturą i gościnnością. Prawda choć bolesna dla nas jest taka, że narozrabialiśmy na forum z, którego przyszły nowe koleżanki i to całkiem brzydko żeśmy narozrabiali. A jak już koleżanki do nas przyszły to jeszcze źle je potraktowaliśmy. Głupie insynuacje, moderator się nie popisał bo przecież powinien kulturalnie nam przedstawić nowe forumowiczki, forumowicze też się nie popisali. Jednym słowem daliśmy ciała. Ale wierze w nasze możliwości i w naszą gościnność:) Szpilo proponuje jednak wyrzucić wpisu, które bezczelnie insynuują rozwiązłość nowo przybyłych dziewcząt. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Sumując 24.01.07, 23:42 o chlubny wyjatek :))) Jestem Aśka z anala (co nie oznacza wcale jakobym z dupy Juleczki wyskoczyła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Sumując 24.01.07, 23:47 Witam nową koleżankę:) A raczej dwie koleżanki:) Skoro Ty z anala to Julka skąd? Nieskromnie powiem, że zaciekawiłyście mnie swoją obecnością na tym forum, więc poszłam za Wami podczytywać. I miło mi, że świeża krew się tu pojawiła. W pewnym sensie forum kwasi się w swoim własnym sosie:/ A tu taka miła niespodzianka:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Sumując 24.01.07, 23:52 nie wiem jak to sie stalo, nagle rece zaczely mi same pisac. dzizas Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Sumując 24.01.07, 23:53 zdradzasz mnie???? Wole najgorszą prawdę od kłamstw... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Sumując 24.01.07, 23:59 nie jest, a skąd wiesz co ja myślę??? No skąd??? Ja cały dzień czekam na ciebie z obiadem, a ty wracasz i nie jesteś głodny Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Sumując 25.01.07, 00:02 tu masz na fryzjera idz sie uczesz, a ja do Ciebie zaraz przyjde :) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Sumując 25.01.07, 00:05 a solarium? a kosmetyczka? sypnął być jako obficiej groszem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Sumując 25.01.07, 00:08 aasiula1 napisała: > a solarium? a kosmetyczka? sypnął być jako obficiej groszem ;) a depilacja też ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Sumując 25.01.07, 00:28 Aska, wracamy do domu, nie bierz Pana na listosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Sumując 25.01.07, 00:10 dobrze w drodze wyjatku, ale to tylko dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Sumując 24.01.07, 23:52 Hmm Kochanie? Jak szybko sobie odrobine serdeczności przygrabiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Sumując 24.01.07, 23:56 widze, ze jest Pani Kobieta ktora ceni sobie tresc nad forme :) Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Sumując 24.01.07, 23:59 Widzę mój Drogi Panie, że bardzo spostrzegawczy jest Pan jak na tę późną jednak porę:) A i ja jako kobieta nie pogardzę komplementem chcąc nie chcąc od kompletnie obcego mężczyzny. I nie ukrywam, że wyjątkowo miły ten komplement. Ale chyba szanowny Pan się pośpieszył z wyznaniami i serce młodej damie złamał? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Sumując 25.01.07, 00:04 to moja siostra :) dziewic jestem :) piekny mamy wieczor - dzis dzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Sumując 25.01.07, 00:12 Twoja siostra powiadasz? A to w takim razie wszystko zrozumiałe już jest. Albo tylko tak mi się wydaje:) Milo mi Dziewicu:) Patsy jestem:) Owszem piękny wieczór dziś mamy, i dość ciekawy początek nowego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Sumując 25.01.07, 00:22 zycie jest jak niezmierzony wszechswiat nigdy nie wiemy co pieknego dzis jutro moze nas spotkac. musze juz odejsc o Piekna, ale wroce nim ostatni promyk slonca ucichnie w mroku wschodzacego blasku ksiezyca. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Sumując 24.01.07, 23:49 heheh Julka z orala ;)))) myślałam że ty to "on" a ty to "ona"!!!! Bardzo miło zapraszamy na AO, tam jest wesoło i jakoś tak luźniej. Powaga jest ok ale czasem też można swobodniej Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Sumując 24.01.07, 23:51 Hmmm z zaproszenia skorzystam kiedyś:) co nie znaczy, że unoszę się starczą powagą:) Jeśli twierdzisz, że wesoło i luźniej to wierzę na słowo. Choć nie ukrywam, że panuje tam specyficzne poczucie humoru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Sumując 24.01.07, 23:53 to prawda, ale każdy ze swoim poczuciem humoru jest tam mile widziany, oby je miał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Sumując 24.01.07, 23:55 Czyli to forum działające na zasadzie dobrego poczucia humoru? To co można tam wyczytać to pół żartem pół serio? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Sumując 24.01.07, 23:58 większość tak, np jak się "wyzywamy" czy gadamy o seksie itp. Ale poczytaj, poważne watki też tam są. To jest raczej takie grono, które może ze sobą pogadać o wszystkim. I takich otwartych ludzi chętnie tam zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Sumując 25.01.07, 00:03 Czyli forum o wszystkim i o niczym? Chyba, że coś pokręciłam i forum ma jakieś inne drugie tzw dno:) Obiecuję, że jeśli tylko czas mi na to pozwoli to wpadnę z rewizytą:) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Sumując 25.01.07, 00:07 dokładnie o wszystki i o niczym. Nie ma nieodpowiednich tematów a i zakazów mało. Można nawet przyjść i napisać że się nudzisz, to inni dotrzymają ci towarzystwa. Takie kółko wzajemniej adoracji ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Sumując 25.01.07, 00:17 to tak jakby - członkowie jednego kólka , czy kółka jednego cz...... Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Sumując 25.01.07, 00:19 Niby miało być zabawne ale wyszło inaczej. No nic liczę na to, że jednak pokarzecie Panowie nowym koleżankom klasę i udowodnicie, że mężczyźni na Podlasiu potrafią być szarmanccy i ciekawi :) W końcu na Podlasiu są najlepsi mężczyźni więc musicie podtrzymać ta "tradycję" Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Pytanie do Peem 24.01.07, 23:53 Możesz mi wytłumaczyć jako forumowicz Bielski dlaczego z taka agresją może to zbyt duże słowo ale z taką rezerwą jak do czegoś gorszego, brzydkiego, odrażającego odnosicie się forumowicze Bielska do forumowiczów AO? Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Pytanie do Peem - odpowiedź 24.01.07, 23:58 które słowo odebrałaś jako przejaw agresji ? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Pytanie do Peem - odpowiedź 25.01.07, 00:01 "desant" sugeruje jakoby prowadzone tu były działania o charkterze militarnym. Ja nie prowadzę wojny z waszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Re: Pytanie do Peem - odpowiedź 25.01.07, 00:01 Konkretnie wskazując nie ma sensu. Sądzę, że cała rozmowa jest oparta na delikatnym szydzeniu? obrażeniu? ironii? Insynujacja, że nowoprzybyłe osoby sa pokroju dam o lekkich obyczajach nie jest objawem szczerej sympatii. Nie sądzisz? I określenia jakie padały wcześniej dotyczące osó z tamtego forum też nie były tętniące pozytywnymi wibracjami. Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Pytanie do Peem - odpowiedź 25.01.07, 00:05 najciekawsze są trzy ostatnie słowa "...tętniące pozytywnymi wibracjami. " Odpowiedz Link Zgłoś
patsy.stone Oczekiwałam raczej odniesienia 25.01.07, 00:10 do całej wypowiedzi. Jeśli jednak w całej wypowiedzi zainteresował Cię wyłącznie 3 słowa cóż takie życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Oczekiwałam raczej odniesienia 25.01.07, 00:15 do osób wymienionego pokroju można mieć sympatię ( o zadowoleniu nie wspominając ) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: kurczę, dziewczyny... 25.01.07, 00:24 Coraz bardziej Was lubię :D....o dziewicu nie wspominając :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Oczekiwałam raczej odniesienia 25.01.07, 00:23 co to znaczy "wymienionego pokroju" i jak o pokroju człowiek mozna się przekonać po przeczytaniu kilku wpisów na forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Oczekiwałam raczej odniesienia 25.01.07, 00:31 pytanie : > co to znaczy "wymienionego pokroju" odpowiedź : patsy.stone napisała: ... Insynujacja, że nowoprzybyłe osoby są pokroju dam o lekkich obyczajach nie jest objawem szczerej sympatii. Nie sądzisz? I określenia jakie padały wcześniej dotyczące osó z tamtego forum też nie były tętniące pozytywnymi wibracjami. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Oczekiwałam raczej odniesienia 25.01.07, 00:37 a po jakich wpisać można uznać ze dana osoba jest "wymienionego pokroju"? Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Oczekiwałam raczej odniesienia 25.01.07, 00:47 to jest dobre pytanie - odpowiedź nie łatwa raczej intuicja niż coś namacalnego Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Oczekiwałam raczej odniesienia 25.01.07, 13:00 ja widzę że wam towarzyszu zberezieństwa w głowie, najpierw "coś ciepłego" cie zainteresowało teraz o "namacalości"....a na nas się tu wyroki wydaje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Juleczka4 25.01.07, 04:50 Ale się dyskusje wywiązały.. Fiu fiuu..:) I nowe znajomości zostały zawarte.. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: hehee,zadyma co?a wpadły zabrac mnie do domu: 25.01.07, 13:01 ooo jakby co to się wszystko na ciebie zgoni ;) Odpowiedz Link Zgłoś