awee Re: Jadę do Białegostoku 17.10.03, 15:44 ralston napisał: > Szykujcie chomika ;) Będzie jak z żurnalu ;) A na kiedy ma być wyszykowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jadę do Białegostoku 18.10.03, 22:04 Awee, jak przebiegła wizyta generalicji? Chomik zachował się jak trzeba? Zadnej gafy nie popelnil? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Brak danych 18.10.03, 22:11 all2 napisała: > Awee, jak przebiegła wizyta generalicji? Chomik zachował się jak trzeba? > Zadnej gafy nie popelnil? ...a tego to ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Brak danych 19.10.03, 18:46 awee napisała: > all2 napisała: > > > > Awee, jak przebiegła wizyta generalicji? Chomik zachował się jak trzeba? > > Zadnej gafy nie popelnil? > > > ...a tego to ja nie wiem Wyglada wiec na to ze Ralston albo podkorbil chomika - albo zjadl - albo chomik dal drapaka... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Brak danych 19.10.03, 19:43 all2 napisała: > > Albo Awee dała drapaka :) Z chomikiem??? Fakt, cos krecila - nie wiem, nie widzialam... Awee nie wie???!!! Gonic, lapac, kolo zmieniac! Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Brak danych 19.10.03, 19:50 Jak Ralston wróci to wszystko wyjaśni. Chyba że to on dał drapaka... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Brak danych 19.10.03, 19:53 all2 napisała: > Jak Ralston wróci to wszystko wyjaśni. Chyba że to on dał drapaka... Dal drapaka z Awee i chomikiem. Yesss, wszystko jasne. All - jestes skuteczniejsza niz cala komisja sledcza... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Brak danych 19.10.03, 22:19 aand napisał: > Dal drapaka z Awee i chomikiem. Yesss, wszystko jasne. All - jestes > skuteczniejsza niz cala komisja sledcza... :))) od TEJ komisji może jestem skuteczniejsza, ale za to nawet w połowie nie tak malownicza i zróżnicowana wewnętrznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Brak danych 19.10.03, 22:26 all2 napisała: > od TEJ komisji może jestem skuteczniejsza, ale za to nawet w połowie nie tak > malownicza i zróżnicowana wewnętrznie :) Chcesz powiedzec ze jestes ladna jak Nalecz i inteligentna jak Blochowiak? ;) ...I tylko zobacz - wystarczylo postraszyc - odezwala sie Awee: > / to nie tylko ja mam gorączkę ? / > Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Jadę do Białegostoku 19.10.03, 22:50 ...kto nastepny, bo nie moge sie doczekac :) Habi do trzech razy sztuka? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Brak danych 19.10.03, 22:59 aand napisał: > Chcesz powiedzec ze jestes ladna jak Nalecz i inteligentna jak Blochowiak? ;) zdecydowanie mi pochlebiasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Brak danych 20.10.03, 08:23 aand napisał: > ...I tylko zobacz - wystarczylo postraszyc - odezwala sie Awee: / A to było straszenie ???(?) Jakoś nie zorientowałam się w sytuacji.... / > Wyglada na to ze Awee chce powiedzec ze zadnego chomika nie ma, nie bylo a > najlepiej wcale go nie dotykac... / To chyba nie wygląda, bo ja nic nie mówiłam / Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jadę do Białegostoku 19.10.03, 22:52 Widzę, że się Państwo ładnie bawicie :) W Białymstoku byłem. Chomika nie widziałem. Za to na cmentarzu komunalnym widziałem sześć przecudnej urody szczeniaczków płci obojga. Albo je ktoś tam porzucił pod żywopłotem z żywotników, albo się jakaś bezdomna suka na cmentarzu okociła. Długo się biłem z myślami czy by choć jednego do domu nie zabrać, bo się pięknie łasiły i po palcach lizały. Z racji na alergię dzieciaków jednak się nie zdecydowałem. Byli za to inni, którzy się nad maleństwami litowali i do domu brali. Wróciłem i zebrałem opieprz od żony, że jednak nie przywiozłem jednego albo nawet i dwóch maleństw... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Z zeznań Ralstona wynika... 19.10.03, 23:02 ...że to jednak chomik pomknął przez prerię... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z zeznań Ralstona wynika... 19.10.03, 23:05 Chyba ktoś tu jest dziś pijany i chyba tym razem nie ja... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Z zeznań Ralstona wynika... 19.10.03, 23:09 Ralston jak możesz tak mówić. Awee przecież wyraźnie napisała, że ma katar i gorączkę. Każdemu może się zdarzyć przeziębienie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z zeznań Ralstona wynika... 19.10.03, 23:16 Awee to CH coś tam zażywała, ale nie C2H5OH... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Z zeznań Ralstona wynika... 19.10.03, 23:33 ralston napisał: > Awee to CH coś tam zażywała, ale nie C2H5OH... ;) Nie dosc ze metnie sie tlumaczy - to jeszcze spotwarza... ;) Mam Ci dmuchnac w balonik, Ralstonie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z zeznań Ralstona wynika... 19.10.03, 23:40 Dmuchaj, byleś mi dmuchać nie kazał. Bo właśnie z małżonką 'zrobiliśmy' jakieś białe wytrawne Soave Classico ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Z zeznań Ralstona wynika... 19.10.03, 23:42 ralston napisał: > Dmuchaj, byleś mi dmuchać nie kazał. Bo właśnie z małżonką 'zrobiliśmy' jakieś > białe wytrawne Soave Classico ;) No i wydalo sie :))) To pa, gudnajt :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z zeznań Ralstona wynika... 19.10.03, 23:50 Gudnajt. Ale ja to jutro rano jeszcze raz wszystko na trzeźwo przeczytam! Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Z zeznań Ralstona wynika... 20.10.03, 08:28 Rals, no i jak się dzisiaj czujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z zeznań Ralstona wynika... 20.10.03, 09:24 all2 napisała: > > Rals, no i jak się dzisiaj czujesz? :) > A dziękuję cały czas świetnie. Poza tym, że ledwie z Białegostoku wyjechałem a już tęsknię. Poza tym zastanawiam się przy którym czytaniu, z tekstu ustawy zginęło w tajemniczych okolicznościach słowo "chomik" i kto jest za to odpowiedzialny? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Test czarownic ;) 20.10.03, 10:26 Do pisania ze słuchu (znaczy dyktando ;) Wolność dla chomików Hodowcy domowych chomików donoszą, że w okolicach Hrebennego watahy pohańskich handlarzy czyhają na wolne chomiki przybywające do nas ze wschodnich chutorów. Harda mina i chromowana chomikołapka z hartowanego metalu - oto niechybne atrybuty naszej narodowej hańby. Chomiki są chwytane, a następnie umieszczane w bochenkach chleba, hodowane i wychowywane w poczuciu chronicznej dysharmonii behawioralnej. Chyżość i chytrość chomików, jak również wzbudzany przez hordę harmider, nie stanowią wystarczającej ochrony przed tym ohydnym procederem. Kto napisal całość bez błędu, temu pomagały siły nieczyste i jest winien jak nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Test czarownic ;) 20.10.03, 10:31 No z tym chomikiem w chlebie, to by się nawet zgadzało... Tylko nic o czerwonych chodniku nie ma w tym dyktandzie... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Test czarownic ;) 20.10.03, 10:42 Nie było chomika, to nie ma i chodnika... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Test czarownic ;) 20.10.03, 21:14 Utwardzanie przez zgniot - to jak moje małżeństwo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Test czarownic ;) 20.10.03, 21:38 Habi mam tego więcej, może coś jeszcze Ci się nada? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Z zeznań Ralstona wynika... 20.10.03, 09:44 ralston napisał: > Dmuchaj, byleś mi dmuchać nie kazał. Bo właśnie z małżonką 'zrobiliśmy' jakieś > białe wytrawne Soave Classico ;) Białe po Białym? Esteta... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Z zeznań Ralstona wynika... 20.10.03, 09:49 all2 napisała: > Białe po Białym? Esteta... ;) Ciekawe czym Ralston swietowal swój powrót z Bialorusi...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z zeznań Ralstona wynika... 20.10.03, 09:55 aand napisał: > all2 napisała: > > > Białe po Białym? Esteta... ;) > > > Ciekawe czym Ralston swietowal swój powrót z Bialorusi...? ;) Oczywiście. W towarzystwie potomka białogwardzisty! Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Z zeznań Ralstona wynika... 20.10.03, 10:39 ralston napisał: > > Ciekawe czym Ralston swietowal swój powrót z Bialorusi...? ;) > > > Oczywiście. W towarzystwie potomka białogwardzisty! Rals, nie CZY tylko CZYM!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z zeznań Ralstona wynika... 20.10.03, 10:46 all2 napisała: > ralston napisał: > > > > Ciekawe czym Ralston swietowal swój powrót z Bialorusi...? ;) > > > > > > Oczywiście. W towarzystwie potomka białogwardzisty! > > Rals, nie CZY tylko CZYM!!! ;))) > Jak to czym? Przecież to chyba oczywiste, że białym... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Coś tam... 20.10.03, 08:43 ralston napisał: > Awee to CH coś tam zażywała, ale nie C2H5OH... ;) W wiekszych ilosciach to tylko kwas askorbinowy wiem.onet.pl/wiem/01df1e.html Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Coś tam... 20.10.03, 09:26 awee napisała: > W wiekszych ilosciach to tylko kwas askorbinowy > No widzisz - to Ty tylko acidum ascorbicum, a tu już podejrzenia o podkorbienie chomika... Co za ludzie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Pytanie retoryczne.. 20.10.03, 09:30 ralston napisał: > No widzisz - to Ty tylko acidum ascorbicum, a tu już podejrzenia o podkorbienie chomika... Co za ludzie... ;))) " I jak tu mieć dla nich serce ? " / A. Milne / Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Pytanie retoryczne.. 20.10.03, 09:40 Awee nie daj się wrabiać Ralsowi. Mało, że podkorbił chomika, to jeszcze próbuje wrabiać Ciebie. Uaraz przeprowadzimy test prawdy i wszystko stanie się jasne. Tymczasem bądź dzielna. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Pytanie retoryczne 20.10.03, 09:47 all2 napisała: > Awee nie daj się wrabiać Ralsowi. Mało, że podkorbił chomika, to jeszcze > próbuje wrabiać Ciebie. Uaraz przeprowadzimy test prawdy i wszystko stanie > się jasne. Tymczasem bądź dzielna. Wrabiać...? Nie ma takiej możliwości, ja nie królik Roger. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Pytanie retoryczne 20.10.03, 10:35 awee napisała: > Wrabiać...? Nie ma takiej możliwości, ja nie królik Roger. Chomik, królik - po białym to niewielka różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pytanie retoryczne 20.10.03, 10:43 all2 napisała: > awee napisała: > > > Wrabiać...? Nie ma takiej możliwości, ja nie królik Roger. > > Chomik, królik - po białym to niewielka różnica... > Rzeczywiście. Bo chomik albinos ma czerwone oczka a po dużej ilości białego - też się ma czerwone oczka... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Pytanie retoryczne 20.10.03, 10:43 all2 napisała: > Chomik, królik - po białym to niewielka różnica... No chyba ze to biale myszki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pytanie retoryczne 20.10.03, 10:47 aand napisał: > all2 napisała: > > > > Chomik, królik - po białym to niewielka różnica... > > > No chyba ze to biale myszki... ;) :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Pytanie retoryczne 20.10.03, 13:15 awee napisała: Wrabiać...? Nie ma takiej możliwości, ja nie królik Roger. all2 napisała: > Chomik, królik - po białym to niewielka różnica... All, zapewniam że po białym ( czy też nie po białym) ja nie chomik, królik, mysz, ani nic innego.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Pytanie retoryczne 20.10.03, 14:11 :) Awee, no i sama widzisz jak się wszystko porąbało... Przecież wiadomo, że Ty to Ty a chomik to chomik i to nawet Ralston po białym na pewno odróżnia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pytanie retoryczne 20.10.03, 15:10 all2 napisała: > > :) Awee, no i sama widzisz jak się wszystko porąbało... Przecież wiadomo, że Ty > > to Ty a chomik to chomik i to nawet Ralston po białym na pewno odróżnia... :) > > Co prawda Ralston nigdy Awee nie widział, widział za to chomika. Ralston odróżni. Nawet po kilku białych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pytanie retoryczne.. 20.10.03, 09:53 all2 napisała: > > Awee nie daj się wrabiać Ralsowi. Mało, że podkorbił chomika, to jeszcze > próbuje wrabiać Ciebie. Uaraz przeprowadzimy test prawdy i wszystko stanie się > jasne. Tymczasem bądź dzielna. > Ralston podkorbił chomika!? A w jakimż to celu? Żeby ceremonia powitalna w Białymstoku się nie udała??? Tylko człowiekowi wtykają szpilki! To nie ludzie! To wilki! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Pytanie retoryczne.. 20.10.03, 10:22 ralston napisał: > Ralston podkorbił chomika!? A w jakimż to celu? Żeby ceremonia powitalna w > Białymstoku się nie udała??? > Tylko człowiekowi wtykają szpilki! To nie ludzie! To wilki! ;))) Ralson podkorbil chomika i uroczystosc die nie udala. W powitalna poduszke wbil szpilke a chmikiem nakarmil wilka... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Pytanie retoryczne.. 21.10.03, 06:43 habitus napisała: > O stugębna plotko!!!!!!! :))) Nie stugębna bo jednej osobie dorabiam gębę. Końkretnej... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Jadę do Białegostoku 21.10.03, 08:26 Za chwilę wychodzę! Awee. Saunne i Chatko, nie męczcie chomika. Spotkamy się wieczorem, grubo po dobranocce :))) Chomik ma spać o tej porze. Zaesemesuję z drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jadę do Białegostoku 21.10.03, 10:15 No to się nam znowu Foremki umawiają na spotkanie. Dobrze, że chociaż biedaka chomika tym razem nie będą męczyć... Miłego wieczoru. I proszę nie obgadywać Ralstona. Nie lubię mieć czkawki i czerwonych uszu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Jadę do Białegostoku 21.10.03, 10:20 ralston napisał: > Miłego wieczoru. I proszę nie obgadywać Ralstona. Nie lubię mieć czkawki i > czerwonych uszu... ;) ...bo Ralston woli czerwony nos z powodu bialego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jadę do Białegostoku 21.10.03, 10:23 Od nadmiaru białego, to częściej oczki są czerwone niż nos. Nos czerwienieje od innych zacnych trunków, jako to woda brzozowa czy jagodzianka na kościach... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Jadę do Białegostoku 21.10.03, 10:28 ralston napisał: > Od nadmiaru białego, to częściej oczki są czerwone niż nos. Nos czerwienieje od innych zacnych trunków, jako to woda brzozowa czy jagodzianka na kościach... ...a po Muchozolu dostaje kolorów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jadę do Białegostoku 21.10.03, 10:29 aand napisał: > > ...a po Muchozolu dostaje kolorów... ;) > Taa... a najbardziej sinego... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Jadę do..... 21.10.03, 12:39 ralston napisał: > No to się nam znowu Foremki umawiają na spotkanie. > Dobrze, że chociaż biedaka chomika tym razem nie będą męczyć... (...) A kto męczył go poprzednim razem....? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jadę do..... 21.10.03, 12:54 Tego zdaje się komisja nie ustaliła ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jadę do..... 21.10.03, 13:11 awee napisała: > A kto męczył go poprzednim razem....? :)) Pytanie Awee jest tendencyjne i ma na celu wykręcenie się od odpowiedzialności za los chomika. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Jadę do..... 21.10.03, 14:09 > awee napisała: > > A kto męczył go poprzednim razem....? :)) all2 napisała: > Pytanie Awee jest tendencyjne i ma na celu wykręcenie się od > odpowiedzialności za los chomika. Przecież mówiłam, że od dzisiaj będę kręcić.... ;)) / Kiedy mówię prawdę to nikt mi nie wierzy.... / Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jadę do..... 21.10.03, 14:26 awee napisała: > > Przecież mówiłam, że od dzisiaj będę kręcić.... ;)) Awee załapała się do filmu! Hurraaa! Kiedy premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Re 21.10.03, 16:54 awee napisała: > > > Premiera już była wiele lat temu.... > I kręcisz po premierze? Uważaj - z premierem lepiej nie kręcić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Hmmm..... 22.10.03, 08:38 ralston napisał: > (...) z premierem lepiej nie kręcić ;) A skąd wiesz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hmmm..... 22.10.03, 10:03 Patrz na koleżankę Jakubowską. Kręciła, kręciła - a teraz ją jaśnie oświecona Komisyja przesłuchuje... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Nadal hmmm..... 22.10.03, 11:17 ralston napisał: > Patrz na koleżankę Jakubowską. Kręciła, kręciła - a teraz ją jaśnie oświecona > Komisyja przesłuchuje... Mimo usilnych starań, nie przypominam sobie aby p. Jakubowska była moją koleżanką.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nadal hmmm..... 22.10.03, 11:33 To zmieńmy temat. Strasznie mnie wczoraj czkawka prześladowała wieczorem. Może się domyślasz jaka może być tego przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Nadal hmmm..... 22.10.03, 11:36 Może białe :) Tylko nie wiem, nadmiar czy niedobór? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Domysły.... 22.10.03, 11:42 Nie mów, że otworzyłeś nalewkę z pigwy bo to chyba za wczesnie. Ale jesli była niegotowa to nic dziwnego że była i czkawka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Domysły.... 22.10.03, 11:51 Naleweczka i owszem dojrzewa... Nawet nie wiedziałem, że tyle soku może cukier wyciągnąć z tych z pozoru twardych i suchych owoców... Ale próbowana nie była. W cierpliwość się uzbroiłem, zgodnie z przepisem :) Odpowiedz Link Zgłoś