gosmar2 20.01.09, 00:27 Pomożecie zrobić fajna niespodziankę?:) głosujcie raz dziennie…. Codziennie :) www.ilovemilka.pl/vFEBC8 z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: prezent na walentynki :) IP: *.gprs.plus.pl 24.01.09, 07:51 Na walentynki, myślę że odpowiednim prezentem byłby wyrób ze szczerego złota, sam zastanawiam się nad zakupem pewnego wisiorka, no i proszę Was o radę... Kupić chce : " target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=90040053&a=90284208 Warto ? Będzie zadowolona ? Odpowiedz Link Zgłoś
1-kris [...] 24.01.09, 09:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywki Re: prezent na walentynki :) 26.01.09, 22:46 można też coś wybrać z nietypowych prezentów jakimi są pozytywki napędzane korbką podaje link : www.pozytywki.com.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragraf Re: prezent na walentynki :) IP: *.ostrowmaz.mm.pl 11.01.10, 22:01 Zapraszam do sklepu www.rudegifts.pl tu wybierzesz coś dla was na walentynki na pewno spodoba mu się twój prezent... polecam zakochane kubeczki albo gorące serduszka które pokażą temperaturę twoich uczuć, a jeśli chcecie coś gorącego polecam czekoladę do malowania ciała.To doskonały dzień żeby się zapoznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: prezent na walentynki :) IP: *.pools.arcor-ip.net 28.01.09, 18:56 ad.zanox.com/ppc/?11161072C783473483T Odpowiedz Link Zgłoś
gszk18 Re: prezent na walentynki :) 01.02.09, 14:21 gosmar2 napisała: > Pomożecie zrobić fajna niespodziankę?:) > głosujcie raz dziennie…. Codziennie :) > > www.ilovemilka.pl/vFEBC8 > > z góry dziękuję chętnie pomagam www.gszk.blogspot4.com Odpowiedz Link Zgłoś
gszk18 Re: prezent na walentynki :) 01.02.09, 14:25 gszk18 napisała: > gosmar2 napisała: > > > Pomożecie zrobić fajna niespodziankę?:) > > głosujcie raz dziennie…. Codziennie :) > > > > www.ilovemilka.pl/vFEBC8 > > > > z góry dziękuję > chętnie pomagam > > www.gszk4.blogspot.com zrobiłam błąd w adresie www.gszk4.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haxigi Re: prezent na walentynki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 15:17 Szukasz unikatowego prezentu dla znajomego czy partnera ? Chcesz, żeby był z tzw: "jajem", ale nikogo nie uraził ? To idealnie trafiłeś. Wejdź do sklepu z prezentami na osiemnastki, walentynki, urodziny i inne święta. sklep.osiemnastkowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragraf Re: prezent na walentynki :) IP: *.ostrowmaz.mm.pl 11.01.10, 20:12 Zapraszam do sklepu www.rudegifts.pl tu wybierzesz coś dla was na walentynki na pewno spodoba mu się twój prezent... polecam zakochane kubeczki albo gorące serduszka które pokażą temperaturę twoich uczuć, a jeśli chcecie coś gorącego polecam czekoladę do malowania ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
shane26 Re: prezent na walentynki :) 30.01.10, 18:43 Ja polecam odlew gipsowy Waszych dłoni. Zestaw do samodzielnego wykonania mozna kupic na www.zatrzymajczas.net lub na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaja6 Skarpetki - kompletnie inaczej!:) 31.01.10, 21:00 Skarpetki to banał - ale kiedy sa niebanalne, to super prezencik. Polecam skarpetki Little MissMatched, które są pakowane po trzy, każda inna, do dowolnego łączenia w pary;) Do kupienia tutaj: www.trzyskarpetki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada67 Re: Skarpetki - kompletnie inaczej!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 15:01 Ja chciałabym dostać biżuterię, widziałam super, tylko mój facet coś chyba nie kojarzy jak podtykam mu adres galeria-bizuteria.pl pod nos. Kupiłam już tam kolczyki, teraz fajnie byłoby mieć wisiorek do kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś
allisek_al Re: prezent na walentynki :) 02.02.10, 08:16 To ja też proszę o kliknięcia na poniższe linki (w ramach prezentu na walentynki): 1.Miłość romantyczna a rzeczywistość teta.ai/amz/konkurs/amz.php?a=4&p=4 2. Technika, której nauczył mnie mój mąż www.stronajacka.unl.pl/Konkurs/amz.php?a=4&p=4 3.Emocjonalne reagowanie a konstruktywne działanie www.amz.org.pl/AL/amz.php?a=4&p=4 4.Strach przed nieznanym - jak sobie z nim radzić? www.amz.org.pl/Konkurs/Konkurs/amz.php?a=4&p=4 5.Jak ulepszyć związek z dziećmi teta.ai/amz/konkurs/jb/amz.php?a=4&p=4 Również dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
mirawb Re: prezent na walentynki :) 02.02.10, 08:37 Dużo ciekawych propozycji możesz znaleźć na stronie /www.figurkigipsowe.zdrowe-produkty.pl/ . Jest okazja do samodzielnego wykonania i kreatywnego prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś
herkson Re: prezent na walentynki :) 02.02.10, 09:22 Teraz można wymyślać na prawdę bardzo fajne prezenty, czasy kupowania skarpet i bokserek już minęły. Koleżanka zapisała się na stworzenie aktu dla swojego faceta - coś takiego - www.prezent.ostaszewska.com/dla-niego-zdjecia-akt.html&1 Druga koleżanka stara się kupić multimedialną ramkę na zdjęcia, w której chce pokazać najlepsze momenty ich wspólnego życia. Możliwości jest na prawdę wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
zgoorek Re: prezent na walentynki :) 03.02.10, 07:23 Zapraszam na stronę EBUKI.EU (link poniżej) Znajdziecie tam państwo świetny prezent walentynkowy: e-book w formie pliku PDF pt. * Romantyk na 102, czyli 102 pomysły na niezapomnianą randkę. * To nowość, świeżo wydana, niczym świeże bułeczki. Cena promocyjna - właśnie na Walentynki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrysiabeauty Re: prezent na walentynki :) 06.02.10, 21:24 Zazdroszcze odwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goya Re: prezent na walentynki :) IP: *.kalisz.mm.pl 06.02.10, 23:45 może książka jakaś? "kot simona" tofielda, albo "lotnik" Eoin Colfera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maindude Re: prezent na walentynki :) IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 19:55 Dobry artykuł w tym temacie: artpublika.pl/blog/37,walentynki-z-priorytetem-prezenty-w-ostatniej-chwili.html Odpowiedz Link Zgłoś
yeti-pl Re: prezent na walentynki :) 08.02.10, 12:45 Witam Wszystkim niezdecydowanym kobietom polecam super prezent na Walentynki dla ukochanego nala.pl/kalendarz-pirelli-19642007-p-67481.html Gwarantuje 100% zadowolenia P.S Polecam sam taki dostałem naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarynka.a Re: prezent na walentynki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 17:05 Ja swojemu chłopakowi kupuje w tym roku na walentynki masaż: www.surpriseme.pl/prezenty-dla-niego-meskie-spa-masaz-relaksacyjny.html Zestresowany jest ostatnio, przyda mu się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goya Re: prezent na walentynki :) IP: *.kalisz.mm.pl 11.02.10, 11:49 wiadomo, książka zawsze jest uniwersalna, a jak jest jeszcze ciekawa i trafiona to czemu nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
eweloga Re: prezent na walentynki :) 09.02.10, 10:58 recital akordeonowy i romantyczna kolacja na Zamku w Przegorzałach. www.uziyada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: prezent na walentynki :) IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 13:45 puzz.com.pl/?p=GpfsjddFfTnb a dzieki temu mozecie uzbierac kase zeby kupic cos na walentynki! Odpowiedz Link Zgłoś
paniokazja Re: prezent na walentynki :) 11.02.10, 10:42 Jeśli nadal szukacie odpowiedniego prezentu, do tego mając na niego kupon rabatowy, zapraszam na www.okazyjni.pl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Re: prezent na walentynki :) IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.10, 11:56 może coś tutaj znajdziesz :D www.jajcarnia.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś