15.06.08, 14:39
Sushi przy ognisku.
Cieply prysznic przed wsunieciem sie do namiotu.
Namiot z gazebo,a jakze.
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Glamping 15.06.08, 14:48
      I plynie glamurarska piosenka?
      • szubad Re: Glamping 15.06.08, 15:11
        małe espersso podczas nurkowania

• greta.garbon Re: Glamping 15.06.08, 15:29
          Ciepłe kompresy podczas wynurzania
          a przy księżycu krzesany
          na węglach rozżarzonych bosymi stopami.
          • kanuk Re: Glamping 15.06.08, 15:55
            iPodzik przez harmankardona,a nie jakies ejsidisi z boombox'a ;-)
            • audrey.h Re: Glamping 15.06.08, 17:11
              ejże, gdyby nie gugiel to pojęcia nie miałabym o czym toczy się ta ożywiona dyskusja...

klapki-szpilki od Manola? termos od Versace? coś w tym guście, tak?
              • ewakurz Re: Glamping 15.06.08, 18:06
                Ceny, ktore sobie rosna trzepoczac rzeskami, ze one tak niespecjalnie, ze wcale
                nie chcialy, ze to ten niedobry z tylu tak pcha...
                • kanuk Re: Glamping 16.06.08, 00:19
                  A takie na przyklad chapelury to juz kosztuja 150% wiecej niz
                  jeszcze niedawno.
                  • kanuk Re: Glamping 16.06.08, 00:20
                    Tak,Audrey. Volvo i Birkenstocki ;-)
                    • zielonamysz Re: Glamping 16.06.08, 07:22
                      Armani zamaist armatrix -takie czasy..
                      • audrey.h Re: Glamping 16.06.08, 14:30
                        koc Burberry, sztormiak Burberry, kalosze Burberry...
                        luksus. ale za kratami.
                        • greta.garbon Re: Glamping 16.06.08, 14:39
                          a jakuza na palmę wlazła i zielone wyjada
                          • greta.garbon Re: Glamping 16.06.08, 14:47
                            Odrej?
                            u Ciebie też padało? a teraz pies sobie znowu nogi utytła?
                            • audrey.h Re: Glamping 16.06.08, 15:02
                              a, raz tak, raz siak.
                              pogoda też w kratkę.

od teraz pies nie wychodzi z kojca. w kratkę. na smyczy w kratkę przypięty. w ogóle pies nie będzie już jeździł. tylko przeszkadza.
                              • greta.garbon Re: Glamping 16.06.08, 15:17
                                Nie wierzę;)
                                Nie będziesz taKa okrutna.
                                Znasz psa, ktory nie uwielbia rajdów samochodowych? Moja suka najchętniej
                                zamieszkałaby w samochodzie.
                                • audrey.h Re: Glamping 16.06.08, 16:17
                                  ano nie znam :)
                                  moja, co to już pan na zielonych pastwiskach pozwala jej leżeć, też kochała 4 kółka.
                                  • audrey.h Re: Glamping 16.06.08, 16:49
                                    hm, się mi przypomniało. uderz we właściwy temat, a sentyment i najdalsze wspomnienie się odezwie. jestem w tym niepokonana.

zatem: samochód w ogólności był wg mojego psa przyrodzony człowiekowi, był jego przedłużeniem, obiektem jednoznacznie kojarzącym się z jej panią/panem (ergo moimi rodzicami, ja bylam trzecia w hierarchii stada). gdy stan domowników się psu nie zgadzał, to na najbliższym spacerze wiodącym przez parking, suka potrafiła zaglądać do wnętrz stojących aut, w przekonaniu, że brakujący osobnik przesiaduje w środku :)). i tak kilkanaście aut z reguły musiała sprawdzić :)
                                    • brezly Re: Glamping 16.06.08, 16:55
                                      Ciekawie zwierzeta nas widzea, co?
                                      CzeOdri:-)
                                      • audrey.h Re: Glamping 16.06.08, 17:11
                                        no, dużo o tym problemie Larson rozprawia. u-bós-twiam.
                                        • brezly Re: Glamping 16.06.08, 17:14
                                          Oj tak, tak. A propos glamping. "Giorgio Armani w domu" pamietasz? To sa
                                          Himalaje Larsona.
                                          • audrey.h Re: Glamping 16.06.08, 17:20
                                            no masz, właśnie, właśnie. w innym wątku gdzie indziej pytałeś (nie mnie). nie jestem pewna... coś a la kameleon, że on z tła się nie wyróżna...? coś pokręciłam, nie? bardziej Versace by mi tak pasił. cholera, nie pamiętam co z tym Armanim.
                                            • audrey.h Re: Glamping 16.06.08, 17:36
                                              a nie, nie! mam, mam. on siedzi w takim obskurnym mieszkaniu, syf i brud dookoła, pamiętam, pamiętam :))))
                                              • brezly Re: Glamping 16.06.08, 17:41
                                                A ja mam male majlowe pytanko do ciebie, taki drobiazdzek, OK?
                                                • audrey.h Re: Glamping 16.06.08, 17:45
                                                  no, dawaj Brezku. zawsze.
                                                  • brezly Re: Glamping 16.06.08, 17:45
                                                    Juz poszlo:-)
                                                  • audrey.h Re: Glamping 16.06.08, 17:49
                                                    acha, przyjęłam już :)
                                                    wiesz, zasadniczo tak, owszem. ale zastanowię się trochę i dam odpowiedź nieco bardziej konkretną ciut później. się muszę namyślić.
                                                  • brezly Re: Glamping 16.06.08, 17:53
                                                    No :-)
                                                    Bo ostatnio jakos mnie to nurtuje (w wolnych chwilach).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka