inspiracja_oknem 28.11.08, 01:48 Zakupiłam ostatnio tzw żmijki srebrne, ale mam problem z ich zakończeniem, znaczy się chciałabym zawiesić na nich koralik, a na końcówce zrobić coś co uniemożliwiałoby jego zsunięcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manianawlekania.pl Re: Żmijka srebrna 26.11.09, 16:21 hej, może spróbuj kuleczkę zaciskową potraktować lekko cieniutką warstewką kleju? U mnie działa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: Żmijka srebrna 26.11.09, 21:32 A jakiego kleju można użyć? Masz jakiś sprawdzony? Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: Żmijka srebrna 26.11.09, 11:18 Odświeżam wątek- nie ma innego sposobu? Bo kuleczki zaciskowe to jak dla mnie jest porażka- z wyjątkiem b. lekkich koralików, prawie zawsze spadają, nawet jeśli na początku wydaje się, że są dobrze zaciśnięte. A chciałabym zawiesić na tych żmijkach 6 mm kostki Swarovskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
manianawlekania.pl Re: Żmijka srebrna 26.11.09, 22:49 może być zwykła kropelka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: Żmijka srebrna 26.11.09, 23:05 Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agdar.srebro Re: Żmijka srebrna 09.12.09, 00:46 kropelka za tydzien wyschnie i beda odpadac.Kazdy klej typu cyjanopan nie nadaje sie po za tym zostawia slady,taki nalot bialy.Ja uzywam do kazdego klejenia a naprawde kleje duzo i kamienie i koncówki do rzemyków itp uhu zielony.Na kulki zaciskowe dobrze jest tez zalozyc specjalna kulke ,ktora przykrywa zacisk.ŁAdnie i estetycznie to wygląda.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś